joi, 24 septembrie 2015

Jurnalistii aserviti ai Onestiului

Imi planificasem sa scriu si sa postezi dovezi, cum incearca Florinel Plantos sa il copie pe Ungureanu...Am vazut, ca si el si-a deschis multe grupuri pe facebook cu numele presa onestilor , asa cum Ungureanu are Exclusiv Onesti, Exclusiv Tg. Ocna , Exclusiv Caiuti, Exclusiv Tg Trotus, Exclusiv Gura Vaii si multe altele, unde adauga aceeasi prieteni din grupul initial....Acum Plantos face si el la fel....Dar va voi prezenta toate acestea mai tarziu, ca vreau sa comentez postarile lor...
nicaieri nu am vazut sa fi vorbit, vreunul din ei, cum marea televiziune Exclusiv a fost data afara de la sedinta de consiliu din Tg Trotus, pe motiv ca nu este o adevarata televiziune!!!!

Asa zisul "interviu a lui Ungureanu cu un anume Gheorghe Ene, m-a dat pe spate....o sa numar de cate ori pronunta "PNL"...daca asta nu e reclama, atunci nici eu , cu 30 de ani de afacere  in Canada , nu mai stiu ce inseamna reclama si promovare!!!!  Dar din tot "interviul" de 10 minute, eu am inteles un singur lucru, foarte important: Acest domn Ene, pe care nu-l cunosc, habar nu stiu cine e, a spus ca si el l-a sustinut pe Neghina in functia de primar si a fost alaturi de el !!! Hopaaaaa!!! Dar ca acum , a realizat ca a facut o greseala!!!! Zau bre??? Un domn avocat, cu legile in mana , a facut o greseala??? Si acu, in ajun de campanie electorala domnul in cauza a avut o relevatie si a fost luminat!!!! CE GARANTIE AU ONESTENII, CA NU FACE INCA O GRESEALA   ACEST DOMN AVOCAT??? DE CE  L-AR ASCULTA ONESTENII PE EL, TOCMAI  ACUM??? Au trecut 3 ani de la alegeri, 3 ani in care l-a sustinut pe Neghina si deodata, domnul in cauza s-a spovedit si a recunoscut ca a facut o....GRE-SEA-LA!!!!



Pana in present, multumita jurnalistului lautar, Ungureanu si jurnalistului turmentat, care a furat salamul si numit Plantos, am aflat ca dintre PNL-isti avem un domn care si-a luat colegul la pumni si care a sarit din partid in partid, ori de cate ori era vorba de fitness politic, apoi avem un domn care a recunoscut ca face greseli, dar care a capatat curaj sa se spovedeasca onestenilor, doar inainte de campanie!!!!!
Eu nu iau apararea nimanui, si cum am mai afirmat, nu le am cu nici un partid, pentru mine nu culoarea are  importanta, ci oamenii care formeaza acel partid.....si pana in prezent reprezentatii PNL dovedesc a fi mult mai aserviti propriilor lor interese: CIOLANUL ELECTORAL!
Exclusiv zis TV , nu e televiziune, si un adevarat avocat ar trebui sa stie asta....domnul isi v-a aminti si de aceasta greseala, cand Ungureanu nu va mai servi intereselor lui....Exclusiv TV e un cont pe youtube si Youtube i-a inchis deja Exclusiv TV Onesti, pentru ca a incalcat regulile impuse de ei....Sa asteptam sa vedem ce se mai intampla si cu Exclusiv Romania si Vimeo....Poate ca CNA-ul nu se baga sa-i puriceasca Televiziunea, dar ANAF-ul, sigur va gasi interes sa vada activitatea acestui jurnalist lautar....


Cat despre Plantos, care traieste din reclamele pe care le face pe contul lui de facebook si in grupurile lui ,e suparat,  nevoie mare, ca Primaria isi face ziar....nu comentez despre aceasta decizie, dar si asta e mai aservit PNL-istilor si scrie doar cum vrea muschii lui...adica ,calomniaza , minte denigreaza si chiar intimideaza, cand cei vizati nu-i cotizeaza . Deja e dat in judecata, si stiu ca facebook e informat de metodele lui de a santaja oameni si ai ameninta cu "reclama proasta", daca nu fac reclama prin conturile lui, contra cost.....


Iata si reclamele pe care le face...si singurul like, si-l da singur , prin contul fals: Cristina Cenau:





Daca comparam cati"prieteni" au pe grupuri si in toate conturile lor false si cate "like-uri primesc, cu cate prieteni are Neghina si cate like-uri primeste chiar si cand e in vacanta si posteaza poze, cred ca PNL-istii nu si-au ales bine "jurnalistii care sa le faca propaganda!!!!


E adevarat, nu se face politica cu like-uri pe facebook, dar nici cu pseudo-jurnalisti si televiziuni fictive!!!! Si vad ca multi politicieni fac declaratii si marturisiri pe facebook si bloguri, deci, e la moda....Daca unii cersesc bani pe facebook si bloguri, altii isi admit greselile pe conturi de youtube cu denumiri de televiziune, cel putin Neghina face reclama la angajari si locuri de munca!!!!



ONESTENI! Nu mai ascultati de manipulatori ca acestea. Nu mai ascultati de acesti mincinosi si numai dati crezare la ce spun!!!! Vreti sa stiti ce se intampla in primarie, mergeti la sedinte, sunt publice!!! Vreti raspunsuri, scrieti!!! Acesti doi impostori va manipuleaza, stiind cat de frustati sunteti cu tot ce se intampla in oras si in tara, in politica....Cereti sa se schimbe legile, nu primarii...Probabil sunt si nedreptati facute in primaria Onesti, probabil s-a furat.....luptati sa aflati adevarul si sa se faca dreptate, dar nu recurgeti la doi amatori, care tot ce vor, este sa ajunga acolo si sa roada si ei de unde au ros cei dinainte...
Ungureanu si Plantos sunt primii care striga: "A murit regele, traiasca regele!" adica oameni de turma .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu