joi, 24 octombrie 2013

LICA CHITCAN-cine se-aseamana, se aduna


Cind mami Catinca a sunat-o pe mama mea si a invitat-o la ea, mama nu avea habar de povestea dintre mine si Lica Chitcan. Femeie la aproape 78 de ani, sa aiba un atac de cord ascultind povestea (binenteles, varianta ei , adica varianta bine ticluita a lui Lica Chitcan) De ce??? Pentru ca eu ii spusesem lui Lica Chitcan, in niste mesaje, ca voi fi acolo la biblioteca , la contertul lui cu Cristina Cioca,la  primul lor concert!!! ( probabil ii stricam planurile). Probabil, ca si Liei, Lica  ii facuse Cristinei o alta descriere decit sunt  eu in realitate si  nu stia care va fi reactia Cristinei cind ma va vedea…..nu era el pe deplin in controlul situatiei, nu avusese destul timp pina la acea data,pentru adevarata spalare de creier la Cristina….

Mama mea a ascultat, s-a minunat si a plecat….eu si sora mea, i-am aratat dovezi, mesajele lui, discutii inregistrate si mama, femeie batrina si cu experienta vietii a inteles tot. Asa ca, a sunat-o pe madame Chitcan si i-a spus ca va trebui sa vorbeasca din nou, ca ea are o alta versiune a povestii….ce a facut madame Chitcan la auzul acestor vorbe?? I-a inchis telefonul.  Acum,orice mama, va tine cu copilul ei, asta e evident , dar o  femeie de onoare, ar fi ascultat si varianta  celelaltei mame, macar din respect, mai ales daca nu ar fi avut habar care e adevarul….dar ea stie tot, stia de mine, de imprumutut primit de Lica de la mine , de luna de zile petrecuta de Lica cu amanta Lia la hotel  Trotus ( caci mami Catinca le trimitea mincare….) baba, stia tot si nu se astepta ca mama va aflat tot atit de repede…. am sunat-o si eu, dar daca pina sa ma recomand mi-a vorbit frumos, cum a aflat numele mi-a inchis….total alta atitudine decit cind conversam pe messenger!!!!

Cu ajutorul ma-sii, Lica convinge amantele ca relatria dintre ei e serioasa ( ca doar nici o mama care respecta familia fiului si pe nora de 30 de ani, nu ar accepta un astfel de comportament la fiul ei)!

 Asa ca, dupa  ceva timp de la aflarea adevarului, mama mea i-a facut o vizita marelui pictor J la el la atelier si simplu si direct i-a spus:” Mai Lica, dai Doinei banii luati de la ea si terminati  circul asta…ca si ea a muncit din greu, printre straini, nu s-a maritat cu un miliardar” Atunci Lica si-a inceput cunoscuta milogeala si discursul de premiul Oscar:” Doamna  Oancea, Doina si –a facut o fixatie cu mine, cum sa ma despart eu de Mioara…..mi-a cerut sa-i conduc masina si atit….ce amante??? Cum sa am eu amante cind Mioara bolnava munceste din greu in Italia si eu aici stau si 12 ore in atelierul asta nenorocit in frig, doar sa ii facem un rost baiatului…..pai daca as fi avut amante cum zice ea, as mai fi avut eu o casnicie de 30 de ani??? Doina acum inventeaza o amanta in Craiova, eu nu am fost in orasul ala niciodata, cum sa am o amanta in Craiova???? Muncim din greu Doamna Oancea ca vezi ce greu ne descurcam zilele asta si mama e bolnava si sunt singurul pe care se bazeaza……” mai, mai sa nu plinga in fatza mamei….asa ca mama mi-a zis: “ fata mea, zau ca parca imi era mila de el!......am botezat 14 copii si am cununat 12 si poate ar trebui sa-i fac ceva de pomana” ….I-am sugerat sa-si vinda apartamentul si  sa ii dea banii lui Chitcan de pomana….sigur s-ar ruga pentru ea si i-ar pune numele in toate acatistele ( ca asa mi-a zis si mie si Liei si Mioarei, de fiecare data cind primea bani!!! J J) Replica mamei a fost: “sunt eu buna si darnica , dar nu proasta!!!!" Am zimbit …pina si maica-mea e mai desteapta ca mine…… sau eu mai “buna” ca ea!…… Oricum, mama parca avea dubii in vederea amantei din Craiova…asa ca am sunat-o pe Lia la telefon chiar de fatza cu mama,am pus telefonul pe difuzor si mama a ascultat toata conversatia. Si uite asa a inceput maica-mea sa se inchine la cit de nebun cu capul e Lica Chitcan!!!
 
 
Unii ( mai ales cei direct implicati in aceasta poveste) nu inteleg motivul perseverentei mele de a expune adevarul. Poate pentru ca traiesc si ei dupa aceleasi mentalitati ca el, poate  nu mai pot vedea adevarul pentru ca zilnic se complac in minciuni….poate in tara asta numita Romania nu mai e onoare, nu mai e respect ( dar toti vorbesc si se lauda cu ea si posteaza peste tot credinta lor!!!!) Eu nu incerc sa judec  viata de curvar a lui Lica Chitcan si nici sa expun viata usuratica a celor din compania lui. Eu stiu ca atunci cind m-am reconectat cu Lica, eu am pus intrebari si i-am cerut sa-mi raspunda sincer…..am fost mintita!!!! Deciziile mele care au urmat au fost bazate pe minciuni!!!!! Comportamentul meu, hotaririle pe care le-am luat ulterior, toate au fost bazate pe minciuni…..fac un scenario asemanator si veti intelege  mai bine ce vreau sa zic:
Va duceti la spital. In cabinet vine un doctor , in halat alb, cu ecusor….va lasati examinat??? Va cumparati reteta data de el??? Sigur ca da!. Toate indiciile ca individual e medic v-au fost confirmate,toate indiciile  au fost in fatza voastra, si v-a convins  ca vorbeste serios si sincer…..asa si in cazul meu: il stiam pe Lica, stiam ca au fost cindva sentimente intre noi , am intrebat ce vrea si de ce  m-a luat asa de repede cu “vrajeala” Am crezut ca un barbat la 51 de ani, nu ma va minti. Multi pot spune ca poate chiar  au fost sentimentre intre noi cind ne-am reconectat pe net, poate asa o minte si pe Cristina Cioca….in cazul acesta, dupa parerea ei , eu sunt  paranoica, femeia care vrea sa-i ia partenerul, care il vreau pe Lica  inapoi si care  face  toate astea din dorinta de al avea …nici in cel mai scurt vis al meu nu e vorba de iubire, nu a fost si nici nu va fi. Aici e vorba de minciuna si inselatorie in partea lui….. si ce femeie, ar putea iubi un barbat ca el??? Un curvar care “cut and paste “ mesajele de la o amanta la alta???? Ar fi o jignire la propria-mi persoana….Iar daca au fost la inceput sentimente, si accentuez cuvintul “daca”, tot ce a fost a murit cind afli ca a jucat un teatru de zile mari, doar pentru a obtine bani.
Lica putea  sa imi spuna ca ce a fost in  adolescenta, nu mai a gasit cind ne-am regasit…..putea sa-mi spuna ca datorita tragediei mele, el se intoarce la Mioara….am e-mailuri in care i-am spus ca as fi foarte fericita sa stiu ca si-a gasit fericirea, chiar si in alta parte…..nu as fi aflat nimic din viata lui de curvar, am fi aranjat amindoi un plan sa-mi dea inapoi banii imprumutati in rate  si totul s-ar fi termintat……dar planul aburelii mele a fost bine tilcuit si totul pentru bani!!! Bani, pe care nu a intentionat niciodata sa-i mai plateasca inapoi, indifferent de ce stabilisem  !!!
Niciodata in toate  sutele de ore de conversatie, sau in cele peste 350 de e-mailuri pe care mi le-a trimis, nu a amintit ca este intr-o relatie ( fie ea si de distanta) cu o femeie ( nu mi s-ar fi parut anormal, mai ales ca imi zicea ca el si Mioara  sunt terminti de ani)  In orele noastre pe skype , cind ii suna telefonul, din politete, eu inchideam…..asa ca  Don Juan-ul nostru de Onesti, in loc sa considere asta un act de incredere si respect si sa fi dovedit acelasi respect si politete fatza de mine,  a luat-o ca o slabiciune si conversa cu Lia la telefon. Nici Liei nu i-a spus de existenta mea. Si ea mi-a spus ca i-ar fi inteles dilemma  ( a aparut in viata lui, prima lui iubire … parea normal pentru ea sa accepte ca el  sa o intilneasca si sa vada daca mai sunt sentimente intre ei, mai ales ca Lica ii povestise de o fata Doina pe catre el o iubise in tinerete…)…dar Lica voia sa aiba si o amanta in Craiova si una din Canada…..In capul lui, eu nu as fi putut veni prea des, aveam sot, familie, iar banii veneau foarte bine prin Westen Union J  si Lia era gata sa il ajute cu imprumuturi si sa-i vinda tablouri… si niste intilniri in plus nu ii strica!!!
 Cind Lia a aflat de Cristina Cioca, i-a spus ca a terminat cu el,dar lica nu voia sa accepte despartirea de ea, incercind sa o convinga sa mai astepte, “ca totul se va clarifica prin Septembrie….( referindu-se la Septembrie 2011) Dupa parerea mea si a Liei, Septembrie era data cind Cristina ii promisese o”cotizatie” mai substantiala….Lica nu a vrut sa dea pasarea din mina pentru cea de pe gard……si cam asta e si mentalitatea Cristinei Cioca. Se pare ca asta a fost si raspunsul ei, cind prietenul lui Lica, pe nume Florin , i-ar fi pus  intrebarea ca nu e deranjata ca Lica e si cu ea si cu Lia….. cu siguranta cineva cu o astfel de gindire, nu poate condamna ne-onestitatea si dualitatea  partenerului ei.  Dar daca Lica Chitcan si-a gasit “idealul “ de femeie, asta nu inseamna ca mentalitatea lor e coresta si a mea e strimba!!!!
Eu nu mi-am vindut apartamentul sa investesc intr-un iubit de care stiam ca dubleaza amante…eu am facut un imprumut avind incredere intr-un om care din pacate se schimbase peste  ani, si care nu mi-a aratat adevarata lui fatza. Scenariul a fost alterat prin minciunile lui zilnice, iar deciziile mele nu au fost bazate pe adevar. Daca as fi avut timp, sa imi sun prietenii si fosti colegi de liceu de ai lui, m-as fi trezit si alta ar fi fost consecinta…caci multi oameni adevarati stiau ce fel de om e Lica Chitcan!!!.dar Lica a pompat cu imprumutul din primele saptamini, caci stia ca odata ce aflu detalii despre trecutul lui, ar mai fi primit o ceapa degerata de la mine….abureala a inceput asa devreme cu un scop précis. 
Lica i-a inapoiat Liei imprumutul, lucrurile ce mai erau la el …Lia i-a cerut si portretul pe care il incepuse de mult si nu-l mai termina ( cica …nu se putea desparti de chipul ei J) Iata despre ce portret este vorba: 
 Acesta este tabloul de la inceput…..finalul e diferit….Lia arata mult mai sexy in varianta finala, ochii ii sunt superbi, de un verde seducator si printr-o bluza foarte transparenta se vad niste sini atragatori. Am tras o concluzie: amantele pictate devin mai sexy, ori cu cit  ele sunt mai indragostite de el, ori cu cite ele cotizeaza cu bani mai multi sau mai des….. daca se adevereste teoria mea, portretul  Cristinei ar trebui sa arate ca Mona Lisa J  ori Lica nu e inca convins ca a primit destul de la ea :)))) 
 Cind Lia i-a cerut lui Lica sa-i inapoieze ce mai  ramasese  la el, Cristina  a fost cea care a facut-o ( adica pachetul a fost trimis de la oficiul postal la care ea era pe atunci diriginta...intre timp si-a pierdut jobul)…..daca ea a luat cererea lui ca un act de devotement, Lia ( si orice ce alta femeie cu inteligenta) a luat-o ca o decizie de prost gust, fara respect sau politete fatza de o alta femeie si fatza de sentimentele acesteia….. poate pentru Cristina Cioca, ce a facut   pentru Lica, plus alte atitea eforturi si bani investiti, e un act de supunere, si astfel Lica o apreciaza,o victorie pentru ea, pentru alte femei , e o dezamagire sa vezi ce alege sa faca o mama pentru un amant. Dar un lucru este cert: se potrivesc de minune si poate amindoi imi vor inapoia cei 5000 de euro furati de Lica!!!! Si eu ii promit Cristinei, ca daca imi cere prietenia pe facebook, i-o dau, cum i-a dat-o si Lia.  Lia a fost norocoasa, si-a luat banii inapoi si asta pentru ca nu au fost atit  de multi ca in cazul meu, si in plus, Lica nu si-ar fi permis sa se auda ca datoreaza bani la doua amante…..adica una e nebuna, cu o fixatie, dar a doua????
 

 

duminică, 20 octombrie 2013

LICA CHITCAN-portret psihologic in lucru...


De la lume adunate si-napoi la lume date…este o vorba romaneasca.

 Chiar asta voi incerca sa fac eu acum aici…. Mi-a fost foarte dificil sa fac un portet psihologic al lui Lica Chitcan de una singura. Lica Chitcan are o mie de fetze si de personalitati in functie de pesoana pe care o are in fatza. 
***devine o persoana distanta, neimplicata,  atunci cind in fatza lui are un individ de la care nu are nimic de cistigat sau de obtinut.

***se schimba in  persoana umila, cu sarumina, cind individul din fatza lui e o persoana cu influentza si cind  poate cistiga ceva ( chiar si o favoare) de pe urma lui

*** se transforma intr-o persoana plina de talent, care emana inteligenta, daca e in preajma unei femei de la care are ceva de cistigat.

Imi amintesc ca ma aflam impreuna  cu un prieten de al lui, pe nume Adi. Intr-o dupa-amiaza, Adi l-a sunat si Lica nu i-a raspuns imediat….la citeva minute, Lica l-a sunat inapoi, invocind ca nu a putut raspunde ca era cu un client. Adi a pus telefonul pe difuzor si nu mi-a venit sa cred ca e Lica, adica Lica pe care eu il cunoscusem….mai mult, desi  pe ecranul telefonului scria CHITCAN, am crezut ca Adi imi joaca o farsa si am controlat si numarul de telefon, ca sa fiu sigura. In toate lunile in care am conversat cu  el, dar si perioada care a fost cu Lia, nici eu si nici ea, nu l-am  auzit pe Lica vorbind vulgar….chiar si la un banc mai piperat, se codea sa foloseasca cuvinte urite…ei bine, in aceasta convorbire cu Adi, de nu mai mult de 5 min., am auzit cu urechile mele “ imi bag p-----“ la fiecare propozitie. Stiu, o sa ziceti ca asa sunt barbatii, intre ei se slobozesc la gura, dar nu in fatza unei femei ( sau mai bine zis, nu in fatza unei femei de la care are de cistigat) Se poate, dar instinctual meu e altul….. Cind Mioara ( fosta sotie) l-a sunat si i-a cerut sa amine divortul pina poate si ea sa vina in tara i-a spus” vin acolo si iti maninc ficatii si iti crap capul in bucati daca imi faci asta”  Eu sunt mai mult de convinsa ca Lica are mai multe personalitati si asta este instinctual meu. Cind am inceput sa vorbesc cu asa-zisa Mioara ( de fapt era Lia, deghizata in sotia lui) si asta ca sa ma poata opri din a afla unde este sadevarata Mioara si a nu ajunge sa vorbesc cu ea, printre primele intrebari pe care aceasta femeie Lia ( fosta amanta) si care juca rolul sotiei lui mi le-a pus , a fost:” tu care il cunosti din copilarie, tie, Lica ti se pare normal??? “ I-am pus aceasi intrebare unui fost coleg de scoala, cu care Lica a cintat intr-o formatie in anii adolescentei ( Gigi nu stia absolut nimic din povestea mea cind i-am pus intrebarea de mai jos)….va las sa citi singuri raspunsul lui:

IM Feb 26, 2011 12:50:13 PM

3:37:59 PM  

gigi z: asa ia zi de este ciudata legatura?

3:38:43 PM  

doinamoscu: pai, de ce nu imi aduc aminte de tine cind erai cu balada? ca asta era pe vremea cind eu eram cu lica?

3:38:58 PM  

gigi z: vezi ...eu imi aduc aminte

3:39:28 PM  

doinamoscu: si de ce imi amintesc de tine cind luai lectii de muzica pe parcului , unde eu stateam?

3:39:37 PM  

doinamoscu: ce iti aduci aminte?

3:40:12 PM  

gigi z: stiu ca veneai la lica si ascultai parca discuri cu lica si ftratele sau

3:40:26 PM  

doinamoscu: nu, nu eram eu.....

3:40:38 PM  

doinamoscu: eu nu am fost la lica acasa cu elniciodata

3:40:42 PM  

gigi z: mama lor te primea foarte bine

3:40:51 PM  

gigi z: te confund

3:40:59 PM  

doinamoscu: apropo, eu sunt blonda

3:41:06 PM  

gigi z: stiu ca sotul tau era micut

3:41:14 PM  

doinamoscu: cred ca lica era cu doua in acelasi timp

3:41:20 PM  

doinamoscu: asta da

3:41:23 PM  

gigi z: normal

3:41:31 PM  

doinamoscu: normal ce?

3:41:36 PM  

gigi z: ca doar mi-a luat-o si pe-a mea

3:41:47 PM  

doinamoscu: ce vrei sa spui?

--------------------------------------------------------------------

3:42:15 PM  

gigi z: mioara actuala sotie

3:42:32 PM  

doinamoscu: ah, acum incep sa inteleg.....

3:43:02 PM  

gigi z: :-?

3:43:22 PM  

doinamoscu: dar cind el era cu mine imi zicea de una mioara...ca se tine dupa el, ca il asteapta dupa concert si ca nu o place...

3:43:30 PM  

doinamoscu: nu prea am dat importanta

3:43:39 PM  

doinamoscu: lica era un pic ciudat

doinamoscu: un pic

3:46:23 PM  

doinamoscu: ok, am revenit

3:46:28 PM  

gigi z: ok

3:46:41 PM  

doinamoscu: sunt f. multe sa vorbim...

3:46:46 PM  

gigi z: chiar

3:46:49 PM  

doinamoscu: eu am multe sa-ti spun

3:46:58 PM  

gigi z: pt ca avem cunostinte comune

3:47:05 PM  

doinamoscu: nu doar

3:47:11 PM  

doinamoscu: sau intimplat multe

3:47:22 PM  

gigi z: si pt ca am petrecut aceeasi perioada

3:47:51 PM  

doinamoscu: Gigi, cind ai timp putem intra pe voice call

3:48:12 PM  

gigi z: maine, dupa amiaza

3:48:26 PM  

doinamoscu: ok, eu sunt ocupata miine

3:48:47 PM  

doinamoscu: dar daca pt tine e un capitol incheiat , pt mine nu e

3:48:47 PM  

gigi z: vedem noi

3:49:05 PM  

gigi z: la ce te referi?

3:49:25 PM  

doinamoscu: am nevoie sa pun citeva lucruri impreuna

3:49:54 PM  

doinamoscu: e mult de scris, dar ce pot sa-ti spun e ca eu si lica ne-am conectat anul trecut

3:50:21 PM  

doinamoscu: la buc. m-a mintit m-a folosit de bani si mai sunt multe

3:50:54 PM  

doinamoscu: am tinut la el si am crezut ca si el m-a iubit dar acum inteleg multe

3:51:21 PM  

gigi z: am inteles

3:51:27 PM  

doinamoscu: si telenovela inca continua

3:51:45 PM  

doinamoscu: am facut plingere penala

----------------------------------------------------------------------------

doinamoscu: tie in tinerete ti se parea normal?

3:56:34 PM  

doinamoscu: lica era normal?

3:56:54 PM  

gigi z: uneori ara aerian

3:57:09 PM  

gigi z: sunt un bun conoscator de oameni

3:57:27 PM  

gigi z: un tip cu doua personalitati

3:57:58 PM  

doinamoscu: el mi-a spus ca m-a iubit tot timpul, ca nu mai e cu mioara, ca nu a iubit-o niciodata

3:58:06 PM  

doinamoscu: si l-am crezut

3:58:19 PM  

doinamoscu: ca o proasta l-am crezut

3:58:28 PM  

gigi z: stii ce cred eu?

3:58:31 PM  

doinamoscu: ?

3:58:42 PM  

gigi z: cu Mioara a facut-o la AMBITIE

3:58:52 PM  

doinamoscu: de ce?

3:58:55 PM  

gigi z: dupa aia s-a obisnuit cu ea

3:59:10 PM  

gigi z: ambitia de a fura iubita altuia

3:59:24 PM  

doinamoscu: nu stiu ,....poate era cu amindoua

3:59:26 PM  

gigi z: eu am fost coleg cu el din clasa adoua

3:59:38 PM  

gigi z: a doua

3:59:41 PM  

doinamoscu: de aceea vreu sa stiu mai multe

3:59:56 PM  

gigi z: este bine

4:00:03 PM  

gigi z: avem despre ce vorbi

 Asa cum am mentionat in postarea anterioara, cind Lica e pus in fata unor evenimente si nu se poate apara datorita minciunilor pe care le-a spus deja si e prins proverbial “cu mitza-n sac” Lica isi vinde si sufletul diavolului ca sa iasa bazma curata. Cind Lia m-a descoperit pe mine si la confruntat cu ceea ce aflase, Lica a mers asa de departe incit s-a jurat pe viata fiului lui ca nu afost nimic intre mine si el….cu cit piedea mai mult teren, cu atit spunea mai multe si mai mari aberatii. A mers pina acolo sa zica ca nu avea cum sa se apropie de mine ca aratam  oribil si portam chiloti de baba..:) Redau mai jos conversatia mea cu Lia ( destul de amuzanta in acelasi timp!!!!)
 

IM Feb 6, 2012 4:49:13 PM

4:42:59 PM

doinamoscu: eu am avut problene stiind ca nu-i divortat de mioara....

4:43:40 PM

teria_72: cand am aflat si a recunoscut i-am cerut adevarul ....eu am vrut sa stiu

4:43:56 PM

teria_72: era tot ce mai putea face

4:44:12 PM

doinamoscu: ce barbat fara coloana vertebrala sa stea si sa povesteasca de amanta

4:44:19 PM

doinamoscu: daaa

4:44:58 PM

teria_72: a crezut ca asa ma calmeaza....oricum nu am crezut ce spune ,dar ascultam variante

4:45:30 PM

doinamoscu: un barbat adevaratar fi zis: imi pare rau ca te-am dezamagit si te-am ranit dar ce a fost intre noi ramane intre noi si ce e intre ea si mine sta intre ea si mine

4:46:00 PM

teria_72: lica nu face asa sau cel putin cu mine ....

4:46:21 PM

teria_72: \el incearca mereu sa se scuze...

4:46:27 PM

doinamoscu: daca i-a spus mioarei ca eu port chiloti de baba

4:46:46 PM

teria_72: fata dar cum erau??

4:47:00 PM

teria_72: ca el avea uni vai mama lui

4:47:22 PM

teria_72: nu stiu cum a indraznit sa te critice

4:47:23 PM

doinamoscu: fata erau calvin klein

4:47:34 PM

doinamoscu: nu sunt tanga

4:47:45 PM

doinamoscu: de aceea port doar la pantaloni

4:47:50 PM

teria_72: vezi el vrea tanga

4:47:54 PM

doinamoscu: sa nu se vada linia chilotilor

4:48:03 PM

doinamoscu: curvar

4:48:10 PM

teria_72: =))

4:48:21 PM

teria_72: dar ai lui??

4:48:35 PM

teria_72: ca ai spus ca nu i-ai vazut....

4:48:43 PM

doinamoscu: tetra=))

4:48:47 PM

teria_72: iti spun eu erau de epoca

4:49:08 PM

doinamoscu: macar erau negri

4:49:13 PM

teria_72: nu chiar ,dar cred ca aveau un an cel putin=))

IM Feb 6, 2012 4:54:48 PM

4:49:22 PM

doinamoscu: stii bancul?

4:49:24 PM

teria_72: mai rar ....

4:49:27 PM

teria_72: nu

4:50:03 PM

doinamoscu: domnisoara ai chilotii pe dos....chiar? ti-ai dat seama dupa cusatura????...nu, dupa cacatura

4:50:14 PM

teria_72: =))

4:50:28 PM

doinamoscu: de aia zic, bine ca au fost negri

4:50:37 PM

teria_72: nu

4:50:47 PM

teria_72: o culoare cacanie

4:51:09 PM

doinamoscu: nu, fata cu mine erau negri si noi

4:51:17 PM

teria_72: sau parca avea si negri ...nu mai stiu ,dar oricum neglijenti

4:51:20 PM

doinamoscu: a deschis pachetul acolo la buc

4:51:27 PM

teria_72: =))

4:51:31 PM

doinamoscu: zau

4:51:31 PM

teria_72: eiiiiiiiiiiiiiiii

4:51:41 PM

teria_72: vezi ca te-a respectat mai mult

4:52:07 PM

doinamoscu: ti-am spus..si- scos alunitele ....

4:52:24 PM

teria_72: taci fata

4:52:26 PM

doinamoscu: avea leocoplant ca nu se vindecasera total

4:52:41 PM

doinamoscu: loecoplast

4:52:52 PM

doinamoscu: i le-am curatat eu cu alcol

4:52:54 PM

teria_72: eu i le-am scos aici ca pr mea e dermatoloaga si am insistat

4:53:13 PM

teria_72: =))

4:53:14 PM

doinamoscu: pai cind a fost la tine?

4:53:35 PM

teria_72: nu mai stiu ...

4:53:41 PM

doinamoscu: ca erau recent tratate

4:53:49 PM

doinamoscu: nu mai mult de o sapt

teria_72: atunci cu o sapt inainte

4:54:46 PM

teria_72: ininte sa pleca la buc ....adica in italia eu asa stiam

4:54:48 PM

doinamoscu: se vedesau ca abia au fost tratate

IM Feb 6, 2012 5:02:22 PM

4:54:59 PM

doinamoscu: =))

4:55:18 PM

teria_72: da am poze cu el aici plin de leocoplaste

4:56:02 PM

teria_72: si tu sunai si nu raspundea ca la numerea necunoscute spunea ca nu raspunde

4:56:11 PM

doinamoscu: ha,ha

4:56:17 PM

teria_72: dar oare ce ai stiut tu??

4:56:34 PM

doinamoscu: tot tu l-ai depilat si total?=))

4:56:39 PM

teria_72: ca a stat cateva zile si nu ti-a scris si raspuns la tel

4:56:54 PM

teria_72: nu asa a fost

 

Si uite asa , incet, incet, am aflat amindoua cine era Lica Chitcan si cum „opereaza” Don Juan de Onesti !!!!

 

Ca sa nu mai spun ca atunci cind Lia l-a prins ca o triseaza cu Cristina Cioca, el a inceput cu vechea poveste si aceleasi minciuni si aberatii ( sau poate nu sunt!!!) ca sa nu o piarda pe Lia, sau sa piarda relatia cu ea. Iata ce imi spunea Lia despre ce ii spunea Lica de Cristina la acea vreme:

 

 doinamoscu(11/22/2011 5:34:07 PM) : in filmulet....era nervoasa se vede

doinamoscu(11/22/2011 5:34:18 PM) : daaaa

teria_72(11/22/2011 5:34:33 PM) : este arc...nu mai stie ce sa faca cu tot corpul...

doinamoscu(11/22/2011 5:34:38 PM) : si fica ei a fost in sala

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

doinamoscu(11/22/2011 5:44:12 PM) : mitza blinda zgirie rau

doinamoscu(11/22/2011 5:44:27 PM) : tot voia el una buna si iubitoare

teria_72(11/22/2011 5:45:27 PM) : pai da ,asa imi spunea ca nu-i iese din cuvant si ii aduce tot ce are nevoie ....se referea la maedicamente...

teria_72(11/22/2011 5:46:13 PM) : ca daca o suna o suna ,daca nu nu comenteaza,nu-l intreaba unde merge sau de ce nu se intalnesc....

doinamoscu(11/22/2011 5:46:47 PM) : cind o sa afle tipa ca e si curvar si nici artist care sa o ridice in lumea muzicii, i-o va coace rau

teria_72(11/22/2011 5:46:52 PM) : si ca nu s-au culcat bineanteles ca lui nu-i trebuie sex..

teria_72(11/22/2011 5:47:14 PM) : sa mori de ras...

doinamoscu(11/22/2011 5:47:15 PM) : ce ti-a zis tie e idealul de femeie pe care il viseaza el...nimic adevarat

teria_72(11/22/2011 5:47:25 PM) : stiu....

teria_72(11/22/2011 5:48:06 PM) : eu nu am crezut nimic....imi spunea ca o pune sa mearga sa-i faca comisioane...

doinamoscu(11/22/2011 5:48:06 PM) : poate lui nu-i mai trebuie dar din ce scrie pe peretele ei de fb, iei ...da

teria_72(11/22/2011 5:48:44 PM) : pai da si chiar eu cred ca isi doreste un tip cu care sa locuiasca...

doinamoscu(11/22/2011 5:49:31 PM) : mai ales pe timpul iernii, intretinerea costa

teria_72(11/22/2011 5:50:07 PM) : mi-a spus ca a stat cu unul ,dar l-a prins ca vb pe net cu femei...si-a facut un cont fals i-a dat intalnire intr-o camera de hotel si s-a dus acolo cu ficasa cea mare care are 18 ani si sta la fostul sot...

teria_72(11/22/2011 5:50:28 PM) : ce zici?

doinamoscu(11/22/2011 5:50:34 PM) : hai ca-i fata buna....nu-i scriu in seara asta nimic

doinamoscu(11/22/2011 5:50:44 PM) : cine t-a spus el sau ea??

teria_72(11/22/2011 5:50:54 PM) : cum ti se pare aceasta poveste spusa de lica ...adevarata su a mintit?

doinamoscu(11/22/2011 5:51:04 PM) : lica ti-a spus povestea?

teria_72(11/22/2011 5:51:42 PM) : da,lica si mi-a spus ca este depresiva si este sub tratament puternic ...

doinamoscu(11/22/2011 5:51:58 PM) : lia???? asta e cosmarul lui

teria_72(11/22/2011 5:52:06 PM) : ce-i drept cam tremura si era agitata pe scena...

teria_72(11/22/2011 5:52:24 PM) : adica??

doinamoscu(11/22/2011 5:52:25 PM) : ca a fost prins ca vb cu femei pe net...prins de mioara si de tine

teria_72(11/22/2011 5:52:29 PM) : ce cosmar?

teria_72(11/22/2011 5:52:44 PM) : crezi ca a mintit?

 
Lica nu ar fi crezut nici in cosmarele lui cele mai oribile ca femeile din viata lui vor pune firul cap la cap…..poate sa ma considere mincinoasa, paranoica, nebuna, dar adevarul este ca aceste conversatii au fost si dovezile exista in computer…pot oricind sa
demostrez existenta lor. Cit despre portretul psihologic  al lui Lica Chitcan e mult de lucrat ca sa fie o opera de arta….mult mai greu ca …..pictatul!!!  J  J