luni, 22 iunie 2015

LICA CHITCAN si muierile 2

Din capitolul femeilor care il sustin, va fac cunostinta astazi cu ANNA COJOC.  Analizand contul de facebook si ce posteaza, pot sa declar ca m-am distrat super tare.... Anna Cojoc este un caracter tipic romanesc....Romanca, de la tara, plecata in Italia sa munceasca si se emancipeaza asa de tare ca uita cine este. Anna Cojoc ( observati Anna cu doi de "n") este de fapt Anisoara Cojoc pe numele ei adevarat, plecata din comuna Oituz....Tanti Anisoara "umbla" acum doar printre lumea buna a Italiei (asteptati  un pic, ca m-am innecat....ha,ha).

Anisoara noastra se pare ca a devenit "comunitate" pe contul ei adevarat.... si si-a facut altul cu numele de Anna Cojoc.


Tipic pitipoancelor plecate in Italia si care sunt cu limba scoasa dupa "artisti" se pare ca tanti Anisoara,  nu stie sa scrie pe romaneste cand posteaza pe peretele lui Lica Chitcan si ii lauda "capodoperile" dar devine tzatza de pe marginea santului cand vorbeste de mine, desi nu ma cunoaste si habar nu are cine sunt... nu mi-as fi permis sa scriu despre ea, dar pentru ca a comentat ca o mahalagioaica, mi-am pierdut un pic de timp sa analizez cine e creatza asta.....




dar ce repede isi aminteste limba materna cand trebuie sa ma jigneasca pe mine....

Trebuie sa precizez ca Anisoara cam inventeaza si cam minte....

Scrie ca eu i-am contactat copiii, ceea ce este fals....Mai scrie ca am contactat artisti italieni , prieteni de ai ei....tanti Anisoara, daca te referi la individul cu nume de sos de fettucini, pot sa iti spun, ca el m-a contactat pe mine.Trebuie sa spun ca acest Baldinetti a pozat cu Chitcan si Chitcan imediat a postat poza pe facebook. Tot Baldinetti a dat like-uri la pozele lui Cioca....cand  Baldinetti a aflat de la mine cat de escroc e Chitcan l-a sters din lista lui...si cand eu am postat conversatia cu Baldinetti, Cioca l-a sters din lista ei si Chitcan  a sters pozele cu ei doi.

 Am postat conversatia cu acest Alfredo Baldinetti  si din conversatie reiese ca:

- el ti-a fost iubit Anisoara Cojoc!!! Ca, asa iti faci tu artisti prieteni , asta e treaba ta...daca trebuie sa te culci cu ei ca sa ai prieteni artisti....pe mine nu prea ma intereseaza .

- tot Alfredo a zis ca tu i-ai facut cunostinta cu Cioca si lui i-a placut de ea si i-ai  mai spus ca e doar prietena lui Chitcan....si tot tu i-ai spus lui Alfredo ca Cioca ti-a cerut bani....El, te-a avertizat sa nu-i dai bani ca " lui nu i-a mirosit a lucru curat" Acum ma intreb: ce credeai ca el o va place pe Cioca  si ii va da el banii??? Poate Cristina Cioca s-a gandit ca pentru o noapte, ii va da ceva lovele si Chitcan pentru bani va inchide ochii...ca doar " o spalam si e ca noua" , nu????

Conversatia cu Alfredo o puteti gasi aici:

http://ratacirilepasariiphoenix.blogspot.ro/2014/06/lica-chitcan-activitatea-de-cerseala-de.html





Cat despre locatiile unde si-a tinut Chitcan asa-zisele concerte,.... era un  restaurant la subsolul unei pensiuni, hai sa nu mai prostim oamenii. A incercat si Florinel Plantos sa scrie pe blogul lui ca Chitcan cucereste Italia si se intalneste cu Papa, am ras cu lacrimi!!!!!


Si o ultima intrebare: toti prietenii tai artisti, ti-au trecut prin pat, inainte de a-ti deveni prieteni???

O ultima remarca: am vazut cat de analfabeta ma considera Chitcan, dar pentru ca tu esti asa de pupincurista se pare ca nu observa cat de analfabeta esti tu.... tipic acestui escroc!


luni, 15 iunie 2015

Lica Chitcan si muierile

Am promis ca va voi face cunostinta cu cateva femei care il "apara" si il "sustin"  pe Lica Chitcan...
dar trebuie sa fac cateva precizari... Lica Chitcan stie sa manipuleze FEMEIA pentru a obtine ce il intereseaza: ca sunt bani, favoruri, protectie, un  sfat, sau alte astfel de lucruri. Stand de vorba cu prieteni si cunoscuti de ai lui, barbati, reactia e:" da-l in p*** de dezechilibrat, un papitoi care nu se poate numi barbat" Dar, cand am stat de vorba cu prietene, cunostinte, fosta sotie de 30 de ani si cu amanta lui, descrierea se schimba. In timpul zecilor de ore de discutie cu fosta sotie, ea mi-a relatat:   " nu am putut sa vad cu adevarat ,situatia in care ma aflam langa Lica , decat abia dupa ce am ajuns in Italia si am fost departe de influenta lui" " Era ca si cum ma trezisem dintr-un somn lung.... pana atunci, tot ce imi spunea, parea drept, justificat si corect" Aproape de la prima conversatie pe care am avut-o cu Lia, amanta din Craiova, ea m-a intrebat: " stiu ca voi nu ati fost prea mult timp impreuna, dar tie, in acea perioada scurta, ti s-a parut normal?" Le-am pus la amandoua, sotie si amanta, aceeasi intrebare: " Ce ati vazut la Lica, ce v-a facut sa va indragostiti asa de tare de el ??? Amandoua mi-au raspuns la fel: " Nu a fost vorba se sex" Acelasi lucru mi l-a scris si Cioca!!!  La Mioara, sotia, chiar a fost  dezamagita de prestatiile lui ca barbat....dar aveau un copil, performantele sexuale ale lui Lica, era ceva tabu pe vremea aceea...." De ce crezi tu, ca a avut atatea femei??? M-a intrebat Mioara. "De ce  nu s-a gasit una care sa-l vrea??? Iti spun eu, dupa ce dispareau fluturasii primelor intalniri, Lica cam dadea rateuri in pat si relatia se rupea" mi-a zis Mioara. Lia, a avut cam aceeasi explicatie, doar ca, ea mi-a spus ca, o femeie matura stie ce sa faca sa se simta bine in pat, chiar si langa un barbat ca Lica, care era cam pe langa cand era vorva de sex. Dar, tot Lia mi-a spus ca, apropierea de el a fost pentru ca Lica stia sa asculte, era ca o prietena si mai putin ca un  iubit. Si Lica stia si stie ca e corigent in materie de sex....e constient de incapatitatile lui in materie de sex si a invatat sa compenseze prin vorbe frumoase si complimente si a invatat sa asculte....a invatat cum sa asculte si cum sa ceara ca sa primeasca ce vrea....
Iata un e-mail in care "ma pregatea" de incapacitatile lui.....


Deci cu vorbe, cu amagiri, poate o noapte, doua de amor, face din  femeile pe care le are, adevarate protectoare....
Azi va voi face cunostinta cu prima : NICOLETTA ODETTE.
Ca aceasta individa ( daca este intr-adevar reala si nu este un cont fals) ii da like la tot ce posteaza, nu prea mi s-a parut iesit din comun....dar duduia, cand a descoperit pagina mea, mi-a scris intr-un vocabular de stopista sau de femeie de centura....sa asumam, ca il cunoste , ca pictor, sau ii este ruda, dar de ce ar folosi o femeie educata un asemenea vocabular???? Daca ar fi citit ceva din blog, o femeie ar fi realizat ca sunt dovezi ca Lica e un escroc ....sau cel putin  dovezi ca ceva s-a intamplat....o treaba intre doi oameni, de  ce ar sari o femeie educata, o doamna, sa apere un individ cand nu cunoaste toate detaliile??? Doar poate din gelozie sau ne-educatie....sau din frustrare ( daca contul e fals) Am conversat cu multe femei, si in Romania nu sunt obisnuite cu o abordare ca a mea....femeile sunt indobitocite ( asa spunea Lia) sa faca ce zice barbatul, si cu cat se aduc mai multe dovezi impotriva lui, cu atat mai mult, o femeie idioata il va apara..... Decide-ti voi cum sta treaba cu aceasta Nicoletta Odette, eu una nu as putea sa scriu in termenii acestei individe si nici sa apar un escroc, curvar cum e Lica Chitcan.
redau mai jos dovezile despre aceasta NICOLETTA ODETTE



Au mai fost si alte mesaje, le voi posta si pe celelalte cand le voi gasi.....intotdeauna se stergea ca sa nu pot sa raspund sau sa conversez cu ea.

joi, 11 iunie 2015

Lica CHITCAN-Romica Ifrim

Pe zi ce trece, realizez ca in Romania, facebook-ul este folosit de multi oameni  ( inclusiv politicieni) ca o metoda de a duce in eroare pe ceilalti, de a crea o imagine falsa , dar benefica lor. Total fals sa citesti si sa te uiti pe peretele unui cont si sa crezi ca ce  posteaza il  reprezinta .... dar ,chiar asta e intentia oamenilor falsi....
Aici nu vorbesc de Lica Chitcan, asta, e fals de cand l-a nascut mama lui...si nici de Cristina Cioca, care posteaza pe peretele ficei pisicute si tot felul de animalute , dar in realitate isi foloseste fica minora sa converseze pe facebook cu mine, infiinteaza cu fica ei si Lica Chitcan grupuri intentionad sa ma denigreze pe mine, sugestiv numit "Plutonul de executie"

Tocmai ce am vazut o postare pe contul lui Romica Ifrim...Eu nu am nimic cu acest personaj. Ca artist ( desi nu ma pricep) are o voce extraordinara si foarte mult talent.....ca barbat, din punctul meu de vedere ...cam scartzie.


Am aflat prima data de Romica Ifrim din al 2-lea sau al 3-lea e-mail pe  are Chitcan mi l-a trimis.
Il redau mai jos....



Sugestiv si cu multa "dibacie" sunt pozele pe care mi le-a trimis: Cu Mircea Roman ( deci e cunoscut in politica romaneasca) cu Alexandra Nechita ( wow, apreciat de un asa talent) cu un popa ( deci e credincios, pot sa am incredere in el) si cu grupul format din Chitcan , Ifrim, Teleaga si Bejan. Mi-a spus atunci ca grupul acesta format de el, s-a destramat, pentru ca ceilalti il furau de bani...el facea toata munca si ceilalti profitau de ea....

Cand mi-am dat seama ca Chitcan m-a folosit de bani, disperat ca i-am inchis robinetul , mi-a trimis urmatorul e-mail:



Trebuie sa fac o precizare: Primul Florin de care vorbeste Chitcan este Florin Porumb din Costanta...

Mai tarziu, dornica sa aflu adevarul , am scris un e-mail la toti cei implicati in e-mailul de mai sus...Coincidenta , sau nu, singurul care nu mi-a raspuns a fost, cel care NU  luase bani de la o femeie: Nicu Moraru.  Bejan si Ifrim mi-au raspuns  dezmintind vehement ce scria Lica, si ca sunt doar aberatii si inventii de om bolnav....

Poate Lica le-a spus ca e-mailul este scris de mine si ca " ccostaceov" nu este e-mailul lui ...Dar, chiar intr-o declaratie la politie , Chitcan scrie cu manutele lui ca "ccostaceov " este un e-mail pe care l-a folosit cu mine....poate le-a spus ca e-mailul, desi adresa e a lui, e o facatura, am postat " screen saver" si pot oricand dovedi ca NU ESTE SCRIS DE MINE si ca adresa de IP este de la computerul lui.....

Cand am revenit in Romania in Octombrie 2010 , dupa ce il atentionasem ca il dau in judecata pentru banii furati pe card, Chitcan a facut tot ce a putut ca noi sa reluam relatia. Abia la mai bine de un an dupa acea data, aveam sa aflu de ce a vrut el sa reluam relatia .....nu pentru ca tinea neaparat la relatia noastra, sau la mine, ci pentru ca la acel timp, era o fereastra de timp legala , ca el sa fie urmarit penal, daca inaintam dosarul...Pe Chitcan nu l-a speriat niciodata un proces civil ( dupa cum s-a dovedit mai tarziu, a stiut ca poate cumpara avocatii de partea lui, cu tablouri) dar o cam imbarligase daca era vorba de o urmarire penala de furt bancar...
In seara cand m-am intalnit cu Chitcan, si draga-doamne, am convenit sa mai incercam o data, ne-am intalnit intamplator cu Ifrim.....m-a masurat atent ( poate pentru ca el o stia deja pe amanta lui Chitcan de la acea vreme, Lia Gornoviceanu din Craiova) Neluandu-si ochii de pe mine, ii spunea lui Chitcan ca tocmai avusese nu stiu ce operatie la gat.....

L-am reintalnit odata in atelierul lui Chitcan ,cand m-au rugat sa le traduc niste instructiuni la o orga pe care o primise / cumparase Ifrim la acea data....

In seara zilei cand ,Chitcan m-a abuzat fizic la el in atelier, si cand m-a trantit pe ciment pentru ca am avut tupeul sa descopar ca minte si i-am spus ca totul s-a terminat si vreau banii inapoi, sora mea m-a scos la o pizza la Butucul de vie ( sau Zahana, cum stiam eu ca se cheama restaurantul) Ce sa vezi????
 
Ifrim canta acolo......Cunoscand-o bine pe sora mea, in pauza l-am chemat la masa noastra. I-am aratat bratul negru de vanat....Mi-a zis ca Chitcan intotdeauna a avut 1-2 amante in toata casnicia lui cu Mioara, ca e cam dus cu capu' ,ca nu-i place munca si se crede pe scena, chiar si  in viata reala.....

Un an  mai tarziu, ne reintalnim in timpul campaniei de strangere de fonduri a lui Florinel Plantos in parc,unde imi face cunostinta cu sotia lui ....Ma invita sa mergem la o intalnire ( Mihaela Ifrim vindea ceva produce cu amway, sau asa ceva!!!)  Ma convinge sa imi faca o demostratie si din politete cumpar produsul ...un gomaj.....
La acea vreme le spun de faptul ca eu vorbesc cu Mioara si ca am niste inregistrari , ii las sa asculte din inregistrari...( nu stiam la acea vreme ca, femeia din conversatiile mele, nu era Mioara, sotia lui Chitcan, ci amanta lui , Lia Gornoviceanu care s-a dat drept sotia , la cererea lui Chitcan  ca eu sa nu o mai caut pe reala Mioara Chitcan)

Acum va intreb eu: pai daca Ifrim o stia pe Lia Gorvoniceanu , amanta, vorbise cu ea ( eu i-am vazut vorbind) la un concert dat de Bejan la Biblioteca de la Onesti, de ce nu mi-a zis : " auzi, asta dupa voce nu e Mioara, prea seamana la voce cu amanta din Craiova" Nu, Ifrim a tacut chitic....Ba chiar a tinut sa se intalneasca cu mine , fara sotie, si sa-mi ceara sa ii cumpar o chitara din Statele Unite, ca "el e om serios si imi plateste cand o voi aduce" Deci, chiar m-a crezut proasta, ori el a crezut aberatiile lui Chitcan....

Pot sa asum ca nu avrut sa zica nimic de vocea de pe inregistrari, pentru ca nu a vrut sa se bage....dar ramai prieten cu unul ca Chitcan , care te vorbeste pe la spate de cati bani ai luat tu de la amante?? ( ca a fost minciuna, sau ca a fost adevar) ????

Dar si Ifrim ca si Chitcan e fatarnic.....drept "pay off" Chitcan i-a facut portretul ( ca nu cred eu ca Ifrim a comandat tabloul , ca nu ar fi lasat tabloul la Chitcan in atelier luni de zile, daca ar fi fost o comanda, nu???)

Deci concluziamea: cine se aseamana se aduna.....