joi, 13 noiembrie 2014

LICA CHITCAN-in campanie....


Vremuri  grele, ape tulburi si viitor incert. Ei, nu vorbesc de tara, acum in prag de alegeri, eu vorbesc de Lica Chitcan. Karma asta il cam inghioldeste de la spate….adica, banca nu-i mai da bani, ca nu mai are sotie care lucreaza in Italia, ma-sa nu are de unde, ca nu a avut niciodata, banii lui tac-su i-a papat, Cioca nu mai are ce vinde, de la craioveanca Lia, ar avea ceva sanse, dar el stie, ca e vulpe batrana si il va pune la munca J ,iar de la mine nu mai are sanse de a scoate bani decat de ….coliva!!!!

Dar el stie ca in Onesti si in tara, banii s-au cam dus, prietenii il ocolesc ca si-au dat seama cine e si ce vrea….asa ca unica lui sansa e in vest. Si fiindca vrea sa fie in ton cu vremurile din tara si cu campania prezidentiala, a inceput propria campanie de …abureala . Vad dintr-o postare, ca a inceput cu vaicareala si ca a trecut la un limbaj de smecher, cu prietena noastra Liliana Tapu ( sau cum e ea cunoscuta- Liana Chirila)  Licuta, femeia e versata in abureli si nici nu e din Caiuti si nici din Popeni si apoi prietenul ei e mai mare ca tine :) ( si la propriu si la figurat) asa ca fii cu bagare de ….seama!!!!


Cica nu a putut sta in Italia de dorul Romaniei…..pai da, ca l-a tinut Mioara aproape 2 ani fara service, deci isi gasise sa lucreze cu fiul lui, dar nu a rezistat decat 3 zile!!! Apoi cum sa ramana el in Italia?? Pe italience nu le putea aburi ca pe romance: italienii sunt de 10 ori mai frumosi ,mai prezentabili ca el. Limba italiana se face ca o cunoaste, masina bengoasa nu, cu pen-sula nu prea se poate compara cu “artistii” italieni :)

Acum, cam naspa, cu femeie tanara  acasa, cu amanta in perspectiva si fara cash….de unde bani de Viagra??? Si nu cred ca Cioca a plantat destula telina, oricat de constiincioasa si silitoare e ea…..

Cred ca te cam macina gandurile…..vin vremuri noi odata cu noul Presedinte al Romaniei, legi noi....daca mami pierde intr-un final apartamentul, am inteles ca se muta la Buciumi si  tac-tu tot acolo ajunge, acu ca-i singur si i-ai mancat banii. Cam inghesuiala acolo…..ei, dar nu imi fac probleme….mezica lui Cioca, e fata frumoasa si cred ca ati inceput activitatea de petit….ca in 3-4 ani i se va elibera locul, daca treaba merge si baiatul cu familie cu bani, sau care munceste in strainatate,  cade in vrajile voastre ( pardon, vrajile frumoasei copile)

In ultimul timp, am tot citit si incercat sa ma documentez despre arta….Am inteles ( din cat citeam, pana ma lua somnul :) ) ca arta, e o expresie a starii de spirit, a interiorului, a gandurilor artiscului la acel moment. Pentru a intelege arta, pentru a ne apropia emotional de mesajul artistului, trebuie sa rezonam cu starea lui de spirit….




Ma scuzati, sunt o femeie de afaceri , o femeie a stiintelor exacte….cum puii mei sa rezonez cu o pictura ca cea de mai sus??? Reprezinta o dezordine, ca cea in creierul lui Lica Chitcan. Si cica, a mai pictat-o si cu vopsele florescente…..adica dupa ce ne arata ce dezechilibru e in capul lui, trebuia sa o scoata si in evidenta. Ca stiti, tiganu’ pana nu pune un pic de stralucire ,  de sclipici, nu e el tigan destul!!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu