duminică, 3 ianuarie 2016

facebook-site de manipulare pentru "elita" Onestiului

Facebook-ul,  un site de socializare pe care romanii l-au transformat intr-un site de manipulare. Am avantajul de a trai intr-o alta lume si a compara, ce se intampla pe aici, cu ce se intampla pe acolo , prin Romania ( sau poate, sper, ca numai prin Moldova..)

De cand cu povestea asta cu banii furati de Chitcan, urmaresc si incerc sa inteleg mentalitatea unor onesteni...desi nascuta si crescuta acolo ( pana la 21 de ani) imi este aproape imposibil sa inteleg, nu pe unii cu ceva tigla lipsa pe acoperis, dar nu inteleg nereactia majoritatii...

Acum cateva zile am intrat in dilema cu un anume Cosmin Curelea. Habar nu am cine este individul...doar ca am vazut ca il facea albie de porci de un anume Soroiu. Subiectul m-a lasat rece...dar sa fii atat de nepoliticos si prost crescut incat sa te legi de numele omului??? Chiar nu ai destule argumente, ca politician, incat sa-ti sustii ideea, fara a recurge la o astfel de metoda?? Ce m-a enervat , a fost  faptul ca a scris numele acelui individ de cateva ori, dinadins, So roiu , inloc de Soroiu! ....Asa ca , i-am comentat si i-am spus ca nu e frumos ce face, ca si eu as putea sa scriu Cur-elea si nu cred ca i-ar face placere....ei, bine, in loc sa inteleaga unde am batut si sa-si ceara scuze ( nu mie,  ci acestui individ Soroiu, sau macar sa stearga postarea) ce a facut domnul Curelea? M-a blocat!!! Dar lipsa lui de cei 7 ani de acasa a mers si mai departe si s-a legat si de Dana Lungu, insultand-o. Ok, concluzia: e un badaran! Dar , in lumea unde locuiesc eu,  oamenii, organizatiile de femei, inspectoratul ( ca am inteles ca e profesor!) parintii copiilor carora le este profesor, ar fi reactionat....aici, ar fi reactionat atat de dur, ca acest individ fara maniere si arogant, ar fi fost fortat sa isi ceara scuze!!!! In Romania...nimic, nici o reactie!!!! Ba, chiar apare un comentariu de la unul din sustinatorii lui pentru functia de Primar de Casin , cum ca, acest viitor primar, sa "lase pe mana lui" toate damele pana in 30 de ani, ca le aranjeaza el!!!! Si iar, nici o reactie din partea nimanui! Oare  de un astfel pe Primar e nevoie???






Un individ precum Vivian Oancea, care are pagini intregi de procese, atat la judecatoria Onesti cat si la tribunalul Bacau, unele grave, de trafic de persoane, acest individ, care si-a terorizat sotia si a batut-o in plina strada, este idolizat de Primaria Onesti , cum ca va aduce nu stiu ce afaceristi din China....pai ce fel de afaceri legale poate aduce un astfel de individ??? Ce standarduri are Primaria??? Cum sa accepti sa faci afaceri cu un astfel de individ???  Si lumea, adica tot Onestiul, il stie pe acest individ ( la politie, e cunoscut dupa numele mic: Vivian...) si totusi, nimeni nu spune nimic, nimeni nu are nici o atitudine ferma, o opinie.....eu, am comentat, decent, scurt si concis, dar comentariul meu a fost sters!






Tot manipulare este si cand unii isi fac conturi false. Acum , sa ai doua conturi ( unul personal, altul  profesional) hai ca mai inteleg. Dar sa ai conturi false si sa le folosesti sa dai comentarii si like-uri la ce postezi pe contul real, asta e dereglare.....doar ca ei stiu ca oamenii, ori nu vad, ori se fac ca nu vad, pentru  ca raman fara reactie.
Aici intra Lica Chitcan, Cristina Cioca Chitcan, dar cireasa de pe tort este Florinel Plantos!!!
Hai sa vad daca pot sa va relatez, sa intelegeti ceva din ce face: Este recunoscut de el, ca foloseste nume false: Roxana Irimia, George Martin, Florin Tanase, Cristina Cenau...toate aceste nume au conturi facebook, toate in administratia grupurilor lui....vad ca pe CV lui a sters Roxana Irimia , dar au aparut alte nume noi....greu sa tii pasul cu unul ca el!





Acum, a existat o anume Cristima Buzila ( nume care apare si pe unul din procesele lui Plantos de la judecatorie) cu care el a postat ca a fost logodit, desi, ea era maritata cu un anume Cristi Buzila...Cristina Buzila primea comentarii si like-uri de la Cristina Cenau, care mai apoi a postat ca e intr-o relatie cu Florinel Plantos.....ok, respirati adanc ca nu am terminat! Tot pe undeva pe facebook, vazui ca Cristina Cenau a fost la o pizza la "La Michelle" cu Doina Bobeica, care acum se pare,ca e iubita lui Florinel si careia o anume Cristina Cojocaru ( alta, decat Cristina Cojocaru din lista lui Chitcan) ii comenteaza si zice ca e sora lui Plantos Florinel. Sa mor daca nu ma doare capul!!!
In lumea mea, oamenii au relatii, se despart, dar nu se tin de rude!!!!!  Se intalnesc intamplator, se saluta politicos si cam atat....Adica sa-si dea like-uri si sa comenteze  doua amante, iar apoi  sa se intalneasca la pizza??? Asta-i prea de tot!!! Poate dau cu banul, care sa-l pastreze pe "nemaipomenitul, faimosul, ziarist de renume mondial"!!!!



Cristi Buzila apare ca sotul Cristinei Buzila....care comenteaza la Cristina Cenau...care a intrat intr-o relatie cu Plantos dupa ce Plantos a fost logodit cu nevasta-sa :) )))


Dar stati, nu miscati....Cenau a fost la pizza cu Bobeica!!!


Si e atata iubire intre el si Cenau, de fata posteaza doar rahaturile lui despre mine:

La fel si Bobeica...in timpul declaratiilor de dragoste, ii intereseaza ce as zice eu....pe mine ma doare in cot si rad cu lacrimi cate imbarligaturi de oameni dezechilibrati!!!!.


Si cireasa de pe tort e in urmatoarele doua postari unde conturile false ale lui Plantos il lauda cat de bun e el la facut poezii iubitei Bobeica:



Si una de sfarsit in care urarile sunt in ....familie :) :)


Numai la Cristina Cioca Chitcan am mai auzit asta cu prietenia cu fostii amanti....ca , cica , ea a ramas prietena cu fostii si se mai intalnesc la o bere si pentru sex ocazional....  iata ce imi scria pe mess:



Acum, odata casatorita cu marele folkist turmentat, e mare prietenie intre ea si fosta amanta a lui Chitcan, Lia Gornoviceanu!!! Acum  ma intreb care din ele e proasta??? Ca sunt sigura ca Chitcan le-a imbarligat pe amandoua....



Acum ori Chitcan mai are sex ocazional cu Gornoviceanu, si i-a prezentat-o Cristinei ca si cum ar fi prietena ei si nu amanta lui( Chitcan a mai facut asta si cand era insurat cu Mioara, cand  i-a bagat-o pe gat Mioarei pe Robica Boboc, zicandu-i, ca ele doua ar trebui sa fie prietene, ca Rodica e fata buna....atat de buna ca i-a ramas amanta si dupa casatoria cu Mioara) ori Cristina crede ca asa tine ochii pe Gornoviceanu si lumea  nu va crede nimic din ce spun....cum puii mei sa accepti prietenia unei femei care te-a facut albie de porci???? Totul doar pentru maipulare sociala!!!
Oameni fara coloana vertebrala, fara un ideal, fara o atitudine ferma, oameni care nu au opinii ferme...oameni paraziti... si ei sunt cei care voteaza, sau mai rau, cei  care sunt votati!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu