marți, 22 mai 2018

Tati exemplari de Onesti

Ma intreb: daca nu ar fi toti acesti politicieni corupti, intr-o tara cu oameni atat de perfecti, oare ce ati mai discuta???Daca va uitati pe facebook, toata lumea e indignata de hotii din parlament, dar nu vad hotii de langa ei....Toti comentati despre diferenta de varsta dintre polititieni si nevestele/iubitele lor dar acceptati pe unii dintre voi care sunt in aceeasi postura....
Va rezervati dreptul sa criticati politicieni si caracterul lor murdar, dar nu va permiteti sa ii criticati pe cei de langa voi  care sunt cu aceleasi mentalitati ca acei politicieni....

E oare  frica ca ati putea fi replimati, intr-un oras atat de mic ca Onesti si unde toata lumea cunoaste pe toata lumea??? Sau sa cred ca cei mai multi sunt falsi si duplicitari?

Nu condamn pe cei care, desi  vad anumite situatii si oamenii in jurul lor, dar ...tac! Nu multi isi permit sa vorbeasca, nu multi sunt ca mine sa-si  expuna opiniile direct si fara frica si pe multi nu-i intereseaza nimic mai departe de propria lor existenta...II respect si le respect modul lor de a fi....Nu, nu astea sunt periculori. Periculosi sunt cei care ling, cei care slugaresc pe langa corupti , mincinosi, manipulatori, pentru ca astea ,vor intotdeauna ceva la schimb. Astea sunt cei care te vand pe maruntis, cei care nu au cuvant, onoare sau coloana vertebrala.....

Unii ma vor intreba : ce ai cu toti cei pe care ii expui in postarile tale? Raspuns: personal, nu am nimic cu ei. Actiunile lor imi dovedesc mie si celor care citesc ca " cine se aseamana se aduna", sau ca " aparentele inseala"  si ca uneori oameni simpli si cinstiti  sunt manipulati sa  incurajeze si sa sustina lichele...si uite asa, astfel de oameni ajung in politica si apoi e greu sa scapi de ei.

Azi va voi vorbi despre aparente.....si dovezile vor vorbi de la sine...cine are ochi, va vedea...cine cauta, va gasi....si cine este un lingau, va ramane un lingau.

Am vazut zilele acestea o postare ....cat se poate de adevarata.....Mi-am amintit de Chitcan si alti "prieteni de ai lui si rolul lor de tata in viata copiilor lor.....

iara ce aparuse pe peretele unui prieten virtual:



Citindu-l m-am gandit : oare ce ar gandi multi despre atributiile de tata ale lui Chitcan, sau ale prietenului lui Romica Ifrim, sau Gigi Chelmus, sau ale poetului pupacios Pilipauteanu???

Chitcan si-a pus baiatul intotdeauna pe plan inferior amantelor, petrecerilor si al cantatului la chitara...falimentand tot ce a avut i-a pus in pericol educatia, l-a facut sa-si vanda masina ca el sa poata sa-si plateasca din datorii, l-a indatorat la banca si acum are executare silita ( ceea ce inseamna ca acest tanar nu va putea niciodata sa mai faca un imprumut)
Sigur Chitcan isi iubeste fiul, dar nu mai mult decat se iubeste pe sine si nu mai mult decat confortul lui de zi cu zi.....altfel, as fi muncit sa ii ofere un viitor....ar fi muncit un job ca tot omul, poate chiar doua, cum a facut fosta sotie....Puteti asculta relatarea fostei sotii si chiar asculta ce imi relata fiul lui despre el si prin ce a trecut el si mama lui din cauza lui Lica Chitcan. Puteti citi ce mi-a scris despre tatal lui, fiul ,fara sa stie cine sunt cand l-am contactat. Toate au fost postate aici pe blog.....candva.

Romica Ifrim are doi baieti mari cu doua sotii....doi baieti realizati datorita sacrificiilor facute de mamele lor. Romica nu s-a implicat deloc...nici ca tata, nici ca bunic ( cica , sa nu creada lumea ca e atat de batran!!!)

Va postez sa vedeti ca , pentru aparente, a treia sotie/ concubina, sau ce e ea, are tupeul sa se laude cu realizarile unuia dintre baietii lui Ronica, cand el, ca tata, nu a facut nimic pentru el! Dar , na, lumea nu stie si da bine pe facebook.... cititi si va minunati! O poza actuala cu el si fiii lui nu ar posta, in schimb poze cu femei goale si mesaje dragastoase frumasei lui analfabeta , acest pensionar poate!!!









Apoi trebuie sa vi-l prezint pe celalalt prieten al lui Chitcan : nea Gigi!!! Aici nu stiu daca sa plang sa sa rad, ca e parca desprind dintr-un film de comedie. Mosu Gigi, s-a insurat cu o "doamna cu 33 de ani mai tanara...Chitcan si prietenii lui si-au permis sa rada de Dragnea si de curva lui iubita, dar sunt incantati nevoie mare de alegerea lui nea Gigi!!! ( ca de, o masa la bodega lui, pe gratis, e bine venita)

Nea Gigi are un fiu, dar ca si ceilalti "tati exemplari" nu l-a recunoscut la inceput si acum nu are nici o relatie cu el....dupa ceva relatii ratate si neveste care l-au parasit, nea Gigi si-a gasit "marea iubire" in acesata doamna cu 33 de ani mai tanara ( ma rog, la starea civila a fost cam dus cu forta ca doamna era cu burtica) Doamna noastra nascuta in 1984 ( ca asa scrie pe facebook-ul ei) are, se pare o fiica nascuta in 1998 ( ca asa scrie pe facebook-ul ei) ...asta inseamna ca la 14 ani a nascut!!! Fiica mea, cu 3 ani mai mare ca doamna noastra, la 14 ani era ocupata cu olimpiade de fizica si diplome de excelenta de la NASA.....Totusi, de apreciat ca a stat langa fiica ei, si la educatia ei, e normal sa apeleze la un barbat sa o sustina financiar....El ii ofera un acoperis, ea il vopseste pe par!!!  Cat de responsabil poti fi ca parinte sa aduci pe lume un copil si sa fii confundat cu bunicu cand il vei duce la gradinita???

Nasa Lili Ungureanu in rochia data Mihaelei pentru cununia civila...Ce nea Gigi nu a putut sa-i cumpere nici macar o rochie noua??  Se pare ca nasa si fina au acelasi stil, si la amandoua le place vestimentatia stil furou!!!




Ma scuzati, dar nu am rezistat...cam asta se poate citi pe fetile celor prezenti!!



Si acum ani de nastere si putina matematica ....





Astea sunt tatii de azi din Onesti??? Oameni cu care se mandreste Onestiul???
"doamna Chitcan apreciaza o postare in care parintii sunt indemnati ca stea langa copii.... Dar oare nimeni nu-si mai aduce aminte ca ea isi lasa fiica de doi anisori si pleca pe la amanti in Italia??? Nimeni nu-si mai aduce aminte ca ea nu a participat la nunta fiicei, la botezul celor doi nepoti???


Un tata ca Chitcan, normal ia de sotie o femeie care e o mama tot atat de demna si dedicata copiilor ei, precum el! Un asa parinte nu poate avea prieteni decat tot atat de dedicati copiilor lui , precum el.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu