miercuri, 24 iulie 2013

LICA CHITCAN-in cautare de noi amante

 

Se pare ca LICA CHITCAN a avut si are de suferit de pe urma activitatilor mele de a da in vileag modul in care tepuieste femeile pentru bani. Odata ce eu am luat legatura cu fosta amanta Lia, cu care m-a dublat in urma cu 3 ani, dar si cu Mioara, fosta lui sotie ,Lica a cam ramas fara bani. Nu e de mirare ca a incercat sa ma ameninte si sa ma intimideze cu tot felul de afirmatii, nefondate si fara dovezi....Lica Chitcan, a  ramas fara bani....si a ramas restant luni de zile la chiria pe care trebuia sa o plateasca la fosta locatie a atelierului. Asa ca , a fost dat in judecata si e bun de plata pentru mai bine de 60 de milioane....

Iata link-ul official al judecatoriei onesti :

http://portal.just.ro/270/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=27000000000046072&id_inst=270

Nume Calitate parte
S.C. STĂNEAŢĂ S.R.L. "SOCIETATE ÎN FALIMENT" REPREZENTATĂ PRIN CII NEMŢANU ALEXANDRU , LICHIDATOR JUDICIAR Creditor
INTREPRINDEREA INDIVIDUALĂ CHIŢCAN LICA Debitor



Şedinţe



13.06.2013
Ora estimata: 08:30
Complet:
Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite acţiunea. Somează debitoarea să plătească creditoarei suma de 4.641.10 lei reprezentând debit restant şi suma de 1.442,94 lei penalităţi.
Document: Hotarâre  1626/2013  13.06.2013
 
Deci rugaminte: daca sunteti sau stiti de vreo doamna tanara, naiva, vulnerabila si bineinteles cu bani, careia ii place abureala si sa fie pictata, si care poate sa-l "AJUTE" cu bani, va rog sa ma contactati sa va dau numarul lui de telefon. E-mailuri are, doar da "cut and paste", chitara de git are, si sevaletul il are la subtiori si pen-sula in mina. Doar banii ii lipsesc, saracu' de el. Deci, cum poate acest "stilp al societatii culturale Onestene, de curind presedinte al Uniunii Artistilor Plastici , sucursala Onesti sa isi plateasca imprumuturile cind el nu-si onoreaza nici macar contractul de inchiriere??? E mult mai usor sa ameninte, sa intimideze si sa minti.
 





 

 

 

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu