vineri, 18 septembrie 2015

FLORINEL PLANTOS- Florin Salam de Onesti!!!



Citeam ultimile postari pe blogul "presa onestilor" ale lui Florinel Plantos, zis Florin Tanase si ma intrebam: oare chiar mai am nevoie de dovezi, sa trag concluzia, ca asta nu poate fi decat "jurnalist" la coada vacii???
Dupa fiecare postare incerc sa ma dezmeticesc si sa inteleg ce fel de "jurnalism" face el in poastarile lui : stire nu e, ancheta nu e, sinteza nu e.....a, gata am gasit : e reclama !!!!.
Iata ultima lui postare:

http://www.presaonestilor.com/2015/09/17/aproape-100-de-onesteni-s-au-plans-de-poluarea-fonica-de-la-terasa-hotelului-trotus-administratia-rosie-a-orasului-ii-trateaza-cu-sictir-pe-oameni/

 Reamintesc din nou: presa Onestilor, NU ESTE PRESA, Florinel Plantos, NU ESTE JURNALIST!!!
   Poate a scris candva pentru ziare, dar de cativa ani incoace, tot ce face este sa scrie pe un blog si mai recent este "baiatul de clopotel" al celui care a fost mare lautar, devenit si el peste noapte "jurnalist" , EUGEN UNGUREANU.

Ultima postare a lui Florinel Plantos,  e, de departe reclama, propaganda PNL....Din cate stiu eu, e ilegal sa faci  acum campanie, cu privire la alegerile din 2016. Dar cum am mai spus, Presa onestilor nu este ziar, Exclusiv TV nu este televiziune si nu raspund legal pentru ceea ce  fac pe facebook si pe bloguri. Voi face, personal, o plangere la CNA si  la Comitetul Electoral , sa cer, sa includa in legea electorala, tot ce foloseste numele de PRESA sau TELEVIZIUNE, pentru ca, evident este un mod de a influenta votantii....Este nedrept, ca adevaratele ziare, televiziuni si posturi de radio, care sunt adevarate firme platitoare de taxe, cu angajati, cu stat de plata, care urmeaza cu strictete legile sub avizul CNA-ului, sa nu aiba voie sa faca campanie, iar papagali ca Florinel Plantos, care scriu pe un amarat de blog, care infecteze mintea votantului cu minciuni, acuzatii false si calomnii, sa aiba voie!!!!

Sa luam ultima lui postare pe blogul "Presa Onestilor":
Ce fel de "jurnalist" e el sa scrie ca:
"Oamenii au inceput sa faca demersuri, au strans aproape 100 de semnaturi si s-au dus in audienta la Neghina, pe timpul cand el era primar. Insa acesta i-a pasat pe cetateni la administratorul public, Ionut Tenie, care nu a miscat nimic pentru a rezolva problema. “Toti te iau la misto si iti spun sa astepti, ca se vor lua masuri, dar n-a fost luata nicio masura”, ne-a declarat un locatar nemultumit. Cetatenii au mers mai departe si s-au dus in audienta si la Alexandru Cristea, cel care are acum atributiile de primar, dar tot degeaba. “Tot asa ne-a spus si domnul Cristea, sa asteptam, ca vine sa masoare decibelii, dar, de fapt, nimeni nu vine si nimeni nu face nimic – a subliniat un cetatean din zona hotelului. Sunt multe nopti cand nu prea stau vara acasa, din cauza zgomotului, si merg pe la rude. Ma gandesc chiar sa ma mut de aici” ???

Adica , jurnalistul lui peste prajit, nu cunoaste legile??? De ce nu le-a spus oamenilor, ca exista legi deja, despre tulburarea linistei publice si tot ce trebuia facut, e sa sune la politie....dar, va intreb, cum ar mai fi facut Plantos propaganda pentru PNL??? Cum ar fi aratat el, cat de "nepotrivit" e Neghina pentru postul de Primar si cat de "minunati" sunt cei din PNL???? Dar, nea ziaristule, cand Neghina iti facea campanie de straingere de fonduri, ca erai, cica, bolnav rau,  atunci ,Neghina era bun?? Daca  Neghina nu asculta la necazurile cetatenilor, de ce il laudai, ca da din banii lui proprii, cate o paine la batranii cu pensii foarte mici??? Nu m-as mira sa fii pe lista lui Neghina pentru paine la nevoiasi, cu vre-unul din pseudonimele tale: Florin Tanase, Roxana Irimia, George Martin si multe altele pe care le listezi in acel CV public  de pe blogul tau...

Sunt apolitica, nu tin cu nici un partid, cu nici un politician sau consilier...nu locuiesc in Romania, nu am nici un interes in nici unul din ei, si tot din spusele tale, sunt milionara in dolari si nu din afaceri facute in Romania....Vreau  doar sa se inceteze cu propaganda asta de 2 lei....de vorbarie goala, fara dovezi !!! De ce sa te creada pe tine onesteanul , de ce sa creada ca PNL-istii vor face treaba mai buna?? Gelu Panfil, sare la gatul oricaruia ,care nu e de acord cu el...Intr-o conversatie politicoasa pe facebook, pentru ca nu am avut aceeasi parere cu el, m-a sters din lista lui de prieteni, ca sa nu mai am sansa sa comentez. Plantos a scris oribil despre mine, numai  minciuni si aberatii la greu si m-a blocat de peste tot ,sa nu pot sa ma apart! Un jurnalist ,da dreptul la replica, afla adevarul...Un pseudo-jurnalist, fara integritate, face ce face el.
Scrie peste tot ca singurii jurnalisti neaserviti in tot orasul Onesti "este" el si Eungen Ungureanu. Zau???

Nea jurnalistule  neaservit, de ce ai sters articolul cu Constantin Florian?? L-ai scris la nervi, ca nu a aprobat sa iti faci analizele medicale moaca, la clinica lui medicala Griflo???? Iar apoi ai fost instruit sa stergi  postarea , fiindca Florian e bun prieten cu Gelu Panfil??? Halal jurnalist neaservit, mai esti!!! 
Stiti vorba aia romaneasca: "hotul striga hotii" ??  Ei bine, Plantos, face tot ce face, doar pentru propriul interes...si poate cobora atat de jos, incat sa fure in vazul tuturor.

Va aduceti aminte postarea cu infratirea Onestiului cu Straseni?? O redau mai jos:


 http://www.presaonestilor.com/2015/08/26/infratirea-dintre-onesti-si-straseni-basarabia-bile-albe-si-bile-negre/

Iata una din perlele lui:

"Tot o nota proasta primeste Alexandru Cristea si pentru faptul ca a incercat sa-l impiedice pe jurnalistul de la Presa Onestilor sa vorbeasca cu primarul din Straseni. Jurnalistul ar fi vrut sa-i sfatuiasca pe basarabeni sa nu se ia dupa onesteni si sa nu foloseasca infratirea drept pretext pentru excursii gratuite, ci sa o trateze cu seriozitate si transparenta, sens in care este bine sa aduca la Onesti si alti reprezentanti ai cetatenilor, cum ar fi un profesor, un doctor, un strungar, un elev, un ziarist s.a.m.d."
  Ei bine, dupa acea sedinta, a urmat o masa de protocol, la care au participat atat cei din Primaria Onesti ,cat si cei din delegatia de la Straseni si culmea, Primarului interimar, Alexandru Cristea, i-a fost mila de Plantos si i-a permis si lui sa ramana la masa....Exista dovezi si martori oculari ,ca Plantos a furat salamul de pe masa si sticla de vin rosu....da, ati citit bine, FLORINEL PLANTOS A FURAT SALAMUL SI STICLA DE VIN ROSU....probabil, i-a dat bila neagra primarului Cristea, fiindca nu l-a lasat sa ia mai multe sticle de vin.
Pe blog, a facut o postare, cum ca, trebuie sa bei vin rosu si sa mananci ciocolata sa nu dai in damblageala....in cazul lui, este nevoie de muuuuult vin rosu, si daca nu i-a permis sa fure mai mult, inseamna ca Primarul Cristea, e impotriva sanatatii cetatenilor.

http://www.presaonestilor.com/?s=vinul+rosu&submit=Caut%C4%83

Asa ca , incepand de azi, il vom numi  pe inculpatul FLORINEL PLANTOS, Florin Salam de Onesti, ca tot ii place lui sa-i porecleasca pe toti ( ma refel la porecla "cap-patrat" pe care i-a dat-o lui Nicolae Gnatiuc) Porecla lui de FLORIN SALAM DE ONESTI, nu vine de la faptul ca stie sa cante, ci pentru ca stie sa ciripeasca, pentru cei care il platesc mai bine! Sunt curioasa sa stiu ce fel de salam era pe masa de protocol si ce fel de vin rosu...au fost intrebati renumitii jurnalisti ,daca sunt deacord cu calitatea acestor produse???  Na, trebuie sa stie si acest jurnalist care, se tot plange, ca-i bolnav de inima si cu trigliceridele cat blocurile din Dubai, daca are voie sa manance si sa bea asa ceva...ca altfel  am putea trage concluzia ,ca Primaria incearca sa omoare "jurnalistii"....Asta, poate  a fost scopul ascuns, cand Primarul  l-a acceptat sa ramana la masa de protocol!!!!  Rusine Primariei, ca nu s-a gandit la Plantos si Ungureanu si nu au adus  pentru "jurnalistii neaserviti" niste  icre de manciuria si niste sampanie Dom Perignon!!!!

NOTA PENTRU CEI CARE VOR PROMOVARE:

Nu va lasati prada minciunilor scrise de FLORINEL PLANTOS zis TANASE  pe blog lui . Daca Plantos si Ungureanu au multe grupuri pe facebook, care aparent au multi membri, e doar un tertip sa va fraiereasca....un "prieten" acaparat de el , sau de conturile lui false, e membru in toate grupurile pe care le detine. Acum, eu sunt femeie de afaceri si nu as da banii pe reclama falsa....e una, sa pui cate un fluturas la 1000 de apartamente si alta, sa pui 10 fluturasi la 100 de apartamente, nu credeti???? Nu va lasati dusi de minciunile lui FLORINEL PLANTOS si nici ale lui EUGEN UNGUREANU, ca banii de promovare  sunt bani aruncati pe fereastra!!!!!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu