luni, 13 februarie 2017

Politica de talhar

Zilele acestea sunt atat de ocupata ca hotarasem sa fac o pauza din a posta pe blog....dar cand vad cata manipulare face Chitcan ma apuca dracii si trebuie sa actionez!!Atata tupeu nu gasesti decat la un dezechilibrat! Oare asta chiar crede ca toti sunt tampiti , sau merge pe varianta a doua, nimeni nu are curajul sa comenteze???
Zilele acestea, cu tot tumultul evenimentelor politice, Chitcan isi posteaza din nou poza cu un comentariu cum ca,  tara e dezbinata ( cred ca a fost injurat de cateva ori de niste PSD-isti convinsi si l-au taiat din lista de prieteni si  Chitcan  face orice sa aiba prieteni vistuali si like-uri.)..Nu conteaza cine si de unde , like-urile sa curga sa se simta el important.



M-am uitat si eu si am vazut ca pe langa cei care ii dau like si la o besina, sunt si unele cam tot ca el....adica "doamne" care isi plaseaza poza si in   3 ore primesc  700 de like uri!!! Astea sunt cele care il sustin ( ca el stie ca fara poza, pitipoancele nu prea citesc ce scrie el!!!



Iata si una dintre "doamne" care inteleg analiza politica pe care o face marele folozof Chitcan!!!



Si  cum , dintrodata, Chitcan  a devenit mare analist politic, mai posteaza si cat de indignat e el pe PSD si scrie:
"Mă întreabă lumea ce am eu împotriva PSD. Nu am nimic împotriva PSD. Am ceva împotriva PSD, PNL, ALDE, PMP, care își promovează curvele și penalii. Am ceva împotriva nepotismului, furtului, jecmănelii și sfidării. Am ceva împotriva leprelor plătite din bani publici care își înjură angajatorul, adică pe noi. Am ceva împotriva copiilor de bani gata cărora le e scârbă de oamenii care plătesc salariul părinților lor. Am ceva împotriva jigodiilor care mușcă mâna care le hrănește. Am ceva împotriva imposturii. Am ceva împotiva femeilor și bărbaților care fură banul public, fentează fondurile europene și delapidează economia națională în interesul familiilor lor.
Asta am." 

Asta e lup in blana de oaie!!! Adica un PSD-ist deghizat.....tactica lui Chitcan e clasica...a mai folosit-o....merge pe teoria: va arat eu cat sunt de degustat de voi , ca sa nu ziceti cumva ,mai tarziu ca sunt unul de-al vostru!!!

Tupeu nemasurat, la fel ca si la Vivian Oancea, Cosmin Curelea si multi altii. Adica hotul striga hotii!
Unchiul concubinei ii comenteaza cum ca politica a aparut cand s-a intalnit un talhar cu un prost!! Nea Costica, politica e continuata tot de un talhar si un prost! Se pare ca ti-ai dat seama ca Chitcan e talharu!!!!

Acuma nu o sa-mi  spuneti ca Dragnea a fost usa de biserica pana a ajuns in fruntea partidului...si nici nu o sa ma convingeti ca a fi talhar PSD-ist se aplica doar celor care au furat sute de mii de euro....
Hai sa trecem in vedere "calitatile " acestor talhari PSD-isti si asemanarea izbitoare cu cele ale lui Chitcan:

-PSD-istii fac facultati si doctorate in doar luni de zile...pai si Chitcan la fel: s-a inscris la facultatea de arte si design din Iasi in Septembrie si in Noembrie isi schimba profilul pe facebook zicand ca a absolvit-o!!!

- PSD-istii nu prea muncesc se ocupa cu afaceri dubioase si palavrageala...pai si Chitcan la fel: a muncit cu carte de munca ...hai 5 ani ca sa fiu indulgenta....A intrat in tot felul de afaceri precum cea ca fabrica de mobila, bar, magazine de tesaturi....unde el era sefu si fosta sotia era cea cu munca. El mergea, deschidea casa, lua banii si se distra cu amantele!!!

- PSD-istii invart bani si intotdeauna arata ca pierd sume considerabile .....pai si Chitcan la fel. A pierdut doua apartamente, lua bani de la camatari, desi sotia ii trimitea din Italia cate 700-800 de euro pe luna si mai lua si bani de la amante.

In 2007 si-a pus fiul sa faca un imprumut pentru el...fiul a plecat in Italia la mama si Chitcan nu s-a sinchisit sa plateasca ratele. Poate o sa zica ca banii nu au ajuns la el, ca de fapt au fost luati de mircea ( dar nu cred ca Mioara ar fi mintit) ...dar sa zicem ca Chitcan nu i-a luat banii....Pai, stiind ca fi-su va fi executat silit daca nu plateste ratele, de ce nu i-a platit  el ratele fiului?? ca asa face un parinte ....Parintii fac case copiilor eu am platit toate facultatile fiicelor....asa fac parintii care isi iubesc cu adevarat copiii . In 2010 , a obligat-o pe Mioara sa faca un alt imprumut desi cu doar o luna inainte furase de pe cardul meu 5000 de euro....si pentru acest imprumut la CAR Comanesti facut cu mioara este executat silit....



Fosta sotie a facut cancer de atat stres.... ca a lasat-o in curu gol si saraca,stia ca va ajunge pe drumuri cand nu va mai poate munci, sau cand va fi la pensie. Dumnezeu a luat-o la El sa nu se mai chinue!!!

Ca toti talharii PSD-isti , Chitcan a furat la limita legii:

-masina fiind inregistrata pe numele ma-sii,

-casa concubinei fiind doar pe numele Cristinei Cioca, desi Chitcan i-a luat toate economiile lui taica-su sa isi puna termopane la casa Cristinei Cioca!!!

-Cristina Cioca si-a deschis o firma la nici doua saptamani de la data cand Chitcan a fost executat silit de fostul proprietar unde isi avea atelierul , firma  in care sunt trecute utilajele de la atelierul de inramari al lui Chitcan, ca sa nu ii fie confiscate....




Se vede anul la executarea silita a  lui Staneata, va asigur ca este aceeasi luna si acelasi an cand Cioca si-a facut firma PFA.

Si acest escroc are tupeul sa posteze ca e impotriva furtului, jecmanelii si a sfidarii??? Si mai are si tupeul sa se laude ca e tata si in interesul fiului!!!!

 Fiul lui nu poate trai in Romania pentru ca taica-su l-a bagat in datorii pana in gat ca el sa poata sa traiasca pe picior mare cu toate curvele ( pana a gasit proasta sa-l intretina!) Nu PSD-ul la dus pe Mircea Chitcan la munca necalificata la o fabrica de ciocolata , ci imbecilitatea lui taica-su!!!

 Asta e fratele de cruce a lui Vivian Oancea care desi condamnat penal pentru trafic de persoane are tupeul sa mearga la dezbaterea pentru ordonanta de urgenta numarul 13 si sa sustina gratierea!!!

AStea sunt viitorii politicieni....sustineti-i acum si va vor fura la cum va luati ochii de pe ei si le acordati atentie si incredere!