marți, 29 septembrie 2015

Taranul de Buciumi

Postasem pe facebook comentariile mele, la o scrisoare deschisa a lui Chitcan, catre CNA. Binenteles, scrisoarea lui era doar un mod de a atrage like-uri si aprecieri. La fel cum face cand isi etaleaza crestinismul si cat de religios este el. In realitate, nu e chiar asa....

Vorbeste cat de indignat e el, platitor de taxe, dar toti stim ca nu plateste taxe, si a facut o gaura de mii de euro la banci si unei firme private pentru care e acum  executat silit de ambele . La pupat in fund ( ca nu imi permit sa zic cur, ca il indignez) pe fostul primar si i-a pictat portretul, ca sa-l scuteasca de tot felul de datorii pe care le avea cu Primaria Onesti.... E un lingau, care azi te pupa si maine de scuipa ( tipic tiganesc), doar ca sa-i mearga lui bine.



Mai jos, redau din comentariile primite de el, la acea postare ...


 Incercand ca il scoata din impas, cand multi il sfatuiesc pe Chitcan sa nu se mai uite la show-uri ca, "Wow" si " un show pacatos", un domn cu experienta varstei a 3a si uns cu toate alifiile, de la cea comunista, la cea de consilier local al ulitelor satului, ii scrie ca, e surprins ,ca Chitcan se uita la asa emisiuni.
Domnule Florin Tudor, esti in necunostinta de cauza.....Chitcan doar pare iritat de astfel de show-uri doar pentru ca, el , implicit arta lui, nu primeste atata atentie...in rest, e fascinat de manele si muzica tiganeasca...Chitcan nu are propria parere despre nimic...el inclina cum bate vantul si mai ales vantul care il avantajeaza....

Iata si un e-mail in care Chitcan imi scrie versurile  dintr-o manea, si tu Florine zici ca nu ii plac manelele???? Ei, uite cat de putin il cunosti!!!
 
Am vazut ca au fost la o lansare de carte, la marele centru cultural din Buciumi....Din cate am inteles, o carte istorica a satului Buciumi.....Si ce sa vezi??? El a cantat folk!!!! Pai, nu era mai bine, sa se cante muzica populara??? Din cate mi s-a spus, Cristina , zis nevasta-sa ,canta chiar bine muzica populara.....Dar asta ar fi insemnat ca, ea sa fie in centru atentiei, iar el pe locul 2, ca el e pe langa muzica populara!!!! Pai, pana nu controleaza el toate aspectele femeii cu care e, nu e el barbat !!!!! Iar femeia adevarata, e cea care pleaca capul si asculta de el ( cum a numit-o Marza pe Cristina???A, da:  CONSTIINCIOASA!!!) Imi aduc aminte, ca in vara anului 2010 ,cand ne-am intalnit, intr-o zi, si-a pus palmele pe fatza mea si a zis:
-"  Uite, cu o operatie estetica, un lifting, ai arata ca la 18 ani"!!!
- " Am 51, de ce sa arat ca la 18 ani???"
- " Ca sa am la bratul meu cea mai frumoasa femeie!"
- "Da, Lica , am bani de un lifting, as avea chiar si de o operatie pentru tine, dar doctorii nu sunt inca capabili sa o faca!"
-" Ce operatie pentru mine???"
- "Una prin care sa-ti lungeasca bratele , sa le ai ca un om normal, la bratul caruia, sa poata sa stea o femeie frumoasa!"

A fost ultima data, cand mi-a  mai cerut sa ma comport intr-un anumit fel. Asa am pus punct unor astfel de manipulari,  stiind cat de complexat este ca are bratele si picioarele scurte si corpul mult prea lung pentreu o proportie normala...
Daca este lasat, Lica controleaza toate aspectele din viata  unei femei si isi da cu parerea in toate....parere care automat trebuie luata drept corecta.

Nu m-as mira de loc, daca Chitcan  se considera si " fashion icon" si  nici daca tot el i-a sugerat Cristinei, hidoasa tinuta:  ie cu pantaloni de piele, la o adunare la caminul cultural!!!!!


Iata ,cat minte si cand vine vorba de oamenii prezenti la acest eveniment.



Vedeti voi 100 de persoane in sala asta??? Nici daca numaram din doi in doi....


 Toata stima pentru ce a facut acest Teaca, dar Chitcan incearca sa para mai mare si mai important decat este in fatza lui Marza, cel cu UAP-ul privat....oare ati ghicit de ce???

joi, 24 septembrie 2015

Jurnalistii aserviti ai Onestiului

Imi planificasem sa scriu si sa postezi dovezi, cum incearca Florinel Plantos sa il copie pe Ungureanu...Am vazut, ca si el si-a deschis multe grupuri pe facebook cu numele presa onestilor , asa cum Ungureanu are Exclusiv Onesti, Exclusiv Tg. Ocna , Exclusiv Caiuti, Exclusiv Tg Trotus, Exclusiv Gura Vaii si multe altele, unde adauga aceeasi prieteni din grupul initial....Acum Plantos face si el la fel....Dar va voi prezenta toate acestea mai tarziu, ca vreau sa comentez postarile lor...
nicaieri nu am vazut sa fi vorbit, vreunul din ei, cum marea televiziune Exclusiv a fost data afara de la sedinta de consiliu din Tg Trotus, pe motiv ca nu este o adevarata televiziune!!!!

Asa zisul "interviu a lui Ungureanu cu un anume Gheorghe Ene, m-a dat pe spate....o sa numar de cate ori pronunta "PNL"...daca asta nu e reclama, atunci nici eu , cu 30 de ani de afacere  in Canada , nu mai stiu ce inseamna reclama si promovare!!!!  Dar din tot "interviul" de 10 minute, eu am inteles un singur lucru, foarte important: Acest domn Ene, pe care nu-l cunosc, habar nu stiu cine e, a spus ca si el l-a sustinut pe Neghina in functia de primar si a fost alaturi de el !!! Hopaaaaa!!! Dar ca acum , a realizat ca a facut o greseala!!!! Zau bre??? Un domn avocat, cu legile in mana , a facut o greseala??? Si acu, in ajun de campanie electorala domnul in cauza a avut o relevatie si a fost luminat!!!! CE GARANTIE AU ONESTENII, CA NU FACE INCA O GRESEALA   ACEST DOMN AVOCAT??? DE CE  L-AR ASCULTA ONESTENII PE EL, TOCMAI  ACUM??? Au trecut 3 ani de la alegeri, 3 ani in care l-a sustinut pe Neghina si deodata, domnul in cauza s-a spovedit si a recunoscut ca a facut o....GRE-SEA-LA!!!!



Pana in present, multumita jurnalistului lautar, Ungureanu si jurnalistului turmentat, care a furat salamul si numit Plantos, am aflat ca dintre PNL-isti avem un domn care si-a luat colegul la pumni si care a sarit din partid in partid, ori de cate ori era vorba de fitness politic, apoi avem un domn care a recunoscut ca face greseli, dar care a capatat curaj sa se spovedeasca onestenilor, doar inainte de campanie!!!!!
Eu nu iau apararea nimanui, si cum am mai afirmat, nu le am cu nici un partid, pentru mine nu culoarea are  importanta, ci oamenii care formeaza acel partid.....si pana in prezent reprezentatii PNL dovedesc a fi mult mai aserviti propriilor lor interese: CIOLANUL ELECTORAL!
Exclusiv zis TV , nu e televiziune, si un adevarat avocat ar trebui sa stie asta....domnul isi v-a aminti si de aceasta greseala, cand Ungureanu nu va mai servi intereselor lui....Exclusiv TV e un cont pe youtube si Youtube i-a inchis deja Exclusiv TV Onesti, pentru ca a incalcat regulile impuse de ei....Sa asteptam sa vedem ce se mai intampla si cu Exclusiv Romania si Vimeo....Poate ca CNA-ul nu se baga sa-i puriceasca Televiziunea, dar ANAF-ul, sigur va gasi interes sa vada activitatea acestui jurnalist lautar....


Cat despre Plantos, care traieste din reclamele pe care le face pe contul lui de facebook si in grupurile lui ,e suparat,  nevoie mare, ca Primaria isi face ziar....nu comentez despre aceasta decizie, dar si asta e mai aservit PNL-istilor si scrie doar cum vrea muschii lui...adica ,calomniaza , minte denigreaza si chiar intimideaza, cand cei vizati nu-i cotizeaza . Deja e dat in judecata, si stiu ca facebook e informat de metodele lui de a santaja oameni si ai ameninta cu "reclama proasta", daca nu fac reclama prin conturile lui, contra cost.....


Iata si reclamele pe care le face...si singurul like, si-l da singur , prin contul fals: Cristina Cenau:





Daca comparam cati"prieteni" au pe grupuri si in toate conturile lor false si cate "like-uri primesc, cu cate prieteni are Neghina si cate like-uri primeste chiar si cand e in vacanta si posteaza poze, cred ca PNL-istii nu si-au ales bine "jurnalistii care sa le faca propaganda!!!!


E adevarat, nu se face politica cu like-uri pe facebook, dar nici cu pseudo-jurnalisti si televiziuni fictive!!!! Si vad ca multi politicieni fac declaratii si marturisiri pe facebook si bloguri, deci, e la moda....Daca unii cersesc bani pe facebook si bloguri, altii isi admit greselile pe conturi de youtube cu denumiri de televiziune, cel putin Neghina face reclama la angajari si locuri de munca!!!!



ONESTENI! Nu mai ascultati de manipulatori ca acestea. Nu mai ascultati de acesti mincinosi si numai dati crezare la ce spun!!!! Vreti sa stiti ce se intampla in primarie, mergeti la sedinte, sunt publice!!! Vreti raspunsuri, scrieti!!! Acesti doi impostori va manipuleaza, stiind cat de frustati sunteti cu tot ce se intampla in oras si in tara, in politica....Cereti sa se schimbe legile, nu primarii...Probabil sunt si nedreptati facute in primaria Onesti, probabil s-a furat.....luptati sa aflati adevarul si sa se faca dreptate, dar nu recurgeti la doi amatori, care tot ce vor, este sa ajunga acolo si sa roada si ei de unde au ros cei dinainte...
Ungureanu si Plantos sunt primii care striga: "A murit regele, traiasca regele!" adica oameni de turma .

marți, 22 septembrie 2015

Absolventul Lica Chitcan

Astazi am vazut ca Lica Chitcan a distribuit o postare:


O fi vre-un apropo adresat doamnelor, care sa-l sponzorizeze, ca se lauda ca incepe facultatea??? Ca  acu, va fi navetist si trenurile in Moldova sunt naspa rau. El e invatat sa fie intretinut de femei cu bani, si spera sa gaseasca una sa-i cumpere si ...tren???? !!!!





Dupa cum ati vazut incepe facultatea....asa ca eu i-am pregatit poza de absolvire si diploma...Daca a terminat liceul in 1978 si pentru o scoala populara de arta ( cat e??? : 2-3 ani) i-au trebuit 8 ani ( ca a terminat-o in 1987), ca sa aflam cam cand va termina aceasta facultate ( fara spagi!!!) aplicam regula de trei simpla:

19 ani la terminarea liceului, 8 ani pentru absolvirea scolii populare de arta
56 de ani la inceperea facultatii ( 4 ani facultatea), termina in........X

Mie mi-a iesit 2030!!!
Acum are 56 de ani +15 = 71 de ani.
Asa ca i-am postat acum diploma si poza de absolvire, ca la 71 de ani va crede ca roba e vesta de fortza de la sectia de psihiatrie a spitalului....



Si sa mai zica careva ca nu sunt fata buna.....

vineri, 18 septembrie 2015

FLORINEL PLANTOS- Florin Salam de Onesti!!!



Citeam ultimile postari pe blogul "presa onestilor" ale lui Florinel Plantos, zis Florin Tanase si ma intrebam: oare chiar mai am nevoie de dovezi, sa trag concluzia, ca asta nu poate fi decat "jurnalist" la coada vacii???
Dupa fiecare postare incerc sa ma dezmeticesc si sa inteleg ce fel de "jurnalism" face el in poastarile lui : stire nu e, ancheta nu e, sinteza nu e.....a, gata am gasit : e reclama !!!!.
Iata ultima lui postare:

http://www.presaonestilor.com/2015/09/17/aproape-100-de-onesteni-s-au-plans-de-poluarea-fonica-de-la-terasa-hotelului-trotus-administratia-rosie-a-orasului-ii-trateaza-cu-sictir-pe-oameni/

 Reamintesc din nou: presa Onestilor, NU ESTE PRESA, Florinel Plantos, NU ESTE JURNALIST!!!
   Poate a scris candva pentru ziare, dar de cativa ani incoace, tot ce face este sa scrie pe un blog si mai recent este "baiatul de clopotel" al celui care a fost mare lautar, devenit si el peste noapte "jurnalist" , EUGEN UNGUREANU.

Ultima postare a lui Florinel Plantos,  e, de departe reclama, propaganda PNL....Din cate stiu eu, e ilegal sa faci  acum campanie, cu privire la alegerile din 2016. Dar cum am mai spus, Presa onestilor nu este ziar, Exclusiv TV nu este televiziune si nu raspund legal pentru ceea ce  fac pe facebook si pe bloguri. Voi face, personal, o plangere la CNA si  la Comitetul Electoral , sa cer, sa includa in legea electorala, tot ce foloseste numele de PRESA sau TELEVIZIUNE, pentru ca, evident este un mod de a influenta votantii....Este nedrept, ca adevaratele ziare, televiziuni si posturi de radio, care sunt adevarate firme platitoare de taxe, cu angajati, cu stat de plata, care urmeaza cu strictete legile sub avizul CNA-ului, sa nu aiba voie sa faca campanie, iar papagali ca Florinel Plantos, care scriu pe un amarat de blog, care infecteze mintea votantului cu minciuni, acuzatii false si calomnii, sa aiba voie!!!!

Sa luam ultima lui postare pe blogul "Presa Onestilor":
Ce fel de "jurnalist" e el sa scrie ca:
"Oamenii au inceput sa faca demersuri, au strans aproape 100 de semnaturi si s-au dus in audienta la Neghina, pe timpul cand el era primar. Insa acesta i-a pasat pe cetateni la administratorul public, Ionut Tenie, care nu a miscat nimic pentru a rezolva problema. “Toti te iau la misto si iti spun sa astepti, ca se vor lua masuri, dar n-a fost luata nicio masura”, ne-a declarat un locatar nemultumit. Cetatenii au mers mai departe si s-au dus in audienta si la Alexandru Cristea, cel care are acum atributiile de primar, dar tot degeaba. “Tot asa ne-a spus si domnul Cristea, sa asteptam, ca vine sa masoare decibelii, dar, de fapt, nimeni nu vine si nimeni nu face nimic – a subliniat un cetatean din zona hotelului. Sunt multe nopti cand nu prea stau vara acasa, din cauza zgomotului, si merg pe la rude. Ma gandesc chiar sa ma mut de aici” ???

Adica , jurnalistul lui peste prajit, nu cunoaste legile??? De ce nu le-a spus oamenilor, ca exista legi deja, despre tulburarea linistei publice si tot ce trebuia facut, e sa sune la politie....dar, va intreb, cum ar mai fi facut Plantos propaganda pentru PNL??? Cum ar fi aratat el, cat de "nepotrivit" e Neghina pentru postul de Primar si cat de "minunati" sunt cei din PNL???? Dar, nea ziaristule, cand Neghina iti facea campanie de straingere de fonduri, ca erai, cica, bolnav rau,  atunci ,Neghina era bun?? Daca  Neghina nu asculta la necazurile cetatenilor, de ce il laudai, ca da din banii lui proprii, cate o paine la batranii cu pensii foarte mici??? Nu m-as mira sa fii pe lista lui Neghina pentru paine la nevoiasi, cu vre-unul din pseudonimele tale: Florin Tanase, Roxana Irimia, George Martin si multe altele pe care le listezi in acel CV public  de pe blogul tau...

Sunt apolitica, nu tin cu nici un partid, cu nici un politician sau consilier...nu locuiesc in Romania, nu am nici un interes in nici unul din ei, si tot din spusele tale, sunt milionara in dolari si nu din afaceri facute in Romania....Vreau  doar sa se inceteze cu propaganda asta de 2 lei....de vorbarie goala, fara dovezi !!! De ce sa te creada pe tine onesteanul , de ce sa creada ca PNL-istii vor face treaba mai buna?? Gelu Panfil, sare la gatul oricaruia ,care nu e de acord cu el...Intr-o conversatie politicoasa pe facebook, pentru ca nu am avut aceeasi parere cu el, m-a sters din lista lui de prieteni, ca sa nu mai am sansa sa comentez. Plantos a scris oribil despre mine, numai  minciuni si aberatii la greu si m-a blocat de peste tot ,sa nu pot sa ma apart! Un jurnalist ,da dreptul la replica, afla adevarul...Un pseudo-jurnalist, fara integritate, face ce face el.
Scrie peste tot ca singurii jurnalisti neaserviti in tot orasul Onesti "este" el si Eungen Ungureanu. Zau???

Nea jurnalistule  neaservit, de ce ai sters articolul cu Constantin Florian?? L-ai scris la nervi, ca nu a aprobat sa iti faci analizele medicale moaca, la clinica lui medicala Griflo???? Iar apoi ai fost instruit sa stergi  postarea , fiindca Florian e bun prieten cu Gelu Panfil??? Halal jurnalist neaservit, mai esti!!! 
Stiti vorba aia romaneasca: "hotul striga hotii" ??  Ei bine, Plantos, face tot ce face, doar pentru propriul interes...si poate cobora atat de jos, incat sa fure in vazul tuturor.

Va aduceti aminte postarea cu infratirea Onestiului cu Straseni?? O redau mai jos:


 http://www.presaonestilor.com/2015/08/26/infratirea-dintre-onesti-si-straseni-basarabia-bile-albe-si-bile-negre/

Iata una din perlele lui:

"Tot o nota proasta primeste Alexandru Cristea si pentru faptul ca a incercat sa-l impiedice pe jurnalistul de la Presa Onestilor sa vorbeasca cu primarul din Straseni. Jurnalistul ar fi vrut sa-i sfatuiasca pe basarabeni sa nu se ia dupa onesteni si sa nu foloseasca infratirea drept pretext pentru excursii gratuite, ci sa o trateze cu seriozitate si transparenta, sens in care este bine sa aduca la Onesti si alti reprezentanti ai cetatenilor, cum ar fi un profesor, un doctor, un strungar, un elev, un ziarist s.a.m.d."
  Ei bine, dupa acea sedinta, a urmat o masa de protocol, la care au participat atat cei din Primaria Onesti ,cat si cei din delegatia de la Straseni si culmea, Primarului interimar, Alexandru Cristea, i-a fost mila de Plantos si i-a permis si lui sa ramana la masa....Exista dovezi si martori oculari ,ca Plantos a furat salamul de pe masa si sticla de vin rosu....da, ati citit bine, FLORINEL PLANTOS A FURAT SALAMUL SI STICLA DE VIN ROSU....probabil, i-a dat bila neagra primarului Cristea, fiindca nu l-a lasat sa ia mai multe sticle de vin.
Pe blog, a facut o postare, cum ca, trebuie sa bei vin rosu si sa mananci ciocolata sa nu dai in damblageala....in cazul lui, este nevoie de muuuuult vin rosu, si daca nu i-a permis sa fure mai mult, inseamna ca Primarul Cristea, e impotriva sanatatii cetatenilor.

http://www.presaonestilor.com/?s=vinul+rosu&submit=Caut%C4%83

Asa ca , incepand de azi, il vom numi  pe inculpatul FLORINEL PLANTOS, Florin Salam de Onesti, ca tot ii place lui sa-i porecleasca pe toti ( ma refel la porecla "cap-patrat" pe care i-a dat-o lui Nicolae Gnatiuc) Porecla lui de FLORIN SALAM DE ONESTI, nu vine de la faptul ca stie sa cante, ci pentru ca stie sa ciripeasca, pentru cei care il platesc mai bine! Sunt curioasa sa stiu ce fel de salam era pe masa de protocol si ce fel de vin rosu...au fost intrebati renumitii jurnalisti ,daca sunt deacord cu calitatea acestor produse???  Na, trebuie sa stie si acest jurnalist care, se tot plange, ca-i bolnav de inima si cu trigliceridele cat blocurile din Dubai, daca are voie sa manance si sa bea asa ceva...ca altfel  am putea trage concluzia ,ca Primaria incearca sa omoare "jurnalistii"....Asta, poate  a fost scopul ascuns, cand Primarul  l-a acceptat sa ramana la masa de protocol!!!!  Rusine Primariei, ca nu s-a gandit la Plantos si Ungureanu si nu au adus  pentru "jurnalistii neaserviti" niste  icre de manciuria si niste sampanie Dom Perignon!!!!

NOTA PENTRU CEI CARE VOR PROMOVARE:

Nu va lasati prada minciunilor scrise de FLORINEL PLANTOS zis TANASE  pe blog lui . Daca Plantos si Ungureanu au multe grupuri pe facebook, care aparent au multi membri, e doar un tertip sa va fraiereasca....un "prieten" acaparat de el , sau de conturile lui false, e membru in toate grupurile pe care le detine. Acum, eu sunt femeie de afaceri si nu as da banii pe reclama falsa....e una, sa pui cate un fluturas la 1000 de apartamente si alta, sa pui 10 fluturasi la 100 de apartamente, nu credeti???? Nu va lasati dusi de minciunile lui FLORINEL PLANTOS si nici ale lui EUGEN UNGUREANU, ca banii de promovare  sunt bani aruncati pe fereastra!!!!!



miercuri, 16 septembrie 2015

2015-Premiile Oscar: actor-leading role-Lica Chitcan

O colectie de video primita de la prieteni virtuali.
Vedeta principala: LICA CHITCAN....marele gigolo de Onesti, care prin "talentele " lui a reusit in ultimile 3 decenii sa fie intretinut de femei ( cu , sau fara voia lor) Ma aflu pe lista celor tepuite de  el, cu suma de 5000 de euro...VIZIONARE PLACUTA!
                                     1)



                                    2)


                                    3)


                                      4)

                                      5)


                                    6)  Si filmul castigator , dupa parerea mea, este cel de mai jos....



                                 
                                       7)


                                     8)




 



Lica Chitcan, "plictiseala mare domnule!"

Am citit in deaproape postarea lui Lica Chitcan prin care ne anunta ca la cei 56 de ani pleaca la facultate. I-au trebuit 9 ani sa termine o scoala de arta,oare in cat timp va termina facultatea??? Am citit si comentariile....Redau mai jos, postarea in cauza.....


cica " e mare plictiseala" .....normal ca e, daca comparam cu vremurile  traite acum 5 ani !!! Cine mai era ca el!!!! Acu, se da insurat....pai, voi credeti, ca un vulpoi batran, ca el, care toata viata a avut capul intre picioarele multor femei, se schimba, de dragul statului la tara??? Cristina, l-a facut presedinte UAP, i-a facut casa, asa cum isi visa el, unde sa picteze, dar, sita trebuie schimbata ( cam asa ii spunea fostei sotii, Mioara)  Cristina Cioca ( sau Chitcan, cum vrea sa fie cunoscuta pe facebook) tine ochii pe el, ca pe butelie si normal ca, pentru el, e mare plictiseala....

Lui Lica Chitcan il place actiunea.... comparati si voi viata lui de taran, de acum, cu cea a verii 2010...
Venise in vacanta Mioara ( sotia , pe atunci) ...venise cu euroi!!!! Si Licuta ( cum il alinta amanta Lia Gornoviceanu) era politicos nevoie mare....." Mioara, merg cu tine la dentist,vorbesc eu cu medicul....Mioara, mergem impreuna la ai tai, ca ti-o fi dor de ei, saraca de tine nu i-ai vazut de atata timp" " Mioara, plec la atelier, fac ceva rame si apoi vin si mergem pe unde ai tu nevoie" sa il scuipi de deochi , nu alta ,pe un barbat atat de atent cu nevasta, nu-i asa??? Tineti-va flegma.....caci, cum iesia din casa, era repede pe telefon: " Liuta, iubita mea, printesa mea, buna dimineata!" "Nu am dormit toata noaptea gandindu-ma la tine...." Si uite asa era Licuta cu Liuta pe telefon 2-3 ore...." Liuta, te las pentru scurt timp, stiu ca esti femeie cu afaceri si mai trebui si sa muncesti, dar abia astept sa vorbim dupa-amiaza...asa greu va trece timpul pana iti aud vocea din nou!!!" Si cam, cand termina cu Liuta, se facea ora trezirii mele ( fericitul de el, eu eram la 7 ore decalaj de Romania)  Baga 2-5 e-mailuri, "cut and paste" ca nu avusese timp de compuneri originale .....si cum ma trezeam, ma cauta pe skype: " S-a trezit moaca mea blonda??? Pofta la cafea, zana tineretii mele" " Ce dor imi este de tine....vreau sa te vad, intra pe camera" Si uite asa, pierdea 2-3 ore cu mine pe skype...." ma duc sa o ajut pe Mioara, imi este mila de ea....chiar daca noi doi am terminat si nu o mai iubesc, e totusi mama copilului meu si o sa o ajut, cat e in Romania" Vai, ce barbat sensibil!!!! Ce femeie nu s-ar bucura sa fie langa un asa caracter frumos????Ce femeie norocoasa te simteai cu un asa barbat! Suntem oameni trecuti de 50 de ani... ce  barbat sensibil si politicos!!!!
" Liuta, eu am muncit pe branci, pe baricate aici la atelier, tot cu gandul la tine, sunt frant, infometat si te-am sunat doar sa iti zic ca te iubesc, te vreau si vorbim maine"
Si dupa alte 2 ore cu Liuta pe telefon, "Licuta" pleca acasa ostenit...dar nu plictisit, ca acum!!!!!

Si atitudinea asta falsa si escroaca, i-a adus bani cu imprumut de la mine, bani de la Lia Gornoviceanu si a convins-o pe Mioara sa faca un imprumut la banca CAR si pentru care, au girat cu apartamentul pentru care e executat acum silit......
Cum sa te plictisesti cu o asa activitate si 3 femei aburite in acelasi timp???

El, care timp de 30 ani a facut acest lucru si a jonglat femeile, ca un profesor de circ, credeti ca s-a gandit vreodata ca una din femei va lua legatura cu alte amante , cu sotia, ca ele vor compara e-mailuri sa observe ca sunt acelasi???? Ce noroc pe el , ca am aparut eu!!!!!
Iata si dovezi la ce am afirmat mai sus:

iata un e-mail "cut and paste" Un artist ca el, atent la detalii, sa scrie in mijlocul primaverii, ca e " e o zi frumoasa de toamna"???


Click pe poza sa-l vedeti mai mare si sa il puteti citi ( priviti data si cititi ce zi de toamna e!!!)

Daca zice careva, ca popaliky@yahoo.com  si ccostaceov@yahoo.com nu-s e-mailurile lui, eu pot dovedi ca sunt ale lui Lica Chitcan...

Iata un e-mail, cat de mult era afectat de suferinta Mioarei:

 Click pe el sa puteti citi....

Iata si e-mailul in care imi spunea ca impreuna cu ea vor imprumuta bani de la banca:



Iata si conversatia mea cu Lia Gornoviceanu despre perioada cand era Mioara in tara, in 2010



Cand a aflat ca am luat legatura cu amanta si am schimbat amintiri, normal ca a explodat si mi-a trimis un e-mail demn de om dezechilibrat  prins cu mata-n sac.....i-am raspuns  pe masura impactului facut de e-mailul lui:


Deci cam asta e Lica Chitcan care zilele acestea de cam plictiseste la tara.....intr-adevar e plictiseala mare cand nu mai poti sa iti exersezi adevaratul talent de gigolo de Onesti!!!

joi, 10 septembrie 2015

Trei, Doamne si toti trei!!!!!

Am  vazut ca ziaristul turmentat si-a actualizat poza de profil pe facebook si a facut o postare pe blogul lui: Presa Onestilor.....cica, daca doriti promovare sa o faceti prin blogul lui, ca blogul e accesat in toata tara si pe cele  5 continente.....poza de profil e in tema cu postarea: poza de milog!

Nu cred ca sunt multi care il iau in serios ( poate vre-un restaurant sau doua, care-i plateste cu un blid de mancare facuta la cazan)
Blogul meu e deja accesat de aproape 18 000 de ori si postez doar de Chitcan si ziaristi inganfati....as putea cere bani, dar sincer nu as vrea sa mai promovezi alti indivizi atat de " speciali" ca astea!!! asa ca nu va luati dupa palavrageala lui....

Deci sa va spun cum face FLORINEL PLANTOS zis FLORIN TANASE si EUGEN UNGUREANU publicitate....
Totul a inceput cu vre-o 3-4 ani in urma, cand Ungureanu  a fost laudat chiar de Plantos, ca are peste 200 de grupuri pe facebook ( asa isi promova calitatea de cantaret la nunti ,a lui si a sotiei) Chiar a mers un timp, promovarea pe facebook: si eu, la nunta ficei mele, tot la sotia lui m-am gandit, dar am renuntat, cand mi-au spus multi cat cere si ce muzica canta.....

Veti intreba cum e posibil sa faca atatea grupuri.....
1. isi fac conturi false
2. cer prietenia la cat mai multi ( aceste conturi au mii de prieteni)
3. apoi ii inscriu automat in toate grupurile pe care le au)


Florinel Plantos a invata repede metoda de la vulpoiul batran Ungureanu si ce s-a gandit el? El nu are ce promova, dar, daca din aceste grupuri, ii trimite pe oameni pe blogul lui, acolo poate sa ceara bani ( scuze.....sponzorizare!!!!)
A inceput cu oamenii de afaceri, apoi cu politicienii.....asa a primit Plantos/ Tanase bani moaca si si-a rezolvat problema de sanatate cu 2-3 stenturi...Eu, personal am fost cu el la o clinica privata in Bucuresti, acum 4 ani si era bine merci....dar el tot continua sa ceara inca 15 000 de euro , cica pentru alte inca doua operatii. Pai sunt 4 ani de atunci, si daca ar fost asa de grav, ar fi dat coltul demult!

Pana acum vre-un an in urma, Plantos sarea la gatul oricui, care incerca sa posteze orice fel de promovare in grupul presa onestilor sau valea trotusului ( grupurile lui) de pe facebook: cica e regula de la facebook cel mare!!!!! Dar daca voiai cu tot dinadinsul, te lasa, contra cost bineinteles!!!!
Ei bine, lumea s-a mai desteptatit si l-au cam raportat la  facebook si pe el si pe Ungureanu....Au fost luati prin surprindere si au pierdut controlul unor grupuri....acum s-au asigurat si amandoi si-au pus ca administratori la grupuri ,mai multe conturi, majoritatea false.

Cat despre Exlusiv on line, vad ca promoveaza muzica prin vimeo....astept sa vad ce zic cei de la acest site despre activitatea lui...ca am tare mare banuiala, ca nu plateste nici un parai pentru ca foloseste acest site si mai am o banuiala : ca nu declara veniturile castigate la nunti....dar, am vazut ca DNA-ul e  mare fan al tiganilor si cantaretilor de la paranghilii....

Si cum nu am vorbit niciodata fara dovezi va dau cateva mai jos:

iata administratorii presei onestilor ( de frica, stiind ca 3 sunt conturi false, si-a adaugat si fica)


Iata cum isi adauga membri in grup:


iata cum face si Eugen Ungureanu pe grupurile lui:


Ca sa nu mai vorbim ca pe langa conturi false ca Ion Moldoveanu, Romeo Barna, Dorina Agapie  si multe altele, Eugen Ungureanu are mai multe conturi pe numele lui , iata cateva gasite de mine:







Ca, jurnalistul lautar face cat 3 persoane normale, nu e atat de grav, si nici atat de dus ca Plantos, care are si o relatie cu contul lui fals....


Plantos, zis Tanase, cum puii mei il mai cheama  ( la fel ca si la Cristina Cioca,ba  Ciobanu,ba  Chitcan....ca e abia la litera "C"...mai are pana termina alfabetul :) :)   ) primeste "like-uri" de la conturile false:


Am primit de la prieteni un " screen saver" ....daca faci greseala sa ii ceri prietenia lui Ungureanu ( ca na, scrie acolo ca aveti multi prieteni comuni si zici, poate il cunosc pe acest individ) cum o faci,  cum pac, te adauga in grupurile lui!!!!




Plantos prin contul fals Cenau, foloseste chiar un autoposter, fiindca si asa ,crede ca munceste prea mult:


Deci: avem doi, asa zisi jurnalisti, care se cred asa de buni si valorosi ca se " auto inmultesc" ,avem un pictor cu multiple vizite la psihiatrie, care se crede Mayweather ( poate vrea sa stie sa se bata ca el, sau poate vrea sa fie negru, ca o fi auzit el ca aia sunt "dotati".... si lui i s-a spus ca in acea zona , cam duce lipsa de dotare!!!!) si toti 3 Doamne, sunt ONESTENI.....


luni, 7 septembrie 2015

Waldo de Onesti

Cu ceva ani in urma , a aparut o serie de carti "Where's Waldo" menite sa dezvolte atentia copiilor cautand sa gaseasca in pozele cartii acest personaj. Aceste carti, au avut o mare popularitate,la acea vreme, atat in randul copiilor, cat si in randul adultilor...astfel au aparut tot felul de pariuri, cine il gaseste pe Waldo mai repede contra cronometru....






Va propun un joc de atentie mai ...romanesc: unde e "waldo de Onesti"????
Iata-o pe "Waldo de Onesti" si poza de grup de la nunta ficei ei....nu, ea nu e pozaru ( si va pot spune ca in timpul nuntii, ea era acasa , pe messinger, ii tinea de urat concubinului plecat la pictat peretii unui bloc in Italia)







Asa concubina mai zic si eu, toti barbatii stau la rand.....dar o mama asa, nu prea ar vrea nimeni!!!

vineri, 4 septembrie 2015

Ape tulburi pentru jurnalisti aserviti...




Am tot postat despre jurnalistul lautar, Eugen Ungureanu si argatul acestuia, Florinel Plantos, zis Florin Tanase.Am tot argumentat ca Exclusiv TV NU ESTE televiziune....este un canal de youtube. Presa Onestilor, NU ESTE nici ziar, nici presa, este un blog. Plantos ( AKA Tanase) si-a facut blogul ca sa poata sa cerseasca bani ,sa traiasca  de azi pe maine...iata ce apare in dreapta, chiar pe prima pagina a blogului Presa Onestilor:



De ceva vreme, jurnalistul turmentat  tot scrie ca el si Ungureanu sunt singurii jurnalisti NEASERVITI , care prezinta onestenilor adevarata realitate a primariei....zau, ca nu stiu daca sa rad sau sa plang: sa rad, ca ii cred pe onesteni atat de prosti, sau sa plang ca Onestiul a ajuns sa fie manipulat de astfel de indivizi. Iata postarea pe blogul Presa Onestilor in  care Plantos ( zis Tanase) vorbeste despre presa "neaservita" din Onesti
http://www.presaonestilor.com/2015/09/01/deplasarea-in-franta-a-sefilor-din-primaria-onesti-pe-ascuns-dar-pe-banii-cetatenilor-ar-putea-avea-urmari-penale/



Ungureanu, a esuat in tot ce a facut si acum, cam duce lipsa de bani....asa ca, e logic, ca e dupa ciolanul impartit la viitoarele alegeri. Jurnalist  nu a fost niciodata Ungureanu, si asta se vede clar din modul in care relateaza, ce numeste el, stire. Stirea cea mai mare, e ca se vede pe monitor si isi aude propria vocea....Acum vreo 10-11 ani, a fost asociat la Radio 21, dar mai mult punea muzica, preluand de la statia nationala...nu poate sa vina cu nici un reportaj/ articol facut de el nici macar in acea perioada, pentru ca nu a facut asa ceva!....El mai mult canta la nunti si se ocupa de cantareti. Ca si  Lica Chitcan , pictorul escros, vulpoiul asta batran, sufera de grandomanie. Se pare ca dupa ore indelungate de cantat la petreceri pana in zori si bautura consumata  la greu, lautarul nostru proclamat jurnalist, cam emana mirosuri puternice, incat colegii de formatie l-au poreclit SCONCS. Era mare mandru de noua lui porecla, pana intr-o zi,cand a aflat, saracu, ce inseamna SCONCS: un indemn la dus si sapun!!!!! Asa ca , daca intentionati sa-i dati interviu, luati-va masca de oxigen!!!!

Acesti doi jurnalisti au ramas NEASERVITI doar vreo cateva saptamani, ca acum sunt trup si suflet cu liberalii si o spun tare si raspicat.


Si cum, cine se aseamana se aduca, era de asteptat sa fie protejati de Gelu Panfil. Domnul avocat si consilier in Primaria Onesti, ca o broscuta tanara, a sarit la viata lui pe toate frunzele politice ,inclusiv PSD, cand era flacau la mama...
Oare e coincidenta, ca acesti doi clovni jurnalisti nu au scris nimic de incidentul cu pumni, in care Gelu Panfil a fost protagonist??? E plin google de articole despre incident si multe au aparut in presa scrisa, nu ce ade bloguri si canale youtube.... Nu cred in coincidente.....


Ca si Ungureanu si Plantos, dupa o mica discutie cu Gelu Panfil pe facebook, pentru ca nu am fost o sustinatoare oarba a viziunii lui, m-a elimitat din lista lui de facebook....a fost singurul mod "violent" de care a sispus in cazul meu, considerand ca ma aflu la vreo 7000 km departare de el.....cand nu poate sa-si sustina cauza, intr-un mod civilizat virtual, cum credeti ca ar putea sa isi sustina un plan in fatza consilierilor din Primarie???. Tocmai de aceea, nu cred ca va fi o alegere ideala pentru PNL....dar o sa vad ce imi va raspunde si Mihai Razvan Ungureanu la aceasta intrebare.
Eugen Ungureanu posteaza ,in draci, in toate grupurile Exclusiv, dar am si eu o intrebare, ca sa ma dumiresc de popularitatea acestei "televiziuni" : intr-o postare cu titlul inspaimantator" Haos la Onesti" dupa 9 ore de la postare, ai primit doua like-uri de la Cristina Cenau si Roxana Irimia , amandoua conturi, conturi  false ale lui Plantos....din peste 9000 de membri in grup???


 Cum stiu ca sunt conturi false??? A spus-o chiar plantos in CV-ul lui, iar Cenau e pe departe cont fals: ca si Romeo Barna si multe altele ale lui Ungureanu ( lucru confirmat si acum ceva ani in urma intr-o postare pe Presa Onestilor, chiar de Plantos/ Tanase)



Si cu doi astfel de jurnalisti " cunoscuti si apreciati" ,vrea Gelu Panfil sa castige fotoliul Primariei Onesti??? Nu prea dau un ban pe partide, ce trebuie onestenii sa vada, inainte de culoarea partidelor, este caracterul celor care reprezinta aceste partide....ca nu partidele vor fura si secatui orasul ci reprezentatii lor mincinosi avizi dupa bani si putere. Sincer, am avut o alta parere despre Gelu Panfil, dar m-a dezamagit total...