joi, 6 octombrie 2016

Escrocii se recunosc de mici....

De la mic la mare suntem asaltati pe toate caile posibile de informatii care ne arata cat de corupti sunt oamenii politici, parlamentarii acestei tari. Cred ca si un copil de 6 ani, daca ar fi intrebat, ar sti sa spuna ca politicienii sunt hoti, escroci, mincinosi si  toti sunt dupa imbogatirea lor proprie. Citeam zile aceste cum politicienii isi ascund averile pe numele sotiilor si neamurilor, ca nu cumva sa piearda ce au furat, daca ar fi gasiti vinovati....pana aici,  toti stim asta si toata lumea va da din cap afirmativ...Legile Romaniei sunt facute in asa fel incat sa le  permita escrocilor sa faca toate aceste manevre in mod legal. Nici un sistem juridic nu este perfect, absolut nicaieri in lumea asta....daca ar fi, nu ar exista avocati care sa arate ca exista si un alt mod de a vedea lucrurile. Doar ca, in Romania, "loophole-urile" sunt multe, legile intortochiate si confuze. Se vrea sa fie asa...Cu cat sunt legile mai confuze, cu atat e mai usor sa furi si sa te justifici....In Romania legile sunt atat de intortochiate ca nici  simpla logica nu mai da randament...E ca si cum avocatii si judecatorii, pot castiga argumentul ca luna e verde, desi toti o vedem galbena....Si desi toti o vedem galbena, tot noi toti trebuie sa dovedim ca nu e verde!!!


Pana aici toata lumea e cam pe aceeasi linie....Dar am si eu o curiozitate:  oare si-a pus careva intrebarea: politicienii se corup cand ajung politicieni sau sunt alesi politicieni oamenii corupti??? Despre asta nu vorbeste nimeni!!! E ok, chiar cool, sa injuri, sa denigrezi un politician corupt, dar nu prea multi vor arata cu degetul spre semeni/ concetateni corupti, hoti si mincinosi....
Descrierea de hot, de corupt nu ar trebui sa aiba grade de comparatie...nu poti sa fii "mai hot" sau mai putin hot....cum nu poti fi mai criminal sau mai putin criminal....problema e ca alegem politicieni oameni care deja sunt hoti, corupti, escroci....
Nu credeti ca ar fi mai usor sa starpiti buruiana cand e mica si abia a scos capul din pamant , decat cand e mare si puternica, cu radacini bine infipte in pamant??? De ce ignorati escrocii , mincinosii si hotii de langa voi!!

Chitcan ( si vorbesc iar de acest  escroc, pentru ca l-am urmarit si pot da exemple concrete) a fost dat in  judecata de SRL-ul lui Staneata pentru neplata chiriei. Chitcan a detinut un spatiu pentru atelier langa fostul magazin a lui Staneata. Din cate imi spunea chiar el, o anume  Marlena, fiica lui Staneata venea si ii  lua chiria ....Dar cum Chitcan nu prea vindea si nu prea voia sa plateasca chirie, a avut restante.
Se poate vedea , daca deschideti link-ul de mai jos ca avea sa-i dea  lui Staneata suma de 4641.10 de lei. Asa ca a fost dat in judecata.

 http://portal.just.ro/270/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=27000000000046072&id_inst=270


 A amanat infatisarea la judecatorie cat a putut si ce a facut escrocul smecher Chitcan??? Folosind o alta femeie, de data asta pe Cioca , dupa ultima sedinta de judecata, Cioca si-a deschit o inteprindere personala si Chitcan a trecut utilajele pe numele acestei firme......Asa ca Staneata putea sa-i ia doar boii de la bicicleta, el, Lica Chitcan neavand nimic pe firma lui.... Asa ca Staneata i-a inchis atelierul, probabil  cu vreo masa si un scaun in el si mai ia-i daca ai ce....Cioca si Chitcan si-au deschis atelier in alta locatie la doi pasi de unde a avut initial atelierul.


Acum nu credeti ca e pura coincidenta ca  dupa ultima infatisare la judecatorie care a fost pe 13 Iunie 2013  Cioca isi face firma pe 26 Iunie 2013?????  Si daca firma lui Cioca e o firma tip PFA, de ce are venit e de 0 lei???  Si iar intreb: Pai de ce nu are Cioca numele de Chitcan, bre??? Ce s-a maritat doar pe facebook???

Stiti ce se spune?? Cand doi gandesc exact la fel, unul nu gandeste!!! Na acu, ghititi cine nu gandeste si doar executa orbeste??? Karma, mioara, Karma e de partea ta!!!!

A observat careva cate astfel de firme, ca ale lui Cioca  sunt in comuna Buciumi???  Uitati-va pe link-ul de mai jos: 63!!! Ati vazut cate au cifra de afaceri ???

http://www.firme.info/bacau/buciumi.html 

 Pai nu numai politicienii fura si isi ascund averile la sotii si concubine, sunt multi care folosesc aceste smecherii de a se debarasa de platitul taxelor....
Pai daca nu ai venit pe firma, inseamna ca nu pot fi decat doua cauze: 1) ori esti prea prost sa ai firma, sau, 2) faci nereguli si speli bani prin ea...Daca s-ar vrea , guvernul ar trebui sa radieze/ sa inchida firme care timp de 3 ani nu pot arata un venit....Pai, daca guvenul inchide ochii la furturi mai mici, de ce nu inchideti si voi ochii la furtul politicienilor??? Ca, datorita lor, fura si altii pe langa ei???

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu