joi, 15 ianuarie 2015

Unde nu-i cap, vai de.....


Doamne ,cat se mai roaga Lica Chitcan, ca oamenii sa nu citeasca ce postez pe facebook si mai ales pe blog….a incercat orice metoda posibila….s-a rugat aproape in genunchi la prieteni, m-a umilit, m-a blestemat, m-a amenintat si nimic nu merge….ma intreb: cat de stramt la bila poti fi, sa nu intelegi ca singura optiune, este sa admita ca afurat banii si sa negocieze ca un adult ????….poate unii il cred, poate unii nu vor sa intre in conflict, sau nu-i  intereseaza povestea…..bineinteles, eu respect decizia fiecaruia. Lica Chitcan nu vrea sa inteleaga ca aici, e vorba de informare….eu trag un semnal de alarma asupra unui mod de a escroca …..eu vreau sa informez….si se pare ca lumea citeste, si sper ca celelalte femei invata din greselile mele. Nu vreau comentarii, nu vreau “like-uri”, vreau sa se cunoasca povestea. Stiti, e ca la McDonald’s: nu multi au bani  sa manace  acolo, altora poate nu le place, dar, datorita reclamei, toti stiu ce se serveste acolo! Cand unora li se va aprinde beculetul, cand isi vor da seama cum a decurs povestea, vor sti unde sa gaseasca marturiile si dovezile, vor sti cum sa acceseze blogul….

Aproape 15 000 de accesari pe blog si multe intrari pe pagina de facebook a romanului si  asta e doar inceputul….Pentru fiecare prieten de a lui Lica Chitcan care il crede pe el, sunt zece noi persoane care intra sa citeasca ce postez…..

Daca pentru faptul ca stiu ce urmaresc si stiu cum sa obtin ce vreau, sunt categorisita nebuna si psihopata, atunci tin sa va anunt, ca nebuni sunt si multi oameni de succes care au reusit in viata si pe care noi, toti ii consideram “de  valoare” Si nu o sa va dau decat cateva nume: R.J Rowling , Donald Trump, Jim Carey, ……

Iata si cateva dovezi…..






 
Cat despre Lica Chitcan, am vazut ca e “prieten la catarama “ cu un patron de restaurant. Am uitat numele restaurantului ( e pe o strada care duce spre renumita sala de gimnastica) sigur amanta Lia stie numele restaurantului, ca ea si Lica au mancat acolo zile intregi, cand ei doi au stat la hotel Trotus impreuna…..si concubina Cioca trebuie sa stie numele restaurantului ca au cantat  acolo….Ma bucur  sa vad ca el si domnul patron au ramas prieteni, dupa ce Lica Chitcan a avut o relatie cu tanara lui sotie ( scuze, fosta sotie, ca se pare ca a “fugit” cu unul care i-a “cantat” mai bine) Deci, sigur s-au impacat  si aventura a fost uitata. Nu cred ca, domnul patron nu stie de povestea lor….adica , stie tot satul si  nu stie barbatul?????

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu