luni, 18 august 2014

Lica Chitcan-falsul care picteaza copii-partea a-II-a


Citeam pe undeva pe facebook ca “atunci cand suntem morti, nu stim ca suntem morti, la fel si cu prostul, nu stie ca e prost” Cam asa ceva ….citeam azi dimineata un comentariu al lui Lica Chitcan, incercand sa justifice,de ce crede el ca trebuie sa ceara sume colosale, pe un fals… sa mor de ras, inainte de cafeaua de dimineata!!! Cand vine vorba de Lica Chitcan, intrebarea si dilemma mea e:  “e oare asa de prost, pe cat se afiseaza, sau atat de destept, de crede ca toti ceilalti in jurul lui sunt  idioti ???”

Redau mai jos, comentariul lui…Oare neuronul  ala, care il are, dormea la acea ora???




Nea Chitcane, pai normal, ca Adrian Nastase a facut un asa comentariu, la misto….stie toata lumea ca incerca sa justifice bani furati ( cine nu isi aduce aminte de matusa Tamara???) sau poate sunt originale…dar nu va spune asta la televiziune…ca doar nu crezi ca, acele tablouri, le-a cumparat cu bon fiscal de la vreo  “Action House”,  precum, Christie,  in New York???  

Unde, puii mei, sa mai fie loc de inteligenta, cand e atata prostie si inganfare in acel cap???

Nu mai incerca sa prostesti oamenii….o copie nu are valoare, punct! Iar cand mai si furi semnatura pictorului original, atunci e FURT!!! Se pedepseste penal…. Un adevarat  Pictor, face originaluri, are un scop, un mesaj, o poveste de spus, in picturile lui. Tu esti un second hand Pictor….dar un escroc original, trebuie sa admit.

Si ca sa intaresc afirmatia de mai sus, pot sa mai va redau o alta afirmatie a lui Lica Chitcan, cum ca adevarata  arta a picturii trebuie sa placa ochiului, si nu geometriei, abstractiei sau a dezordinei  mintale  …etc.  Cam asa ceva, si  se  se pare,  ca  asa ar fi zis Tudor Arghezi.


Se pare, ca Lica Chitcan nu are habar cand a trait Tudor Arghezi si cand a aparut picture moderna…..

Iata, mai jos o pictura , care  place la ochi si alaturat , una care pare ceva, ca o dezordine mintala,ceva despre ce vorbea Lica Chitcan….are dreptate nu-i asa???

 Ei bine, frumoasa floare este pictata de un…..elefant, da, am scris bine…ELEFANT! Cealalta este a pictorului Jackson Pollock si a fost vanduta la pretul de 7.4 milioane de lire….

LICA CHITCAN, nu mai prosti lumea si mai  lasa spalarea  de creier ,totul doar pentru a te avantaja….

Un comentariu:

  1. Buen día

    ¿Es usted un hombre o una mujer y tiene problemas en su relación o matrimonio? No pierda más tiempo, comuníquese rápidamente con el Dr. okosun por correo electrónico: okosunhomeofsolution@gmail.com.
    Le garantizo cien por ciento que su problema no es nada para él, está especializado en reunir relaciones rotas y problemas matrimoniales como quedar embarazada, reunir hogares rotos y muchos más.

    RăspundețiȘtergere