marți, 27 octombrie 2015

Marturiile Mioarei

Ma uitam azi si cautam conturile false  de facebook ,pe care le foloseste Lica Chitcan si Cristina....curios este ,ca cele care in adresa aveau numele contului, au ramas in hibernare,si nu mai sunt folosite, iar cele care nu aveau numele in adresa au disparut ( mai bine zis, vor aparea cu un alt nume) 


Voi posta dovezi despre toate acestea in curand....

Acum va las cu niste marturii despre Lica Chitcan si divortul de fosta sotie,  relatate chiar de Mioara Chitcan in  una din conversatiile noastre din Martie 2013.

https://soundcloud.com/popaliky/marturiile-mioarei-chitcan

duminică, 25 octombrie 2015

UAP-ul ONG si Chitcan

Am tot scris despre ,oportunitatea de care s-a agatat  Lica Chitcan, imediat ce a aflat ca, eu mi-am facut un blog, unde voi expune dovezi si care vor sevi drept informatii pentru viitoarea mea carte...cea  de a trambita mare si tare ca el, e noul presedinte UAP pe sucursala Onesti... L-a randul ei, Cristina Cioca, isi schimba numele pe facebook in Cristina Chitcan Cioca si ulterior in doar Cristina Chitcan....Ca, luni  bune dupa "fericitul eveniment", de schimbare de nume, doamna noastra inca mai figura doar sub numele de Cioca la judecatoria Onesti ,cand era in proces cu fostul sot pentru pensie alimentara , e irelevant pentru mine...Lica Chitcan stia exact ce dovezi am si stia exact ce voi expune si singurul lucru care i-a trecut prin cap sa  faca , a fost sa arate Onestiului, ca el e marele presedinte si ca tot ce spun  eu, este minciuna si fabricat de mine din gelozie...mentinerea unei pareri imaculate de  catre cei din jur, atunci cand escrochezi pe cineva, este metoda tipica de a dezminti adevarul si ai face pe cei din jur, sa ignore ce vad negru pe alb. Stiam asta....dar, la inceput nu am stiut cum a putut sa manipuleze chestia cu uniunea artistilor plastici...
Stiam de uniunea artistilor plastici...am gasit ceva pe net si am aflat ca s-a  format prin 1920, ca trebuie sa ai studii superioare si sa ai evaluate de comitetul lor cel putin 5 lucrari ( parca) ca sa fii membru!!! Ma gandeam: care ar fi atunci criteriile sa devii presedinte de sucursala!!!?? El are doar o scoala de arta, la acea vreme nu mai avusese expozitii de ani buni, deci sub ce criteriu a fost el ales?? Fosta sotie, Mioara , era convinsa ca e o facatura de-a lui, sa isi spele reputatia....
Asa ca, am tot cautat pe net si asa ca am gasit  2 ( doua) uniuni a artistilor plastici! Bingo! Una , cea veche, din 1920,care avea ca membri oameni intelectuali, cu studii, o uniune serioasa care promova excelenta in arta plastica..si una, care pentru o taxa, te faceau membru pe loc, chiar daca esti tractorist, sau zugrav. Deci pentru  costul unei mese de pranz la restaurant, pentru mine, cam $30.00 , sau 100 de lei, devii membru UAP.
Dar cum devii presedinte de sucursala?? Ei, asta nu mai scria pe net si nu am gasit nimic in documentele falsei Uniuni. Asa ca i-am scris Presedintelui Traian Marza, pe facebook, direct pe peretele contului uniunii ....nu mi-a raspuns decat dupa vreo 3 incercari si tot ce a facut, a fost sa imi da link-ul la tot ce citisem deja pe net, fara sa-mi raspunda la intrebare...Am insistat si l-am intrebat concret care sunt criteriile de alegere a unui presedinte de sucursala. Intr-un sfarsit mi-a raspuns ca il sustine pe Chitcan pentru ca "isi face treaba", ca are o sotie " frumoasa si constiincioasa" si ca eu fac toate astea din gelozie. Deci, ati inteles, nu trebuie sa fac comentarii, Marza stia de mine ..de la Chitcan!!!!
Am avut timp sa-i trimit urmatorul mesaj, pana sa ma blocheze:
"

Domnule Marza, multumesc pentru informatiile furnizate ( atat cele directe , cat si cele primate de la dumneavoastra fara intentie) Inteleg  sustinerea dumneavoastra, ca professor de arta, a unui Pictor, dar, tot atat de anormal mi se pare favoritismul  pentru un individ ca Lica Chitcan in functia de Presedinte al  unei sucursale UAP. Un astfel de presedinte, ar trebui sa fie un om de caracter, de onoare, care sa fie un model de urmat pentru tinerii pictori din regiune. Numirea unui  om care fura, minte, abuzeaza fizic femei, care s-a ocupat ani in sir cu tot felul inselatorii , doar pentru a-si asuma bani nemunciti, care a petrecut un considerabil timp prin sectiile de psihiatrie, sfideaza inteligenta si mentalitatea  multor pictori talentati. Se pare ca nepotismul, atat de uzat in Romania ,este infiltrat  chiar si in arta."

Asa ca am inceput sa caut pe net tot ce se poate despre acest Traian Marza si am gasit destule...toate le-am afisat intr-o postare anterioara:


si o alta la o data mai tarzie:


Se pare ca multa lume a fost interesata in prima postare,  unde am expus toate link-urile la ce aparuse prin presa,  prin tara, despre "afacerile" acestui domn....postarea a fost accesata de mai bine de 400 de ori!!!! 
Si cam dupa  aceea , facebook i-a inchis contul, transformandu-i-o intr-o pagina. A incercat de cateva ori sa deschida altele, dar , cred ca pana acum, fara efect... E logica dorinta lui de a avea un cont pe numele Uniunii Artistilor Plastici!!!! Adica, el e marele presedinte, toti membrii astea cotizeaza, cand un pictor posteaza ceva, e un asa primesti un "like" , un comentariu, de la unul Traian Marza si alta sa vada lumea ca e de la Uniunea Artistilor Plastici, nu!!???? 
Multi s-au prins de falsitatea acestei asa zise uniuni ,care de fapt e un ONG , dar si de invartelile domnului nostru, care ,acum, are  un sediu al uniunii artistilor plastici, chiar la el in oras, Alba Iulia, mai are si un restaurant ( se pare ca e pe numele fiul lui) tot in orasul Alba Iulia care se chiama "Studio"

Cand a vazut domnul Marza ca ii cam expun afacerile, tot ce a stiu sa faca a fost sa ma ameninte...nu am avut timp sa raspun provocarii, ca m-a blocat din nou....Tipic lui Chitcan, domnul Marza a tinut sa ma informeze ca ma da in judecata! Astept, pentru ca sincer nu stiu sub ce acuzatie...eu doar am adunat tot se s-a scris despre el si uniunea lui intr-un "colaj artistic" !!!!
iata ce am primit:



Bineinteles ca am primit multe informatii si multa lume e de acord cu ce am scris. Iata cateva dintre discutiile despre acest UAP:




La scurt timp dupa cele intamplate, Chitcan afiseaza pe pagina de facebook a UAP Onesti  urmatoarea postare.....Chitcane, si Marza, voi nu ati auzit de zicala: "cine se scuza, se acuza"???


Si va voi lasa cu o reclama radio facuta de Chitcan ,chiar la deschiderea acestui UAP Onesti in 2013. Daca atunci nu a fost , pentru mine, destul de elocventa, astazi inteleg multe....Chiar si el minte si leaga vechea Uniune a Artistilor Plastici cu acest ONG, mai spune ca este format din fostii membri, ceea ce e o minciuna...ii indeamna pe pictorii Onestiului sa se inscrie ( acum intuiesc ca el primeste o cota parte din taxa primita de la acesti noi membri pentru inscriere)  Sincer, afacerea lui Mirza nu e rea: da ceva "like"-uri si "share" pe un facebook si colecteaza banuti....

Iata reclama facuta de Chitcan si apoi veti intelege de ce Marza il sustine atat de tare si  nu are nimic de a face cu talentul:

vineri, 16 octombrie 2015

cantecul lui chitcan

Multi mi-au spus ca Chitcan a fost toata viata lui un intretinut, ca nu i-a placut munca si se simtea ofensat daca era timis sa munceasca....
A te comporta ca un parazit nu este penal, imi spun multi. Adevarat, nu este....A fura bani de pe cartea de visa a altcuiva, este! A nu inapoia un imprumut nu e penal, dar e civic. Daca un om sarac face orice sa stranga si sa-si plateasca datoriile, e onorabil...sa minti, sa santajezi, sa defaimezi persoana care ti-a intins  o mana si te-a ajutat, cand ai avut nevoie, asta e mizerabil....
Cum face Chitcan de primeste ce are nevoie?? Se pare ca e destul de simplu si pare foarte neofensiv, pana cand se gaseste una ca mine, care intreaba si pune cap la cap toate informatiile. Chitcan si , se pare, toti escrocii sentimentali, se foloseste de femei...femei cu bani, sau pozitie, femei cu o anumita situatie financiara, dar  care sunt singure, ranite in dragostesi VULNERABILE! ....Toate "victimile" lui se incadreaza in acest sablon.
Am aratat, ca dedica acelasi tablou mai multor femei,  le spune femeilor ca o anumita melodie e  compusa doar pentru ea, doar pentru ca ea sa "cotizeze". Ca dedica o melodie la mai multe femei, nu ar fi atat de grav, dar ca le spune ca a fost scrisa doar pentru ea, si cand o face in aceeasi perioada de timp, la mai multe femei, e injositor...
Face orice, atata timp cat femeia il "ajuta" . Am pus ghilimelele de rigoare pentru ca "a ajuta" in vocabularul Chitcan inseamna a fi cat se poate de naiva si cotizezi.... metoda e foarte uzata de escrocii sentimentali ( nu am stiut pana nu m-am documentat si nu am citit rapoarte psihologice pe aceasta tema), mai intai iti cer o suma  mica ( mica in functie de venitul tau!) si se scuza, iti spune ca nu ii place sa faca asa ceva, sa ceara de la cea pe care o iubeste, ca nu a facut asta pana acum, dar a epuizat orice alta sursa, ca e foarte important, ca e o situatie de "life and death" si ca primul lucru pe care il va face e sa-ti plateasca suma inapoi in cel mai scurt timp...... Asa ca orice femeie analizeaza situatia si isi zice:" sigur e un om de onoare, e totusi o suma mica, ne iubim cum sa nu iti ajuti omul pe care il iubesti cand e in asa situatie stramtorata, si el ar face-o neconditionat, a spus ca va plati inapoi"... Odata ce primeste ce a cerut de la tine, e ca o lumina verde pentru a cere din ce in ce mai des, si mai mult!!!! Cuvintele frumoase, atentia de care ai nevoie, inn cazul lui chitcan, melodiile, poeziile, tablourile sunt toate pentru EA. Dar, sa nu faci greseala sa ii ceri banii inapoi!!!! Devii paranoica, curva, idioata, psihopata si bineinteles ai vrut sa-i cumperi iubirea!!!!! El nu poate fi cumparat!!!!

Doamnelor , daca Chitcan vine la voi cu o melodie, ca cea din conversatie si va abureste ca e scrisa cu una din voi in gand, nu il credeti...MINTE si cu siguranta vrea ceva! Are multe melodii, inca ascunse , pe care le scoate doar cand gaseste femeia naiva si proasta, care atunci cand asculta, ii flutura bani, sau alte beneficii materiale. Mai multe destainuire vor urma...Si de unde sa stie o femeie ca a folosit acelasi cantec la mai multe femei???? Metoda e a proape perfecta, aproape......pana se gaseste una ca mine care vrea sa afle ADEVARUL si asa se nasc ESCROCII SENTIMENTALI....pana atunci sunt barbati in cautarea "femeii ideale" . Mai multe conversatii audio vor urma in curand, pana atunci, va las cu aceasta, intre mine si fosta amanta, via skype:

 Click pe link-ul de mai jos sa ascultati conversatia

https://soundcloud.com/popaliky/cantecul-lui-chitcan

Se spune ca "a picture is worth a thousand words" ei bine, e mult mai amuzant sa pui cuvintele pe o poza!!!!! Priviti-i moaca in cele doua poze si sa nu spuneti ca nu asta gandea cand pozele au fost facute! :) :)




marți, 13 octombrie 2015

Mesaj pentru jurnalist.....

La mine azi, e Ziua Recunostinei....am atatea pentru care sa fiu recunoscatoare: in primul rand pentru sanatate, familie: am doua fete superbe si o nepoata pe masura...si mai am prieteni, care sunt si au fost mereu langa mine.

Mai sunt recunoscatoare faptului ,ca am invatat atat de mult, in ultimii ani. Am invatat ca exista "Karma", sau cum zic unii:"Dumnezeu nu doarme" , sau "bumerangul", cum zicea amanta lui Chitcan. Ei bine, da, exista si lucreaza!!!!
Si astazi, mesajul meu, e pentru Florinel Plantos, zis Florin Tanase , zis Romeo Barna, zis Roxana Irimia, zis George Martin, zis  Cristina Cenau, zis Marie Batranu si alte fucking pseudonime...!!!!

Am observat ,ca in niste mesaje, la una din postarile mele, il categorisesti pe Lica Chitcan drept "jeg".
Dar ce, Florine, s-a rupt vraja intre voi??? Te-a folosit si pe tine, in razboiul cu mine si acum ti-a tras-o???
Pentru un asa mare jurnalist ca tine, cam ti-a luat ceva ani, sa iti dai seama, cine e Lica Chitcan, cu adevarat!!!!
Hai sa analizam un pic: cand ai scris toate acele postari despre mine,pe blogul "presa onestilor" ai zis ca, tu ti-ai dat seama, ca eu voiam doar sa te folosesc sa ii faci reclama proasta lui Chitcan. Deci asa ai crezut tu!!! Mi-ai facut toata "reclama", doar pentru ca, asa ai crezut tu! Ce ar fi, ca sa te bagam in camasa de forta, fara a fi consultat de un specialist, doar pentru ca asa cred eu ( si pe langa mine, multi altii)????
Mie mi-a luat 6 luni sa imi dau seama, ca Chitcan e un escroc, tie ti-a luat cam 4 ani!!!!!
Ti-a dat cu piciorul, ca unei carpe, si stii de ce??? I-ai servit scopului lui si acum si-a securizat pozitia langa Cioca si nu mai are nevoie de tine....de fapt asta era!
Dar Dumnezeu nu doarme , nici pentru tine, nici pentru el si nici pentru Cioca!!!!

A fi un adevarat om, nu te-ar fi facut  mai putin jurnalist....
Eu am venit si cand te-am vazut pentru prima oara, ti-am pus pe masa o mie de dolari, colectati printr-o campanie umanitara, facuta de mine aici in Canada. Ai incercat, sa minti si sa spui ca romanii din Canada au strans mult mai mult de o mie de dolari si ca restul, au intrat in buzunarul meu...Ai primit mesaj de la presedintele comunitatii de romani de aici, care a confirmat, ca s-au strans doar      $ 400.00  in cadrul comunitatii si restul au fost donati de o prietena de a mea.... de ce, cand ai aflat adevarul, nu ai postat mesajul, de ce nu ti-ai cerut iertare pentru asumarea gresita??? Ti-am pus sa trimiti e-mail de multumire, atat prietenei mele, pentru cei $ 600.00 de dolari , dar si comunitatii romanesti pentru cei  $ 400.00.....de ce crezi ca am facut asta??? Ca sa dovedesc transparenta si ca banii au ajuns acolo unde am promis ca vor ajunge, adica la tine!!!

Cand erai pe patul de moarte, iti trebuia stenturi, dar spitalul nu le avea. L-ai sunat din Iasi, pe Vali Vreme si l-ai rugat sa se intereseze el, sa iti caute stenturi, ca mureai acolo. Oare, sa cred ,ca Vali Vreme  s-a oferit sa te ajute, abia dupa ce tu i-ai promis ca ii faci reclama pozitiva??? Nu, ca orice om milos, a sarit sa-si ajute un concetatean....Tu, cum te-ai vazut bine-merci, l-ai stopit cu noroi!!!! Cand Onestin, timp de doua saptamani, mi-a fost alaturi la campania ta umanitara, erai fericit! Toti tinerii aceea, parintele Smarandi si Laurentiu Neghina au ajutat sa strangem bani pentru tine. Si ei au facut-o pentru ca voiau sa le faci reclama pozitiva in presa??? Neghina in 2011, era doar un simplu om de afaceri, in fatza ta, imi spunea cum a muncit dupa revolutie si a vandut blugi si ca sa stranga un ban , sa inceapa ceva a renuntat si la Bac.....de ce nu i-ai spus atunci ,ca nu vrei ajutor de la el, el, cel fara diploma de Bacalaureat???
Un adevarat jurnalist , e OM, in primul rand!!! Nu ai nici o dovada, despre nimic, ce ai scris despre mine ( doar minciuni de ale lui Chitcan, care voia sa ma faca sa tac , ca escrocheria lui sa nu se afle) , nu ai nici o dovada despre toate aberatiile pe care le-ai scris despre Vreme sau Neghina....

Un jurnalist adevarat, care ar fi avut dovezi, le-ar fi prezentat. Dupa tot ce am facut pentru tine, ai fi zis: " Uite ce zice Chitcan, ai dovezi sa te aperi??? Ca jurnalist, trebuie sa scriu , e o stire...dar voi posta ce zice Chitcan si in acelasi timp voi posta si dovezile tale si lumea va decide, cine minte si cine spune adevarul" Acesta e rolul tau, ca jurnalist! La fel ar fi trebuit sa faci si cu ceilalti, sa le dai dreptul la replica  si sa postezi numai atunci cand aveai dovezi concrete, negru pe alb!
Tu, tu m-ai blocat sa nu pot nici macar vedea ce scrii!!! Ai sperat in toate cazurile ca, cei murdariti de tine, vor veni la tine si iti vor cumpara tacerea!!!
Cei mai multi te-au ignorat si te-au sapat si te vor sapa pe la spate. Eu, consider, ca lumea trebuie sa stie adevarul despre tine , ca si despre Chitcan.

Unde erai acum 4-5 ani in urma si unde esti acum??? De scris, nu mai vei scrie la nici un alt ziar in viata ta, esti in executare silita, riscand sa ramai pe drumuri, atat tu, cat si parintii tai batrani, cu care locuiesti. Esti dat in judecata de Geaboc, ai plangeri pe la politie si o reputatie de rahat! Tu dormi bine noaptea ,cu deciziile pe care le-ai luat??

I-ai facut reclama lui Chitcan timp de 3 ani, iar acum il numesti " jeg"....Sa inteleg, ca ti-ai dat seama ca e un escroc ordinar...asta inseamna ca am avut dreptate....te-au folosit pentru reclama, ca pe o minge de ping-pong impotriva mea si acum si el si Cioca, vor afirma, ca nici nu te cunosc decat din vedere....dar sunt poze ....cum ai fost la ei in vizita , ca sa iti mai toarne niste minciuni, sa te inraiasca si asa, sa scrii si mai murdar...Caci, de fapt, cui i-a ajutat, ca ai scris mizeria pe care ai scris-o despre mine??? Doar lor! Eu mi-am asumat campania ta umanitara, nu am avut pretentie la nimic si nici nu am vrut nimic de la tine.....
M-ai amenintat , m-ai santajat....am asteptat, crezand ca iti vei da seama ca nu faci bine, am asteptat sa realizezi cat gresesti:

Iata ce imi scriai pe 31/05/2011:

"Pot sa te fac si eu de cacao peste tot, as avea impact mai mare. Poate imi asculti sfatul si te potolesti. Nu gandi ca ma poti lovi acum, dupa ce am luat bataie de la militieni, ca acum sunt chiar mai rau ca inainte. Te avertizez: urmeaza un nou articol despre tine, daca nu te potolesti. Du-te in Cuba sau intalneste-te cu noul tau iubit, adica vezi-ti de viata ta si da-ne pace." 

DA-NE PACE! Adica tie, lui Chitcan si lui Cioca!!!! deci erati o echipa!!! Na, ca ti-au tras-o si tie!!!
Iata ce imi scriai atunci , dupa campanie:




Si iata ce iti raspundeam eu:

 Ei bine, acum iti zic: ma bucur ca in sfarsit ti-a tras-o Chitcan si ca ai realizat ca e un jeg!!!


Si intr-adevar , esti mai rau ca inainte: atat de rau ca nu poti decat sa jicnesti legandu-te de aspectul fizic...de parca tu esti mai frumos, sau mai inalt!!!!  Si de Dana Lungu te-ai legat la fel, si asta pentru ca , asa cum imi scriai, ai pierdut un contract cu ea....

Si hai sa mergem si pe varianta ta: ca ti-as fi cerut sa scrii urat de Chitcan....nu ai facut-o, nimic nu se intamplase, lucrurile ar fi ramas la fel. Tu ai crezut, ca daca scrii urat despre mine, eu avand bani , o sa platesc sa taci!!! Sau poate ca te va plati Chitcan pentru propaganda!!! Ei, bine nu s-a intamplat  in nici un fel...si iata, cam asa, lucreaza karma.


duminică, 4 octombrie 2015

Plantos "fratili" lu Chitcan....

Am vazut ultima postare pe blogul lui Plantos: Presa Onestilor. Un titlu de blog, la fel de mincinos ca si administratorul acestuia. Plantos posteaza tot ce gaseste si scrie doar aberatii, totul  doar impotriva PSD-ului. Eu chiar nu sunt adepta vre-unui partid, ma doare la basca, ce partid va veni la putere si asta pentru ca, tot nimic nu se va schimba in Romania. Atata timp cat mentalitatea fiecarui roman nu se va schimba, cat nu va fi corectitudine, cat nu este respectata munca onesta si toti sunt dupa cerseala si cand legile de guvernare sunt ambiguie si lasa atata loc de interpretare, nimic nu se va schimba.
Inchid ochii si imi imaginez o scena de tot rahatul:  cum, un PSD-ist ( nu dau nume) si cu un PNL-ist isi impart scaunele si castigurile electorale, si isi bat joc de  maimutele jurnaliste, care le-au facut propaganda!!!!!! Si viata merge inainte, ei cu banii, cu relatiile si contractele de milioame, restul cu paduchii si Dumnezeu inainte....Si preotii aserviti celui care va castiga alegerile, le vor lua saracilor si ultimul banut, dar le vor lasa speranta...speranta ca la viitoarele alegeri va fi mai bine....pentru ca , "speranta nu moare"  si romanului ii place sa lase greul pe alta data, ca doar" nu au intrat zilele in  sac"!
Ce am vazut ca posteaza Planos???
Pe pagina de facebook ataseaza un link:


Si puteti vedea cat de interesati sunt oamenii,  ca isi da like singur, caci stim ca Roxana Irimia, Cristina Cenau, George Martin, Romeo Barna ( care a cam disparut, caci l-a botezat cu alt nume) sunt conturile lui false. Tind sa cred ca si Mihai Bargan ( poate e fostul Romeo Barna) este tot el, la cat de mult il lauda pe Plantos si da like la tot ce posteaza el si Ungureanu Eugen zis lautarul jurnalist.


Apropos, Ungureanu, a deschis si televiziunea literara!!!!!!!! Ca sa vezi, el nu are televiziune, ci un canal youtube, si se crede Voiculescu!!!! Pe cand si televiziunea lautara, domnu jurnalist lautar????
Oricum, astept raspunsul de la vimeo, sa vad ce fel de client corect e domnul nostru lautar!!!!



Asa, inapoi la Plantos....pune o postare pe blog despre spectacolul de Ziua Varstnicilor.
Iata link-ul daca chiar vreti sa cititi aberatiile lui:

http://www.presaonestilor.com/2015/10/02/mascarada-politica-la-sarbatoarea-pensionarilor-din-onesti/

Cica a fost o propaganda PSD-ista...pai daca cei din Primarie sunt PSD-isti,  orice ar face ei in Primarie, pentru el, tot asa ar numi-o, nu-i asa???
Plantos e foarte indignat, ca batranii au primit flori si o cutie de bomboare....ce, Florine esti dezamagit ca nu esti INCA pensionar??? Ei, lasa, nu ai tu varsta de pensionar, dar cu siguranta ca arati ca unul, nu fii suparat!!!! Eu o sa propun Primariei, ca la Ziua Varstnicilor,cand iesi tu la pensie sa se dea salam, in loc de bomboane!!!!!  Ca sa nu fii nevoit sa il sparlesti, ca pe cel de la intalnirea cu cei din Straseni!!!!

Plantos scrie tot felul de aberatii: 1) ca unii batrani au fost indignati de presentarea facuta de  Primarie,  cu ocazia Zilei celor varstnici si au plecat acasa mai devreme....Pai, de ce nu le-ai luat numele, de ce nu le-ai luat un interviu???? Asa , sa vedeam si noi dovezi, nu??? 2) Scrii ca Lemnaru a fost indignat ca spectacolul s-a tinut intr-o sala dedicata  activitatilor sportive....pai bine, unde sa se fi tinut??? Poate afara, in ploaie, era mai bine, nu-i asa??? sa le rugineasca scaunele cu rotile date de Lemnaru??? Stai, ca saracii pensionari nu au asa ceva....Da, ce le trebuie batranilor spectacole??? Sa stea si sa isi astepte moartea acasa!!!! Lemnaru probabil nu e asa batran, sau nu se simte asa batran, sa meraga la spectacole dedicate bosorogilor , ca el merge la fi-su in Canada.....Transmite-i lui Lemnaru ca eu merg la spectacolul Madonei, cine stie, poate ma intalnesc cu el pe aici.....ca, el nu e domn de Irina Loghin, bre!!!!

Domnule Florin Salam de Onesti, cam prea mult speculezi..... speculezi , ca florile si ciocolata au fost cumparate de la Nevila.....Si care-i problema??? Eu sunt femeie de afaceri: cand se face un contract de succes, toti trebuie sa castige. Furt si manipulare este atunci cand unul castiga,  in detrimentul celorlalti.
Deci, Primaria are bani, special alocati pentru astfel de manifestari, batranii primesc ceva gratis, Nevila , sau alta firma, face vanzare si isi promoveaza afacerea.....Probabil dupa capul tau , jurnaliste turmentat, tu care in viata ta nu ai avut o afacere ( nu ai avut nici macar o masina....ce vorbesc, nu ai avut niciodata nici carnet de conducere) Primaria ar fi trebuit sa plateasca oricat de  mult pentru aceeasi floare si cutie de comboane, doar sa nu fie de la Nevila, nu-i asa???? Ce minte de afacerist falimentar ai!!!!  Si inca ceva: suma alocata acestei manifestari, firma de unde au fost cumparate florile si bomboanele au fost supuse la vot in sedintele de consiliu,  in sedinta de consiliu au fost acceptate si de PNL-istii pe care ii promovezi....ei au acceptat atunci, ca apoi, sa te faca pe tine sa ii dai pe PSD-isti  in gat! Ia sa vedem daca ghicesti cine-i prostu!!!!!!

Tu cand scrii, nea jurnalistule turmentat, doar speculezi....zici ca Primaria cumpara bomboanele si florile cu banii pensionarilor.....pai ce ai fi vrut???? cu bani de la platitorii de taxe se face totul.
Tu, ai primit bani de la onestenii  milosi, pentru o cauza umanitara, si  ce ai facut cu ei??? ai luat banii si ti-ai pus centrala!!!! Acuma care a furat si manipulat mai mult, tu, sau Primaria???? Tu stai la caldurica , si scrii aberatii si speculezi......
Si eu scriu si stau la caldurica, dar mie afacerea imi merge, tu numeri paduchii.....Am auzit ca una ,Doina Bobeica , s-a laudat ca e si ea milionara ( poate in lire italienesti) si acum o aburesti poate o fraieresti de niscai euroi!!!! Hai ca toti au vazut , ca ai dat-o in bara cu Cristina Buzila si ai tras ,saraca femeie, prin procese la judecatoria Onesti, asa ca, nu ma mira ca  iti cauti alta fraiera!

Iata ce scria Doina Bobeica la  postarea lui Plantos de pe blog, si share-uita de Chitcan pe peretele lui , despre mine:






Iata ce posta cu Cristina Buzila si ce a urmat, cand femeia si-a dat seama cine e Florinel Plantos zis, Florin Tanase:


Deci daca eu sunt psihopata, pentru ca divulg o escrocherie din care LICA CHITCAN a furat 5000 de euro, Plantos ce e , om normal???

Florinel Plantos trece de la barbatul ,vanator de femei, la psihopatul care, atunci cand nu-i merge pasenta posteaza ca mai jos:



Vai di mini si di mini.....bai, Florinel Plantos, amu sincer, tu esti frate cu Lica Chitcan , nu-i asa?? Prea aveti aceleasi gene de damblageala mintala!!!!

joi, 1 octombrie 2015

IMORAL sau PENAL ???

O societate corupta, cu oameni parveniti si imbogatiti rapid, prin metode necinstite, nu va ajunge niciodata sa puna moralul inaintea legalului.
In Romania se educa o noua generatie de tineri, care , nici ei , la randul lor nu vor intelege diferenta dintre cele doua aspecte... paradoxal, tot mai multi tineri se considera religiosi, dar nu stiu sa traiasca in limita acelor "porunci biblice"

Romanii isi asuma gandirea de turma, hraniti fiind, in fiecare zi, atat pe net, cat si in  media...daca cineva gandeste" outside the box" sunt categirisiti drept nebuni, dezechilibrati, paranoici, sau sunt "platiti " sa o faca .....asta pentru ca simtul civic a disparut, aproape in totalitate , in Romania.

Iata ce scrie Rares Bogdan pe pagina sa de facebook despre un anume individ:

"Aseară, la „Jocuri de Putere”, un om a avut un curaj rar şi a dezvăluit cum a ajuns un judeţ la mâna unui asexuat al istoriei demnităţii, pe numele lui deconspirat Liviu. O istorie cu mită, cu minciună, cu ameninţări şi potlogării de care statele bananiere şi mafia calabreză s-ar ruşina şi ar cere reciclare în Teleorman. Ce făceau agenţii poliţiei sovietice când cineva avea curajul să denunţe mizeria? Dacă era femeie, era categorisită curvă beţivă, dacă era bărbat, era socotit, invariabil, nebun şi internat. Când nu erau seceraţi pe loc.
Neputând să-l radă de tot pe invitatul meu, îl scot nebun. Căci în istoria manipulării, decredibilizarea joacă un rol vital."

Un adevar , asa am simtit ca au facut LICA CHITCAN, FLORINEL PLANTOS , CRISTINA CIOCA si alti prieteni averviti lui ( nu am terminat sa-i prezint aici, pe toti) , cand am inceput sa expun povestea LICA CHITCAN.
Inainte de a incepe acest blog, am incercat sa rezolv problema banilor furati , prima data amical, apoi, pe care legala. Intr-o Romanie atat de corupta, logic, am esuat. 1) pentru ca cei din sistemul justitiei sunt corupti 2) pentru ca Onestiul este un oras mic, oamenii au auzit de LICA CHITCAN si mai putin de o fosta onesteanca plecata de 35 de ani....3) mai intervine si mentalitatea ca legea nu se aplica , daca ai bani....adica" asta mai are nevoie sa-si primeasca cei 5 000 de euro inapoi, cand nu traieste in acesti bani?"

Cand am inceput acest blog, putini au inteles ca partea legala a cazut si doar voiam sa expun escrocheria acestui infractor, din punct de vedere moral....moralitatea a disparut insa in Romania.
Revenind la " think outside the box" romanul este in fiecare zi ghidat/ sfatuit/ manipulat sa nu o faca. Tocmai de aceea, majoritatea gandesc: " un preot trebuie crezut, pentru ca poarta straiele bisericesti" "un sot nu poate sa-si violeze sotia, pentru ca e casatorit cu ea" "un tata nu isi abuzeaza fica, pentru ca e tatal ei" " un copil nu isi ucide parintii, daca e crestin" " un  musulman e un ucigas, pentru ca alti musulmani sunt " " daca se jura pe biblie, trebuie sa-l crezi, pentru ca e crestin si e vazut la biserica in fiecare duminica" "daca picteaza si vorbeste frumos, nu poate fi escroc"
Si in  acelasi timp: "daca e in scaunul cu rotile, trebuie sa fie retardat" "daca e urata, trebuie sa fie nemaritata" "daca e frumoasa, va avea succes in viata" " daca e grasa, trebuie sa fie proasta" "daca are piercing si tatuaje, e boschetar" " daca se spala si miroase frumos, nu poate fi purtator de SIDA"

Va dau mai jos niste comentarii despre LICA CHITCAN.....talentul de pictor, inchinatul si mersul la biserica, nu il achita de faptele imorale pe care le-a facut , chiar daca, nu a fost legal condamnat pentru ce a facut..... Sustinerea, in orice mod a unui escroc, ii fac pe sustinatori, complici la imoralitatea lui.




Simtul civic, al romanilor,  nu se limiteaza numai in a denigra politicienii....din contra, acolo, fiecare are o vina , pentru ca i-au votat!!!