luni, 10 august 2015

APEL URGENT!!!!

Am vazut, ca de ceva zile in coace " gura nu-i mai tace" ciobanului nostru pictor. Posteaza si reposteaza in draci, un tablou....cica, e in concurs!  Oamenii adora sa fie rugati, sa li se ceara ceva, pentru ca avem impresia ca suntem utili. Lica Chitcan e un expert in cerseala. Cerseala e la ea acasa, cand vine vorba de Lica Chitcan.... Ca sa va convingeti de insistenta lui, urmariti doar data postarilor:







Cand i-a intrat in cap ca trebuie sa scoata un CD ca "altfel el moare" l-a scos. Ca CD-ul "Septembrie"  a fost facut in totalitate pe banii Mioarei ( pana si petrecerea de promovare) asta nu a contat pentru el...."trebuia sa-l aiba" chiar si daca banii, erau bani de trait pe lunile urmatoare. Cand a aparut Trilulilu era innebunit sa vada numarul de accesari  pe muzica lui cum creste, si ma ruga si pe mine si pe Lia sa intram pe site de cat de multe ori putem si sa dau click pe melodiile lui. Pe amanta Lia a convins-o sa isi faca cat mai multi prieteni "importanti" pe facebook si apoi sa posteze melodiile lui ca sa primeasca "like" de la "oameni importanti" A incercat metoda cu cantecele lui cu Cristina Cioca  dar, se pare ca nu prea i-a iesit....Lumea intelege ca zdranganeala din chitara la unul de 56 de ani trebuie sa ramana doar un hobby....Poate unii din cei care i-au dat "like" la tabloul pe care il postreaza zilele acestea, vor crede ca " uite, saracu , incearca sa faca bani si sa isi plateasca imprumutul sa scape de balacareala asta pe net" Chitcan, e prea prost sa isi schimbe metoda, asa ca o tine pe a lui: prosteala si dusu in eroare a celor din jur.
Va rog eu , dati-i like la poza....tot ce castiga, daca castiga e NIMIC! Grupul de facebook, ii va lasa tabloul ca postare fixata de site-ul grupului pentru o luna de zile...Mare Branza!




Am postat regulile concursului de care vorbeste ei. Probabil, cu cata engleza stie el, o fi inteles altceva. Trebuia si astea sa scrie pe tiganeste sa afle si el despre ce este vorba!!!!

Sigur, Florin Plantos si/ Eugen Ungureanu, marii "jurnalisti " ai Onestiului ii vor lua un interviu cu opiniile" marelui pictor" care a castigat "un asa mare concurs"
Florin Plantos a avut recent pe peretele grupurilor lui o postare fixata cu un tablou de a lui Chitcan " cica a facut lista de pictori importanti de la "Elite Prof Art" Normal ca nu a mentionat ca toti cei care au platit taxa necesara la inscriere au avut numele pe aceasta lista....Despre regulile de inscriere la Elite Prof Art le-am afisat intr-o postare anterioara....

 Deci tot la prieteni apeleaza, care sa dea click pe poza si poate cu naivitatea lor , castiga si astfel poate isi mai spala din reputatie....Acest grup,

https://www.facebook.com/groups/Artfreakspeopleschoiceartcontest/ are vreo 15 mii de membri. Intrebare: de ce nu a postat tabloul pe grupurile lui Florin Plantos si Eugen Ungureanu ??? ( ca daca numaram membrii din grupul Exclusiv, plus Presa Onestilor , plus valea trotusului iese dublu decat are ArtFreak...)

https://www.facebook.com/groups/exclusivonesti/

https://www.facebook.com/groups/104012513089958/?fref=ts

https://www.facebook.com/groups/136434649843200/?fref=ts

Pai , cum ar putea el justifica cat de "important " e el??? In grupurile complicilor va posta DUPA ce castiga!!!!!

Chitcan nu poate intelege ca reputatia nu se castiga asa. Nici daca ar castiga concursuri reputabile, si ar fi considerat un pictor faimos, asta nu l-ar feri sa nu fie considerat un escroc. Cum am mai spus , aparentele inseala....daca un prim ministru poate fi un hot, atunci un pictor poate fi escroc. Un om adevarat, de onoare, nu este unul care nu greseste, ci unul care isi admite greseala si face orice sa o indrepte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu