marți, 17 decembrie 2013

Recapitulare


Sunt multe postari si multe analize si dovezi ale atitudinii acestui om, Lica Chitcan, si a faptului ca e un escroc si din asta a trait toata viata…..Poate pentru prima data, expunera mea publica a escrocheriilor lui si a modului lui de viata, l-a impis sa munceasca, pentru as spala rusinea ,de care se bucura intr-un oras atit de mic, cum e Onesti. Daca , cel putin pentru o perioada, femeile nu vor mai crede aburelile lui, dupa ce ii da un search pe google, macar ,sa incerce sa-mi discrediteze concluziile, la care ajunge orice om care imi citeste blogul. Asa zisa casatorie cu Cristina Cioca este una din aceste metode si mai ales expozitiile pe care le face…..adica , niciodata in viata lui nu a avut doua expozitii in doi ani….iar inainte de cea de anul trecut ,nici macar nu mai tine minte cind a fost ultima…..e bine si asa…..tot se lauda Cristina, pe la prieteni, ca banii care i-a bagat in el, ii va scoate, chiar  de ar fi sa stea si sa-l impinga de la spate sa picteze…..Investitia ei, a fost cam prost facuta , caci Lica e mai destept ca ea……avind cele doua executari  silite in instanta,  si pe putin 300 de milioane de restituit, cam greu isi va recupera saraca de ea,  banii. Se va alege cel putin, cu faptul  ca o mai urca pe scena  din cind in cind……dar pretul pe care l-a platit si il plateste inca, e mult prea mare!!!!! Analizind  cit a pierdut , nu atit financiar, cit in  relatia ei cu propriile fice, ca femeie de afacere eu zic ca a facut cea mai proasta investitie…..

Un om cu demnitate, cu scaun la cap, cu onoare, cu umilinta si simplitate( cum se lauda Lica Chitcan ca este) un crestin ( cum se caracterizeaza singur, sarmanul de el) ar fi avut alte reactii in momentul in care eu l-am acuzat ca mi-a furat banii de pe cardul de Visa  si cind l-am acuzat ca nu imi restituie pe cei imprumutati….furtul de 3000 de euro  si faptul ca m-a aburit pentru aobtine mai bine de 2000 de euro imprumut   il sustin din August 2010!!!!  Ce a facut Lica Chitcan in acest timp??? Prima data, a incercat sa ma abureasca din nou, si sa uit de process, si astfel a trecut perioada legala de 3 luni in care puteam sa-l acuz  penal, ca mi-a golit cardul de Visa fara aprobarea mea, cind eu nici nu mai eram in tara. Apoi a incercat sa ignore situatia si pe mine, sperind ca eu voi renunta ( ceea ce de obicei se intimpla la romani) si cind nici asta nu a mers, m-a balacarit peste tot pe unde a  apucat, adica …cea mai buna cale de intelegere e atacul, sperind ca insultindu-ma , vorbind urit, folosindu-l pe pacaliciul de Florinel Plantos sa faca la fel  pe blogul lui, eu voi pleca capul de rusine si voi renunta. SURPRISE!!!!!! Am toate motivele, dovezile sa-mi  tin capul sus si sa merg mai departe si sa ajung la TV cu aceasta poveste ca alte femei sa invete din povestea mea!!!!  La cit se da de mare, stilp al societatii onestene, nu va intrebati, un asa om cinstit si sincer, de ce nu a incercat sa stea de vorba  cu mine???( chiar si cu  un mediator, cum , de fapt , i-am si sugerat)….cum de nu s-a gindit sa-mi ofere un plan de plata a banilor….nu ar fi fost rusinos, ca e sarac , sa-mi  fi oferit si 30-50 de euro pe luna, sau sansa de a picta ceva , contra acestor  bani. Nu  as fi refuzat, sunt o femeie de afacere, stiu cum sa negociez…. toata povestea asta ar fi luat sfirsit…..Ar fi putut  veni chiar cu Cristina Cioca ( care se da de toti mortii ca e sotia lui) si ar fi incercat o intelegere…..cind  Cioca mi-a scris ca vrea dovezi ca lica mi-a furat acesti bani  si ca ea “va regla apoi conturile,” chiar m-am bucurat si chiar mi s-a parut ca e o femeie onorabila . Dupa ce a primit dovezile mi-a scris ca s-a razgindit “ e problema lui Lica si sa si-o resolve singur” ca apoi EA sa fie cea care i-a cerut unui prieten sa faca marturie falsa, cum ca eu l-am amenintat cu moartea pe Lica in  fatza lui ( am dovata acestui om, care intr-un final, dupa ce m-a cunoscut si-a cerut scuze pentru ce a facut si si-a retras plingerea) Tot Cristina Cioca a fost cea care mi-a facut un cont fals pe facebook, tot ea, din lipsa de neincredere in Lica i-a facut un cont fals pe un cont de socializare, incercind sa vada ce femei vor incerca sa-l contacteze acolo……tot ea a fost cea care s-a laudat ca, cu 500 de mii  vechi ma poate baga bucati intr-un sac, daca nu  incetez sa il mai contactez pe Lica….

Astea sunt oameni cinstiti si cu onoare??? Nu au venit cu nici cu o dovada, nu au incercat nimic pe cale amiabila, doar  au venit cu intimidari, injosiri si insulte nefondate……Cine e psihopatul?????

Atasez un articol despre psihopati , am facut citeva cursuri de psihologie , si in urmatoarea postare voi atasa dovezi, prin care Lica Chitcan se incadreaza ca psihopat la fiecare din punctele analizate in acest articol……


Traiesti cu un psihopat? Iata cum iti dai seama

Ti-a trecut prin cap ca persoana de langa tine e psihopata, dar ai alungat repede gandul, crezand ca ti-ai fi dat seama inainte de a incepe o relatie cu ea. Ar fi tradat-o privirea, poate tatuajul sau discutiile despre criminalii in serie, la cina. Dar nu, afla ca psihopatii pot fi cu adevarat fermecatori la prima vedere.

Asa ca, daca nu le stii trasaturile, risti sa ajungi in viata unuia si sa descoperi cand e prea tarziu. Iata cateva dintre semnele la care ar trebui sa fii atenta, conform Huffington Post:

1. Se pricepe de minune sa flateze. Psihopatii nu pierd deloc timpul. La prima intalnire, probabil ca iti lauda frumusetea izbitoare, inteligenta vie si orice altceva. Daca crezi ca ai cateva kilograme in plus, iti va spune ca arati cum nu se poate mai bine. Daca esti timida, va rade cu lacrimi la glumele tale si-ti va spune ca ar trebui sa-ti incerci norocul in comedie.

In foarte scurt timp vei deveni dependenta de starea de bine pe care ti-o da, de increderea pe care simti ca o dobandesti in propria persoana. Iti poti petrece in aceasta stare urmatoarele luni sau chiar ani, pana cand isi va schimba brusc abordarea.

2. E la fel ca tine. Psihopatii vor incerce sa convinga ca sunt sufletele pereche, identice. Va spune ca adora tot ce iti place tie, ca are exact aceleasi idealuri ca tine. Daca ai avut o copilarie nefericita, va spune ca amandoi ati trecut prin momente grele, ca de aceea va si intelegeti atat de bine. Daca iti place o carte mai putin cunoscuta, culmea, a citit-o si el si o adora.

Ce face este sa fie oglinda ta. Nu are o identitate proprie, asa ca o imprumuta pe a ta si ti-o arata ulterior, ca fiind a sa.

3. Toti l-au folosit si l-au abandonat. Fii atenta la ce spune la primele intalniri despre fostele sale iubite si alti oameni din viata sa. Fosta e nebuna si il urmareste inca? O alta l-a jefuit? Mama sa obisnuieste sa controleze oamenii, acesta fiind cel mai mic dintre defectele sale? Pare ca a avut relatii dificile cu mai toata lumea? Toti l-au folosit si abandonat?

Tot ceea ce spune despre altii va zice, la un moment dat, si despre tine, asa ca asculta cu atentie.

5. Sexul cu el e fantastic Fiecare isi doreste o viata sexuala fabuloasa, dar cei care au fost cu un psihopat intotdeauna spun ca a fost cea mai mareata experienta. Un psihopat ar face orice sa-ti placa. Face parte din arsenalul cu care te determina sa devii dependenta de el. Te imbata cu tot ce tine de persoana sa. In scurt timp te vei trezi ca cersesti dragoste de la el, dar brusc nu mai e dispus sa te iubeasca.

6. Crapaturi in masca, pe nepusa masa Va avea si scapari venite din senin. Ai putea pregati cina intr-o seara, iar el sa spuna, dintr-o data, “Stii ca sunt nebun?” sau “Te insel”. Mai tarziu ori va nega ca a spus asa ceva, ori va afirma ca a fost o gluma. E foarte posibil insa sa fie vorba de o scapare, de o crapatura in masca sa.

7. Tratamentul tacerii Indata ce au facut persoana de langa ei sa fie dependenta de ei, idealizand-o, psihopatii vor incepe sa demonteze, pe rand, tot ce au spus anterior, fiecare atu al persoanei de langa. Va incepe cu “tratamentul tacerii”. Aceste persoane obisnuiesc sa dispara complet cateva zile, timp in care isi urmaresc victima indeaproape sau cauta deja o alta.

8.A treia roata la caruta Daca nu a disparut inca, asteapta-te ca o a treia persoana sa apara in peisaj, pentru ca adora sa-si faca partenera geloasa. Poate fi vorba despre o fosta sotie, fosta iubita, o cunoscuta, practic oricine. Un psihopat crede sincer ca toata lumea il doreste, asa ca, iti va spune el, comporta-te ca la carte daca nu vrei sa plece la aceasta a treia persoana, care il adora.

9. Nu valorezi nimic fara el. Dupa toate aceste faze prin care ati trecut, idealizarea, demontarea tuturor calitatilor tale, vine faza fireasca in mintea sa, sa te faca sa crezi ca nu valorezi nimic fara el. E momentul in care se gandeste daca sa se mai joace cu tine sau sa-si gaseasca o alta victima. Daca va pleca, si ar trebui sa te rogi pentru asta, pentru ca nu stii ce urmeaza, o va face fara remuscari, ca si cum intre voi nu a fost niciodata nimic.

10. Sa scapi de el, cea mai mare provocare. Chiar daca un psihopat se va debarasa de tine, nu vrea ca tu sa pleci mai departe, sa-ti vezi de viata ta. Daca simte ca ai trecut peste relatia cu el, isi va schimba planul, va face totul ca sa ramaneti impreuna. Va spune tot ce stie ca iti doresti sa auzi, facand un milion de promisiuni si comportandu-se ireprosabil. Nu e decat o masca, pentru a fi sigur ca scenariul se reia.

Singura cale de a iesi dintr-o astfel de relatie e sa pleci pur si simplu, refuzand orice contact cu acesta. Un astfel de comportament nu mai poate sa-i hraneasca ego-ul si jocurile.

Va face insa situatia cat poate de dificila. Te va urmari, haitui. Orice incercare de-a ta de a sta de vorba cu el, pentru a-i explica situatia, de a-l convinge sa iti dea pace, nu va face decat sa-i hraneasca acest tip de comportament. Daca ii vei da ocazia, va castiga negresit, pentru ca nu are emotii.

Bineinteles, nimeni nu e perfect, si exista oameni imaturi, care etaleaza astfel de comportamente uneori. “Tratamentul tacerii” nu e un concept aflat in legatura doar cu psihopatii. Altii isi fac voit partenerul gelos, doar pentru ca nu au incredere in relatie sau sunt plictisiti. Totusi, daca persoana de langa tine bifeaza toate aceste semnalmente, ai motive sa te ingrijorezi serios.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu