miercuri, 29 iulie 2015

APARENTELE INSEALA

Putini poate au citit o stire din Marea Britanie despre scandalul cauzat de John Sewel lord din casa Lorzilor. La cati corupti si nebuni sunt in Parlamentul Romaniei, sigur stirea a trecut nesemnalata. Acest individ,   un sot si tata exemplar, un mosulica de 69 de ani, considerat un exemplu de etica englezeasca....ce sa vezi??? a fost filmat cu doua prostituate, tragand pe nas. Din filmulet se vede clar ca nu e prima data cand facea asta....
https://www.youtube.com/watch?v=dj42nmvaoxg

Un alt mare scandal in USA, este acela  cu marele actor Bill Cosby. Un talent, un geniu, cunoscut pe tot globul. Un tata exemplar , casatorit de ceva zeci de ani cu aceeasi femeie...anchetat pentru viol. Isi droga victemele inainte sa le violeze....si se pare ca o facea de ani buni, ca au fost zeci de femei carora le-a aplicat aceasta metoda.

 Cand a aparut  prima femeie care l-a reclamat la politie, lumea a sarit pe ea: o nebuna, o psihopata, dezechilibrata mintala, o oportunista, vrea banii lui si vrea sa-i apara numele in ziare....apoi a fost ninfomana, asta a cautat, Bill Cosby e un talent, e cel mai bun comedian, e sot exemplar....Datorita acestei femei, celelalte au prins curaj si au mers la politie...cazuri de viol erau si cu 43 de ani in urma...

Ce vreau sa spun prin relatarea acestor doua cazuri?? Simplu: chiar si oameni faimosi pot fi escroci! Citeam un comentariu pe facebook in care unul zicea ca nu crede nimic din povestea mea, pentru ca il "cunoaste" pe Lica Chitcan si il vedea des " cu sevaletul pe Casin si pe Perchiu" Oare , pentru acest motiv, nu poate fi vinovat de tot ce il acuz eu??? Doar ca e pictor si oamenilor le place ce face, poate fi nevinovat??? Cum se justifica legatura??? Sunt cazuri zilnice la televizior cu escroci, violatori, hoti, ucigasi care "pareau oameni normali. Tocmai oamenii care erau considerati "oameni de treaba" sunt cei care comit tot felul de smecherii si ilegalitati,si pentru ca au acest dublu rol, unii ignora dovezile.

Nu as putea  acuza pe nimeni de minciuna si inselatorie, nici public , nici privat , fara sa am dovezi clare despre ce vorbesc, nu inainte de a fi ferm convinsa ca imi pot justifica afirmatiile. Lica Chitcan nu a reactionat ca un om smerit, onest care a fost inteles gresit. Un astfel de om, cand eu i-am cerut banii inapoi, ar fi incercat sa rezolve problema onest si sincer, ar fi cautat sa ajungem la o intelegere, si-ar fi cerut scuze, ar fi argumentat ca undeva a fost o neintelegere si ar fi facut tot posibilul sa o rezolve...Daca ar fi procedat asa, as fi fost mai intelegatoare,toti gresim, l-as fi inteles sa plateasca in timp....
Va redau mai jos o convorbire pe mess chiar dupa ce am aflat de banii furati de pe card:

Aaa, si daca va zice Chitcan ca el nu e ccostaceov, cautati pe blog, am postat declaratia lui de la politie in care scrie cu mana lui ca a conversat pe messinger cu mine cu acest ID.

Tupeul si aroganta cu care mi-a vorbit, denota ca a fost in deplin control al actiunilor lui si deliberat m-a furat de bani, fara nici o intentie de a-i returna. Nu a fost pregatit insa, ca eu sa fiu atat de ambitioasa si sa aflu atatea despre cum isi castiga existenta marele pictor escroc. Se spune ca hotii cu prea mare confidenta de sine, sunt cei care fac greseli si sunt prinsi.


Mai stiu, din cursurile pe psigologie, ca reactia initiala a oamenilor, este de obicei cea mai reala.
Cand l-am contactat pe Mircea Chitcan, fiul lui, inainte de a avea sansa sa il abureasca taica-su, reactia lui a fost surprinzatoare pentru mine. Nu mi-a scris: " tatal meu e un om integru, avem o legatura stransa si tot ce imi spuneti sunt aberatii" Nu, nici pe departe...iata ce mi-a scris Mircea Chitcan:


Cand am ajuns la Mioara , fosta sotie, m-a primit in casa, mi-a oferit o cafea , nu mi-a spus" femeie, esti nebuna, Lica nu a facut niciodata nimic sa imi pierd increderea in el, e un sot exemplar si un tata iubitor" Nu, nici pe departe....mi-a spus: " nu stii viata mea, draga mea, eu trebuia sa dau divort de Lica dinainte de a ne casatori" ,....si a mai zis: " Lica a avut intotdeauna femei cu care ma insela, uneori, educatoarea de la gradinita lui Mircea ma suna la magazin sa ma duc sa-mi iau baiatul, ca taica-su a uitat sa-l ia de la gradinita" Una dintre convorbirile cu Mioara, le gasiti aici.


Cand Cristina Cioca imi scria ca a fost cu el la medic pentru ca ia prea multe pastile, oare nu e destul ca oamenii sa isi puna intrebari despre integritatea unui astfel de individ???


Escroci ca el , stiu sa spele creierii multora, usor si subtil....am vazut metoda de pe vremea comunistilor, cand eram urmarita de securitate pentru dorinta mea de a parasi Romania.
Iata mai jos doar doua exemple de manipulare subtila....el e "pictorul sarac , care traieste din ce munceste si nimeni nu-l ajuta" ...desi e dovedit ca fost si este un intretinut, ca a primit sute de mii de lei de la femei si imprumuturi de la banci, primarie , pe care nu a intentionat niciodata sa le plateasca inapoi.




Acest " sarac si credincios pictor" are cu totul alt vocabular si o aroganta de neinchipuit cand vine vorba ca te opui intentiilor lui...Cum sa ii tina piept vreo alta femeie din Romania, cand are atitudinea care reiese din postarile de mai jos???

Cum isi folosete "prietenii" la fel de josnici ca si el sa lupte pentru el, intr-o postare viitoare.....

sâmbătă, 25 iulie 2015

"Doamna" din Oituz...

Tocmai vazui ca doamna Anisoara Cojoc ( scruze: Anna Cojoc, atentie,Anna cu doi de "N") a postat ceva pe peretele lui Florinel Plantos  cu aluzie la mine.... Poate ar trebuie sa-i amintesc acestei doamne, unele aspecte care i-au scapat: eu nu am zis nimic, cand  ea facea tot felul de comentarii in italiana pe peretele de facebook a lui Lica Chitcan ( ca sa ii duca in eroare pe prostii din Onesti, si sa le arate acestora ce mare artist e acest escroc),  nu am zis nimic nici dupa conversatia mea cu un anume Alfredo, chiar daca am aflat ca el a fost iubitul ei....mie mi-a fost de ajuns sa aflu ca Cioca si Chitcan au fost in Italia la cersit de bani.... ca Anna ( cu doi de "n") s-a iubit cu Alfredo, nu era deloc relevant pentru mine....dar, bre, cand incepi si ma faci de tot rahatu' pe peretele de facebook a lui Chitcan, fara sa ma cunosti, fara sa stii nimic despre  mine, nu e normal sa scot la iveala ce stiu??? Si mai am multe, ca Oituzul e mic rau si lumea vorbeste....


Am vazut ca participi la o expozitie cu ceva poze....cica e un spectacol cu cina si biletul e 10 euro....tanti Anisoara, am fost si eu prin Europa... ce spectacol e asta cu cina la doar  10 euro, ca eu pe unde am cinat, cu 10 euro abia cumperi doua cafele???

Scrii ca oamenii adevarati, de cultura te apreciaza...


o intrebare: toti ti-au fost iubiti, pana sa te "aprecieze" ????

Vad ca pe peretele lui Plantos stii sa scrii pe romaneste....doar ca iar ai facut o greseala gramaticala: poate il intrebi pe marele maestru Chitcan sa iti spuna unde-i greseala !!!! :) :) Am spus "iar" pentru ca nu e prima data: iata link-ul postarii mele anterioare.

http://www.ratacirilepasariiphoenix.blogspot.ro/2015/06/lica-chitcan-si-muierile-2.html


Mi-ai scris ca ma dai in judecata, ca sa te cunosc cine esti....astept! Pe ce criterii ma dai in judecata , inca nu stiu si nici fica-mea , avocat de meserie, nu prea poate intui.....


Si vezi ca ai mancat un "i" . Scrie Ana cu un "n" si poate poti astfel "cumpara" un "i"...

Contacteaza-l pe Plantos, tot a mintit el ca sunt zeci care m-au dat in judecata.....eu tot astept de vreo 3 ani!!!! Ce am postat pe blog, au fost concluzii bazate pe ce am gasit  pe net si pe conversatia cu Alfedo al tau, eu nu am mintit ....Tu ce dovezi ai avut cand ai asumat ce ai scris pe peretele lui Chitcan ( el are nevoie de apararea ta ), dar ai stiut sa ma improstii pe mine cu noroi??? Stii tu care au fost discutiile si situatia mea cu Chitcan, stii tu in ce circumstante m-a furat Chitcan de bani??? Cat de ingusta la minte trebuie sa fii sa crezi doar jumatate din poveste ( adica partea lui) ??? Sau poate te-a "platit" si pe tine ca pe altele....


Eu, nici pe departe cu ma consider desteapta, dar cred ca atunci cand deschizi gura, fa-o cu dovezi...si nu da lectii cand tu nu esti perfecta..

Cristina Cioca a scris ca sunt o depravata, ba chiar  si fiica ei minora mi-a scris ca fetelor mele le va fi rusine cu mine....Eu mi-am tinut fetele in scoli ( cate 2-3 facultati fiecare) Cristina Cioca si-a "pierdut" fetele de sub control, ca era prea preocupata cu iubitii ( si asta din spusele unui fost amant)
Fica cea mare a preferat sa locuiasca cu taica-su si a preferat sa se marite devreme ( fara nici macar sa ia bacul) doar sa scape de situatia in care era...


Sigur am facut greseli la viata mea, dar nu am ignorat niciodata fericirea ficelor pentru un amant. Fica Cristinei e mai apropiata de soacra decat de ea si asta e cel mai mare indiciu ca fica ei e o fata echilibrata care a stiut importanta unei adevarate familii si s-a orientat catre o familie adevarata.

Iar daca credeti ca iar am mintit in vre-o afirmatie, sunt dispusa sa postez dovezi: de la discutiile mele cu Cioca pe messinger, discutia mea cu fica minora , dar si discutia mea cu fostul amant al Cristinei Cioca....

Asa ca doamnelor, inainte de a vedea paiul din ochiul meu, analizati-va pe voi si nu mai prostiti lumea in apararea voastra disperata pentru un escroc.....Pe mine nu ma intereseaza  Anna Cojoc, Cristina Cioca, ci  escrocheria si furtul comis de Lica Chitcan....femeile de care se foloseste nu dovedesc decat cat de naive si manipulate pot fi: de la Cioca, la Liana Chirila ,de care voi scrie cu o viitoare ocazie


marți, 21 iulie 2015

Jeguri....

" Nu spune necazul tau la nimeni" " uita si mergi inainte" "asta e, nu ai ce face" ....cam asa esti sfatuit in Romania ,cand o nedreptate  ti se intampla. Ma gandesc acum la adolescenta violata barbar de sapte jeguri de oameni. Astfel de sfaturi nu duc decat la depresie si chiar la sinucidere. Rata de suicid in randul romanilor este alarmant de mare, dar pe  nimeni nu intereseaza !!!!!!

Acelasi lucru am fost sfatuita si eu, in cazul povestei mele cu Chitcan. Dar eu stiu ( traita fiind in alta lume) ca nu asa se procedeaza....faptul ca Lica Chitcan, m-a furat si m-a mintit chiar cand eu treceam prin drama mortii sotului meu, a fost mai devastator ca furtul celor 5000 de euro.

Ce au facut cele sapte jeguri, dupa ce au chinuit-o pana si-a pierdut constiinta, tanara femeie? Au amenintat-o....ba mai mult , mama unuia a facut un  grup pe facebook in care "baietii astea smecheri" erau felicitati, erau eroi, erau aratati ca, baieti de care familiile lor sunt mandre ,ca sunt baieti crestini cu frica de Dumnezeu si merg duminica la biserica....cine a gresit?? FATA! I-a provovat, a cautat-o ca e o curva....

Ce a facut Chitcan cand i-am spus ca il voi da in judecata si ca voi face totul sa aflu adevarul cu ce se ocupa el pentru as castiga bani??? M-a amenintat....Apoi a inceput sa posteze pe facebook ca o victima....m-a descris ca pe un ateu incult, urata, grasa, ucigasa de sot, psihopata....Cat de prost poti fi sa scrii toate acestea ,cand erau ca dovezi sute de e-mailuri in care ma diviniza si in care ma numea iubitica, printesa, zina etc???? Apoi, i s-a alaturat Florinel Plantos cu alte intimidari, amenintari si minciuni.

Se pare ca tactica e aceeasi...cand hotul prins incepe sa strige "hotii!" Ce a urmarit Lica Chitcan, Florinel Plantos si cei 7 jeguri de asemenea??? Au urmarit sa obtina tacerea....

Violul tinerei s-a petrecut acum 8-9 luni in urma,  cei sapte "baieti smecheri" iesisera de sub acuzatii, scapasera  de inchisoare, erau bine merci, lumea era a lor.....pana cand oamenii adevarati au inceput sa i-a atitudine si sa mediatizeze povestea iar acum sunt aratati cu degetul de o lume intreaga, sunt tratati asa cum ei au tratat-o pe biata fata....si sunt sigura ca povestea nu v-a ramane asa!

Dupa umilinta mea pe facebook si in blogul lui Florinel Plantos " presa onestilor" si ei erau convinsi ca nu voi mai pune piciorul in Romania, dovezile mele vor ramane ingropate si povestea uitata. Dar nu a fost sa fie asa, pentru ca am urmat metodele folosite de ei si atat aici cat si intr-un roman, povestea va fi cunoscuta.

Aceste metode de umilire folosite de astfel de paraziti ai societatii, dau roade uneori, pentru ca oamenii si mai ales femeile sunt indobitocite sa creada ce spun barbatii....Femeile slabe sunt amenintate, batute, umilite, inspaimantate ca vor fi aratate cu degetul....sunt spalate pe creier sa creada ca doar femeile cu suflet bun ( a se citi proaste si naive) sunt preferate de barbati ca femei ideale. Respectul pentru o femeie puternica cam lipseste in Romania.

Legile vor fi schimbate cand societatea va reactiona. Oamenii cu gandire sanatoasa trebuie sa se uneasca si sa condamne public  astfel de cazuri.

Nici pe departe nu consider ca povestea mea e tot atat de dramatica ca cea a acestei adolescente din Vaslui....doar metodele folosite de cele sapte jeguri sunt universare, bine cunoscute  , intre escroci.

Niste boi!


duminică, 19 iulie 2015

Florinel Plantos-ziaristul dezinformat???



Tocmai am vazut ca "marele ziarist" a publicat pe "marele ziar"  blogul numit "Presa Onestilor" un asa-zis articol despre "marele pictor" Lica Chitcan.....Acu am inteles de ce blogul lui Florinel Plantos care se semneaza si sub numele de Florin Tanase si George Martin si Roxana Iremia si Cristina Cenau se numeste Presa Onestilor.... chiar asta lipseste in el: ....ONESTITATEA.

Trebuie sa fie prostie, ca nu pot crede ca, poate sa existe atata manipulare in mod constient, sa ai tupeul sa scrii un asa articol. Cica Chitcan a facut lista pictorilor dintr-un album emis de Elite Pro Art.....
Sa mori tu ???? Pai, am scris pe blog despre asta acum vreo 8 luni.....Cum??? sa cred ca Florinel e asa de manipulat de Chitcan si nu stie adevarul??? Pai un adevarat ziarit , s-ar fi  interesat inainte sa publice, nu-i asa??? Dar , cum am mai tot spus, blogul lui nu e ziar si chiar daca ar fi stiri mult mai importante despre care sa se scrie, din ele nu castigi bani de mancare, tigari, bautura si pacanele!!!!

Ca sa apara un acel album de pictura , Chitcan a platit pentru asta si orice alt artist plastic, ar fi putut face asta!
Cat despre pozitia lui Chitcan ca presedinte al unui ONG numit Uniunea Artistilor Plastici am mai Vorbit....sa nu credeti ca este adevarata Uniune a Artistilor Plastici de acum zeci de ani si unde au activat artisti plastici de renume ai Romaniei...nici de cum, este un ONG al unui asa-zis Traian Marza din Alba Iulia care ( datorita faptului ca legea i-a permis) a "furat" numele de Uniunea Artistilor Plastici si l-a dat ONG-ului format de el.



Iata ce scria pe peretele sau de facebook, Mihaela Pandelescu, cea care organiza expozitia Elite Pro Art:



Iata si link-ul postarii mele din 2014:

http://www.ratacirilepasariiphoenix.blogspot.ro/2014/11/pagina-de-facebook-popa-liky-este.html

SI iata si link-ul la articlul scris azi de Florinel Plantos, zis Florin tanase pe blogul lui:

http://www.presaonestilor.com/2015/07/19/pictorul-onestean-lica-chitcan-inclus-in-albumul-elite-prof-art/

joi, 16 iulie 2015

Adevaratul FLORINEL

Azi pe un post de televiziune, am auzit pe cineva zicand, cata satisfactie si multumire sufleteasca poti sa ai cand ajuti oameni.....dar nu a mentionat ca asta depinde de oamenii pe care ii ajuti!!!!
Asa credeam si eu, cand i-am imprumutat bani lui Lica Chitcan, fara dobanda, fara girant, pe incredere, ca e om si ne cunoastem....ce am primit in schimb? Abureli amoroase, stiind ca in felul acesta, tot ce am facut eu, din omenie, devine discutabil in ochii unora.Doar un om experimentat si escroc ar fi putut gandi asa si ar fi putut face ce a facut , si cum a facut el....

Dar, daca intre mine si Lica Chitcan au fost discutii, angajamente, imprumuturi, opinii si am fi putut rezolva situatia atata timp cat ar fi fost comunicare si cu un mediator am fi putut ajunge la o intelegere.....de ce face Florinel Plantos ce face???

Eu cu Plantos nu am avut nimic de impartit, nu a fost o intelegere, nu a fost decat dorinta mea de a ajuta un om care, mi s-a prezentat bolnav de inima....Nu i-am spus si nu i-am promis o anumita suma de bani, nu i-am spus decat ca VOI INCERCA sa il ajut, asa cum ma pricep eu....

Denigrarea mea, minciunile postate de el si hartuirea din partea lui nu are nimic de a face cu jurnalism.... Daca el  ar fi jurnalist, ar posta si dovezile mele si povestea mea, pentru ca orice jurnalist stie ca TREBUIE sa dea dreptul la replica si celuilalt....el, in schimb m-a blocat si m-a sters de peste tot!!!!......In principiu eu nu am avut si nu am nimic de impartit cu el....si campania lui de a ma denigra ma face sa merg pe cale legala, sa imi apar numele si integritatea. Nu am alte procese cu nimeni ( dupa cum a afirmat el pe facebook) Am incercat calea legala cu Chitcan ( se poate vedea si pe site-ul judecatoriei Onesti) Am platit avocatul sa inregistreze procesul, dar , a pastrat banii si nu a platit la judecatorie. Cum exista atata coruptie in zona juritica intr-un oras mic, intentionez sa merg pe alta cale ( un proces international) dar acesta este mai costisitor si mai lung, din pacate.

Ce are Florinel Plantos de impartit cu mine??? Nu am idee.....si doar in instanta imi voi rezolva cazul. Nu sunt prima care il va da in judecata pentru calomnie.....Atitudinea lui revoltatoare , limbajul necaracteristic unui jurnalist, minciunile ii dau probabil senzatia ca e important. El se bazeaza pe faptul ca nu i de poate lua nimic daca va fi dat in judecata, pentru ca nu are nimic......dar poate ajunge in strada atat el ,cat si parintii lui, cu care, de fapt , locuieste la cei 51 de ani. Este deja dat in executare silita de o banca din Moinesti si de Bancpost din Onesti. Traieste din mila unora care ii mai dau cate 20-30 de lei ,doar sa nu mai fie deranjati de el....sunt chiar dovezi ca a primit bani inainte de o sedinta de consiliu de la Eugen Ungureanu, ceea ce poate dovedi de ce este atat de avid aparator si promotor a tot ce face si posteaza Eugen Ungureanu.

Florinel Plantos nu a mai scris pentru un ziar, de ani buni .....toata activitatea lui e pe blog ( pe care il numeste presa) si pe facebook.Cum scoate Plantos bani din facebook ???? Simplu: si-a facut foarte multe conturi false, pe care cere prietenia si acapareaza prieteni ( pe unele conturi ajungand la  mii de prieteni) apoi, pe toti ii trece pe grupurile administrate de el ( atat prin conturi false, cat si prin cel personal) Asa a ajuns sa aiba peste 17 000 de membri in Presa Onestilor si peste 6 000 in cel numit valea trotusului. Pot dovedi cu conversatii ca atunci cand cineva posteaza vre-un anunt , il lasa pe peretele grupurilor doar daca ii plateste lui o anumita suma ( cica , drept donatie, ca e bolnav)  A primit mii si mii de roni din donatii....daca a cheltuit ceva pe medicamente,cei mai multi i-a dat  pe centrala terminca si pe un avort al ficei ( care locuia , pe atunci in Irlanda) Are datorii si la magazinul din coltul blocului si multi bani ii cheltuie pe bautura, tigari si pacanele.
Am fost amenintata prin e-mail ,ca daca nu  "termin" sa ii mai cer lui Chitcan banii "va avea ac de cojocul meu" si ca ar fi "mai bine sa stau in tara mea, si sa nu mai calc pe la a lor" si asta se intampla cu mai bine de 3 ani in urma, inainte de a deschide eu acest blog unde sa-mi expun povestea romanului si toate dovezile acestei escrocherii. Asta nu miroase oare a amenintare???

Ca sa nu mai amintesc ca este agresiv fizic si ca a urinat pe usa politiei feroviare din Adjud.... Ca om, dar mai ales, ca asa zis jurnalist, are o integritate zero.....si multi din  oras stiu asta si il ignora. Credeti ca aceasta atitudine este cea  ideala cu indivizi ca el si Lica Chitcan??? Chiar a murit simtul civic in Romania si acesti paraziti ai societatii sunt lasati sa creada ca sunt mai destepti ca altii???
Nu stiu, intreb....dar voi reveni cu dovezi si amanunte.....

Dar se pare ca in ambele cazuri, vorba aceea: Dumnezeu e mare si vede, se adevereste.....adevarul  e diferit de ce incearca ei sa arate zambind la lumea nestiutoare.


joi, 2 iulie 2015

PLANTOS- elevul lui Lica Chitcan



Daca ma intrebati ce urasc mai mult, va voi spune ca, sunt oamenii falsi, duplicitari, mincinosi si fara caracter. Am citit si eu articoul pe care l-a scris Florinel Plantos despre primarul Laurentiu Neghina. Va atasez aici articolul, va rog sa-l cititi, ca sa intelegeti mai bine despre ce scriu eu mai jos:


Ma adresez lui Florinel Plantos, atat ca ziarist, cat si ca persoana privata:

Mai, Florine, cum poti sa scrii aberatiile pe care le scrii??? Cum adica singura presa care scrie adevarului este ExclusivTV si presa onestilor???? Alo! E cineva acasa? Presa Onestilor este UN BLOG, la fel este si ExclusivTV!!!!!!! De cand nu ai mai scris tu la un ziar adevarat, cu tiraj si care sa te plateasca ca free lancer??? Eugen Ungureanu e lautar, care se vrea in politica si cu ExclusivTV isi face reclama…..Acum il pupi in dos pentru ca iti mai plateste cate o masa, sau iti mai da din cand in cand cate 20-30 de lei???  Om mic ce esti, pentru 20-30 de lei , iti vinzi si parintii!!!!
Respect un om cu principii si cu idealuri….cand un om adevarat isi sustine punctul de vedere cu argumente si cu dovezi, eu pot sa-l respect, chiar daca punctul lui de vedere e altul decat al meu. Tu, ca si Chitcan de fapt, sunteti cum bate vantul…..daca o persoana te ajuta azi, o ridicati in slavi ( sa nu mai amintesc cate e-mailuri de “dragoste” scria Chitcan pana s-a vazut cu bani de la mine) apoi  o faceti de tot rahatul, cand robinetul s-a inchis…..
In numele lui Laurentiu Neghina, a lui Vreme, a parintelui Smarandi, a lui Bereski, a lui Alexandru Cristea , a lui Nicolae Gnatiuc, a Danei Lungu si multi altii …dar si al meu, sa iti fie rusine!!!! Esti un ipocrit, si lumea trebuie sa te cunoasca asa cum esti tu cu adevarat.
Vrei sa scrii despre politica din Onesti??? Despre Primar??? Poti sa o faci….oricine are dreptul, e o tara libera…dar fa-o cu argumente bine intemeiate, cu dovezi, nu cu speculatii si presupuneri . Daca ai fi un adevarat journalist nu ar trebui sa te legi de persoana fizica…..Pe Gnatiuc l-ai facut “cap patrat” pe Dana Lungu o faci grasa si de o 100 de kg, pe Alexandru Cristea il faci incompetent si ca merge in vacante scumpe si nu ar trebui sa aiba de unde din salariul lui de 700 de lei de consilier…. Dar tu stii ,ca Alexandru Cristea este un extraordinar manager financiar si darorita lui multi au accesat fonduri europene!!!…..tu crezi ca un tanar atat de inteligent ar sta consilier pentru bani??? Sunt si oameni care au simt civic si nu stau ca tine, cu mana intinsa sa cerseasca bani nemunciti, doar vaitandu-se ca sunt bolnavi. Te intreb: cati te-au facut pe tine gras??? ( si ai fost!) sau cati te-au facut handicapat cand era sa dai coltul ca iti trebuia stenturi sa nu mori??? Eu, fara sa te cunosc ti-am pus pe masa 1000 de dolari, dar de rautate ca nu poti scoate mai mult, ai scris ca eu am strans de la comunitatea din Canada mult mai mult dar nu ti i-am dat ….ti-a scris chiar presedintele comunitatii si ti-a spus ca aberezi, dar nu ai recunoscut niciodata ca ai mintit!!! Tu nu poti fi numit om, dar-mi-te journalist.
Pe pagina ta de facebook postezi una si in articolul de mai sus scrii exact opus…..Dana Lungu te-a ajutat, ti-a oferit un job, din mila, pentru ca erai la ananghie cu banii. Un om adevarat nu uita un bine, tu, in schimb, incerci sa o umilesti….RUSINE! 







Ca si Chitcan esti doar dupa bani nemunciti! Pentru ca te-am ajutat si m-am implicat intr-o campanie umanitara, ai crezut ca poti sa transformi totul intr-o escrocherie sentimentala….nu ti-a mers, am pastrat dovezi ca intre noi nu a fost nimic, decat o prietenie bazata pe aceasta campanie….dar ai avut success sa o aburesti pe Cristina Buzila, ai dus-o si pe la Chitcan, sa o convingi ce barbat de treaba esti tu, nu-i asa???? Dar, si femeile sensibile si sincere, nu toate sunt proaste…..femeia a realizat ce iti poate pielea si cat a tinut asa-zisa logodna??? 2-4 saptamani????  Ce ai facut??? Ai inchiriat o locuinta?? Ca doar nu puteai sa o duci la apartamentul unde stai cu mama si cu taica-tu, si cand femeia si-a luat talpasita, nu ai mai platit…..acu esti dat in judecata, dar bine-inteles, ai tras-o si pe ea dupa tine…..RUSINE! 





Ai scris un articol si despre sotul primaritei Badic, acum esti dat in judecata si de el…..sper sa te dea in judecata si Gnatiuc si  Dana Lungu si Laurentiu Neghina, si Valerian Vreme si toti cei pe care ii acuzi fara dovezi….un “class action suit” in care imi voi pune si eu numele pe lista.



Ai scris acum trei ani ca sunt zeci de plangeri impotriva mea….eu stiu ca sistemul e mai lent in Romania, dar eu tot astept sa vad despre ce vorbesti, ca nu am vazut nici una pana in present. In schimb, tu ai scris articolul despre preot pe blogul Presa onestilor la sfarsitul lui mai si deja procesul e la judecatoria din Onesti. 
Iata ce tupeu si  avant avea Lica Chitcan in 2012 dupa ce tu ai scris acel articol despre mine.....credea ca ma va face sa nu mai vin in tara si ca nimeni nu va cunoaste adevarul...doi escroci cu prea multa incredere in ei si cu ceva lipsa de inteligenta!!!!


 Postez si niste franturi din conversatii pe messenger cu tine, ca oamenii sa poata sa isi faca o mai buna parere de cine esti tu cu adevarat. 

Cu ce inflacarare scrie de Neghina si il face infractor...dar iata ce scria pe messinger despre spaga:
 --------------------------------------------------------------------------------------------------

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------------------


Deci asta e marele jurnalist FLORINEL PLANTOS, zis Florin Tanase, zis George Martin, cel pe care se sprijina Lica Chitcan si impreuna cu care au dus o mare campanie sa ma faca sa tac si sa uit de cei 5000 de euro furati. Dar Dumnezeu e mare si ca si Lica Chitcan care are nenumarate executari silite, Florinel il urmeaza in escrocherii si imbarligaturi nedemne de un adevarat barbat....amandoi mizeaza pe faptul ca lumea e prea ocupata cu viata de mizerie pe care o traiesc in Romania, doar ca eu.....nu traiesc in Romania!!!! Odata si odata, tot va renaste simtul civic si la romani si atunci, vai si amar de oameni ca Florinel Plantos si Lica Chitcan.