duminică, 24 aprilie 2016

Manipulare la cote maxime



Cata manipulare si cata falsitate!!!! Daca facebook e un site de socializare, pentru cei mai multi ( din Romania, cel putin) e un fel de o  a doua identitate, unde indivizii afiseaza o  viata de facebook perfecta, dar in realitate, vai mama lor! Da-le like si “happy faces” si sunt multumiti….comenteaza si spuneti parerea si ai doua sanse: 1. Sa te stearga, sau sa te blocheze,sau 2. Sa te faca albie de porci…De ce? Pentru ca nimeni nu are voie pe facebook sa isi exprime propria parere daca ea este  contrara celui care a postat ceva! A comenta si dialoga constructiv, cu respect fatza de opinia celuilalt lipseste din activitatile inter umane in Romania. Ura , jignirile sunt la ordinea zilei. Nimeni nu vrea sa isi sustina ideile inteligent…esti impotriva ideilor lui??? Ei, bine atunci esti : prost , urat , gras , handicapat, retardat, tigan, hot, ai nume de familie neaceptat de el, te injura de mama si cate altele!!!  Orice, doar sa te vada ca suferi, sa te vada invins…cum? nu conteaza, atat timp cat te vede suferind…paradoxul este ca tocmai ei sunt cei care sunt religiosi , nevoie mare, care pledeaza pentru bunatate si iubire…si de aici falsitatea individului. 
Ma intorc la cunoscutele mele personaje..Florinel Plantos posteaza flori, pisici, mesaje religioase si de iubire de Dumnezeu, de iertare a aproapelui, dar nu eziteaza sa ma atace si sa vorbeasca in cei mai urati termeni ( fara dovezi) Deci, imi dati voie sa il consider un personaj fals si manipulator???
Elena Pavel, fosta Oancea… deci tot satul stie ce batai a incasat ea de la Vivian , fostul sot… desi a batut-o in plina strada si se vaita la toata lumea cat de necajita e ea si cat ii este frica de Vivian….da, Lenus, imi zice ca a stat  cu Vivian, toti acesti ani  … din RESPECT!!! Eu sunt o curva de pe centura pentru ca eu si sotul meu am incheiat o relatie de comun acord si l-am respectat ca tatal copiilor mei….Nu, fetele mele nu au vazut violenta pe care a vazut-o fiica  si fiul ei, dar tot ea  incearca sa  ma convinga ca ea e mama ideala si eu cea depravata!!!  Da, inteleg ca sunt si femei care nu au incotro si stau cu sotul abuziv ….o luna , doua, dar nu 27 de ani….. din respect dupa atatea batai!!! Omul asta a facut inchisoare sip e vremea lui Ceausescu…ce respect?? Respect poate pentru …bani!
In mentalitatea lui Plantos , eu sunt dupa Chitcan, ca il vreau inapoi , sunt femeia care ii strica relatia cu sotia….dar oare Cristina Cioca ce a facut??? Eu am avut curajul sa ma intalnesc cu fosta lui sotie sa vorbim si sa realizez ca ea, Mioara, e de 10 ori mai fericita fara Lica….O femeie nu poate fura barbatul nimanui fara acceptul barbatului….dar o femeie care respecta sentimentele celeilalte ar fi stat de vorba cu ea…..Cristina l-a primit pe Lica in patul ei, stiind ca Mioara, inca sotia lui la acea vreme era in apartamentul vecin ( apartament care apartinea fratelui  Mioarei, si care era venin cu Cristina Cioca) Oare ce a simtit Mioara, stiind ca sotul ei, tatal fiului ei e in patul vecinei??? Iar acum Cristina  Cioca vrea sa fie respectata??
Majoritatea romanilor urasc tiganii, dar se tiganesc mai rau ca ei…urasc tiganii dar le-au preluat mentalitatile…..Mentalitatea tigancii ,cum ca orice femeie e curva ca ea ii distruge casnicia,dar  barbatul ei, in schimb nu e vinovat cu nimic!!!
Si uite asa,  realizez cat de spalate pe creier sunt unele femei care stau cu barbati curvari si abuzivi din…respect!!! 
    Uitati-va la pagina de facebook a lui Lica Chitcan…a facut, cica ,doua facultati de arta!!! Mai oameni buni, asta abia trecea clasa in liceu, si stiu, pentru  ca suntem de aceeasi varsta si am fost prieteni in clasa a XI-a . Noroc ca ii mai puneam eu cate  o carte in mana….Am terminat amndoi liceul in 1978 si el a termint o amarata de scoala  de arte in 1987!!! Ei, se pare ca ,acum i-a venit inteligenta la cap si la 57 de ani face doua facultati la fara frecventa…asta  e ca Pandele a lui Gabi Firea , cel din Voluntari, care a fost si primar si facea doua facultati si un doctorat in acelasi timp…Asta e praf in ochi!! Si cum a ajuns Chitcan presedinte UAP-ONG??? Cum puii mei esti presedinte inainte de a exista  organizatia??? Deci Marza i-a dat pozitia la rugamintile lui…ca nu cred ca e  coincidenta , ca pozitia  de presedinte a aparut la doar o luna dupa ce am infiintat eu blogul!!! Deci iar praf in ochi si manipularea prietenilor virtuali!! Sincer, cred ca Onestiul are mult mai multi pictori talentati care puteau fi in locul lui , daca acest UAP nu ar fi doar o facatura,  cu care este  aburita mediocritatea. Nu ma pricep la arta , dar sigur s-ar fi gasit cel putin un presedinte care sa aiba o diploma de la o facultate de arte plastice!!!


Dar daca Chitcan a gasit o proasta care sa-i plateasca facultatile si spaga pentru a primi o diploma, inseamna ca activitatea de escroc continua…Ce femeie inteligenta, ar irosi banii pe facultatea unui iubit care are 57 de ani, in loc sa  puna banii deoparte pentru educatia fiicei. Dar , poate e norocoasa ( adica , poate Chitcan e norocos) si se marita mezina ca si cea mare si nu mai e nevoie de bani de facultate!!!
Initial, cand Cristina Cioca mi-a spus ca fiica ei se marita si ca”oricum o va duce mai bine ca mine , ca ea e frumoasa” m-am gandit ca fiica e o alintata , o speculanta si ca asa o pedepseste pe maica-sa…. Vorbind insa cu un fost amant al Cristinei, individul  mi-a spus ca fata a optat sa stea cu tatal ei dupa divortul lor si ca e o fata bine crescuta si cuminte….Cineva mi-a spus ca poate s-a casatorit si din dorinta de a pleca din atmosfera care se creease…..ca maica-sa sa o lase in pace. Poate ca fata nu-i accepta de loc stilul de viata si alegerile facute,si mentalitatea mamei de a-si  pune iubitul inaintea fetelor!!!  Nu am avut dovezi , nu am crezut prea tare idee. Dar oamenii incep sa-mi trimita informatii. Imi zic ca  e doar o manipulare, cand Cristina posteaza in bunicuta fericita…
Dupa ultima  mea postare pe blog, despre cum Chitcan a luat doua tablouri de pe perete ( cel al Mariei si cei al Cristinei) si s-a prezentat, cica ,la o expozitie la o cafenea, Chitcan a postat pentru prima data, de cand are facebookul o poza cu fiul lui Mircea…Cred ca a inceput lumea sa ii puna intrebari , ca multi au accesat a cea postare…Stiu , si l-am vazut , cat de traumatizat este acest tanar, fiul lui, si pentru el m-am bucurat ca a postat acea poza! ….Doar ca Mircea are 33 de ani si nu 10 ca in poza. Redau mai jos prima mea convorbire cu Mircea si ce imi scria atunci despre Lica, despre tatal lui……






Imi amintesc ca imediat ce a fost numit presedinte de sucursala UAP, Lica  a fost nevoit sa faca o expozitie ( nu mai avusese una in ultimii  10 ani si trebuia cumva, sa justifice numirea presedentiei ) la vremea aceea,  analizam cu fosta lui amanta ce posta pe facebook si  imi amintesc cat de afectata am fost cand Mircea a dat doar un singur like ( erau atunci, multe poze cu Chitcan,, cu Cristina , cu tablourile lui) si baiatul asta  a dat un singur like… Stiti la ce? La o poza care avea semnatura lui taca-su…atat!!! Trist, nu credeti?? Nu tu "felicitari tata" , nu tu "sunt mandru" de tine tata....



Si mai trist e  ca fiica Cristinei a  avut o nunta, doua nasteri si doua botezuri  si mama ei nu a fost prezenta la nici unul…Am primit niste poze, si am realizat ca doi idioti, care se dau amandoi buricu pamntului, au traumatizat viata a 3 copii.Cristina Cioca e prezenta cu like-uri la tot ce posteaza Chitcan, la fel si mezina, dar nu face un comentariu la fiica ei cu nepotica de cateva luni in spital. UNii vor zice ca nu pe facebook se ajuta un copil...dar daca fica a postat ceva, poate are nevoie de suport moral si ca mama, o fac si acolo ...Priviti la data/ ora cand posteaza Chitcan si cum deja Cristina , dar si mezina Maria, a dat like si iata si una din pozele in care fiica ei  posteaza de nepotica...Unde e Cristina???




Am aflat ca fiica ei nu are o poza, nici macar o poza cu mama ei Cristina Cioca pe facebook...acum inteleg durerea acestui copil, acum inteleg cine sunt parinti adevarati si cine manipuleaza pe cine. Respect pentru o tanara mama care stie sa-si respecte tatal si femeia care  este o adevarata mama pentru ea!  Multumesc celui care mi-a dovedit ca sunt si parinti adevarati si ca una ca Cioca il merita pe Chitcan pentru ca sunt la fel!!!





Nu cred ca mai e nevoie sa spun nimic...adevarul iese la iveala si manipularea e la ea acasa cu acesti doi , oare ii puteti numi parinti?? Eu una, nu!O fi Chitcan artist, mediucru zic eu daca nu a putut excela fara pile si spaga, dar ca om, e un escroc .

luni, 18 aprilie 2016

mama de ...penal



Astazi am intretinut o convessatie pe facebook cu o prietena virtuala…mai ce face rautatea si ura! Acum intreleg ca romanii nu argumenteaza o situatie, un eveniment, pentru ei  e un concurs: daca nu pot sa te convinga , vor incerca sa te raneasca direct , intentionat!…Ei, sic and iti dai seama, nici celalalt nu se lasa  si  cum si eu sunt romanca ,din  pacate , cand sunt provocata reactionez la fel.
Am pus zilele trecute pe facebook un articol dintr-un ziar cum ca Vivian Oancea si fiul Michael ( nume de “roman” dat probabil de pe vremea cand aveau  valuta si se considerau  emancipati!) au fost condamnati de Tribunalul Bacau pentru traffic de persoane… Ca sa nu share-uiesc ca proasta ( ca am vazut multi ca fac asa) am intrat pe site-ul Tribunalului Bacau, am cautat la dosare, am scris Vivian Oancea si ce imi vad ochii ( bine dupa ce am parcurs cele trei pagini si 23 de procese) am ajuns la ultimul….verdictul dat pe  8 Aprilie 2016 , adica hot off the press: Vivian condamnare cu executare, fiul Michael cu suspendare!!!! Informatia fiind corecta,  am share-uit articolul. Si ce sa vezi si sa nu vezi, madame Eleva Pavel, fosta Oncea,  cu o falca-n cer si una in pamant ca mint, ca sa nu ma leg de copilul ei!!! Tanti: 1) individual, o fi el copilul tau, dar  nu e copil, are 27 de ani ( dupa spusele tale) si chiar si cand  a comis fapta, impreuma  cu taica-su ,tot adult era! 2) daca chiar vrei sa fii o mama iubitoare, ti-ai fi educat odrasla sa fie cinstita si corecta cand era inca minor, nu acum! Mamele adevarate isi educa copii minori sa fie cinstiti nu incearca sa ascunda faptele penale si nu sarae la toata lumea sa nu se afle ce acte de infractiune a facut fiul.  Dar pe tanti Leana, nu faptul ca fi-su e condamnat a devastat-o, ci faptul ca eu am facut public stirea si asa afla tot satu! Cum mai poate ea manipula concetatenii cu: “saracu Micheal, el nu stie, e mic si nevinovat, e sub influientza lu taica-su etc, etc.” Asta nu e iubire…daca il iubeai ii aratai ca e gresit sa folosesti bani facuti illegal, e illegal si immoral sa sechestrezi oameni, e illegal si immoral sa faci fapte de coruptie. Dar copii fac ce vad la parinti!!!! Dupa ce a fost subiectul  barfei  in Onesti timp de ani buni, cand Vivian batea la ea ca la fasole in plina  strada ,de faceau circ pe gratis, acum are curaj sa zica ca ea a stat cu barbatu-su din respect!!!  Cica , eu sunt curva care i-am vrut trombonul lui Chitcan!!! Tanti Leana, toti facem greseli in viata….eu cand mi-am dat seama ca Chitcan e dupa banii mei si nu asa cum a firmase, dupa o relatie serioasa de viitor, am pus punct si am cautat sa-mi recuperez banii…Tu in schimb, cand ai vazut cat de violent e Vivian si ca te bate mar, ai gandit sa –I  mai faci un copil, asa la vreo 13-14 ani diferenta de primul…pai cat de proasta poti fi??? Dar banii, sunt ochiul dracului….ce te-ai gandit matale: iaca, unde am luat o bataie, mai intra una, dar sunt doamna cu barbat cu afaceri prin strainatati…cine mai era ca tine pe vremea aia!!!! Doar ca bataia din dormitory  s-a mutat pe strada si ai ajuns de rasul lumii, abia atunci te-ai gandit sa divortezi.. Dar te-ai adaptat: sa cersesti mila celor din jur,  te-a cam ajutat…..stii ceva? Suntem  asa cum actionam si cu reactionam. Chiar si eu am cazut in capcana ta: saraca Lenus, vai de ea!!!! Ei bine, mie nu-mi place sa ma jelesc si sa cer mila…am fost escrocata si puteam sa ma vait si sa plang. Am ales sa actionez, sa fac din aceasta poveste o lupta impotriva escrocheriilor si impotriva manipularilor micinoase….









Sper ca le-am pus in ordine si pe toate....
Nu mi-am planificat sa ranesc pe nimeni…nu am divulgate  un secret spus de cineva si nu am inventat idiotenii despre nimeni. Am postat un adevar dovedit  de la Tribunalul Bacau. Si am postat pentru ca vazusem ca cineva din primarie se lauda cu faptul ca Vivian Oancea va aduce afaceristi chinezi in Onesti…Informatia tinea de primarie si de alegeri si este in interesul onestenilor…ma cam doare pe mine la basca cati ani de puscarie face fi-tu sau fostul….sunt multi din Onesti care sunt la zdup si nu m-am legat de ei..dar in contestul in care e de interes pentru onesteni, am postat. Cu Elena ( Lenus, Lenuta, Leana) Oancea sunt prietena pe facebook de ceva ani…ne-am intalnit chiar de 2-3 ori in Onesti. Niciodata nu postase nimic din cantecele lui Chitcan….dar acum, ca am atins-o , ce si-a zis ea, hai sa o lovesc si eu si sa postez cantecele lui…..am reactionat la rautatea ei si nu la faptul ca postase cantecele lui….cu cantece sau fara cantece, tot escroc ramane, la ce a facut…
Rautatea asta va rabufni candva….o femeie ratata, o femeie ranita in dragoste, abuzata fizic si emotional, ratata in afaceri, fara cariera, cu copil penal, aratata de tot Onestiul pentru circul creat si pentru prostia cu care reactioneaza, o femeie care desi divortata e sub teroare din cauza lui Vivian si gaseste sa se razbune pe mine! Da, sunt femei care chiar nu au unde sa se duca, Romania nu are legi bine definite pentru protectia femeilor abuzate, dar in cazul ei, situatia e alta. De ce nu a plecat dupa prima bataie?? Cum sa stai cracita si sa mai faci un copil, cand ai un barbat care te bate pana da sangele afara??? Cum am mai zis banii bata-i vina dar sa nu uitam statutul de doamna Intr-un oras mic si prapadit femeile “este” moarte dupa barbate “emancipate” chiar daca sunt lipiti pamantului de saraci..cu ce altceva pot sa-si ocupe timpul in acest oras stafie???….
Rautatea asta se va intoarce….asa a facut si Gorun si unde e acum, asa a facut si Plantos si a papat bataie de la politisti si e acum pus cu botu pe labe , cu casa executa silit de  banca, Chitcan vai mama lui…karma se intoarce…eu nu i-am facut acestei femei  absolut nimic! Pentru ce atata ura??? Doar ca am spus un adevar??? Ar trebui sa se obisnuiasca , toti o vorbesc pe la spate!
Ca mama, cred ca isi iubeste copiii…Dar total gresit sa iti stii copii intr-o atmostera de teroare, sa vada abuz fizic si emotional intre parinti, doar ca nu vrei ca copii sa nu fie cu tatal lor!!! Aceast fel de iubire in care nu este constienta de realitate, va dauma mai mult copiilor…. Ce fel de tanar credeti ca este fiul ei?  Va astepta ca intotdeauna sa fie cum zice el, sa nu fie niciodata contrazis, va crede ca intotdeauna e vina altora pentru greselile pe care le face, ca sa nu mai vorbim cum se va purta cu o femeie…va avea pretentia ca femeia sa fie la fel de proasta si naiva ca ma-sa si daca nu, o va snopi din bataie ca asa a vazut in casa….si probabil va gandi ca asta si vrea femeia , de vreme ce maica-sa a stat in aceasta casatorie atatea ani si iata chiar ii ia apararea … si apoi va mai mirati cand vedeti omoruri si sinucideri pe la TV si auzim:” dar era un om asa bum, datea buna ziua la toata lumea , doar se mai bateau din cand in cand, dar se iubeau, nevoie mare!”
Cat despre mine, Cristina Cioca, concubine/ nevasta  actuala a lui Chitcan imi scria pe mess ca ea e fata desteapta ca a vut atatea amanti , de il lasa pe unu la Onesti si pleca la altul in Italia, si ca eu sunt o frustrate  ca nu am pe nimeni, de cealalta parte, coana Leana, care  cica a stat cu Vivian din respect , e femeie serioasa si eu sunt o curva ca cele de pe centura…Bai gagicilor, faceti sedinta de partid si hotarati-va, sa aveti acelasi raspuns! J  Oricum, eu stiu cine sunt si ce vreau de la viata si ma doare in cot de ce ziceti voi…viata mea e bine merci Am o relatie super cu ambele fiice, educate, una avocata, deci baga in inchisoare pe altii , nu face inchisoare ca ai vostri…Nu mi-am vandut si masina si pierdut relatia cu fiica mea, cum a facut Cristina Cioca si nici nu stau sa primesc pumni si picioare de la un barbat din respect, ca Elena Pavel.
Dar mai intrati pe acilisea, am primit informatii bomba si stiu ca lumea citeste….20 000 de accessari pe blog e ceva….

vineri, 8 aprilie 2016

Adevar incatusat

Zilele trecute am primit un e-mail ciudat. Cineva mi-a trimis o poza de pe facebook cu un mesajul  putin confuz:

" Nu credeti tot ce spune copila asta, o joaca ei cum vor ei" Iata si poza:



Nu am inteles mesajul si primul instinct a fost sa cred ca e unul din ei , sau chiar unul pus de Chitcan sau nevasta Cioca ...
"Pe cine o joaca ei cum vor??? care ei?? Care copila??? Neintelegand mesajul, nu am avut nici o reactie. Apoi am realizat ca re-postasem un articol din blog pe facebook, cam in acelasi timp cand am primit e-mailul acesta. Iata postarea pe care o redistribuisem pe facebook:

http://ratacirilepasariiphoenix.blogspot.ca/2015/03/parinti-de-parinti.html

Deci sa nu cred ce imi scria fiica Cristinei Cioca in acele mesaje private?? Sa nu cred cand imi spunea ca ea a dus-o rau cu tatal adevarat si tocmai de aceea mi-a trimis acest individ poza de pe facebook?? Era asta o dovada ca ce imi scria era minciuna??si  sa citesc ce scria fata ( aparent de ziua propriului tata) ??? Deci, Maria e manipulata de Chitcan si Cioca pentru a da ei bine pentru prietenii virtuali???....Asta simteam de mult, dar nu prea am avut dovezi!!! Doar pusi de ei, o copila, o minora ar fi intrat in conversatie cu mine, o femeie pe care concubinul mamei o cunostea dinaintea ei!!!!! Voi continua sa afirm ca manipularea este facuta de Chitcan si Cioca se face ca nu vede.....doar asa se explica ca fata ei are  aparent o asa relatie apropiata cu concubinul mamei... ( probabil, Cioca crede ca lumea e naiva si crede ca relatia lor e atat de "frumoasa" "sincera" de parca Chitcan ar fi adevaratul tata al Mariei
Asa se explica de ce pe unde merg ei, Maria e prezenta....le este frica ca cineva i-ar putea deschide ochii minorei si atunci, ei chiar si-ar pierde credibilitatea... Sau Maria se va intoarce impotriva lui chitcan ( ca nu cred ca un copil ar putea sa fie impotriva unui parinte care o iubeste sincer)  Am vazut ca au participat ( toti 3) la o asa zisa expozitie....Chitcan a luat din casa portrelele lui Cioca si al Mariei si s-au prezentat toti 3 la cafenea. pai daca e vorba de niscai bautura si mancare gratis, el e intotdeauna prezent. Si in cadrul UAP-ul ONG a lui Marza, expozitii la cafenele, restaurante,, sunt ceva normal. Doar ca, Marza le tine la restaurantul fiului lui si deci banii, intra in buzunarul familiei.
Apropo, de fiu, fiul lui Chitcan, Mircea....Ce constituie un parinte adevarat, care isi iubeste copilul?? In opinia mea, un parinte care se sacrifica pentru viitorul si binele copilului. Ei, Chitcan e departe de asa ceva....a preferat sa  manance cu amantele banii de educatie a fiului lui si  astazi, baiatul lui, la cei aproape 34 de ani , munceste ca muncitor necalificat intr-o fabrica de ciocolata....Stiu, veti spune, "e mare, matur, sa se descurce singur" dar, el face doar ce a invatat de la taica-su, cum Chitcan face ce a invatat de la taica-su si tot asa....
Mioara, fosta sotie a lui Chitcan ( si singura doamna Chitcan, cu acte) m-a rugat sa-l intreb pe fostul o intrebare , chiar aici pe blog. Si uite cu ghilimelele de rigoare, intrebarea: " Lica, te-ai intrebat vreodata ce simte Mircea cand vede , ani la rand , cum tu faci portrete la toate panaramele si la toate amantele si prietenii tai  si niciodata nu i-ai facut un portret lui Mircea?" "Ce simte un copil, ca si la varsta lui, tot copilul lui taica-su ramane, te ai intrebat ce simte el??? Tu il urai pe taica-tu cand doar pronumta numele Marcicai, femeia pentru care a lasat-o pe maica-ta, dar Mircea ce crezi ca simte cand tu dai mai multa atentie fetei Cristinei , decat singurului tau baiat?"
Mioara nu vorbeste multe, dar stie sa puna punctul pe "i". Dar daca ne gandim bine, pe Mircea nu are de ce sa-l abureasca, deci de ce i-ar face un portret?  Dar, are toate motivele sa o faca in cazul Mariei!
Cat despre Cristina, sunt 3 motive pentru care accepta aceasta situatie: 1) ori e manipulata,2) ori e santajata ,ori 3) are exact aceeasi mentalitate ca el. Manipularea cade pentru ca a putea fi manipulat ar trebuie sa nu cunosti anumiti factori, iar in cazul ei, e exclus....santajul cade pentru ca dureaza de prea mult timp si deci, ramane punctul de vedere comun cu cel al lui Chitcan: binele ei, viata ei e prioritara, si ca urmare mai putin o intereseaza ce se intampla in viata ficelor . Asa se explica de ce Cristina nu a fost la nunta fiicei Stefania, de ce mai tarziu cand aceasta era gravida in luna a 8a si desi ea si Chitcan erau in Italia, nu a fost sa-si vada fiica ( cum nici Chitcan nu si-a vizitat fiul ) de ce nu a fost prezenta la botezul primului ei nepotel, s-au la nasterea celui de al doilea....

O prietena  mi-a spus  ca cineva din anturajul lor apropiat, i-ar fi spus ca fiica ei, Stefania , si-ar fi botezat fiica recent ... botezul a fost la un restaurant in ....ONESTI!!!! Tatal Stefaniei ( adica fost sot al Cristinei si nevasta lui) au  fost vazuti la botez, in schimb  Cristina , Chitcan si Maria nu!  Eu, pentru fiicele mele ( si eu am tot doua) m-as fi facut luntre si punte sa fiu cu ele...A fost absenta de la toate evenimentele importante din viata Stefaniei, de ce??? Cum numesti o mama ca ea?? Relatia ei cu Chitcan nu ma intereseaza.....doar in masura in care pot  sa arat ca doar o femeie de spetza joasa ar alege  concubinul  in loc de fiicele ei.  In corespondenta mea cu Chitcan, i-am povestit de problemele mele in casnicie ...iata unul din e-mailul in care nu impartasea mentalitatea mea: dea  avea moralitate si a fi familista in totalitate:

Cu siguranta eu si Chitcan nu avem aceeasi mentalitate...pentru mine, copiii sunt pe primul plan. Asa cum taica-su se lauda cu Marcica ca e atat de supusa de il spala si pe picioare cand vine de la servici, se pare ca si Chitcan si-a gasit exact o nevasta pe masura!