marți, 13 octombrie 2015

Mesaj pentru jurnalist.....

La mine azi, e Ziua Recunostinei....am atatea pentru care sa fiu recunoscatoare: in primul rand pentru sanatate, familie: am doua fete superbe si o nepoata pe masura...si mai am prieteni, care sunt si au fost mereu langa mine.

Mai sunt recunoscatoare faptului ,ca am invatat atat de mult, in ultimii ani. Am invatat ca exista "Karma", sau cum zic unii:"Dumnezeu nu doarme" , sau "bumerangul", cum zicea amanta lui Chitcan. Ei bine, da, exista si lucreaza!!!!
Si astazi, mesajul meu, e pentru Florinel Plantos, zis Florin Tanase , zis Romeo Barna, zis Roxana Irimia, zis George Martin, zis  Cristina Cenau, zis Marie Batranu si alte fucking pseudonime...!!!!

Am observat ,ca in niste mesaje, la una din postarile mele, il categorisesti pe Lica Chitcan drept "jeg".
Dar ce, Florine, s-a rupt vraja intre voi??? Te-a folosit si pe tine, in razboiul cu mine si acum ti-a tras-o???
Pentru un asa mare jurnalist ca tine, cam ti-a luat ceva ani, sa iti dai seama, cine e Lica Chitcan, cu adevarat!!!!
Hai sa analizam un pic: cand ai scris toate acele postari despre mine,pe blogul "presa onestilor" ai zis ca, tu ti-ai dat seama, ca eu voiam doar sa te folosesc sa ii faci reclama proasta lui Chitcan. Deci asa ai crezut tu!!! Mi-ai facut toata "reclama", doar pentru ca, asa ai crezut tu! Ce ar fi, ca sa te bagam in camasa de forta, fara a fi consultat de un specialist, doar pentru ca asa cred eu ( si pe langa mine, multi altii)????
Mie mi-a luat 6 luni sa imi dau seama, ca Chitcan e un escroc, tie ti-a luat cam 4 ani!!!!!
Ti-a dat cu piciorul, ca unei carpe, si stii de ce??? I-ai servit scopului lui si acum si-a securizat pozitia langa Cioca si nu mai are nevoie de tine....de fapt asta era!
Dar Dumnezeu nu doarme , nici pentru tine, nici pentru el si nici pentru Cioca!!!!

A fi un adevarat om, nu te-ar fi facut  mai putin jurnalist....
Eu am venit si cand te-am vazut pentru prima oara, ti-am pus pe masa o mie de dolari, colectati printr-o campanie umanitara, facuta de mine aici in Canada. Ai incercat, sa minti si sa spui ca romanii din Canada au strans mult mai mult de o mie de dolari si ca restul, au intrat in buzunarul meu...Ai primit mesaj de la presedintele comunitatii de romani de aici, care a confirmat, ca s-au strans doar      $ 400.00  in cadrul comunitatii si restul au fost donati de o prietena de a mea.... de ce, cand ai aflat adevarul, nu ai postat mesajul, de ce nu ti-ai cerut iertare pentru asumarea gresita??? Ti-am pus sa trimiti e-mail de multumire, atat prietenei mele, pentru cei $ 600.00 de dolari , dar si comunitatii romanesti pentru cei  $ 400.00.....de ce crezi ca am facut asta??? Ca sa dovedesc transparenta si ca banii au ajuns acolo unde am promis ca vor ajunge, adica la tine!!!

Cand erai pe patul de moarte, iti trebuia stenturi, dar spitalul nu le avea. L-ai sunat din Iasi, pe Vali Vreme si l-ai rugat sa se intereseze el, sa iti caute stenturi, ca mureai acolo. Oare, sa cred ,ca Vali Vreme  s-a oferit sa te ajute, abia dupa ce tu i-ai promis ca ii faci reclama pozitiva??? Nu, ca orice om milos, a sarit sa-si ajute un concetatean....Tu, cum te-ai vazut bine-merci, l-ai stopit cu noroi!!!! Cand Onestin, timp de doua saptamani, mi-a fost alaturi la campania ta umanitara, erai fericit! Toti tinerii aceea, parintele Smarandi si Laurentiu Neghina au ajutat sa strangem bani pentru tine. Si ei au facut-o pentru ca voiau sa le faci reclama pozitiva in presa??? Neghina in 2011, era doar un simplu om de afaceri, in fatza ta, imi spunea cum a muncit dupa revolutie si a vandut blugi si ca sa stranga un ban , sa inceapa ceva a renuntat si la Bac.....de ce nu i-ai spus atunci ,ca nu vrei ajutor de la el, el, cel fara diploma de Bacalaureat???
Un adevarat jurnalist , e OM, in primul rand!!! Nu ai nici o dovada, despre nimic, ce ai scris despre mine ( doar minciuni de ale lui Chitcan, care voia sa ma faca sa tac , ca escrocheria lui sa nu se afle) , nu ai nici o dovada despre toate aberatiile pe care le-ai scris despre Vreme sau Neghina....

Un jurnalist adevarat, care ar fi avut dovezi, le-ar fi prezentat. Dupa tot ce am facut pentru tine, ai fi zis: " Uite ce zice Chitcan, ai dovezi sa te aperi??? Ca jurnalist, trebuie sa scriu , e o stire...dar voi posta ce zice Chitcan si in acelasi timp voi posta si dovezile tale si lumea va decide, cine minte si cine spune adevarul" Acesta e rolul tau, ca jurnalist! La fel ar fi trebuit sa faci si cu ceilalti, sa le dai dreptul la replica  si sa postezi numai atunci cand aveai dovezi concrete, negru pe alb!
Tu, tu m-ai blocat sa nu pot nici macar vedea ce scrii!!! Ai sperat in toate cazurile ca, cei murdariti de tine, vor veni la tine si iti vor cumpara tacerea!!!
Cei mai multi te-au ignorat si te-au sapat si te vor sapa pe la spate. Eu, consider, ca lumea trebuie sa stie adevarul despre tine , ca si despre Chitcan.

Unde erai acum 4-5 ani in urma si unde esti acum??? De scris, nu mai vei scrie la nici un alt ziar in viata ta, esti in executare silita, riscand sa ramai pe drumuri, atat tu, cat si parintii tai batrani, cu care locuiesti. Esti dat in judecata de Geaboc, ai plangeri pe la politie si o reputatie de rahat! Tu dormi bine noaptea ,cu deciziile pe care le-ai luat??

I-ai facut reclama lui Chitcan timp de 3 ani, iar acum il numesti " jeg"....Sa inteleg, ca ti-ai dat seama ca e un escroc ordinar...asta inseamna ca am avut dreptate....te-au folosit pentru reclama, ca pe o minge de ping-pong impotriva mea si acum si el si Cioca, vor afirma, ca nici nu te cunosc decat din vedere....dar sunt poze ....cum ai fost la ei in vizita , ca sa iti mai toarne niste minciuni, sa te inraiasca si asa, sa scrii si mai murdar...Caci, de fapt, cui i-a ajutat, ca ai scris mizeria pe care ai scris-o despre mine??? Doar lor! Eu mi-am asumat campania ta umanitara, nu am avut pretentie la nimic si nici nu am vrut nimic de la tine.....
M-ai amenintat , m-ai santajat....am asteptat, crezand ca iti vei da seama ca nu faci bine, am asteptat sa realizezi cat gresesti:

Iata ce imi scriai pe 31/05/2011:

"Pot sa te fac si eu de cacao peste tot, as avea impact mai mare. Poate imi asculti sfatul si te potolesti. Nu gandi ca ma poti lovi acum, dupa ce am luat bataie de la militieni, ca acum sunt chiar mai rau ca inainte. Te avertizez: urmeaza un nou articol despre tine, daca nu te potolesti. Du-te in Cuba sau intalneste-te cu noul tau iubit, adica vezi-ti de viata ta si da-ne pace." 

DA-NE PACE! Adica tie, lui Chitcan si lui Cioca!!!! deci erati o echipa!!! Na, ca ti-au tras-o si tie!!!
Iata ce imi scriai atunci , dupa campanie:




Si iata ce iti raspundeam eu:

 Ei bine, acum iti zic: ma bucur ca in sfarsit ti-a tras-o Chitcan si ca ai realizat ca e un jeg!!!


Si intr-adevar , esti mai rau ca inainte: atat de rau ca nu poti decat sa jicnesti legandu-te de aspectul fizic...de parca tu esti mai frumos, sau mai inalt!!!!  Si de Dana Lungu te-ai legat la fel, si asta pentru ca , asa cum imi scriai, ai pierdut un contract cu ea....

Si hai sa mergem si pe varianta ta: ca ti-as fi cerut sa scrii urat de Chitcan....nu ai facut-o, nimic nu se intamplase, lucrurile ar fi ramas la fel. Tu ai crezut, ca daca scrii urat despre mine, eu avand bani , o sa platesc sa taci!!! Sau poate ca te va plati Chitcan pentru propaganda!!! Ei, bine nu s-a intamplat  in nici un fel...si iata, cam asa, lucreaza karma.


2 comentarii:

  1. Borata asta de babaciune e de ospiciu, din ala cu paza militarizata, sa nu aiba cum sa mai scape de acolo. Hoasca asta de Doina Moscu e complet psihopata; nici medicamentele n-o mai pot ajuta, nici doctorii cei mai buni. E dusa de tot cu capul. Vai de ea si de oamenii care au de-a face cu ea. Un butoi cu fecale, asta este scarbaciunea de baba!

    RăspundețiȘtergere
  2. Bravo Florinel Plantos...un vocabular care te caracterizeaza....eu care am crezut ca o sa-ti ceri iertare celor pe care i-ai injosit si ca poate ai un gram de decenta in tine si pentru binele tau te vei schimba....esti irecuperabil!!!! Adevarul o sa spuna cine e dus cu capul si cine nu!!!

    RăspundețiȘtergere