miercuri, 11 decembrie 2013

LICA CHITCAN, CRISTINA CIOCA SI FLORINEL PLANTOS-cei trei care au speriat vestul!

Un nou articol pe blogul "marelui Ziarist".....Aceleasi minciuni, acelasi vocabular de mahala....de data asta, ca sa arate cit de tare e, include si oameni care nu au nici un amestec in povestea asta ( dar pentru mine e super....va arata tare bine in roman!)....oameni care l-au ajutat financiar. In articol, eu apar intr-o poza cu un parlamentar, dar Florinel Plantos  uita sa mentioneze ca fotografie e facuta chiar  de el si ca am fost cu el, la biroul acestua pentru a-i cere domnului parlamentar ajutor in , tocmai, campania de stringere de fonduri pentru Florinel Plantos!!!! Mare e gradina lui Dumnezeu!!!!
In conversatia de mai jos intre el si un membru al grupului Onesti, se lauda ca acum,  ei, cei trei care au speriat vestul, adica Florinel Plantos, Lica Chitcan si Cristina Cioca mi-au facut plingere penala.....pai da, ca nu mai au nimic de facut......Florinel Plantos nu mai are bani de bautura, Lica Chitcan are doua executari silite ( intrati pe situl judecatoriei Onesti-http://portal.just.ro/270/SitePages/Rezultate_dosare.aspx?k=lica%20chitcan&a=%20scope:vDosar%20MJmpIdInstitutie=270 ) si miine poate sa-si piarda si atelierul .Dar, eu si fosta lui sotie Mioara intuim ca atelierul l-a trecut pe numele Cristinei Cioca. Asa ca nu-i prea pasa, ca nu au ce sa-i ia, poate boii de la bicicleta , dupa cum spunea cealalta amanta , Lia, cu care am fost dublata. Iar daca intr-adevar e casatorit cu acte cu Cristina Cioca , dupa cum afirma Florinel, ceea ce nu prea cred, ( Lica e mult mai destept cind vine vorba de smecherit statul, decit  Florinel) , atunci executarile silite s-ar rasfringe si asupra casei  in care locuiesc ,din Buciumi . Ceea ce ar insemna ca vor aparea prin Onesti, inca alti doi boschetari!!!!  Pe de alta parte, Cristina Cioca ar trebui sa petreaca mai mult timp cu fica minora, care a optat sa stea la tatal ei, decit cu ea si concubinul Lica Chitcan. Dar sunt de accord cu Florinel, ca Lica Chitcan e un artist......nu ma pronunt in ale artei, dar sigur un artist desavirsit in actorie, inselatorie si in a fura statul de mii de euro......
Ce oribil: o psihopata din Canada a devenit aparatoarea primarului infractor din Onesti. Stiti de ce nu si-a dat Neghina bacul? Pentru ca era ocupat cu vanzarea blugilor la taraba!
 
See Translation



 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu