duminică, 6 iulie 2014

Analize.....


Daca il cunosti superficial pe Lica Chitcan, de la distanta , pare un tip , sa zicem interesant…..dar, doar pare….Lica Chitcan e un fel de chinezism…adica pare ceva de firma, dar nu a ajuns acolo niciodata!!!

Odata am spus ca Lica Chitcan foloseste “cut and paste” cand isi abureste femeile, dar se pare ca are cateva paragrafe, fraze si raspunsuri pe care le foloseste la toata lumea , crezand ca astfel are aer de om  cult….

Acum ceva timp am vazut ca a facut un comenntariu la o fotografie…..povestea lui Icar a spus-o tuturor femeilor si a folosit-o ca sa arate ca are cunostinte elevate de istorie si literatura….. J

Redau mai jos comentariu si unul din e-mailurile lui cu acelasi subiect. De aproape, Lica Chitcan nu este, si nu a fost niciodata, ceea ce incearca cu disperare sa fie……ce il caracterizeaza??? Va spun eu: stersul la gura cu maneca camasii, intr-un restaurant de 4 stele din capital, inabilitatea de a folosi correct tacamurile si paharele de vin….

 
 

Din alte comentarii pe facebook, trag concluzia ca lumea e cam derutata ( mai ales dupa ce au citit si vazut  dovezile pe blog)….Pana si Presedintele UAP Marza, e derutat…..priviti comentariul de mai jos:
 

Pai, frumoasa doamna e doar o doamna, sau sotie??? Un domn cu integritatea dansului, probabil ca nu vrea sa faca greseala de a crede ce spun ei, mai ales cand se va dovedi ca a fost dus de nas si mintit…..confuz e si cu scopul vizitei in Italia a celor doi concubini….ce periplu umanitar??? A fost dovedit a fi o cerseala de bani….sa cred ca Domnul Marza ( caruia Lica Chitcan i se linguseste zilnic) incearca sa faca un pic de “damage control” asupra reputatiei lui Lica Chitcan….sau poate  mai repede, vrea sa salveze pe cea a Cristinei Cioca…..  J J  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu