vineri, 13 martie 2015

LICA CHITCAN-prededintele lui peste!!!!



Daca sunteti activi pe facebook si daca mai aveti prieteni din Onesti, probabil ca v-ati impiedicat de joi incoace, de tot felul de video despre o expozitie colectiva de pictura, care a avut loc la Biblioteca orasului Onesti. Salut pe aceasta cale, adevaratii artisti plastici, care au expus acolo. Stiu ca Onestiul se mandreste cu un numar mare de pictori si asta nu poate decat sa ma bucure. Stiu, din surse, ca aproape toti vad arta plastica ca un hobby si picteaza din dragoste, castigandu-si existent fie avand un servici , fie sunt la varsta pensionarii..Dar, stiu bine cu ce se ocupa LICA CHITCAN….. nici pictatul si nici un servici adevarat, nu e de unde isi castiga existenta. Lica Chitcan se ocupa cu escrocherii...Impiedicandu-ma si eu, ca mai multi, de un video cu interviul dat de Lica Chitcan marelui post de TV on line ( unde e "botonul" de ras!!!!!) nu am putut sa nu il ascult....Mon Cher, cat poate sa minta si sa se laude acest individ!!!!....Daca a putut sa scrie mai bine de 350 de e-mailuri  in 3 luni, de abureala sentimentala, doar  pentru bani, ar trebui sa nu ma mire, nu-i asa??? ....Ei bine, nu pot sa nu raman socata cata minciuna si escrocheria ii  in sangele acestui personaj. Dar sa o luam usor:

Prima data, despre acest UAP: o vrajeala, din care si Lica Chitcan profita....Acest UAP este un ONG infiintat de Traian Marza. O sa spuneti: " bine, bine si ce daca!!!! E bine ca promoveaza arta plastica!" Nu ar fi deloc rau, daca se infiinteaza un ONG care promoveaza arta in Romania....dar va intreb: de ce are acelasi nume cu adevarata UNIUNE A ARTISTILOR PLASTICI DIN ROMANIA??? Ce , nu se putea numi altfel!!! Raspuns: ca sa duca in eroare.....pana am cautat pe net, si eu, ca si orice alt muritor, am crezut ca e vorba de UAP -ul adevarat al Romaniei. Daca, pentru a deveni membru al adevaratului UAP al Romaniei, sunt legi clare si trebuie sa-ti prezinti lucrari si sa ai studii superioare, UAP-ul unde Lica Chitcan e Presedinte, ai nevoie doar de.......cotizatie, adica bani!!!!!  Multi artisti nu ii intereseaza….platesc membria, cu scopul iluzoriu de a fi promovati….si pentru ca asta se petrece in Romania, nimeni nu zice nimic. La o scara mai mare, la fel fac si politicienii….va promit marea cu sarea, va aburesc si apoi ei se imbogatesc. Chitcan in interviul lui, a pledat la mai multe inscrieri, la marirea numarului de membri….sigur, doar asa ii pica si lui ceva…
Apoi a urmat abureala cu picturile din Italia….daca cineva vrea sa stie exact unde  a expus Lica Chitcan in Italia va pot spune in privat, dar sa nu-si imagineze cineva, ca daca zici Roma, Italia, presedintele nostru de fals UAP, a fost la cine ce galerie, sau muzeu…..expunerea picturilor, vanzarea unora din ele la colt de strada, au fost actiuni secundare…..primordial, a fost cerseala de bani de la italieni pe  care credeau, el si Cristina Cioca , ca ii pot vraji!!!!
Clanul Chitcan, Plantos, Ungureanu a luat fiinta pentru ca fiecare sa poata sa-si atinga scopul….dar, intuiesc ca toti sunt facuti in aceeasi stofa si oricand, unul il poate da in gat pe celalalt cand o situatie mai avantajoasa s-ar ivi…Lica incearca din rasputeri sa schimbe imaginea pe care lumea a inceput sa o aiba despre el….peste 15 000 de accesari ale acestui blog, e ceva….am postat multe dovezi, el nimic!!!! Oamenii citesc, si sunt sinceri…ii dau like la talent, dar mai ales la faptul ca cel putin acum munceste si poate asa nu mai abureste sau escrocheaza alte femei….nu a muncit asa de greu in viata lui!!!! Eu il sfatuiesc sa nu-si iasa din ritm, se va gasi intr-un sfarsit inca vre-una naiva, ca doar nu ramane Cristina Cioca cu premiul 1 !!!!!
Florin Plantos, isi joaca rolul, si face ce zice cel care ii da un blid de mancare.  Ungureanu, are si el motive ascunse, ca nu iese bani din TV on line!!!! Chitcan era cu primarul, i-a facut imnul inainte de alegeri…daca cineva vrea sa stie cat a castigat pentru asta, va spun in privat….dar asta, pentru bani, si-o vinde si pe ma-sa!!!!! Banul invarte tot la acesti trei crai….si nu as fi deloc surprinsa sa se dea in gat unul pe celalalt, tot pentru bani!!!
atasez “screen save” cu sustinerea lui Marza. Adica, daca mai gasesc cativa membri, iese bani la amandoi , nu-i asa? Oamenii au inceput sa se prinda ce face acest Marza si cum....si unii chiar comenteaza ( dar , binenteles, aceste mesaje sunt sterse repede) UAP Onesti este filiala lui Chitcan. Iaca, posteaza si se felicita singur.....ce ziceti de asta?? Apoi a sters ( probabil era cealalta personalitate care posta :)  )









Mai sus puteti vedea si cine apreciaza interviul: insusi Chitcan, Marza ( se pare ca Lica Chitcan a promovat bine UAP-ul ) si Nastase Gilda, o ruda de-a  Cristinei Cioca care da like la tot ce posteaza Chitcan ca asa si-a umplut casa de tablouri....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu