luni, 3 august 2015

Lautarul jurnalist- "speech" in sedinta

Ma intorc dintr-un weekend de relaxare si ce imi vad ochii pe grupul de facebook Exclusiv????? Ati ghicit:  pe nea lautarul nostru jurnalist.....Citesc, ascult si ma minunez.....Si cum zicea fosta  amanta a lui Lica Chitcan: "Eugen Ungureanu m-a calcat pe nervii nervosi" cum  incearca el  sa-si atraga "spectatori".
Si cum v-am  obisnuit sa iau totul metodic , cu dovezi, o voi face si acum....

Trage Eugen Ungureanu concluzia ca toti sunt de acord ca PSD se trage din vechiul partid comunist....bre, au participat 11 ...si din cei 11, cateva sunt conturile matale false ( sau ale lui Plantos)

Nea Ungureanu, ai postat un filmulet de la sedinta de Consiliu, in care ziceai ca ii tragi la raspundere in numele jurnalistilor si ca ai fost delegat de ei si de cetateni sa ii iei la raspundere pe cei din Primaria Onesti....Ne dai si noua niste nume de jurnalisti??? Lasa-l pe Florinel Plantos, care a terminat facultatea metalurgica si caruia ii dai bani cu tzaraitea asa, ca la un milog, de o paine si de pacanele.....zi-ne si noua un jurnalist pe care il reprezinti!!! Dar o lista cu cetateni, ai??? Si daca tot ai postat filmuletul de la sedinta, de ce nu l-ai postat pe tot??? Ca am vazut ca unul din consilieri, neam cu Mos Martin , iti tot sufla ce sa zici....Marele lautar , jurnalist, "ingerul dreptatii" cel care e singurul care infrunta "balaurii Primariei", are nevoie de ajutor??? Consilierul cu pricina , suflator, nu e PSD-ist, nu-i asa??  Ca nu ai lasa matale un PSD-ist ca iti zica ce sa zici, nu-i asa???Vre-o coincidenta cu faptul ca tot postezi ca PSD-ul e forma comunista si deci ne avertizezi sa ii inlaturam???


Esti cam duplicitar nene Ungureanu!
Pai sa te intreb: ai citit matale, printre cantece, legea numarul 215 din 23 Aprilie 2001??? Matale stii ca Primariile sunt organizatii  ADMINISTRATIVE???? Cum sa creeze primaria locuri de munca, domnule??? Pai te crezi in Comunism???? Doar in capul matele, o primarie poate creea locuri de munca....singurile locuri de munca pe care le  poate creea sunt cele de la spatii verzi ( dar si acolo datorita raspunderii si a asigurarii , contractele sunt oferite firmelor private) Fugi de PSD si de comunism , dar inca gandesti ca un comunist!!! Probabil nu ai inteles schimbarea din Comunism in Capitalism, ca ai fost prea ocupat cu cantatul pe la nunti!!! Dar daca vrei, intreaba-ma pe mine: sunt o femeie de afaceri si locuiesc intr-o tara capitalista de 35 de ani!!!!

O primarie NU POATE creea locuri de munca...tot ce poate face , este sa faciliteze afacerile care se deschid pe teritoriul Onestiului, atunci  cand vorbim de taxe si impozite...dar, cam atat.

Dar matale esti un vulpoi batran ( cam asa te-ai caracterizat singur) si stii ca orasul duce lipsa de locuri de munca, stii ca oamenii sunt saraci, disperati si fara securitatea zilei de maine ...si ce te-ai gandit mata??? Dau cu subiectul asta, ca acolo am sustinatori!!!! Urat si dezinformat!

Vorbesti de marile combinate care au fost si nu mai sunt si ataci primaria . Alte vremuri, alte circumstante, bre! Onestenii, ca mai toti romanii trebuie sa isi schimbe mentalitatea....guvernul , primariile nu au cum sa mai deschida industrie ca pe vremea lui Ceausescu... Locuiesc intr-un oras canadian care cu 30 de ani in urma gazduia Stelco, Dofasco, Proctor and Gamble ( industrii mari si cunoscute international) Odata cu aparitia "Free Trade Agreement" intre Canada , SUA si Mexic, acesti colosi industriali s-au mutat in Mexico,unde mana de lucru este mult mai ieftina. Daca acum 30 de ani orasul era numit "orasul sufertasului" si oricine isi gasea servici ca erau peste 50 000 de oameni angajati, acum nu mai avem asa ceva.Da, au fost proteste, discutii....dar apoi oamenii si organizatiile administrative si-au schimbat conceptia. S-au format firme mai mici care au primit de la guverm si primarii ajutor si facilitati...s-a schimbat legea muncii: ca sa primesti beneficiile ( concediu de maternitate, somaj, bani de concediu) nu trebuie ca cele 40 de ore ce reprezinta un full time job sa le ai de la acelasi servici , dar poat fi obtinute si din 2 part-time job-uri....Nu stiu care e solutia optima , dar nu poti continua sa faci acelasi lucru timp de 26 de ani si sa astepti alt rezultat!!!!

Cat despre matalutza, mai usor cu dezimformarea.....PRIMARIA NU POATE CREEA LOCURI DE MUNCA!!!! Vrei audienta si sustinere , mai incearca! Ai zgandarit rahatul sa puta ( zis asa pe ramaneste) cu casa de cultura....nu ti-a mers, ai abandonat subiectul. Ai dat-o cu Adobricai, nu ti-a mers, ai abandonat...ai acuzat pe Nicolae Gnatiuc ca foloseste apartamentele de protocol in interes propriul, nu ti-a mers, ai abandonat....ai dat-o cu interviuri luate la web site-ul Primariei ca , draga Doamne , nu e actualizat....nu ai avut sustinatori , ai abandonat.....acu, te-ai gandit sa prostesti lumea cu faptul ca Primaria nu creeaza locuri de munca.....care-i shpill-ul nea lautare ( e o expresie evreiasca!) Ai citit legea dupa care functioneaza o primarie??/ Eu am citit-o cap - coada si nu zice nicaieri ca primaria are obligatia ( si nici dreptul) sa creeze locuri de munca. Singurul Primar care a creat locuri de munca a fost Laurentiu Neghina, nu ca primar , dar ca om de afaceri. Ce la petrecere si voie buna ar fi in primarie daca ai fi tu primar.....

Am salvat comentarea pe facebook in care zici mata ca nu ai intentia sa candidezi in 2016. O sa o iau ca o declaratie publica, daca tot ai zis ca ce faci matale e televiziune!!!!!


Vrei sa vorbesti despre eficienta, coruptie din Primarie??? Foarte bine....Dar, PUNE  probe!!!!! De balacareala , eu cel putin, sunt satula!!!! Poate esti prea ocupat cu cantarile pe la nunti, ca doar e sezon de nunti, petreceri si botezuri!!!! Rog cititorii, sa imi zica si mie pe privat, la ce nunti a cantat Domnul Ungureanu din Iunie incoace, va rog!!! Ca mi-a zis o pasarica, ca frumoasa doamna Ungureanu e la munca in Anglia.....lumea vorbeste, desi dumneaiei posteaza doar poze de pe la restaurante si shopping.....

Na, acu, trag si eu concluzii, ca si matale....ca amandoi suntem jurnalisti....matale cu concluzii la primarie, eu cu facebook-ul.
Si am si o veste buna: in curand o sa am si eu televiziunea mea on line...si chiar ma gandesc sa imi fac si un ziar . Un ziar adevarat, nu ca Florinel Plantos, ziar cu pagini tiparite, pe  care oamenii din Tuta si Targu Trotus pot sa-l taie in bucati, dupa ce il citesc si, ecologic sa-l foloseasca la WC. Ca dupa ce relatezi matale pe televiziunea matale on line, de bugetul primariilor Tuta si Targu Trotus, fac eu investigatia si dau dovezi in ziar,ca Primarul nu a cheltuit banii primariei desemnati pentru ridicarea balegilor de pe drum , ci, cei 20 de lei, au fost din bani proprii...

Asa ca nea Ungureanu, mai usor cu cuvintele de senzatie si mai usor cu spalarile de creier ale onestenilor....axeaza-te pe interviuri luate  la pictori escroci si esti mai in siguranta. Nu da nimeni nici o ceapa degerata pe ele!!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu