miercuri, 31 iulie 2013

LICA CHITCAN- un credincios escroc sau un escroc credincios?



Dintr-o data, lumea mea se prabusise. Dupa acel telefon, nu mai stiu nici cind,nici cum eram in masina inapoi spre aeroport. Tot ce stiam e ca trebuie sa ajung acasa cit mai repede. Lica a condus si am plecat spre Otopeni. Ne-am oprit de citeva ori ca-mi era rau si parca sa puna benzina. Nu aveam credit pe telefon si s-a oferit sa-mi incarce telefonul sa pot suna la copii. Neavind nici lei, i-am dat cartea mea visa, si parola….mi-a adus telefonul si am plecat spre aeroport.  Am platit penalizarea de schimbare de bilet si la 4 dimineata pe 1Iulie,2010 ( ziua Canadei) faceam checking. Inchiriasem o masina ( un BMV) si trebuia dat inapoi…..dar cei de la rent-a-car nu au vrut sa-mi mai dea banii inapoi. Am schimbat masina ( BMV era automat) cu alta cu schimbator si i-a ramas lui Lica pentru 4 saptamini.

Fetele mele s-au ocupat de inmormintarea tatalui lor, dupa toate instructiunile stiute de la el. A fost dorinta lui sa fie incinerat si noi toate i-am respectat toate dorintele pina in cel mai mic detaliu. Noi in familie, intotdeauna am vorbit de moarte si de viata in acelasi mod….

Cum poate un om care se bate in piept ca e credincios din cale afara, cum poate un barbat sa tarfaleasca numele unui om pe care il stia, si care lui, nu i-a facut niciodata nimic??? Lica e o lichea, care pentru binele lui taie si spinteca tot un jurul lui…..ba, s-a jurat cu mina pe biblia, pe viata copilului lui ,ca nu a trisat si dovezile sunt multe si contrarii. Un barbat, care are atit de mult nerespect pentru femei, pentru memoria unui om, e un vierme pe care merita sa-l calci in picioare. Cea mai mare greseala a vietii mele a fost ca l-am cunoscut…..si atunci la 18 ani si acum.  Iata mai jos ce mi-a trimis, in ziua in care am plecat. Rog cititorii, sa caute mai jos intr-o alta postare, la unul din e-mailuri trimise de el Liei, cealalta amanta , pe care a dublat-o cu mine si puteti vedea singuri asemanarea dintre e-mailuri...asta e meseria lui, se ascunde in stalele celei de pictor si folkist uitat de vreme. Iar acum, chiar presedinte al uniunii artistilor plastici din Onesti. Voi lupta pina cind toti il vor cunoaste asa cum il cunosc eu, Lia si mai ales fosta sotie, Mioara, care a fost traumatizata de el...E o rusine pentru Onesti!!! In continuare afisez, desfasuratorul de banca, care arata clar cit de “suparat “era de nenorocirea mea si cit de repede s-a grabit sa scoata bani. Cardul, l-am uitat la el, si s-a grabit sa il foloseasca, deci stia ca e illegal sa faci asta….tranzactiile sunt multe pentru ca nu stia citi bani poate sa scoata, dar si pentru  ca aveam o limita maxima pe zi. Eu pot dovedi cu biletul ca la datele cind s-au scos banii, eu nu eram in Romania.
From: Costaceov Costaceov <ccostaceov@yahoo.com>
To: doina moscu <doinamoscu@yahoo.com>
Sent: Thursday, July 1, 2010 11:53:57 AM
Subject: plecarea



ne-am despartit, dupa cateva cuvinte rostite aproape cu disperare ..nu am putut sa merg cu tine in aeroport,  credeam ca o sa cad ,doar te-am urmarit cu lacrimi in ochi..am pornit masina si nu aveam putere sa apas pe pedale..am miscat-o putin cat sa te vad...nu te-ai uitat inapoi..apoi ai disparut in aerogara...am plecat si eu...am plans incontinuu..dupa un timp am oprit  pe dreapta si am adormit..nu mai puteam conduce..mi-era greu sa mai privesc inainte de lacrimi..m-am trezit si mi-am continuat drumul..am ajuns cu bine acasa ...am carat bagajele si le-am scos din genti...pe ce puneam mana ma sfasia de durere ...am scos lucruri pe care tu le-ai atins si care -mi pareau sacre..m-a surprins mama plangand...i-am povestit totul...nu am vrut sa dorm  am iesit sa comunic cu cineva...am baut bere si m-am intors acasa.. acum iti scriu, si ma tin de promisiune ..nu te uit , nu o voi face nici de data aceasta ...asta nu se poate ...nu se va putea..

Prietenii lui au argumentat ca eu i-am dat cardul, deci nu e furt……eu va intreb asa: sa zicem ca esti plecat de acasa si afli ca ti s-a spart o teava si casa e sub apa…..dai telefon la vecina, ii spui unde e cheia si o rogi sa intre in casa si sa inchida apa…..o face, ii multumesti, ba mai mult ii spui ca,  ce te-ai fi facut tu fara ajutorul ei, ca nu o sa poti niciodata sa o rasplatesti pentru acest gest…..apoi pina vii din concediu, vecina iti “imprumuta” cheia si iti ia tot din casa……e furt???? Cam asa stau lucrurile  cu LICA CHITCAN. Cind am aflat ce a facut am anulat cardul. Am cerut o scrisoare de la banca in care se poate vedea ca visa a fost anulata la cererea mea.
 
 


4 comentarii:

  1. Doamna Moscu eu sunt avocat si vreau sa va amintesc , desigur daca nu vi s-a mai spus, ca daca nu aveti martori ca vi s-a furat cardul si ca domnul acesta este intr-adevar cel care a scos bani din banca (putand fi o alta persoana )asta este foarte rau pentru dumneavoastra.Actele acelea nu dovedesc cine a scos bani,ci doar ca s-au scos bani.Instanta nu va intelege asta...Oricum intrebarea mea este de ce nu l-ati dat imediat in judecata cand ati vazut disparitia banilor. Se rezolva totul imediat..Cred totusi ca altul este adevarul.Dumneavoastra sunteti , este clar o femeie generoasa si cred ca si iubitoare si in virtutea acestor trairi i-ati dat banii incercand sa vi-l tineti aproape .N-a mers figura si ati inceput un razboi, din care veti suferi foarte mult daca domnul cu pricina isi gaseste un avocat bun.Eu nu citesc ce scrieti dar am selectat in fuga cateva idei.Doamna este cusuta cu ata alba ideea aceasta cu furatul.Cum sa ti se fure ceva si sa nu-l dai imediat la politie...Doar daca , repet dumneavoastra ati facuto constienta si acum va pare rau.Toti gresim ..succes oricum !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am comentat mai jos la mesaj. astept noi comentarii.... Multumesc.

      Ștergere
  2. Domnule avocet,
    Dupa cum am relatat, nu am vazut imediat...( eram prea preocupata cu o inmormintare) pe data de 9 Iulie 2010 am intrat pe net si am vazut ca s-au scos bani multi de pe card, din Romania. Am anulat cardul in acea zi. Apoi la doar citeva zile am vazut pe desfasuratorul trimis de banca de unde au fost scosi banii si am vorbit cu Lica. A afirmat ca visa a ramas la el si a avut o urgenta si mi-i va trimite la sfirsitul lunii. Cind mi-a cerut alti 300 de euro, mi s-a aprins beculetul si am inteles totul. Am refuzat si el a pus capat relatiei.Am crezut ca se va tine de cuvint totusi si ca banii imi vor fi restituiti, chiar daca relatia s-a sfirsit. Am vrut sa-l dau in judecata in Oct. dar stiind ca e penal,a stiut sa ma intoarca....am incercat si anul trecut sa-l dau in judecata ( voi afisa mai multe informatii in curind) dar se pare ca el a a juns la avocatul meu mai repede si cu mai mult success( se poate vedea pe portal). Am incercat sa mut procesul la Bucuresti, dar se pare ca legile nu-mi dau aceasta optiune. Furt e furt....fara aprobarea mea scrisa nu ar fi trebuit sa-mi scoata bani...a profitat de trauma vietii mele! Voi afisa si o convorbire in care fosta sotie afirma ca banii au fost imprumutati. Sa trag un semnal de alarma asupra comportamentului lui e singurul lucru pe care pot sa-l fac. A refusat orice fel de negociere si a optat pentru intimidare publica!

    RăspundețiȘtergere
  3. Înștiințare!! Înștiințare!! Înștiințare!!

    Vrei să-ți refinanțezi afacerea? Aveți nevoie de un împrumut autentic Online pentru a vă asigura facturile? Începe o afacere nouă? Ai nevoie de un împrumut personal? sau Împrumut de afaceri, solicitați un împrumut rapid și convenabil pentru a începe o nouă finanțare a proiectelor dvs. la o rată a dobânzii cea mai ieftină de 4%. Contactați-ne prin e-mail: Howardfinancialaid@yahoo.com

    SERVICIILE NOASTRE

    * Împrumut acasă
    * Imprumut auto
    * Credit ipotecar
    * Împrumut de afaceri
    * Finanțarea vehiculelor
    * Imprumuturi personale

    Aveți nevoie de un capital uriaș pentru a începe propunerea de afaceri sau extinderea? A refuzat banca sau brokerul să solicite împrumutul dvs. din cauza scorurilor dvs. de credit scăzute sau a lipsei de garanție a garanțiilor? Nu ezitați să ne contactați pentru o posibilă cooperare în afaceri. Oferim servicii de împrumut garantate pentru orice sumă cetățenilor și non-cetățenilor.

    Contact Mail: Howardfinancialaid@yahoo.com
    Whatsapp: +1 (573) 279-4038
    Adresa companiei: West Ave, Hawthorne, CA.

    RăspundețiȘtergere