marți, 20 iulie 2021

O minciuna cu un pic de adevar-e o minciuna credibila!!

 Cum procedeaza un escroc in a-ti castiga increderea?? Foloseste minciuni cu un pic de adevar in ele.

Am vazut ca Chiti a postat un tablou facut de el cu vreo 13 ani in urma....

Povestea acestui tablou e un fel de telenovela tragico-comica. El va spune in postare ca tabloul a fost facut pe cand era in Torino si ca acum e intr-o colectie privata. Picul de adevar este ca a fost facut pe cand era in Torino si da, este intr-o colectie privata.... a fostei amantei.

Ajuns la Torino, prin  2009, Chiti si-a gasit de lucru, dar a refuzat sa lucreze munca manuala ( desi platita foarte bine la acea data) Asa ca fosta sotie, Mioara, il tinea fatalau acasa. Neavand ocupatie, a inceput sa acoleze femei pe net ( la vremea aceea era o retea de socializare numita Netlog) 

Asa a gasit-o pe Lia Gornoviceanu din Craiova. Pe numele ei adevarat Elefteria Gornoviceanu, pe numele de Netlog Teria, iar pe facebook Lia Gornoviceanu. ElefTERIA -> Elefteria-> Lia.

Desi Chitcan e dupa tinerele, faptul ca femeia avea doua amaneturi si cu fostul sot o firma de constructie de case la cheie , toate aceste atuuri au  anihilat faptul ca era cu 2 ani mai mare ca el. 

Asa ca, inarmat cu o minciuna, cum ca-i maica-sa bolnava, ii ia toti banii pe care ii avea Mioara la acea vreme si plecat a fost. ( cautati in convoririle inregistrate discutia Mioarei cu mine in care imi relata exact acest eveniment)

Lia, ear femeia dornica de aventuri, asa ca il scotea pe Chitcan in excursii ( pe la Moeciu, pe la  bisericile din nordul Moldovei, pe la Hanul Ancutei, etc.) stateau la cabane , hoteluri, mancau la restaurante, ba chiar Lia venea cu prieteni si se cazau la cabana lui Nicu Moraru...foc de tabara , zdranganit de chitara, bautura, mancare....adica exact de ii place lui Chitcan. Ce alt gigolo din Onesti se poate lauda cu statul la hotel Trotus cu amanta pentru o luna de zile, desi este din Onesti??

Am aparut si eu, bani imprumut, bani furati pe card, bani de la Mioara si bani pe tablouri vandute Liei pentru a decora casele vandute la cheie.....Trai bre, pe capul escrocului!!!

Dar, eu am aflat ca m-a escrocat, Lia a aflat de mine....asa ca ii trebuia o alta "femeie buna" ( adica naiva) sa se asigure ca banii vin...

Asa a aparut Cristina Cioca ( ulterior a doua sotie)   Pentru vreo 8-9 luni Chitcan era si cu una si cu alta. Pe postarita ( adica Cioca)  o aburea in direct , pe Lia pe messinger si la telefon. Cand s-a convins ca postarita si-a vandut apartamentul si ii face casa la Buciumi, ca sa ii castige increderea totala, a pus-o pe postarita sa ii expedieze lucrurile Liei ramase la el. Postarita fericita a suflat usurata ca Chitcan a lasat-o pe Lia.

Fericita nevoie mare , postarita a inceput sa posteze pe contul ei de facebook tablourile lui ...Cu alte cuvinte: gata, asta e cu mine acum....Mandra tare ca de la un sofer de tir care face bani si care i-a lasat un apartament la Mal la partaj, are acum un iubit care e somer, cu un atelier care nu prea castiga nimic, cu datorii si execurati silite, dar, atentie: mare pictor si cantaret flok!!! ( scuze Folk)

Prin 2013 vazand Lia ca postarita Cioca posteaza tabloul aflat in posesiunea ei ( si pe care Chitcan l-a repostat zilele astea) s-a infuriat si ne-a expediat un email la toti: adica postaritei, lui "Licuta " si mie anuntand ca tabloul cu pricina este la ea pe perete ( lucru pe care postarita nu-l stia)

La copiat o fi bun Chitcan, dar la pictat, ma indoiesc . Va postez si niste flori din creatia lui proprie si mai judecati si voi....sa copii pictori renumiti e una, sa iti exprimi talentul in lucrari originale e cu toul altceva.

Acuma , stau si eu si ma intreb: oare de ce a simtit ieri sa re-posteze tocmai acel tablou?? Probabil ca ii este dor de Lia. Acum de cand e  insurat nu prea mai face excursii, vacante, nu mai sta la hotel, nu tu  petreceri pana noaptea tarziu ( e drept, noroc de partidul ADER care a mai platit ceva pentru asa zise "intalniri") 

Sigur Lia a inteles mesajul lui Chitcan, ca o are in lista lui de prieteni!! 

Telenovela tip turcesc...adica imbarligaturi, minciuni si dezinformari.

Iata adevaratele lui picturi. Se vede semnatura, nu-i asa?




sa nu le cautati in fotografiile lui de pe facebook, nu le veti gasi..asa cum nu veti gasi nici comentarii rautacioase la adresa lui, sau care sunt impotriva mentalitatii lui...sterge tot ce nu-i convine!

Iata si postarea lui cu o zi in urma: 


si redau si emailul trimis de Lia in care se vede doua atasamente: copie dupa postarea postaritei ( pe atunci Cioca) si tabloul pe perete in apartamentul Liei.




Odata se lauda ca el nu uita nimic. Eu, da, uit si tocmai de aceea pastrez dovezi....pe toate!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu