joi, 25 iulie 2013

REPLICA-Lica Chitcan

Dupa toate dovezile, si toate e-mailurile lui Lica Chitcan afisate aici , acest escroc de prima clasa, tot ce poate acest frustrat sa faca este ce vedeti mai jos..... Din pacate pentru el, mai am multe de adaugat si multe alte dovezi de postat. Uniunea Artistilor Plastici trebuie sa se "mindreasca" cu un astfel de presedinte de sucursala.......si la fel si orasul Onesti!

Nu numai ca a furat bani de pe cardul unei persoane fara nici o autorizatie, dar da dovada si de nerespect fatza de femei in general ( mai ales cind nu mai are cum sa fure de la ea!!!) de vocabular de mahala si de ne-educatie... Felicitari si va rog sa continuati, comentariile voastre pot doar sa certifice cele de mai sus.

Se ofera recompensa de 15.000 de dolari pentru cei care pot furniza informatii despre aceasta psihopata periculoasa, numita Doina Moscu Oancea, o milionara evadata din Canada, care pune in pericol linistea si siguranta cetatenilor din orasul Onesti.



  • Florin Popa pentru suma asta se preda sa puna mana tot ea pe acei bani la cat rau ii face lui Lica Chitcan

  • Lica Chitcan S-ar impusca singura sa-si ia tot ea banii...ar face un bine celor din jurul ei...

  • Florinel Plantos Trebuie prinsa si inchisa cat mai repede la nebuni, ca a agresat, a hartuit, a santajat, a denigrat, a defaimat si a pacalit zeci si sute de onesteni.

  • Florinel Plantos Atentie, onesteni, aveti grija, muierea din imagine are deja o crima la activ, plus alte cateva tentative, deci nu intrati in contact cu ea, sub nicio forma, ca va puneti in mare pericol. Doar furnizati informatii despre ea, atat, ca este extrem de vicleana si periculoasa

·        
Pina in present, tot ce au dovedit e vorbarie goala, si afirmatii mincinoase.....
 

 


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu