joi, 14 noiembrie 2013

Baga bani, baga bani.....

E greu sa te desparti de bani si placerile vietii....Lica Chitcan a fost invatat toata viata lui sa fie intretinut de femei, de la sotie la amante: bani de buzunar, masaje, depilari, manichiura, petreceri, escapade, plimbari....

Cam multe i s-au taiat zilele acestea....Cristina Cioca il pune la pictat si nu ar fi rau deloc, dar se pare ca doar il tine ocupat sa nu "zboare" la alte " pasarici", ca de vindut nu prea le vinde.....

Saptamina aceasta a avut tupeul sa o sune pe fosta sotie Mioara si sa-i ceara  bani, ca e executat silit si pierde apartamentul ( daca Cristina e desteapta, nu prea ar trebui sa-l  convina sa-si tina concubinul si cu mamica la ea acasa :)))))

Saracu' de el, probabil a uitat ca Mioara nu-i mai e sotie ( la virsta lui, cam greu iti scoti din instinct 30 de ani de casnicie) Dar, cel putin, anul acesta, dupa multi alti ani, si-a adus aminte ca  e ziua ei si i-a urat La multi ani. ( probabil a citit pe blobul meu!!!!)  Cind Mioara i-a raspuns raspicat ca nu ii da nimic, a incercat sa o ameninte ( cum defapt, facea tot timpul in trecut) de data asta ,ca o da in judecata.....asta cu judecata a invatat de la Cristina Cioca! Si-a tinut fetita la ea acasa probabil pentru banii pe care trebuia sa-i primeasca pentru pensia alimentara.....si-a dat in judecata fostul sot pentru doar 250 de lei lunar.
Iata link-ul sa cititi exact de la judecatoria Onesti:
http://portal.just.ro/270/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=27000000000044467&id_inst=270

Nu ma mira ca minora a decis sa locuiasca cu tatal ei....ce copil s-ar simti bine cind vede la mama lui,  ca interesele concubinului sunt mai presus de ale lui???? Trebuie sa-i dam o bulina rosie lui Lica.....mutatul la Buciumi a fost unul cu tact, sa scape de copila.  Caci ce copil s-ar muta la "Cucuiata din deal", departe de colegi si prieteni si mai ales dupa ce  isi vede si mama ca isi vinde propria masina??? Spalarea de creier se face mult mai usor in privat, in absenta copiilor!!!!!

Normal ca Lica a amenintat-o pe Mioara cu judecata, ca el e obisnuit cu sute de euro lunar...iar  in zilele de fatza nu mai pica.... nici de la saraca Mioara, care muncea ca o roaba, cu bosorogii de italieni si care, ii trimitea  lui, aproape tot ce cistiga, nimic nici de la amante ..... cam greu si cam nasol cu iubirea asta "sincera"!!!!!
Mioara nu mai e speriata de el.....si sunt dovezi ca el s-a folosit de toti banii imprumutati de pe la banci!!! Of, ce barbat era odata....cu o nevasta devotata, doua amante, bani de la toate trei, chefuri, fete tinere....un suflet tanar si nelinistit , indragostit si trubadur....a ajuns un bosorog cu tremuraturi si mincarimi.....dar, banii nu aduc fericirea, nu-i asa??? poate medicamente.

Valeuuuu....tocmai am terminat postarea si ma gindeam la tot ce am scris. Si mi-am zis:" ce caractere urite, domnule! Dar, trebuia sa recunosc ca , totusi, dupa vreo 4 ani, Lica si-a amintit de ziua de nastere a mamei copilului lui....e totusi ceva, poate invata lectia , chiar si in al doisprezecelea ceas" Ei, atunci m-a lovit instincul dupa ceafa: ce sa invete cap patrat??? Ziua de nastere a Mioarei a fost cu doar 2-3 zile inainte de a o suna si ai cere bani!!!! Tipic acestui gigolo de Onesti. E adevarat, prinzi mai multe muste cu miere decit cu otet, dar proverbul nu merge si la euroi, bai Lica.....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu