joi, 21 mai 2015

LICA CHITCAN-hot of the press

Iata ce posteaza marele noscu gigolo:


Pentru poza asta va lua foarte multe "like"-uri....ele se vor imparti in doua categorii: a celor care rad cu gura pana la urechi, si a celor care sunt gata sa-i arunce 1 leu, sau doi in palaria de pe trotuar. Ce face el acum, tot milogeala se cheama.....dar acum nu se milogeste pentru bani,la femei ( pentru asta s-ar epila anghinal, si-ar vopsi parulul si s-ar berberi proaspat) acum milogeste incredere.....El stie ca pierde teren, lumea vede ca nu are nimic  de spus si la tot ce postez, eu am dovezi.....Acum vrea increderea oamenilor sa lupte cu mine, sa il apere pe el ( s-o fi plictisit si Cioca sa il tot vada pe sub fusta ei, se impiedica de plansul si tremuratul lui..)

Uitati-va bine la poza: un om carunt, posomorat, trudit cu fatza in umbra si cu o cruce cat pacatele lui ,la vedere, in lumina ( aceeasi cruce pe care a avut-o Cristina Cioca, la gat, la un concert) ....Ce spune poza asta, la prima vedere? Sunt un om amarat, pierdut, dar credincios.....aveti incredere in mine!!!!!! Pacat ca poza nu vorbeste, sa zica si de cate ori s-a jurat, cu mana pe biblia, pe viata copilului lui, ca el nu a prea curvit.....sa spuna cat teatru juca, in fatza camerei, pe skype, imbracat cu 3 cojoace, ca sa scoata bani de caldura de la fosta amanta Lia....sau sa zica cum a amenintat-o pe fosta sotie, ca ii crapa capul si ii mananca ficatii, daca nu face ca el......
Dati-i un oscar!!!!! Asa cum spunea unul din prietenii lui din copilarie, Lica e atat de dezechilibrat mintal ca, confunda viata cu o scena de teatru....dar in realitate cand luminile scenei se sting, un animal tot animal ramane..ca lupul isi schimba blana , dar naravul ba!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu