joi, 6 octombrie 2016

Escrocii se recunosc de mici....

De la mic la mare suntem asaltati pe toate caile posibile de informatii care ne arata cat de corupti sunt oamenii politici, parlamentarii acestei tari. Cred ca si un copil de 6 ani, daca ar fi intrebat, ar sti sa spuna ca politicienii sunt hoti, escroci, mincinosi si  toti sunt dupa imbogatirea lor proprie. Citeam zile aceste cum politicienii isi ascund averile pe numele sotiilor si neamurilor, ca nu cumva sa piearda ce au furat, daca ar fi gasiti vinovati....pana aici,  toti stim asta si toata lumea va da din cap afirmativ...Legile Romaniei sunt facute in asa fel incat sa le  permita escrocilor sa faca toate aceste manevre in mod legal. Nici un sistem juridic nu este perfect, absolut nicaieri in lumea asta....daca ar fi, nu ar exista avocati care sa arate ca exista si un alt mod de a vedea lucrurile. Doar ca, in Romania, "loophole-urile" sunt multe, legile intortochiate si confuze. Se vrea sa fie asa...Cu cat sunt legile mai confuze, cu atat e mai usor sa furi si sa te justifici....In Romania legile sunt atat de intortochiate ca nici  simpla logica nu mai da randament...E ca si cum avocatii si judecatorii, pot castiga argumentul ca luna e verde, desi toti o vedem galbena....Si desi toti o vedem galbena, tot noi toti trebuie sa dovedim ca nu e verde!!!


Pana aici toata lumea e cam pe aceeasi linie....Dar am si eu o curiozitate:  oare si-a pus careva intrebarea: politicienii se corup cand ajung politicieni sau sunt alesi politicieni oamenii corupti??? Despre asta nu vorbeste nimeni!!! E ok, chiar cool, sa injuri, sa denigrezi un politician corupt, dar nu prea multi vor arata cu degetul spre semeni/ concetateni corupti, hoti si mincinosi....
Descrierea de hot, de corupt nu ar trebui sa aiba grade de comparatie...nu poti sa fii "mai hot" sau mai putin hot....cum nu poti fi mai criminal sau mai putin criminal....problema e ca alegem politicieni oameni care deja sunt hoti, corupti, escroci....
Nu credeti ca ar fi mai usor sa starpiti buruiana cand e mica si abia a scos capul din pamant , decat cand e mare si puternica, cu radacini bine infipte in pamant??? De ce ignorati escrocii , mincinosii si hotii de langa voi!!

Chitcan ( si vorbesc iar de acest  escroc, pentru ca l-am urmarit si pot da exemple concrete) a fost dat in  judecata de SRL-ul lui Staneata pentru neplata chiriei. Chitcan a detinut un spatiu pentru atelier langa fostul magazin a lui Staneata. Din cate imi spunea chiar el, o anume  Marlena, fiica lui Staneata venea si ii  lua chiria ....Dar cum Chitcan nu prea vindea si nu prea voia sa plateasca chirie, a avut restante.
Se poate vedea , daca deschideti link-ul de mai jos ca avea sa-i dea  lui Staneata suma de 4641.10 de lei. Asa ca a fost dat in judecata.

 http://portal.just.ro/270/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=27000000000046072&id_inst=270


 A amanat infatisarea la judecatorie cat a putut si ce a facut escrocul smecher Chitcan??? Folosind o alta femeie, de data asta pe Cioca , dupa ultima sedinta de judecata, Cioca si-a deschit o inteprindere personala si Chitcan a trecut utilajele pe numele acestei firme......Asa ca Staneata putea sa-i ia doar boii de la bicicleta, el, Lica Chitcan neavand nimic pe firma lui.... Asa ca Staneata i-a inchis atelierul, probabil  cu vreo masa si un scaun in el si mai ia-i daca ai ce....Cioca si Chitcan si-au deschis atelier in alta locatie la doi pasi de unde a avut initial atelierul.


Acum nu credeti ca e pura coincidenta ca  dupa ultima infatisare la judecatorie care a fost pe 13 Iunie 2013  Cioca isi face firma pe 26 Iunie 2013?????  Si daca firma lui Cioca e o firma tip PFA, de ce are venit e de 0 lei???  Si iar intreb: Pai de ce nu are Cioca numele de Chitcan, bre??? Ce s-a maritat doar pe facebook???

Stiti ce se spune?? Cand doi gandesc exact la fel, unul nu gandeste!!! Na acu, ghititi cine nu gandeste si doar executa orbeste??? Karma, mioara, Karma e de partea ta!!!!

A observat careva cate astfel de firme, ca ale lui Cioca  sunt in comuna Buciumi???  Uitati-va pe link-ul de mai jos: 63!!! Ati vazut cate au cifra de afaceri ???

http://www.firme.info/bacau/buciumi.html 

 Pai nu numai politicienii fura si isi ascund averile la sotii si concubine, sunt multi care folosesc aceste smecherii de a se debarasa de platitul taxelor....
Pai daca nu ai venit pe firma, inseamna ca nu pot fi decat doua cauze: 1) ori esti prea prost sa ai firma, sau, 2) faci nereguli si speli bani prin ea...Daca s-ar vrea , guvernul ar trebui sa radieze/ sa inchida firme care timp de 3 ani nu pot arata un venit....Pai, daca guvenul inchide ochii la furturi mai mici, de ce nu inchideti si voi ochii la furtul politicienilor??? Ca, datorita lor, fura si altii pe langa ei???

duminică, 2 octombrie 2016

Nu e mama, nu-i bunica!

Intotdeauna adevarul invinge!!! Doar ca uneori, nu din prima.... Se pare ca Chitcan si concubina incep sa piarda teren ....stiu, oamenii imi spun, singurul lucru care le-a mai ramas este denigrarea:spun tuturor ca, eu am fabricat totul, sunt nebuna....etc, etc.....in fatza lor, oamenii zic ca ei....ii aproba, in realitate, cine gandeste, pune intrebari si cine pune intrebari, primeste raspunsuri si dovezi. E-mailurile cica, sunt fabricate de mine....pai, simplu: pot dovedi cu IP-ul computerului ca nu sunt fabricate...ID-ul ccostaceov a declarat chiar Chitcan in plangere ca era folosit de el....sau ce, acum nici ce a scris nu recunoaste ca e a lui?? Nici semnatura nu e a lui??? ID-ul cristina_mariuca nu e a lui Cioca?? Pot dovedi ca era postata  pe un cont de socializare cu poza ei!!!! Pot spune ei ca am fabricat vocea Mioarei??? Sau poate am fabricat convorbirile cu fosta amanta, sau discutiile pe net cu Cioca.....la toate am dovezi,  pot dovedi ca  toate sunt ale lor!!!!! In orice zi , in orice noapte, la oricine pot dovedi si imi sustin afirmatiile !

De curand Cristina Cioca a postat pe facebook :



Disperarea o face sa faca greseli majore. Stiu ca vor zice: " vedeti, e geloasa , e dupa Chitcan"!!! Dar cu tot riscul asta, va voi declara calm si concis ca nici pe departe nu m-as cobora sa dau de petrol si sa il vreau pe Chitcan... manipulata e Cristina....si totodata  proasta satului!!! Pai sa analizam cele doua poze si comentariile....

Cica tortul e de la aniversarea casatoriei lor...si ca in fiecare an va mai adauga un sobolan pe tort. Cu alte cuvinte in 2015 avea doi sobolani....deci, casatoria a fost pe, sau inainte de 15 Februarie 2013. De asemenea, pe 9 Martie 2013, au cantat la Ferma veche Bogdana si Chitcan a postat o poza cu ei doi, el purtand VERIGHETA!!! Chiar Mioara mi-a afirmat ca Chitcan nu a purtat NICIODATA verigheta in timpul casniciei lor ( si asta se poate vedea in video si pozele pe care el le are afisate)


 Se vede verigheta, da???
Pai eu zic asa: daca ei pot dovedi ca exista un certificat de casatorie eliberat de vreo Primarie inainte de Aprilie 2013, eu promit sa nu le mai cer banii inapoi, sa nu mai public cartea si sa inchid blogul!!! E cinstit, e drept????
 Tot satul stie ca ei au avut "nunta" candva pe la sfarsitul anului 2012, cand Cristina s-a mutat in casa din Buciumi ....lumea vorbea ca au avut si popa prezent !!!!

Se dovedeste ca visul Mioarei, fosta sotie a lui Chitcan, s-a adeverit. Cand vorbeam cu ea si cand eu, la nervi, il trimeteam la dracu si-l bagam in aia ma-sii pe Chitcan, auzind cate i-a facut saracii femei si cate a trebuit  ea sa sufere.....Mioara tot imi spunea: " Stii ce Doina, eu nu il blestem, ca asa il blestema soacra-mea pe socru-meu si s-a intors blestemul pe Milica, eu doar ma rog ca  postarita asta ( adica Cioca, ca asa i-a ramas porecla, dat fiind ca lucreaza la posta), sa fie mai proasta ca mine"!!!

Si karma a lucrat!!!! Mioara a ramas cu numele de Chitcan, singura femeie care are acest nume: pe mama lui Chitcan o cheama Popa si Cristina e Cioca ( pe facebook si eu pot sa fiu Madona si tot pe facebook pun si eu un tort si scriu " La multi ani Doina si Brad" (Pit) ...iaca na!!!!! Oare cati prosti cred ce posteaza ea???

Nu ma intrebati de ce sunt atat de sigura ca astea mint si manipuleaza??? Pai simplu:

1) Divortul lui Chitcan de Mioara nu s-a finalizat decat la mijlocul lui Aprilie 2013
Nu cred ca in Romania este acceptata bigamia si daca vreun primar a oficiat vreo casatorie intre cei doi, toti merg la bulau reclamati de mine!!!!

http://portal.just.ro/270/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=27000000000046149&id_inst=270


2) Daca pe facebook Cristina s-a grabit sa fie doamna Chitcan, de ce nu si-a schimbat si numele oficial si in 2014, cand isi dadea fostul sot in judecata, cum de a ramas cu  numele de Cioca???

http://portal.just.ro/270/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=27000000000060048&id_inst=270


Pe facebook, e  Cristina Chitcan, pentru ca asa crede ea ca  lumea  nu-l va  crede escroc...pentru ca in mintea ei bolnava, daca e insurat e in acelasi timp un om onorabil...si tocmai prin asta se dovedeste ca e manipulata de el.... Ce femeie s-ar preface  maritata , ar purta verigheta si de fapt , sa nu fie???

Cioca e la fel de manipulata cu e si Elena Pavel..... Toata lumea stie ca e terorizata de Vivian...toata lumea stie ca a abuzat-o atat emotional, psihic cat si fizic....se plange constant, se vaita dar, sa nu il faci penal ( si este, penal cu acte) ca sare  Lenus ca arsa ....Nu realizeaza ca isi pune copiii in situatii care le va afecta toata viata. si ca vor ramane cu sechele...Copila e isterica daca nu o vede pe ma-sa la 3m de ea!!!!






Cioca, si-a folosit fiica cea mica sa apara ca o familie cu Chitcan...ba, chiar a comentat ca "ele ( ea si Maria) sunt fetele lui Chitcan" Cand o femeie nu isi invata fiica sa-si iubeasca si sa-si respecte tatal ( tatal care plateste , se pare, pensie alimentara) cum sa inteleaga ca un barbat care denigreaza o alta femeie e un jeg??? In fatza ei, Chitcan a amenintat-o pe Mioara la telefon , spunandu-i ca" ii sparge capul si-i mamanca ficatii" daca incearca sa amane divortul si tu, femeia cu care el traieste, stai si asculti cum un barbat isi insulta mama propriului copil si te arati mandra ca te iubeste un asa gunoi??? Doar o femeie incapabila de a fi independenta va accepta un mizer de om. La Cioca , e dorinta de a fi cineva, pentru ca a ratat de una singura ...La Elena Pavel ( zis Lenus) este inabilitatea de a fi financiar independenta . Cum a si spus, o bataie , doua, nu conteaza atata timp cat ii trimite bani. Fara banii lui Vivian Oancea ar cam muri de foame, nu se intreaba chiar nimeni, din  ce traieste ea si fiica-sa, cand ea nu are un servici si nu lucreaza de ani de zile??.....Traieste si se plimba prin Statele Unite ale Americii pe banii murdari ai lui Vivian...

Eu ma intreb: prietena lui Cristina Cioca oare de ce nu a cerut sa posteze o poza si de la nunta fiicei, sau de la botezul nepotilor si a cerut sa posteze poza cu tortul de la aniversarea "casatoriei" lor???

Hi,hi, hi....
Ia ziceti voi , unde-i mama miresei in poza asta??


Dar la in poza asta ?? dupa botezul nepotelului??? Il vad pe fostul ei barbat si bunicul copilului, cu sotia/ concubina, dar ea unde e???



Dar la botezul nepotelei, ca asta  a fost in Onesti.....la baiat, mi-au spus, ca a fost in Italia....bunicul a putut sa ajunga...ea nu...era mai important sa ii faca ibosele lui Chitcan!!!

Uite , adevarata bunica care face poze la un asa eveniment!!!

Nu este o poza cu Cioca la nici un eveniment....Nici o poza cu Maria si tatal ei...dar a spalat-o pe creier pe copila sa aiba poze cu Chitcan si sa ii share-uiasca tot ce pune ea cu el!!!  Oamenii vad, oamenii stiu ca vorbesc adevarul....Ca femeie, ca mama, ca bunica, am compatimit-o mult timp, dar se pare ca e incuiata rau...!!!


Deja celulele mele de mama si bunica s-au enervat!!! Astept certificatul de casatorie!!!