miercuri, 14 iulie 2021

Chiti-lupul moralist si fatarnicele "like"-uri

 Vad ca Chiti tot posteaza aberatii...

Se pare ca nevasta-sa l-a cam lasat in plata Domnului si nu i-a mai cumparat pastilele. Reteta de Rivotril si Xanax trebuie sa fie destul de scumpa. Din cand in cand, Chiti  mai rabufneste pe facebook..... are nevoie de like-uri si maguliri ...nu e usor pentru el ca postarita  i-o lasa pe post de camera de supraveghere pe fiica-sa mica, cea buzata! Sta copila la atelier sa tina evidenta cine intra, cu cine sta Chiti de vorba si cati bani face ( cand mai apare vre-un client pentru vre-o rama) Cum fata nu-i la atelier, ghici cine il viziteaza pe pictorul flokist? Amanta Sveta!!! Aia cu diploma luata la varsta a doua ca el si care, tot ca el, umbla cu maguliri si postari pentru o masa pe gratis.

Chitcan a facut o postare zilele astea cu tabloul facut dupa Mona Lisa a lui DaVinci....A incercat el acu vreo 7 ani in urma sa-l vanda prin Italia , dar nu a reusit si s-a intors cu el acasa. Cineva ii zice ca o copie nu ar trebui facuta in exact aceleasi marimi cu originalul. 

Dar va intreb eu, cand faci o copie dupa un original, cum e sa copii  si semnatura artistului?? A incercat sa imi dea un tablou in locul imprumutului. Nu am putut sa scot banii pe el,ca as fi facut puscarie. Idiotul a copiat si semnatura, si asta e frauda!!! 




si iata ce zicea acum 7 ani:



iata si data la care am salvat imaginea ....deci clar acum 7 ani:


Mai jos e tabloul pe care mi l-a dat si apoi e declaratia lui, scrisa de mana lui ca sora-mea sa poata sa-l scoata din tara cand a venit in vizita:




Deci cand esti prost si escroc cam asa se intampla.

Mai face Chitcan o postare despre bani si sex....adica tocmai el....el care nu a avut niciodata un servici si care a stat si sta la mila femeilor.Il considerati pictor? Se lauda ca e pictor profesionist? Pai ar putea sa se intretina din asta? De ce nu a facut o facultate de arte la 20 de ani daca e asa de bun, ar fi putut profesa ca profesor sau intr-un muzeu ca restaurator...El a facut facultatea la 59 de ani!!! Profesor suplinitor a fost pentru vreo 2 ani ca multi dintre noi care nu am intrat la facultate din primul an... altfel, ce face el e hobby!


La cat e de bolnav psihic nu ma mai mira postarile lui, mai ales ultima : el e lupul moralist!

Ce ma surprinde este fatarnicia unora. De exemplu , primeste like de la Otilia Tirtoaca. Tipa dupa numele de fata este Udrea. Parintii ei sunt nasii de cununie a lui Chitcan cu prima sotie Mioara. Femeia asta stie bine cat a inselat-o, cat a abuzat-o fizic, emotional si psihic Chitcan pe Mioara si ii da like cand vorbeste de bani si sex....Pai , ca sa va convingeti  ca un ascrie si altul ii este comportamentul in realitate, nu pun decat trei emailuri trimise de el mie ca sa vedeti cum gandeste...

Tot ce vrea de la femei sunt banii si atentia:








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu