duminică, 19 iulie 2015

Florinel Plantos-ziaristul dezinformat???



Tocmai am vazut ca "marele ziarist" a publicat pe "marele ziar"  blogul numit "Presa Onestilor" un asa-zis articol despre "marele pictor" Lica Chitcan.....Acu am inteles de ce blogul lui Florinel Plantos care se semneaza si sub numele de Florin Tanase si George Martin si Roxana Iremia si Cristina Cenau se numeste Presa Onestilor.... chiar asta lipseste in el: ....ONESTITATEA.

Trebuie sa fie prostie, ca nu pot crede ca, poate sa existe atata manipulare in mod constient, sa ai tupeul sa scrii un asa articol. Cica Chitcan a facut lista pictorilor dintr-un album emis de Elite Pro Art.....
Sa mori tu ???? Pai, am scris pe blog despre asta acum vreo 8 luni.....Cum??? sa cred ca Florinel e asa de manipulat de Chitcan si nu stie adevarul??? Pai un adevarat ziarit , s-ar fi  interesat inainte sa publice, nu-i asa??? Dar , cum am mai tot spus, blogul lui nu e ziar si chiar daca ar fi stiri mult mai importante despre care sa se scrie, din ele nu castigi bani de mancare, tigari, bautura si pacanele!!!!

Ca sa apara un acel album de pictura , Chitcan a platit pentru asta si orice alt artist plastic, ar fi putut face asta!
Cat despre pozitia lui Chitcan ca presedinte al unui ONG numit Uniunea Artistilor Plastici am mai Vorbit....sa nu credeti ca este adevarata Uniune a Artistilor Plastici de acum zeci de ani si unde au activat artisti plastici de renume ai Romaniei...nici de cum, este un ONG al unui asa-zis Traian Marza din Alba Iulia care ( datorita faptului ca legea i-a permis) a "furat" numele de Uniunea Artistilor Plastici si l-a dat ONG-ului format de el.



Iata ce scria pe peretele sau de facebook, Mihaela Pandelescu, cea care organiza expozitia Elite Pro Art:



Iata si link-ul postarii mele din 2014:

http://www.ratacirilepasariiphoenix.blogspot.ro/2014/11/pagina-de-facebook-popa-liky-este.html

SI iata si link-ul la articlul scris azi de Florinel Plantos, zis Florin tanase pe blogul lui:

http://www.presaonestilor.com/2015/07/19/pictorul-onestean-lica-chitcan-inclus-in-albumul-elite-prof-art/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu