miercuri, 28 august 2019

Doua "duamne" si amandoua! Povestea cuscrelor!

Mai rau ca in telenovele......
Primesc zilnic informatii ,noutati...unii imi scriu , unii prefera sa ma sune....Stau si citesc/ascult si realizez cat de frustrati sunt si nu au puterea sa spuna ce simt deschis si pe fatza.
Povestea imbarligaturilor dintre Ghiorghe Blanaru si Lenuta Iovu ( fosta Radu) e telenovela in Caraclau, Barsanesti, TCR si Gura Vaii...

Si cand ma gandesc ca singurul motiv pentru care  am dat peste infidelitatile lor a fost simplu motiv ca aceasta  baba  pe nume Iovu, este cuscra Cristinei Chitcan.....

Dar ascultand necunoscuti , care imi povestesc si imi relateaza povesti si nume, realizez ca ei habar nu au ca eu sunt plecata din Onesti din 40 de ani....Nu realizeaza ca nici nu am habar unde e Caraclau, Barsanesti, Gura Vaii ( am auzit despre aceste localitati, dar sa stiu pe unde sunt pe harta in relatie cu Onesti, zau ca nu am habar)

Dar din relatarile oamenilor am tras urmatoarea concluzie: curvele sunt de doua feluri! Cele tinere se imbarliga cu oameni cu bani, oameni care le pot satisface dorintele materiale: masini, haine, excursii etc....Ele sunt dupa senzatii tari, pasiune, amor....

Apoi sunt curvele mai batrane, care nu au cautare la cei cu bani cash si ele se uita sa isi schimbe pozitia sociala, sa arate lumii ca sunt femei serioase,femei care vor sa fie respectate.....asa cam cum incearca Lenuta Iovu si Cristian Cioca Chitcan.....Pozeaza in femei credincioase si "de casa" Scria odata pe facebook ca toate curvele la batranete posteaza pe facebook icoane si sfinti...Ei bine, cam asta fac si cele doua cuscre.

Nu zice nimeni ca trebuie sa ramana intr-o relatie daca s-a pierdut respectul si iubirea, dar cand ai o varsta si mai ales cand sunt copii la mijloc ( nu conteaza varsta lor) o faci intr-un mod cu mult respect fatza de ei si fatza de celalalt parinte al lor.


Cristina Cioca Chitcan: pai ce femeie esti tu cand amantul isi denigreaza sotia si si-o ameninta si tu esti bucuroasa?? Cand saraca Mioara ( Dumnezeu sa o ierte) l-a sunat pe Lica sa ii ceara sa amane cateva luni divortul sa poata veni in tara si sa vorbeasca ca doi oameni, curva era langa Lica! Ba chiar i-a spus asta Mioarei! Cand Lica i-a spus" vin in Italia si iti sparg capul si iti mananc ficatii" daca taraganezi divortul Cristina nu a reactionat!! Mioara era mama copilului lui! Ce se intampla daca accepta sa amane divortul??? Dar Cristinei i-a fost frica ca Mioara il poate face sa renunte si cu ea cum ramanea???
Lenuta Iovu a barfit peste tot ca fosta sotie a lui Blanaru e betiva si ingalata. Nea Ghita, tu ce papitoi de barbat esti sa jignesti mama copiilor tai?? Baba Leana se vrea nevasta de consilier....la cati amanti a avut baba , fii sigur ca tot la copii vei cere un pahar cu apa! Si ce o sa se mai intoarca roata, tine minte!!!

Chitcan posteaza de curand o poza cu fiica lui vitrega si scrie " Mariuca noastra" Da, fata e frumoasa si a primit like-uri ...E frumoasa si e picatura din tatal ei!!! Din lipsa de respect pentru el, ati indepartat-o pe fata de el si Chitcan manipuleaza pe necunoscuti sa creada ca ei sunt cea mai fericita familie....Dar de ce nu a pus Chitcan o poza cu fiul lui?? Stie ca nu ar fi primit tot atatea like-uri. La 37 de ani fiul lui e fara o meserie, fara o profesie, sta si pierde vremea la atelierul lui taica-su....In felul asta , daca mai ia ceva banuti pe o rama, nu afla Cristina!!! O fata de 18 ani va primi like-uri de la toti bosorogii din Ader, care abia asteapta prospaturi.
Pai ce credeti ca Lica va munci sa isi tina fiica vitrega in scoli, cand el nu si-a tinut propriul copil in facultate?? Apoi nu uitati....in familia aceea doar Cristina aduce un salariu fix, luna de luna, ca postarita. Ea tine casa, pe Chitcan, pe fi-su, lumea spune ca si pe mama lui Chitcan, ca banca i-a reposedat apartamentul, iar baba are o pensie de 100 de lei. Da, exact , 100 de lei c anici ea nu  a fost angajata vreodata la viata ei . Deci 3 trantori pe salariul Cristinei! si credeti ca Chitcan va accepta ca din salariul ei sa mai dea si pe facultatea Mariei??? Asa ca , a impins-o in partidul Ader, i se pune pata unui mos cu bani si o marita si scapa de ea....ba chiar il avanseaza in partid si pe Cristina si pe Lica.... Toate bune, nu-i asa?? Si cand mosu se plictiseste de fetiscana, ce va face fata asta frumoasa?? Frumusetea trece, mai ales cand esti uzata la asa varsta frageda si probabil cu un plod sau doi, va face ce a facut si ma-sa... Adica  va dezbina vreo casnicie ca sa nu moara de foame.

Lenuta Iovu Radu se pare ca e rea de musca de cand o stiu multi....Cineva mi-a relatat ca a avut o relatie si cu unul Jitea...Individul era seful sotului care in acel timp era sofer la CET 2. Jitea ii dadea de lucru peste program sotului ei Ion Radu si ea si-o tragea cu Jitea....

Se pare ca aventura cu Blanaru e de multi ani....ba chiar la obligat pe Blanaru sa mearga la nunta fiului ei...Blanaru a ajuns la nunta,unde baba era soacra mare, cu nevasta care habar nu avea ca astea doi sunt iubiti....Ceva , ceva  a iesit la iveala si a fost circ si incaierare de tigani!

Asa ca cea mai eficienta metoda a fost pelerinajul pe la manastiri. Blanaru organiza pelerinajele, credinciosii mergeau si se rugau, iar ei si-o trageau prin chilii!!! Frumos , nu-i asa?

Baba noastra, a tinut mortis sa faca nunta si sa se casatoreasca...De ce asa graba daca sunt amanti de prin 2010-2012?? Pai ea divortase si era fara nimic...daca nu batea fierul cat e cal, Blanaru se putea razgandi si ea ramanea de proasta....Pai puneti-va intrebarea: baba asta are vreo 6 conturi de facebook , deci manevreaza calculatorul destul de bine. Adica nu stia ca divortul lui nu e finalizat?? Ce, nu a intrat ea pe portal just?? Hai nu o subestimati....dar si-a zis ca , el fiind consilier musamalizeaza un timp totul si cand termina el divortul, pune alta data pe certificatul de casatorie. Dar nu i-a mers! Lumea a aflat, ei au dat vina pe secretara primariei si a trebuit sa anuleze casatorie ca sa nu faca puscarie pentru bigamie..... De la doamna de cioban, ea se vrea doamna de consilier!!!  Dar oare merita o curva ca ea acest respect???  Nu doar ca  a destramat doua casnicii,dar a facut de rahat 7 baieti ( patru ai ei si 3 ai lui Blanaru) V-ati intrebat ce respect mai au acesti 7 barbati pentru femei?? Cum credeti sa vor reactiona ei fatza de femei??  Si uite asa ei si copiii lor vor fi afectati psihologic  de comportamentul ei.

Cristina Chitcan a reactionat cam in acelasi mod. In loc sa ii ceara lui Lica sa isi rezolve situatia, sa faca partajul, ea imi scria mie ca sunt deaja casatoriti desi divortul lui nu era finalizat. Si-a pus varul,care e popa, sa faca o mascarada de cununie sa ia ochii satenilor si uite asa ambele curve pozeaza acum in femei de casa, devotate si fidele....

Dar in ambele cazuri, priviti situatia in pic din alt punct:

La Cristina Cioca Chitcan, ea munceste, tine 3 trantori pe salariul ei, Lica sta in casa ei cu ma-sa si fi-su, manaca petrece , mai face cate un tablou, sa stea ocupat mai baga ceva pe facebook si mai ia ceva banuti de la Ader. Nu are pensie ca nu a muncit mai mult de 5 ani la viata lui... Deci cine profita de cine??

La Lenuta Iovu, am inteles ca doar fiul Florin o mai viziteaza ( si asta pentru ca el locuieste in casa ei din TCR) Nu e inca recasatorita cu Blanaru, doar e femeie in casa. Locul ei e temporar , daca apare alta mai tanara, Blanaru s-ar putea sa-i faca papucii ,ca Lenuta Iovu e cu vreo 6 ani mai batrana  ca el... Cine profita de cine???

Curvele tot curve raman...Dar se gasesc ele cuscrele si ajung la o intelegere...



Asta habar nu are care este varsta adolescentei. Poate il lamureste careva ca adolescenta incepe pe la 13 ani si se termina la 19 ( iar fata asta face 19 in Octombrie)


Am primit poza astacu comentariu: asa arata Lenuta Iovu cand era maritata cu un cioban!


Comentariul la poza asta a fost" Boboceii in  drum spre biserica !!! :) :)   Te schimba functia , nu-i asa?? :) :) 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu