joi, 12 decembrie 2013

LICA CHITCAN -urmatorul capitol


Serial killer……adica ucigas in serie….stati linistit nu ma apuc de romane gen Alfred Hitchcock……dar ma uitam la un film si mi-am amintit ca ucigasii in serie ( pe linga ca sunt nebuni) in nebunia lor , au aceeasi rutina inainte de a-si omori victima…..procedeaza aproape identic si de fapt, daca stii unde sa privesti si ce sa cauti, asa sunt si prinsi…..este logic ca rutina aplicata ii ajuta sa nu faca greseli ( cel putin asta cred ei) si apoi de ce sa schimbi ceva care a mers atit de bine pina atunci, nu???

Cam aceeasi  teorie  a aplicat-o si Lica Chitcan cu femeile din viata lui…..

Sa analizam un pic:

-          Stim ca la toate ne scria/ vorbea la fel…..mesajele erau “cut and paste” pe toate ne striga cu “iubitica, ingeras , zina, iubita, printesa, iubirea  lui, doamna lui etc” dupa toate plingea cu lacrimi de crocodil cind plecau de linga el, la toate le spunea de iubirile lui anterioare si cum ca nu mai are resentimente  fatza de ele si cauta , si tot cauta, femeia care sa-l iubeasca si sa-l inteleaga”

-          La toate le-a vorbit ca femeia trebuie sa fie buna, sa-l  iubeasca neconditionat si sa-l ajute necontitionat ( binenteles material vorbind)

-          Daca eu si Lia, ne-am trezit devreme si nu am cazut prada spalarii lui de creier, este pentru ca amindoua locuiam departe de el si deci, influienta lui a fost mai redusa

-          In cealalta parte, Mioara ( fosta sotie) si  actuala concubina Cristina Cioca au “beneficiat si beneficiaza” de spalarea lui de creier zilnica, deci mult mai afectate ca mine si Lia

-           

-          De aici exista multe asemanari intre Mioara si Cristina:

-          Amindoua muncesc ca doua sclave  sa-l tina pe Lica cit mai calm si linistit

-          Amindoua  i-au oferit totul pe tava

-          Daca Mioara i-a platit pentru as face un CD , ca altfel Lica cica “ar fi innebunit” , Cristina a facut totul sa-i satisfaca dorinta de a avea expozitii,  sa-i cumpere pinze si vopsele…..

-          Atit Mioara cit si Cristina au vindut din bunuri  ca sa ii satisfaca nebuniile lui Lica…..

-          Mioara a pierdut afaceri si apoi apartamentul de  la Mal, Cristina i-a construit o casa la Buciumi si si-a pierdut masina….

-          Executarile silite ( cele doua de care se bucura zilele acestea Lica Chitcan)  sunt parte din planul lui…..

Urmeaza inevitabilul:

“ Iubitica, vezi ca nu ne descurcam si ne este greu, daca tu ai putea si ai vrea sa pleci in Italia sa muncesti acolo , doar citeva luni, sa ne redresem, apoi ne punem pe picioare si vom avea o familie mai linistita”

Si daca lui Lica ii reuseste milogeala , si daca Cristina e fata buna, si daca il iubeste neconditional cum vrea el, ea va pleca…….si uraaaaaa……liber la distractie si la femei, ca s-a cam plictisit saracu’!!!!

La doar saptamini dupa plecarea Mioarei in Italia, la insistentele lui Lica , el i-a cerut Mioarei o procura, sa poata vinde apartamentul din TCR , pe care abia il renovase aminndoi si Mioara nici nu apucase sa ne mute in el……Fiindca era fata buna si il iubea neconditionat,  Mioara l-a ascultat si i-a trimis procura…..nici  pina in ziua de azi, nu stie cu cit a vindut apartamentul  si ce a facut Lica cu banii……..

Deci Cristina, fa-ti bagajele…propunerea  e pe …..vine!!!!!

 

Intr-o alta ordine de idei…….tot aud de la prieteni, sa nu ma necajesc  la ce zice Florinel Plantos si sa il ignor, ca Dumnezeu vede si nu doarme….si partial sunt deacord cu ei…partial.

Sincer, cind ai adevarul in mina si poti dovedi ca cei trei, care au ( incercat ) sa sperie vestul: FLORINEL PLANTOS, LICA CHITCAN si CRISTINA CIOCA se agita asa de mult…..e destul de amuzant!  Caracterul urit e scos la iveala prin vocabularul de mahala, atunci cind sunt impinsi de adevar intur-un colt….nimic din ce spun ei ,nu ma caracterizeaza si nici nu ma reprezinta.  Mentalitatea asta ca Dumnezeu vede si nu doarme, probabil, a fost inventata tot de escroci , altfel nu-mi explic:  la citi, asa zisi credinciosi sunt in Romania, cum de sunt de doua ori mai multi escroci??? Daca oamenilor le-ar fi intr-adevar frica de puterea divina, nu ar fi o Romanie mai buna???…. Eu cred in minunile lui Dumnezeu, dar nu as vrea sa-I ocup timpul Lui cu problemele mele…..nu credeti ca s-a saturat si El sa  vada ca suntem  apti,in putere, cu toate dovezile in mina si noi sa stam cu burtile la soare si sa asteptam pica para malaiata de la El????? Nu zau, nu are El treburi mai importante???? Asa ca, eu as vrea sa donez timpul si Dumnezeu sa aiba grija de oameni  in timpul cutremurilor, al tzunamelor si al altor calamitati naturale…..Dumnezeu sa apere oamenii de boli , sa salveze mame si prunci….sa pedepseasca pedofili si criminali si preoti care prostesc  credinciosii si fura  in numele Lui. De FLORINEL PLANTOS, LICA CHITCAN si CRISTINA CIOCA, deocamdata, ma ocup personal……cind nu mai pot, il chem pe Dumnezeu in ajutor….

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu