vineri, 16 septembrie 2016

hai cu like-uri....

Manipularea asta pe facebook e deja cunoscuta de mai toata lumea si totusi , mai toti cad prada ei. Toti vor sa para ce nu sunt si toti au mania de a exagera si  de a se lauda. pe facebook: toti sunt fericiti, toti o duc bine, toti au masini bengoase, toti merg in vacante exotice....toti isi fac selfies ( voi scrie cuvantul asa cum trebuie el scris ) si toti ne arata prin  ce locuri merg ei ,sau unde se afla ei si cu cine...La romani, toate problemele sunt din cauza politicienilor si doar politicienii  sunt hoti, escroci, mincinosi ....Toata lumea comenteaza cum toti politicienii s-au imbogatit din spagi si furt si ei seaca tara!!!! Dar am si eu o intrebare: acesti politicieni nu sunt alesi din randul vostru, al romanilor?? De ce tolerati minciuna , inganfarea , furtul si escrocheria in randul vostru al oamenilor?? De ce promovati pitipoance si oameni care secatuiesc societatea ?? De ce promovati false talente?? Raspunsul care l-am primit a fost ca ei nu se baga in problemele altora....pe ei nu-i intereseaza ca tineri inteligenti care iau note mari la probele scrise sunt eliminati din concursul pentru un post la spital, pentru ca unul  a dat spaga !!! La astfel de nedreptati, toata lumea inchide ochii... De ce va laudati cu una ca Laura Bretan ,care in afara ca are bunici romani, nu are nimic din mentalitatea romaneasca, voi nu ati contribuit cu nimic la formarea ei!!! Laudati-va cu manelistii vostri, nu cei care sunt promovati de televiziuni, ci cu  cei pe care ii invitati la nunti... Exista atata falsa informare, ca romanii pe facebook nu mai stiu ce sa creada....se promoveaza ierburi miraculoase care vindeca cancerul, articole cum ca Romania e buricu pamantului si Romania e cea  mai , cea mai , iar in acest timp oamenii mor de foame  de boli si de nepasare si nimeni nu face nimic..Pupincurismul e cel mai important lucru ca sa te ridici deasupra celor din jurul tau ...si asta pentru ca cei care sunt sus au pretentia sa fie pupati in cur ( ma scuzati, dar m-am saturat sa fiu "politically  correct") S-a ajuns atat de departe, ca unora le este reprosat faptul ca au dat un like unuia caruia nu trebuia si ca urmare, cel pupat in cur te va taxa cand si cum are ocazia... Nu ai dat like sefului?? Poti zbura de pe post....ai comentat impotriva unei viziuni a prietenului, atentie, nu te mai astepta la o mana de ajutor data viitoare!!!
Ma uitam cu atentie la pagina lui Lica Chitcan si Cristina Cioca ( stiu ca isi spune Chitcan pe facebook- dar eu nu sunt tiganca si nu pot numi o concubina sotie daca nu are acte legale cu individul) si ce vad ??


 Unii dau like chiar si inainte de postare: cei care au primit un tablou, care primesc rame pe gratis , sau care nu trebuie sa plateasca pe loc .... pai daca te uiti la postarile lor, zici ca sunt cei mai faimosi oameni ai orasului..ei si cu Curelea.... Chitcan cum o postare nu strange un anumit numar de like-uri, cum o sterge....dar ,pe facebook nu-i ca in realitate!!!!. In realitate abia  au dupa ce bea apa, cu executari silite in stanga si in dreapta, incerca sa vanda tablouri pe OLX si Cioca chiar luandu-si un al doilea job ca sa isi plateasca datoriile.... E adevarat, multa lume o duce greu in Romania, mai ales la Onesti, dar putin sunt cei care sunt falsi si prefacuti ca ei.......in urmatoarea mea postare voi vorbi si de altii ca ei, dar acum sa ma intorc la oile mele.
 Copiii acestor manipulanti si false personalitati sunt cei care sunt folositi si care raman cu sechele... sa ne uitam putin la fiul lui Chitcan, Mircea. La 34 de ani un tanar care traieste de azi  pe maine...muncitor necalificat, care nu va putea financiar sa isi sustina o familie, fara sa traiasca in saracie si neajunsuri....un tanar cu sechele, un tanar cu aceeasi mentalitate ca si taica-su: femeile trebuie folosite...un tanar care s-a incurcat cu o femeie casatorita si cu copil pentru ca nu prea poate sa dovedeasca unei femei educate ca are ce oferi ( inafara de ceva sex in apartamentul mamei lui) . Pentru toate acestea, Mircea trebuie sa-l multumeasca lui Chitcan, care nu a stiu sa ii asigure un viitot, care i-a mancat banii de educatie cu curvele si care i-a vandut si masina ca EL sa ii plateasca datoriile....dar, ca orice copil, Mircea simte nevoia sa se apropie de tatal lui...si Chitcan speculeaza asta!!! A postat o poza cu fiul lui pe facebook...prima pe care a pus-o vreodata, din cand in cand  ii mai promite ceva ( toate numai promisiuni desarte) si copilul crede, pentru ca speranta moare ultima...Uitati-va la marele Romica Ifrim...este artist??? dar e ultimul om ca tata...doi copii cu doua neveste si ii este rusine sa isi vada nepotul ca nu cumva sa fie strigat bunicule!!!! Dar, cati stiu  cine l-a ajutat sa isi gaseasca  ceva in Anglia?? Tot unul din fii....ati vazut voi vreo postare ca e mandru de copiii lui?? Ca e mandru ca e bunic?? Ca e mandru ca unul din fii e la medicina?? NUUUU!! El e fericit cu o femeie docila , cam analfabeta ( dupa cum scrie pe la comentarii) care daca Romica ii zice: sari.!...ea ii zice: cat de departe "iuby"???



Cristina Cioca...ati vazut voi poze cu ea si fica ei?? Nu cu cea mica pe care o manipuleaza Chitcan, vorbesc de cea mare, care are 23 de ani si doi copii ...Postari si poze cu ele doua au fost pana sa apara Chitcan intre ele.... Ati vazut voi postari in care Cristina Cioca  sa zica " aici sunt eu , fiica mea si nepotii mei??" Nepotelul a inceput caminul, ati vazut voi vreo postare ca e mandra , sau bucuroasa?? NUUUU!!! Dar posteaza poze cu catei!!! Nu ma leg  de postarile cu tablouri lui Chitcan, femeia  incearca disperata sa le vanda si sa faca bani si daca  atat o duce capul , ce sa zicem???!!! E mai bine decat deloc!
Dar ati vazut voi pe contul fiicei ei poze cu Cristina Cioca??? NUUU!!
Dar in schimb sunt , se pare,  poze cu ea si tatal ei, cu tatal ei, cu nepotii si  cu fiica Cristinei , poze  cu asa zisa mama vitrega ( adica femeia care e cu tatal ei- nu stiu daca e legal sotia lui) Si nu pentru manipulare...ca nici tatal ei si nici "mama " vitrega, nu au cont de facebook!!!

 Cum e o familie adevarata!!!!

Fiica Cristinei si ...mama-vitrega

O poza care pe mine m-a induiosat...la botezul nepotelei....undeva in Onesti...priviti cum sta bunicul ( fostul sot al Cristinei) cu sticla de lapte in mana...si cat de atent se uita bunica vitrega...unde e Cristina Cioca in poza asta??? Ea se posteaza infasurata in cearceaf!!!!



Oare cum s-ar simti o mama adevarata sa vada poze cu nepoteii ei tinuti in brate de o alta "bunica"?? Sau cand vede o alta femeie punand valul de mireasa pe capul fiicei ei???  Sau cand ea nu a fost la nici unul din botezurile nepotilor???

Cristina Cioca o cam doare in cur...ea pozeaza cu palarie, infasurata in cearceaf rosu, ca asa a pus-o Chitcan!!!  Apropos: in poza aceea parca se uita in gol ( ca si cum ar fi oarba sau parca acusi i se incruciseaza ochii) Cred ca Chitcan isi bate joc de ea si ea e fata buna si asculta!!!  Daca asta inseamna sa te dai importanta, prefer sa raman neimportanta si modesta....Nici nu vreau sa fiu perfecta si nici artista!!!

Vazui ca amandoi au  afisat ca Chitcan si ea vor canta la nu stiu ce paranghilie :" folck"  Chitcan s-a milogit si daca nu a fost la inceput pe afis, l-au adaugat in cele din urma...si cum e un bun pupincurist, a mai facut un efort si a urcat-o si pe concubina docila pe scena..si uite asa i-a mai inchis gura pentru ceva vreme...Oamenii inteligenti rad, fac misto de ei si apoi le dau like!!!!  Cam asta inseamna falsitatea pe facebook...dar, stati linistiti mai sunt si altii ca ei si ii voi prezenta in curand.

Chitcan nu-i pe afis.....

Chitcan e pe afis.....


Si dupa alte multe milogeri la organizatori....cica canta si impreuna cu concubima....


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu