marți, 10 decembrie 2013

FLORINEL PLANTOS-pe cine nu lasi sa moara, nu te lasa sa traiesti


Aceasta scrisoare deschisa, este un raspuns la tot gunoiul pe care il scrie Florinel Plantos, zis si Florin Tanase,  pe blogul sau “Presa ( cica) Onestilor”…

Eu nu pot posta nimic acolo, pentru ca m-a blocat, asa ca si eu am facut acelasi lucru  si  l-am blocat si eu pe facebook ..

Multa lume il consider ape Florinel Plantos, dea dreptul, nebun….dar fratilor nebunul asta se crede mare ziarist si se mai crede si persoana vitala comunitatii Onestene!!!!! ….Puneti-l unde ii este locul…..caci pateaza reputatia Onestiului.

Florinel Plantos  a avut cindva o problema de sanatate ( o problema cu inima)Din felul in care traieste si cum se comporta, putem trage concluzia ca problema acum e fictiva ….oamenii din jur, inimosi si milosi au inceput sa-l ajute cu bani si si-a tratat problema de sanatate…..dar,Florinel Plantos,  baiat istet, care de ani buni freaca menta si nu a muncit de loc  de citeva “cincinale socialiste”, s-a gindit ca poate “suge” bani de la politicieni si oameni naivi de pe net facind reclama mai peste tot la boala lui: ….asa a dat de mine…..pe facebook…..eu, mama naivelor ( poate pentru ca sunt o femeie care intotdeauna a sarit in ajutorul altora, dar si pentru ca in Canada, unde locuiesc de 34 de ani nu dai de o asa concentratie mare de escroci cum gasesti in Romania) i-am crezut povestea si fiindca sotul meu murise de o boala genetica de inima ( si pentru ca se apropia un an de la moartea sotului meu) m-am hotarit sa-l ajut….imediat mi-a spus ca el scrie articole despre onesteni de succes si la scurt timp dupa ce luase legatura cu mine a aparut un articol in “Ziarul de Bacau”  despre sotul meu si afacerea noastra…..Nu i-am promis bani, dar i-am explicat ca pot si ma pricep sa fac o campanie de stringere de fonduri in numele lui. Incintat nevoie mare, el a fost acela care m-a pus in legatura cu organizatia de tineret Onestin si preotul Smarandei ( pe care el acum il numeste in articolul lui , preotul Rasputin).  Campania urma sa se desfasoare in perioada 1-3 mai, 2011. Atit parintele Smadandei, cit si Laurentiu Neghina si mai ales tinerii voluntari ( aceeasi care acum el afirma ca sunt spalati pe creier de parinte si Neghina)  au fost oameni minunati care s-au implicat in Campania lui . 

Campania era un fel de vinzare de bilete de tombola si jumatate de suma strinsa in fiecare seara, revenea lui Florinel Plantos si jumatate era cistigata de un norocos , posesorul biletului  de tombola castigator la tragerea la sorti….In toate serile, cind tinerii numarau suma totala, Laurentiu Neghina , dar si parintele  Smarandei, “rotunjeau suma “ adaugind de la ei, la suma strinsa…..lucru pe care Florinel Plantos nu l-a stiut niciodata.  Iar eu, inainte de venirea mea  la Onesti am avut o campanie de stringere de fonduri in comunitatea de romani unde locuiesc. La adoua mea intilnire cu PLantos, ( in fatza unui martor) i-am inminat o mie ( 1 000) de dolari canadieni, suma strinsa de comunitatea romaneasca din Canada . Ba mai mult, pentru transparenta, i-am spus sa foloseasca loptopul meu si sa trimita  e-mailuri  la cei care au donat, sa multumesca si sa mentioneze suma primita de la fiecare, ca nu cumva ca lumea sa creada ca banii strinsi de mine au ajuns in alta parte.  Si cu toate acestea , Florinel Plantos tot a afirmat ca eu am strins mii si mii de dolari mai mult decit i-am inminat lui  sic a  ii folosesc in scopuri personale!!!!

Pentru transparenta sumelor strinse de Onestin, si pentru legalitate, parintele Smarandei  i-a cerut adeverinte cu venitul lui si costul interventiilor lui medicale ( sa poate dovedi ca el are nevoie de aceste donatii ) Eu chiar am fost de accord cu parintele Smarandei…..Florinel Plantos a explodat!!!! Nici in ruptul capului nu a fost de accord cu asa ceva…cica” ii incalca drepturile lui umane” si ca nu poate dovedi cu facturi spaga pe care, zice el ca  o da pe la spitale ( deci si el , ca de fapt tot romanul ,da spaga…..mai mult, el o da din banii donati de fraierii milosi ca mine, ca parintele Smarandei si ca Laurentiu Neghina)!!!!

Dupa ce un tanar pe nume Acatrinei a decedat, parintii au inapoiat o suma considerabila, inapoi la Onestin ( tot acesti tineri , se pare, tot “spalati pe creier “ de parintele Smarandei, au strins o suma foarte mare si pentru tratamentul acestui tanar, dar care decedind , nu s-a putut folosi de banii strinsi) si o mie de euro a ajund pe mina lui Florinel Plantos…..care a trimis din  suma, la fica lui in Irlanda ( la acea vreme) pentru ca trebuia sa faca un avort, a dat sorei pentru ca avea restante la intretinere  si apoi si-a instalat si el centrala la apartamentul parintilor , caci da, locuieste cu parintii batrini carora  le cheltuie pensia pe bautura, tigari si prostituate…..

Va intreb: cind esti atit de bolnav de inima, mai iti permiti sa bei de cazi prin santuri si sa fumezi pachete de tigari pe zi???? Deci putem sa tragem concluzia, ca daca nu a dat ortul popii pina acum, in ritmul asta de viata pe care il afiseaza, boala lui e inchipuita si ne fraiereste pe toti!

 Poate ar trebui sa mentionez ca, in timpul petrecut impreuna in timpul campaniei facuta pentru el, Plantos  tot suna oameni de afaceri si politicieni si cersea bani…..cind primea raspuns negativ, se enerva si imi spunea ca il “va aranja” pe individ cu un articol de pomina, sa piarda alegeri si afaceri asa, ca sa se invete minte sa nu se puna cu el….adica cum sa il refuse chiar pe el??? Tocmai pe el, un ziarist cu o asa importanta?? Daca imi aduc bine minte, aceasta a fost reactia lui la refuzul primarului din Tirgu Ocna, si daca nu gresesc, pe atunci era  primar o femeie…mi-a spus si numele, dar nu am retinut….ce am retinut era ca e si femeie de afaceri cu multi bani!!!

Cind a vazut ca, eu nu dau nimic din banii mei personali ( se astepta la zece- cincisprezece mii de euro) a incercat  sa ma abureasca sentimental…..cind i-am spus ca nu sunt interesata absolut de loc in asa ceva,  dar i-am promis , ca intentionez sa continui  campania de stringere de fonduri pentru el…..dar cind a vazut ca nimic nu se concretizeaza in bani,  dupa intoarcerea mea in Canada, a inceput o campanie de defaimare impotriva mea….

Putem asuma ca, ( virgula) calitatile lui de ziarist sunt doar pentru a stoarce bani de la oameni de afaceri si politicieni…asta este de fapt cum isi cistiga Florinel Plantos banii…..si cum in ultima vreme, oamenii au realizat cine este el cu adevarat, a cam ramas fara “sponzori” si e cam disperat ( de aici si articolul de rahat prin care il denegreaza pe Primarul Onestiului) ……

Stiu ca singurul loc unde mai “scrie” articole, este  propriul lui blog si pe facebook ( dar aici nu este platit, aici nu-I iese bani…..deci frustrarea e mare) dar am totusi o intrebare:  credeti ca un astfel de om poate fi angajat de vre-un ziar sa scrie articole pe interesul publicului??? Un astfel de frustrate, cu un astfel de limbaj de mahala poate vreodata sa fie impartial si sa ia in calcul parerile tuturor??? Cind in pupile poti vedea ( ca la desene animate) semnul dolarului $ sau al euro-lui atunci cind scrie despre cineva, cine ar putea citi aberatiile lui??

Redau mai jos frinturi din conversatiile noastre si veti intelege ce am scris mai sus. Pot oricind sa dovedesc ca aceste convorbiri au existat si nu sunt alterate. Am aprobarea celor a caror nume a a aprut aici sa public   numele lor. Un singur nume am omis si asta pentru ca e vorba de un minor.
Mai sunt si alte mesaje si convorbiri....Acest indivit e atit de inrait si de pus pe harta  ca nu merita nici ajutat si nici sprijinit in nici un fel.....
Chiar si acum 3 saptamini, am tinut sa ii trimit un e-mail si sa-l rog sa-si schimbe atitudinea, dar e las si nici macar nu a avut raspunda. Iata e-mailul trimis: 
 

To florinel1964@yahoo.com
Nov 15
Florin,
Stiu ca nu te astepti sa primesti ceva de la mine....zilele acestea ai fost vazut de niste prieteni de ai mei; mi-au spus ca arati tare rau si erai tare abatut....am incercat sa vorbesc cu tine pe messenger, dar m-ai ignorant.Desi, toti imi spun ca tu ai fost foarte razbunator cu mine si ca de fapt tu mi-ai facut cel mai mare rau dupa toate comentariile murdare de pe net, eu nu sunt deloc razbunatoare pe tine, pentru ca instinctul meu imi spune ca de fapt nu esti inrait pe mine, ci pe toata situatia in care esti....cumva incerci sa te razbuni pentru ca te-am dejamagit; asteptai mai multi bani, asteptai un miracol intre noi, nu stiu si nici nu e important. Eu stiu ca am fost cit se poate de corecta cu tine si ca am avut cele mai sincere intentii, la fel ca si cu Lica. Poate m-am exprimat gresit cind am zis afacere, poate trebuia sa spun colaborare....In cele doua saptamini de campanie, am vorbit multe si ne-am sustinut reciproc.....chiar tu mi-ai spus ca ar trebui sa platesc pe cineva sa-i dea o bataie buna....normal ca nu am luat-o in serios, ba mai mult, m-ai facut sa ma simt bine, si am stiut ca incerci  sa-mi ridici moralul....am considerat ca a fost ceva dragut din partea ta!
Vad ce scrii peste tot si vad cit de inrait esti pe viata si pe toti. Considera acest e-mail cum vrei tu, arunca-l la gunoi sau incearca sfatul meu: incearca sa faci pace cu tine si cu oamenii din jurul tau.....aici nu ma refer la mine....ginduri positive vor atrage actiuni positive....multa lume te-a ajutat si acum ii vorbesti de rau.....nu e cu cit te-au ajutat si nici nu e ca sa te mai ajute.....e ca tu sa iti schimbi atitudinea fatza de tine ...si fatza de viata ta. Nimeni nu ne datoreaza nimic....fa pace cu tine insuti! Traiesti in Romania si ai nevoie de oamenii din jurul tau, nu-i inrai impotriva ta. Uita-te la pahar si vede-l pe jumatate plin....trebuie sa-ti schimbi TU primul atitudinea, pentru ca esti pe un drum de autodistrugere...nu o fa nici pentru ca spun eu si nici pentru ei.
Instinctul meu este ca trebuie sa ajung sa-ti spun toate astea, un fel de help......simt ca trebuie sa-ti spun ca eu nu te urasc si nici nu iti vreau raul....anul trecut, cind ai scris cele doua articole despre mine in Presa onestenilor, sincer, am fost inraita pe tine si am considerat ca trebuie sa ma razbun, s-a intimplat bataia si toate ce ti s-a mai intimplat....acum nu mai vreau asta!!!!
Nu am vrut raul fizic nimanui, doar dreptate si adevar.....si am sperat ca daca exista aceste doua, vom avea respect unul pentru celalalt.
Iti doresc sanatate si liniste, pace cu tine insuti....
Doina 

 
 

 

 
MESAJE PE FACEBOOK: Iunie 19, 2011
*      6/19, 8:02am
*      Expand
Florinel Plantos
Eu vorbesc de romanii din diaspora
La ei ma refer

 
https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gif6/19, 8:03am
in care suntem si noi romanii din diaspora
cauta pe net
cit string aceste fundatii
si asta pt ca exista o transparenta
poate asta sa facem noi doi dupa ce te vindeci tu

Florinel Plantos
https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gif6/19, 8:04am
Florinel Plantos
Dar cum faci transparenta?

 
https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gif6/19, 8:05am
greu...ca voi aveti acea mentalitate
dar totul trebuie sa fie facut la vedere
de exemplu: aici daca donezi la "heart and Stroke " fondation, primesti un raport financiar
cit s-a strins si unde se foloseste banul pe procentaj

Florinel Plantos
https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gif6/19, 8:06am
Florinel Plantos
Aia pe cine ajuta?

 
https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gif6/19, 8:07am
heart an stroke: boli de inima

Florinel Plantos
https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gif6/19, 8:07am
Florinel Plantos
Doar pe cei din Canada?

 
https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gif6/19, 8:07am
nu ajuta pe nimeni e mai mult pt cercetari
noi nu platim, ai uitat?

Florinel Plantos
https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gif6/19, 8:08am
Florinel Plantos
Pai nu da guvrnul pentru cercetari?

 
https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gif6/19, 8:08am
nu prea
sau cel putin nu in deajuns
sunt sume fixe
si ce face medicul care e la un prag sa gaseasca o cura??? sa stea si sa faca aplicatii in loc sa cerceteze?

Florinel Plantos
https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gif6/19, 8:10am
Florinel Plantos
E buna si cercetarea, dar cred ca ar fi sarcina guvernului sa faca finantarea

 
https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gif6/19, 8:10am
pai atunci ne-ar creste TVA-ul

Florinel Plantos
https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gif6/19, 8:10am
Florinel Plantos
Aha, e Ok
Dar fundatii care ajute bolnavii de inima nu sunt?

 
https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gif6/19, 8:10am
nu
ca totul e gratis

Florinel Plantos
https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gif6/19, 8:11am
Florinel Plantos
Pai de aia

 
https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gif6/19, 8:11am
daca esti somer, si medicamentele sunt gratis
pai uite: heart and stroke are de doua ori pe an o loterie
toate premiile sunt donate: case masini scumpe vacante dee vis , cash
un bilet este $100 de dolari
fac milioane

Florinel Plantos
https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gif6/19, 8:13am
Florinel Plantos
Daca totul sau aproape totul s-ar fi platit, ca in Roamania, iar nivelul de trai ar fi fost scazut, atunci fundatia aia poate ii ajuta pe bolnavi, si nu se mai ocupa de cercetare

 
https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gif6/19, 8:13am
asa e
uite si in rom. au avut o campanie pt spitalul marie curie
daca suna-i la un sms plateai , nu stiu, 2 euro
si au trins mult
si asta pt ca exista transparenta
oamenii sunt increzatori in spitalul marie curie

Florinel Plantos
https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gif6/19, 8:16am
Florinel Plantos
Dar eu ce sa fac pentru transparenta mea, ca duc toate bonurile la Onestin

 
https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gif6/19, 8:16am
pai aici e buba
campania ta e prea personala

Florinel Plantos
https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gif6/19, 8:16am
Florinel Plantos
Fac referate justificatevive pentru orioce cheltuaial
Si ce sa faca oamenii ca mine?

 
https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gif6/19, 8:17am
inca nu ai primit toti banii?

Florinel Plantos
https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gif6/19, 8:17am
Florinel Plantos
De unde?

 
https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gif6/19, 8:17am
de la onestin

Florinel Plantos
https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gif6/19, 8:17am
Florinel Plantos
Care bani?

 
https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gif6/19, 8:17am
ce am strins cu ei

Florinel Plantos
https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gif6/19, 8:18am
Florinel Plantos
Ba da, dar ei tot mai strang
Si acum trebuie sa-mi mai dea ceva

 
https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gif6/19, 8:18am
si de la acatrinei ti-au dat?

Florinel Plantos
https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gif6/19, 8:18am
Florinel Plantos
1.000 de eurto, aia de atunci
euro
·         Florinel Plantos
Oricum, eu le fac referate justificative pentru toate cheltuielile pe care le fac din banii de la ei
 
https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gif6/19, 8:21am
f. bine, fii transparent
Florinel Plantos
https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gif6/19, 8:21am
Florinel Plantos
Da, dar ei vor mai mult
To nu e de ajuns ce fac eu
 
https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gif6/19, 8:21am
adica
Florinel Plantos
https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gif6/19, 8:21am
Florinel Plantos
Tot
 
https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gif6/19, 8:21am
pai florin nu ai nimic de ascuns
Florinel Plantos
https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gif6/19, 8:22am
Florinel Plantos
Adica ar vrea sa stie cam toata situatia mea financiara. cam toti banii care imi intra mie in buzunar
Nu sunt de acord
 
https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gif6/19, 8:22am
de ce?
Florinel Plantos
https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gif6/19, 8:22am
Florinel Plantos
Nu vreau sa dau socoteala pentru toti banii mei, e o chestie privata
De ce sa stie toata lumea ce salarii iau eu de la fiecare ziar?
E confidential
 
https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gif6/19, 8:23am
ai ceva de ascuns sau asta doar moral
Florinel Plantos
https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gif6/19, 8:23am
Florinel Plantos
Nu vreau sa-mi pun toata vioata pe taraba
 
https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gif6/19, 8:23am
ei cinta....si tu ai nevoie de ei si deci joci
Florinel Plantos
https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gif6/19, 8:23am
Florinel Plantos
Cum sa afle un ziar concurent despre ce banii imi da mie alt ziar?
O sa renunt si la ei
Nu jos in fata nimanui
Nu joc
https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gif6/19, 8:25am
daca tu ai avea venitul din salariu separat de venitul din donatii, tot ce ar trebui sa le arati este cit ai platit impozitul
sau si ce ei din donatii este impozabil?
Florinel Plantos
https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gif6/19, 8:25am
Florinel Plantos
Cum sa le spun eu despre nu stiu ce cadou primit de mine pentru un articol, de exemplu
Ideea e ca eu nu vreau sa le dau lor socoteala decat pentrtu donatii si atat
Vreau sa mai raman cu ceva din viata mea personala
 
https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gif6/19, 8:27am
te inteleg si pe tine, dar si pe ei
Florinel Plantos
https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gif6/19, 8:27am
Florinel Plantos
Pai, ce, ei vor sa-mi controleze toata veniturile?
Nici cu securitatea nu era asa
 
https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gif6/19, 8:28am
ei vor sa stie , daca intr-adevar, ai nevoie de ajutor ( poate financiar cistigi destul si nu trebuie sa te mai ajute cu bani sub pretextul bolii)
nu e ce gindesc eu, doar ce ar gindi ei
Florinel Plantos
https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gif6/19, 8:29am
Florinel Plantos
MUlte din veniturile mele sunt neoficiale
Chiar la ei, la ziar, lucrez la negru
Nu le pot spune cat imi da Laurentiu Negghina
Florinel Plantos
Ma deranjeaza ideea ca trebuie sa dau socoteala si de banii castigati din munca mea.

 
https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gif6/19, 8:33am
si pe mine ma deranjeaza multe....uneori nu prea avem ce face

Florinel Plantos
https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gif6/19, 8:34am
Florinel Plantos
Cum ar fi sa le spun ca am dat doua milioane de lei surorii mele ca sa-si plateasca la firma de termoficare datoriile?
M-ar luar la rost, de ce am da

 
https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gif6/19, 8:34am
ma deranjeaza ca uneori tu asumi multe lucruri neadevarate despre mine

Florinel Plantos
https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gif6/19, 8:34am
Florinel Plantos
Care anume?

 
https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gif6/19, 8:34am
dar nu ti-a cerut nimeni sa zici asta

Florinel Plantos
https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gif6/19, 8:35am
Florinel Plantos
Am simtit dorinta asta, dar nu de la tine

 
https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gif6/19, 8:35am
uneori ce gindesc sau ce simt

Florinel Plantos
https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gif6/19, 8:35am
Florinel Plantos
tu nu mi-ai cerut socoteala

 
https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gif6/19, 8:35am
dar, nu uita, tu mi-ai spus ca eu sunt mai credula, mai naiva

Florinel Plantos
https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gif6/19, 8:36am
Florinel Plantos
Cand te aproba cineva

 
https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gif6/19, 8:36am
eu cred pe toata lumea pe cuvint pina la proba contrarie

Florinel Plantos
https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gif6/19, 8:36am
Florinel Plantos
Atunci esti credula, cu cei care te aproba ca sa-ti faca pe plac

 
https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gif6/19, 8:36am
deci tu mi-ai facut pe plac?

Florinel Plantos
https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gif6/19, 8:37am
Florinel Plantos
Nu
Nu mereu

 
https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gif6/19, 8:37am
pai te-am crezut
intri in detalii.....o intorci ca la ploiesti
nu uita ca taica-meu e de acolo...pot si eu sa fac asta
dar nu asta vreau...hai inapoi la:" mi-ai facut pe plac"

Florinel Plantos
https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gif6/19, 8:39am
Florinel Plantos
Exemplu. Dana Lungu te aproba ca sa-ti faca pe plac, iar pentru asta tu crezi tot ce-ti spune ea si esti incantata
In realitate, ea nu te-a ajutat nici pe sfert cat am facut-o eu

 
https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gif6/19, 8:39am
concluzii gresite

Florinel Plantos
https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gif6/19, 8:39am
Florinel Plantos
De avocati puteam sa-ti fac si eu rost, chiar mai buni
Sa-mi spui si mie finalitatea care o va avea relatia ta cu Dana

 
https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gif6/19, 8:40am
nu am nevoie....am hotarit ca avocati mii gasesc singura din Buc.
m-am interesat
iar cu dana e doar o prietenie, nu astept nimic
poate sa ma refulez, daca voi avea nevoie si ma asculta si atit

Florinel Plantos
https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gif6/19, 8:41am
Florinel Plantos
Iar cu mine e altceva, e o afacere?

 
https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gif6/19, 8:41am
si imi place “minora” si mie dor de ea

Florinel Plantos
https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gif6/19, 8:42am
Florinel Plantos
Si eu te-am aprobat, dar nu mereu

 
https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gif6/19, 8:42am
pai si am zis eu ca nu-mi esti un prieten adevatat?
ai fost nemaipomenit

Florinel Plantos
https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gif6/19, 8:43am
Florinel Plantos
Vrajeala

 
https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gif6/19, 8:43am
te-ai suparat ca imi trebuie ceva timp si ca nu am vrut o relatie
am fost sincera si am pierdut un prieten

Florinel Plantos
https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gif6/19, 8:44am
Florinel Plantos
Hai sa facem altfel

 
https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gif6/19, 8:44am
stai linistit am pierdut mai mult anul trecut pt sinceritate
zi

Florinel Plantos
https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gif6/19, 8:44am
Florinel Plantos
Daca tu nu ma vrei, daseste-mi si mie pe cineva acolo
O canadianca
O romanca

 
https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gif6/19, 8:45am
gaseste-mi si tu mie pe cineva de acolo din Onesti

Florinel Plantos
https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gif6/19, 8:46am
Florinel Plantos
Pot sa incerc

 
https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gif6/19, 8:46am
hai ca esti amuzant.....daca treburile ar merge asa, ce bine ar fi....

Florinel Plantos
https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gif6/19, 8:46am
Florinel Plantos
Dar tu nu cauti barbat de maritis
Eu caut o femeie

 
https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gif6/19, 8:46am
iar asumi ....

Florinel Plantos
https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gif6/19, 8:47am
Florinel Plantos
De fapt, eu caut mai mult decat o simpla femeie

 
https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gif6/19, 8:48am
de ce din canada?
cauta la matrimoniale in rom.

Florinel Plantos
https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gif6/19, 8:48am
Florinel Plantos
Acolo n-as mai plati pentru interventiile pe inima
Si as avea pensie

 
https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gif6/19, 8:48am
aaaaaa, deci materialist....

Florinel Plantos
https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gif6/19, 8:49am
Florinel Plantos
M-ai prins, nu?
Asa zici tu

 
https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gif6/19, 8:49am
si sa cred ca-i totul doar iubire?????

Florinel Plantos
https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gif6/19, 8:49am
Florinel Plantos
Pai cum as putea sa fiu util unei femei daca nu sunt teafar?

 
https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gif6/19, 8:49am
dar inteleg in cazul tau...speranta moare ultima
florin, sunt la telefon, revin in 5-10 min, te rog nu te supara...

Florinel Plantos
https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gif6/19, 8:50am
Florinel Plantos
ok, ma duc sa mananc

 
https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gif6/19, 8:50am
mai vorbim...

--------------------------------------------------------------------------------------------17 Iulie 2011
*      7/17,  12: 38pm
*      Expand
Florinel Plantos
Am multe probleme: financiare, de sanatate si de suflet

 
https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gif7/17, 12:40pm
imi pare rau sa aud asta
daca vrei sa vorbim, eu sunt aici sa te ascult

Florinel Plantos
https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gif7/17, 12:41pm
Florinel Plantos
Nu ma ajuta cu nimic sa ma plang

 
https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gif7/17, 12:42pm
credeam ca prietenii se pot destainui unul celuilalt
dar nu voi impinge subiectul daca nu vrei
nici tu nu puteai sa ma ajuti pe mine cu nimic si totusi m-am simtit bine dupa ce vorbeam

Florinel Plantos
https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gif7/17, 12:44pm
Florinel Plantos
Aseara am vorbit cu Horeanga la telefon. Cred ca numai vorbele-s de el. Mi-a dat senzatia ca mi-am pierdut timpul inutil. Am capatat reactii de adversitate fata de toti romanii din disapora
Imi pare rau, dar si tu te numeri printre ei

 
https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gif7/17, 12:44pm
am inteles..
pacat......e alegerea ta
ma simt jicnita sa ma compari cu horeanga....el nu a facut nimic pt tine...eu cel putin am incercat...dar vad ca nu conteaza
sper din suflet ca doar disperarea te face sa fii asa si nu adevaratul tau caracter....
dar cine stie, poate sunt o naiva si ma insel de fiecare data cind vine vorba de oameni

Florinel Plantos
https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gif7/17, 12:49pm
Florinel Plantos
Nici tu nu ai incercat sa ma ajuti. Tu ai avut un interes fata de mine. M-ai tratat ca pe o afacere. Iar intr-o afacere incerci sa oferi cat mai putin si sa castigi cat mai mult

 
https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gif7/17, 12:49pm
o ultima intrebare, Florin:
citi romani din diaspora au venit la tine, fara sa te cunoasca si ti-au inminat o mie de dolari???

Florinel Plantos
https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gif7/17, 12:50pm
Florinel Plantos
Era investitia ta in afacerea cu mine

 
https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gif7/17, 12:50pm
afacere cu tine????
ce afacere???

Florinel Plantos
https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gif7/17, 12:51pm
Florinel Plantos
Erai interesata sa-ti rezolvi tu problema, iar mia de dolari a fost pretul platit

 
https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gif7/17, 12:51pm
pai atunci nu ai platit nimic, am pierdut o mie de dolari
ce ai rezolvat tu pt mine???
cit de urit poti sa gindesti

Florinel Plantos
https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gif7/17, 12:52pm
Florinel Plantos
Da, asta am spus, ai platit o mie de dolari, cu scopul de a-ti rezolva tu problema cu Chitcan

 
https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gif7/17, 12:52pm
pai si ce ai facut tu pt mine in cazul asta?
absolut nimic

Florinel Plantos
https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gif7/17, 12:53pm
Florinel Plantos
Uite, Raluca Reu, din Danemarca, incearca sa ma ajute, FARA SA-MI CEARA NIMIC IN SCHIMB

 
https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gif7/17, 12:54pm
stii ce? incep sa regret ca m-am implicat
nu regret ca te-am ajutat....dar Dumnezeu vede

Florinel Plantos
https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gif7/17, 12:55pm
Florinel Plantos
Asa sa fie, daca ai vrut intr-adevar sa ma ajuti, atunci Dumnezeu vede si te va ajuta insutit

 
https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gif7/17, 12:56pm
si tu judeti oamenii si gindesti urit si El o sa vada
asta e rasplata pe care o primesc.....
ma doare, dar nu ma surprinde

Florinel Plantos
https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gif7/17, 12:58pm
Florinel Plantos
Singurul lucru cert despre tine este ca ai avut o mare suferinta sufleteasca, iar eu am incercat sa te ajut cum m-am priceput. Restul, ca ti-a pasat tie de mine, ca ai vrut sa ma ajuti, e vrajeala

 
https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gif7/17, 12:58pm
acum eu sunt cea care a fost ajutata???

Florinel Plantos
https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gif7/17, 12:58pm
Florinel Plantos
Voi, cei din diaspora, v-ati pierdut umanitatea
Totul la voi e interesul si banul

 
https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gif7/17, 12:59pm
iar la tine?? tot banul e pe primul luc

Florinel Plantos
https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gif7/17, 12:59pm
Florinel Plantos
Nu e banul, e sanatatea

 
https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gif7/17, 12:59pm
care nu poate fi imbunatatita fara bani

Florinel Plantos
https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gif7/17, 12:59pm
Florinel Plantos
Eu nu vreau sa castig, nu vreau profit, ca voi, eu vreau sa-mi rezolv problema de sanatate

 
https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gif7/17, 12:59pm
deci acelasi lucru

Florinel Plantos
https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gif7/17, 1:00pm
Florinel Plantos
Voi vreti profit, v-a inebunit profitul

 
https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gif7/17, 1:00pm
tu ai vrut sa iti gasesc o canadianca casa vii in canada....pt ca acolo sanatatea costa , deco tot pt bani
poate, dar muncim pt profit ....

Florinel Plantos
https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gif7/17, 1:01pm
Florinel Plantos
Spor la treaba
Eu trebuie sa ies

 
https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gif7/17, 1:01pm
nu vreau sa ma cert cu tine

Florinel Plantos
https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gif7/17, 1:01pm
Florinel Plantos
La revedere

 
https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gif7/17, 1:01pm
la revedere
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
January 26, 2012

 
https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gif1/26, 8:37am

Vreau doar sa iti urez La multi ani pe 2012 si tot ce iti doresti sa se indeplineasca.....sper ca esti bine si poate vorbim......
 
Mesajul de mai jos I l-am trimis dupa ce a inceput sa scrie mesajele urite din Presa Onestilor la indemnul lui Cristina Cioca.  Si atunci si in recentele lui articole pe care le-a scris despre mine, nu l-am urit, si am crezut ca e doar manipulate…. Dar daca tu poti sa scrii rahatisme despre toti cei care te-au ajutat sit e-au sustinut la greu, atunci nu mai esti doar manipulate esti prost cu desavirsire!!!!
·         https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gif5/21, 2012   5:19am
Florin, Nu imi pasa de ce scrii tu de mine.. Eu stiu ca in sufletul meu am facut ceva, adica ceva mai mult decit ar fi facut altii. Eu nu am scris si nici divulgat toate secretele pe care mi le-ai spus tu de hitlerista ta, de problemele ficei tale si multe altele, au fost discutii intre doi amici, credeam eu.... dar sa implici numele danei, o persoana publica, mai ales acum, chiar nu cred ca a fost bine de loc. Asta, ia-l ca un sfat prietenesc! Am vazut ca ai mai venit /vorbit cu ea si poate ati putea colabora, stiu cit de multa nevoie de ajutor are...pacat ca nu te gindesti inainte de a face aceste lucruri; puteai sa scrii lui chitcan in privat....dar nu pe perete sa vada toata lumea. Vrei sa te duelezi cu mine, fa-o....dar ce cistigi ca o dezamagesti pe dana????? O zi buna!
 
 
 
 
 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu