vineri, 14 februarie 2014

LICA CHITCAN- un chitcan.....


Ma intrebam zile acestea ce trebuie sa faca un om pentru a fi considerat de societate un parazit, o scama , un gunoi??? Aici vorbesc de societatea Romaneasca, caci comportamentul lui Lica Chitcan, in orice alta societate civilizata este definit ca un comportament josnic, murdar si lipsit de consideratie pentru cei din jurul lui…..aici nu vorbesc  ce mi-a facut mie…..Eu am incercat toate metodele stiute de mine si practicate intr-o tara civilizata, dar au esuat. In orice tara civilizata, cind ai primit bani cu imprumut ( si persoana poate dovedi asta) banii se inapoiaza….asa ca, initial am vrut sa negociem rasplata intr-un mod convenabil la amindoi…a refuzat cu vehementa….ba mai mult, s-a dat drept victima si a incercat sa ma sperie cu plingeri penale. Am incercat calea legala, nestiind ca in Romania, intr-un oras mic, avocatul si procurorii pot fi “cumparati”…..ca urmare, si aceasta metoda a esuat. Multi mi-au spus ca ar trebui sa “incaseze” un toc bun de bataie si abia atunci ar invata lectia. Niciodata nu am luat in calcul violenta si abuzul fizic, desi el m-a abuzat fizic si m-a amenintat cu moartea….am propus negocierea cu un mediator, atit cu el cit si cu Cristina Cioca…….a esuat si asta. Va intreb: cind doi oameni maturi  intra intr-o relatie sincera, bazata pe sentimente, tu ca viitoare sotie a acestui barbat, nu vrei ca sa ii cunosti problemele, datoriile si impreuna sa rezolvati ce trebuie rezolvat???? De ce au refuzat?? Normal, 5 000 de euro sunt bani, o suma considerabila…..si probabil Lica Chitcan credea ca, cu intimidare , amenintare, eu voi renunta si in felul asta amindoi vor beneficia de acesti bani ( ca de, a fost imprumutul lui, dar daca era sa-i dea inapoi , ii dadea din banii la amindoi, nu-i asa???) Asa actioneaza o femeie adevarata,care e intr-o relatie bazata pe iubire si respect reciproc??? De aici se poate vedea nu doar escrocheria lui dar si caracterul Cristinei Cioca…in plus, nu am vazut nicaieri ca ar fi venit vre-unu cu vreo dovada, ceva sa dovedeasca ca mint, dar ei, se pare ca sunt calificati sa ma diagnosticheze ca sunt nebuna, paranoica etc…..dar nu asta m-a indignat zilele acestea.Voi analiza putin:

Lica Chitcan in toata viata lui nu a purtat verigheta, cit a fost casatorit ( cind ne-am regasit, bineinteles ca l-am google si am gasit poze si un video pe youtube si m-am uitat atent si am observant ca nu poarta verigheta), asa ca l-am crezut cind mi-a spus ca nu mai e cu Mioara, nu mi s-a parut ca minte) normal ca sunt si barbati care, desi intr-o casnicie fericita,nu poarta verigheta. No big deal…. Doar ca…..
                                  nu e verigheta....

In Martie, 2013 la vreo saptamina inainte de ultima sedinta pentru pronuntarea divortului, Mioara l-a sunat, i-a vorbit civilizat ( ba chiar el i-a spus ca era in pat, se odihnea cu Cristina pentru ca au cintat cu o seara inainte la un restaurant, de 8 martie) iar mioara i-a cerut sa amane sedinta de divort, ca ea sa aiba oportunitatea sa vina in tara, sa stea de vorba cu el si sa discute de partaj….Cind a auzit Lica Chitcan ca Mioara a prins curaj si ii incurca planurile, a amenintat-o ca ii va crapa capul si ii va minca ficatii. Cum a terminat convorbirea cu el, m-a sunat pe mine si era evident inspaimintata, ii era frica ca Lica Chitcan va veni la ea in Italia si o va omori. La nici jumatate de ora dupa discutia lor, Lica Chitcan posteaza pe facebook o poza de la cintarea de la restaurant, cu o seara in urma, vizibil afisind o verigheta…..asta ca fiul lui ( pe care il are in lista lui de prieteni pe facebook) sa vada si sa ii spuna mamei lui!!!! Dar stati linistiti, chiar daca acum se afiseaza drept insurat, verigheta a disparut de pe deget din nou…..coincidenta??? eu nu cred in coincidente, dar cred ca Lica Chitcan e diabolic….
                                          uite verigheta....

                                          nu e verigheta ....
 
Si referitor la zilele acestea, Lica Chitcan posteaza un colt din atelierul lui…..nimic ofensiv nu-i asa???Asa s-ar zice, dar in prim plan se vede monitorul unui computer, cu chipul ficei Cristinei….si asta pentru ca Lica  stie ca asa il face sa sufere pe fiul lui. Fiul lui a fost traumatizat de infidelitatile lui, de pornirile lui de isterie. Fiul lui a ramas traumatizat, cind Lica a sarit la gitul mamei lui, iar dupa acest incident Mioara l-a gasit tremurind sub masa….. Lica a vrut sa-i dea o lectie lui Mircea, pentru ca il ignora….care e lectia??? Tu nu mai vorbesti cu mine, nu-mi mai trimiti bani, eu dupa cum vezi pe monitor, te-am inlocuit!!!!
 
Coincidenta??? Nicidecum, cruzime din partea unui tata….mai ales ca tocmai el a trait o drama asemanatoare, tatal lui fiind un afemeiat in oras, cunoscut de toti pentru numarul de femei pe care le-a avut…. Nu numai cum s-a comportat cu mine denota ce fel de om este, dar cind un barbat face asta cu propriul lui fiu, e un gunoi!!!! Nu ma intereseaza catusi de putin viata lui intima si cu cine e el, ma intereseaza sa expun povestea mea si caracterul lui urat. Ca e casatorit acum, ca are sau nu talent la pictat e nesimnificativ pentru mine…pentru ca poti fi un Grigorescu, dar  asta nu inseamna ca esti un om de onoare. Poti fi casatorit si tot curvar si escroc ramai. Dar va intreb pe voi: ati vazut voi un certificat de casatorie?? Ati vazut un comentariu cu felicitari sau casa de piatra?? Ati vazut  vre-o poza de la nunta lor sau de la casatoria civila??? Tot ce pot sa afirm, e ca in ziua cind am anuntat ca am facut acest blog, Cristina Cioca si-a schimbat numele in Cristina Chitcan Cioca. Coincidenta??? Mai sa fie, eu nu cred in coincidente. Dar cred ca Lica Chitcan incearca sa-si salveze reputatia agatandu-se de fusta acestei femei pe care o manipuleaza….

Cind am aflat de existenta Cristinei si i-am gasit facebook-ul, eu chiar am apreciat-o. Posta costant poze cu ficele ei, comentarii positive…. Parea o femeie independenta, divortata, cu doua fete superbe. Chiar am vrut sa o avertizez de apucaturile lui Lica…..ea era mandra de serviciul ei de diriginta de posta, la o sucursala vamala…..intre timp, si-a pierdut serviciul, fara compensatie, fetele s-au mutat cu tatal lor, pozele au disparut ( cand si cand mai posteaza cate ceva sa-mi inchida gura) in schimb apar doar poze cu activitatea lui Lica Chitcan. Nu am vazut poze impreuna cu fica ei mireasa, nu poze de la nunta ( nunta la care Lica, nici nu a fost) caci la nunta ficei Cristinei, Lica era in Italia…coincidenta???? Zau, chiar nu cred in coincidente….

Deci cum numim un astfel de om??? Un cunoscut de al lui si neam cu familia fratelui lui, l-a numit sarlatan, dar nu cred ca mai e nevoie sa ii gasim un nume…..Chitcan in ruseste inseamna Sobolan. Nici Caragiale nu ar fi gasit un nume mai bun…spasiva!!!!  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu