sâmbătă, 31 ianuarie 2015

LICA CHITCAN_CRISTINA CIOCA-perechea ideala

Nu sunt deloc surprinsa, ca nu sunt singura care analizeaza reactiile unora pe site-urile de socializare...se pare ca sunt, chiar in ton, cu politicienii si ziaristii din Romania. 
Am afirmat intr-o postare anterioara, ca Lica Chitcan si concubina Cioca au in comun cantatul. Nu vreau sa ma pronunt asupra talentului lor in acest domeniu pentru ca nu sunt in masura sa o fac...sunt zero barat la muzica, si nu imi vine sa cant, nici macar, in dus. Daca nu ma pricep cat talent au ei la cantat, pot totusi sa zic, ca nu prea au succes in acest domeniu. Din spusele Mioarei si a altor oameni ,care il cunosc pe Lica Chitcan, cantatul a fost doar o unealta de a-si atrage femei, si a participa la escapade si petreceri. Cat despre singurul CD pe care l-a scos, a fost in totalitate pe banii Mioarei. Dupa calculul ei, incluzand CD-urile facute cadou si date pe gratis la diferite personae ( mai ales amante) numarul  total de CD-uri vandute a fost in jur de 100. Daca vanzarea unui numar atat de mic de CD-uri si cateva aparitii pe la TV-uri locale, formeaza o cariera de success, eu nu prea mai am ce comenta. Cat despre concubina Cioca, ma abtin sa vorbesc pentru ca nu prea stiu multe. In schimb, fosta amanta a lui Lica Chitcan, dupa ce a vazut-o la primul lor concert, a avut multe sa spuna.... si din spusele ei, fosta amanta se pricepe, si poate sa-si dea cu parerea.....Daca in 2011, amanta Lia, o descria pe Cristina Cioca mai rau decat pe o amatoare fara talent, in urma cu cateva zile, o lauda intr-un comentariu pe facebook,si scria  ca a cantat minunat„desi bolnavioara„ Trag concluzia ca acum 3 ani in urma, amanta de atunci calomnia de ciuda ca Cioca i-a zburat iubitul de sub nas.....intre timp, probabil ca Cioca, fata buna de firea ei, i-a dat permisiunea lui Lica sa se mai intalneasca cu Lia, pentru niste nopti amoroase in schimbul aliantei lor impotriva mea....Acum sincer, ce e mai bine? 
 Sa tot citeasca mii de oameni, mai ales onesteni de ea si Lica, sau sa dovedeasca cu ajutorul amantei, ca eu sunt o nebuna si apoi sa o rasplateasca Lica cu niscai sex, fara ca gurile onestiului sa stie???? Ca doar, il imprumuta, nu i-l da de tot!!!! Se pare ca ea stie bine vorba romaneasca: „o spalam si e ca noua!„
Si ca sa nu credeti ca palavragesc asa, fara marturii, redau mai jos 

1) o conversatie pe messenger intre mine si amanta Lia la scurt timp dupa unul din concertele lui Lica Chitcan si a Cristinei Cioca 





2) a screen-save al recentului comentariu  al Liei pe peretele de facebook a Cristinei 3) re-postez o conversatie telefonica intre mine si Lia, in care imi spunea cum Lica era suparat ca ea vorbeste cu mine si ca, daca nu ar fi facut-o „ s-ar mai fi intalnit si ei„ 


 Iata si link-ul cu conversatia mea cu Lia in care spune ca Lica ii spunea ca daca nu se imprietenea cu mine" s-ar mai fi intalnit si ei"

https://soundcloud.com/popaliky/tellia  ( copiati si atasati linkul pentru al asculta)

Tot vorbesc de Cristina Cioca si o numesc concubina....asta pentru ca legal, cu acte ea si Lica Chitcan nu sunt casatoriti, adica ...la sfat. Ca el si-a postat pe facebook ca e casatorit, ca Cioca si-a adaugat Chitcan ca nume pe pagina de facebook si ca afiseaza o verigheta, astea-s abureli sa duca lumea in eroare....Poate unul din ei e de etnie roma si stiu ca la tigani nu exista act legal si doar o paranghilie in tiganie...poate sa spuna ca nu s-au casatorit, ca nu trebuie, ca se iubesc oricum....e posibil si am vazut cupluri care stau bine merci in concubinaj....doar ca la ei, e vorba de a proteja bani. Lica are doua executari silite, daca ei ar fi casatoriti, legea spune ca poate lua din bunurile lor dobandite impreuna, sau chiar poate sa-i sustraga lunar din salariul ei....asa ca au incheiat un asa-zis prenoptial, cand se va termina cu nebuneala executarilor, Lica isi scoate banii de sub fusta Cristinei Cioca....sau poate nu, ca blogul, se pare e citit si de oameni care au interes sa isi scoata banii pierduti in escrocheriile facute de el.
Cand  doi oameni sunt meniti unul pentru altul, nu cred ca ii leaga impreuna doar un hobby, cum ar fi cantatul pe la restaurante....pentru o legatura puternica, cei doi trebuie sa aiba aspiratii comune, mentalitati si conceptii similare. Daca stau si analizez bine, cei doi, chiar au toate acestea in comun....Voi enumera ce am gasit in comun la cei doi si apoi voi analiza fiecare aspect pe rand.
1) falsitate...amandoi voi sa apara in fatza oamenilor ceva ce nu sunt
2) dorinta de imbogatire si alegatul dupa bani
3) infidelitatea si dorinta de a cuceri persoane tinere, prin sex
4) dorinta de bunastare personala in detrimentul familiei / copiilor
 
1) Primul aspect va rezulta din descrierea urmatoarelor trei aspecte...si daca adaug ca intr-o intalnire/ legatura cu ambii dintre ei, amandoi vor sa iti arate cat de credinciosi , buni , sincer sunt ei, falsitatea caracterului lor este dovedita...postarile lor pe facebook in care sunt total de acord ca banii nu sunt importanti, ca trebuie sa fii bun, intelegator si iertator, se contrazice in totalitate cu actiunile lor.
 

2) aici nu trebuie sa spun prea multe, doar sa atasez un e-mail in care Lica se milogea de bani, o conversatie pe messinger, in  care Cristina era geloasa pe banii mei si o conversatie avuta pe facebook cu un Italian, care mi-a dovedit  ca vizita lor in Italia a fost pentru cerseala de bani. Voi posta si o poza cu „like-ul dat de acest tip la poza ei, asta doar in caz ca va incerca sa zica ca ea nu-l stie pe individ si ca este o inventia ( din nou!) de a mea....Atat Lica, cat si Cristina l-au sters din lista lor de prieteni din momentul in care au aflat ca eu stiu de adevaratul scopul  al vizitei lor in Italia...de fapt, Alfredo i-a sters din lista lui, dar ei au sters pozele pe care le aveau postate cu el














 iata discutia cu italianul Alfredo...va arat si poza lui cu Lica, si ca odata, atat Lica Chitcan cat si  Cristina Cioca l-a avut in lista ei, pentru ca i-a dat like la poze:


iata si conversatia( ce e mai spre dreapta, e replica mea)











3) aici despre infidelitatea lui Lica Chitcan chiar nu cred ca trebuie sa ma repet ( doar ascultati una din conversatiile mele cu Mioara si poveastea cu amanta lui Paula- o tanara cu doar cativa ani mai mare ca fiul lui Mircea) Cat despre Cristina , atasez un e-mail in care era foarte mandra ca si-a tras-o  un barbat mai tanar si in mentalitatea ei, atata timp cat nu era din aceeasi clasa cu fica ei, pentru ea , era ok. Voi posta si o poza de a ei, de acum cativa ani, cand probabil se "antrena pentru fata de la pagina 5 di Libertatea....acum, e obligata sa se presinte ca o femeie "de casa" cu fuste sub genunchi sau mai lungi, ca doar "s-a maritat cu un barbat respectabil, nu??? pauza ca mor de ras!!!!!
 




https://soundcloud.com/popaliky/eu-mioara-copy

https://soundcloud.com/popaliky/eu-si-mioara2

Copiati link-ul si apoi accesati pe net..o sa incerc sa fixez problema.....

4) tot din conversatiile cu Mioara puteti sa ascultati relatarea ei ( in fundal, Mircea, fiul lui Lica Chitcan chiar aproba relatarea mamei) cum ca Lica a cheltuit banii cu amantele si nu a mai putut sa-si sustina fiul in facultate, ba mai mult, l-a batut atat la cap, pana cand baiatul si-a vandut propria masina si i-a dat banii lui Lica. Tot Lica ,l-a convins sa faca imprumut la banca si sa-i dea banii lui. Acel imprumut e inca si in ziua de fatza neplatit, Mircea ne mai putand azi sa faca un imprumut din cauza prostului credit pe care il are, ca neplatitor de rate. Cristina, in schimb, a scapat usor de fica ei si a expediat-o repejor in Italia chiar inainte de a-si lua bacalaureatul ( cel putin asa scria pe site-ul Ministerului de Invatamant dupa examenul de Bacalaureat dupa sesiunea din Iulie 2012) Poate fata a dat si a luat  examenul in Septembrie, dar din cate stiu eu, era deja plecata la viitorul sot. Crede-ti ca isi ajuta cu ceva fica??? Ea nu a postat nici o poza cu nepotelul ei, dar-mi-te sa ajute financiar!!!! Oare care e mai parinte: cel care sacrifica si munceste printre straini, sa-si tina copiii in scoala, sau unii ca ei, care dau „like-uri pe facebook la postarile copiilor,  la nepotel si recent la iubita fiului????

Iata, deci, cate puncte  commune au cei doi..... faptul ca,de cate ori Lica Chitcan e ofticat de vreo postare de a mea, afiseaza poze cu ei, imi intareste convingerea ca asta e modul lui de a se ascunde de adevar: sub fusta femeii. Ca ei au puncte commune , ca se potrivesc nu spune nimic despre  integritatea lor ca oameni....Doar pentru ca o femeie sta langa el, ca il iubeste si il sprijina, nu inseamna ca Lica Chitcan e mai putin escroc. Daca ma gandesc bine, cred ca inseamna ca Cioca duce lipsa chiar ea de integritate. O femeie integra, onorabila, o femeie care se respecta i-ar fi spus: „ Lica, eu vreau sa te cred, daca tu spui ca aceasta femeie minte, afiseaza dovezi, sau afiseaza dovada ca e nebuna si dezechilibrata, sau fii barbat si inapoiaza-i banii. Orice denigrare, vorbe calomnioase la adresa unei femei, ma injoseste si pe mine. Daca tu poti vorbi cum vorbesti despre o femeie, care te-a ajutat cand ai avut nevoie, pe care ai iubit-o in tinerete si careia i-ai scris atatea e-mailuri de iubire, cum imi vei vorbi mie , daca , prin absurd, noi doi nu vom ramane impreuna??? Cum poti sa spui ca ma respecti pe mine si sa fii atat de magar cu alta, doar pentru ca isi cere drepturile??? ca sa nu mai spun ca , in fatza mea i-ai spus fostei sotii, mama fiului tau, ca ii crapi capul si ii mananci ficatii.... „ Dar, se pare ca metodele folosite de Lica Chitcan sunt metodele aprobate de Cristina Cioca. Ca sunt impreuna, imi confirma si faptul sa escrocheria e ceva la care ambii se pricep si se lauda cu ea. Se cunosc cupluri celebre de hoti si criminali: amintesc doar Bonnie si Clyde si sa nu mai zic de Paul Bernardo si Karla Homolka,un criminal Canadian si iubita lui care au ingrozit lumea pe la sfarsitul anilor ’80 si inceputul anilor ’90. 
 Ca femeie, as vrea sa cred, ca e manipulata de Lica Chitcan si de aceea se comporta asa, ca nu poate exista o femeie cu un character atat de jalnic. Mi-ar fi usor sa inteleg, ca a fost pacalita, ca a crezut ca a prins „pestisorul de aur„ cand l-a cunoscut pe Lica , dar de fapt a prins „pestele„ si acum saraca joaca cum i se canta , dar nu am inca motive sa cred toate acestea....din pacate, caractere murdare nu e doar un substantiv neutru, ele se gasesc si la masculin si la feminin.

miercuri, 28 ianuarie 2015

Baietii smecheri in Onesti

Eram la o cafea si o barfa cu o prietena....discutam despre proasta redactare a stirilor pe posturile de televiziune din Romania, cand am ajuns sa comentam accidente si incidente petrecute din prostie umana, prietena mea imi zice: „Stii, mai toate idioteniile se intampla in Moldova„ Now, wait a minute......nu mi-a picat prea bine, caci 50% sunt moldoveanca si daca mai adaug si niste procente ca am crescut la Onesti de pe la 5 ani, sunt in majoritate moldoveanca!!!!! Dar, dupa ce am analizat un pic, cam avea dreptate....Oare de ce??? Moldovenii sunt oameni inimosi, primitori, sufletisti,destepti, calzi si prietenosi si totusi....care este motivul de sunt vazuti asa??? Am realizat ca nu este decat o explicatie: SARACIA! Vestul tarii s-a adaptat la capitalism mai repede, se gasesc mai usor locuri de munca, fiecare e ocupat cu ale lui si prosperitatea familiei lui. In Moldova, din cauza saraciei, oamenii recurg la religie, asteptand neputinciosi miracole, se dedica barfei, discriminarii, aratatului cu degetul, beau mai mult, se cearta pe avere mai mult si incidentele si accidentele apar mai des. Oricat as vrea sa neg acest lucru pentru ca ma doare, si stiu ca regula nu se aplica la toti, in general cam asta e situatia.
Saracia ii face pe oameni mai naivi, mai creduli....haideti sa va spun o mica poveste:
cand am ajuns eu in Canada, nu stiam nimic despre viata in sistem capitalist, era ceausista era in floare si foarte prospera in Romania....nu stiam de concurenta, de reclame, de reduceri, de „cumpara unul si al doilea e la 50% discount„. Intr-o zi, printre multimea de asa-zisa „junk mail„ cu fluturasi, reclame etc, primesc un plic pe numele meu. Printre multe hartii, descopar un cec bancar ( avea numele si adresa mea, era semnat, avea serie si  numar de cont) si era pentru $ 25 000 de dolari. Va inchipuiti ???? Pe atunci, la inceputul anilor ’80, $ 25 000 de dolari era un salariu mediu pe un an. Ne-am planificat repede  ce vom face cu banii si ma gandeam cat de norocoasa sunt si cat de iubita de Dumnezeu....ma duc mandra la banca sa depun acea suma in contul meu....Functionarilor bancii nu le venea sa creada....inchipuiti-va cum m-am simtit cand toti zambeau in fatza mea si mi-au aratat ca nu est un cec real....mic intr-un colt, scria: „has no real value„.....Credeti ca sunt proasta??? cum de nu am vazut?? credeti ca am incercat sa fraieresc banca??? Nu! Eram prea saraci si ne doream cu disperare sa fie adevarat, sa nu mai trebuiasca sa muncesc si eu si sotul meu doua joburi fiecare...voiam sa fie adevarat sa putem sa iesim din saracie. Acum, daca asa ceva mi s-ar intampla, as sti, ca nimic nu e gratis pe lumea asta si ca daca ceva pare prea frumos sa fie adevarat, cu siguranta nu e..... Fusese doar un tertip sa ma faca sa ma abonez la niste reviste si apoi sa am sansa ( poate) sa castig aceasta suma.....In zilele de azi, si in Romania sunt „smecheri„ care profita de saracia si disperarea unora. Si pe cand, acesti saraci spera, cred, se roaga, smecherii nostrii se imbogatesc pe seama lor. Si e normal ca fiecare are „falitu’ lui„ unul mai sarac ca el ,de care profita, totul intr-un  cerc vicios, unde nu exista nici un fel de respect, fara interes pentru cel aproape ... Scriam pe facebook despre un onestean care, recent, se lauda cu o retea de socializare si televiziune on line, toate sub un ONG. Teoretic, un tertip, sa-si promoveze afacerile si sa castige bani....pentru credibilitate, mai ia si cateva interviuri  pe  la niscai activitati onestene si folosind „falitii „ lui, se poate bucura de suportul acestora in spalarea pe creier a onestenilor.Sa poata sa se prezinte ca mare om de televiziune,  consacrat, care „a revenit„ in aceasta activitate...Bineinteles, primele interviuri au fost luate lui Lica Chitcan, care, la randul lui, trebuie sa faca si mai mare spalare pe creier onestenilor, dupa toate dovezile pe care eu le-am afisat ,incercand astfel sa elimine stigma de escroc de care se bucura zilele acestea. Cine  credeti ca a mai avut onoarea de a da un interviu la aceasta televiziune on line??? Prietenul de suferinta a lui Lica Chitcan, Florinel Plantos, zis, Florin Tanase. Asta e atat de sarac si bolnav, ca e manipulat de omul nostru de televiziune fara efort.... Putem, oare, sa-l condamnam pe Florin pentru ca pe blogul lui promoveaza activitatea omului de televiziune cu nume de ne-roman????? Ati fost vreodata atat de sarac, incat sa nu ai ce manca maine?? Daca nu, nu aveti permisiunea sa-l judecati pe Florin! Lica Chitcan, alt manipulator, a facut acelasi lucru cu Florin ... L-a impins in fatza, cand a trebuit sa ma ameninte pe mine, el stand si tragand sforile din culise si afisandu-si fatza de crestin nevinovat....Oamenii au reactionat din instinct, indepartandu-l pe Florin din cercul lor, cand Florin tot ce a facut a fost sa-si asigure painea pentru maine...Cine e mai vinovat: cel care ucide la betie, sau cel lucid, care iI-a pus cutitul in mana betivului???..Ideea e ca, Onestiul  e un oras sarac, cu oameni care incearca cu disperare sa supravietuiasca.....unii, mai onesti, mai sinceri, fiind folositi de cei smecheri. Lica chitcan se lauda intr-un comentariu, ca postarile mele nu sunt citite decat de 2-3 oameni. Eroare.... doar 2-3 oameni isi permit sa comenteze in public....primesc incurajari si comentarii in privat si vad cati imi acceseaza pagina si comentariile....cum pot eu sa nu inteleg, ca altor femei le este frica sa zica ceva, ca nu cumva sa fie barfite, ridiculizate, si poate chiar mai rau,nu neaparat de Lica Chitcan, dar de indivizi care sunt tot atat de escroci, cum e Lica Chitcan. Ca cineva sa isi spuna opinia direct, trebuie mai intai sa nu depinda de nimeni, sa fie financiar independent si sa nu locuiasca in tara!!!!
Lica Chitcan prin tot ce face, dovedeste si mai mult, ca e exact asa cum il prezint aici si  mai devreme sau mai tarziu, interviurile la televiziuni on line, postarile false pe facebook, nu-l vor mai scoate din gura lumii .
Lica Chitcan, nu a postat nici o dovada impotriva acuzatiilor mele....a folosit un vocabular de mahala, cu intentia de a ma intimida....in urmatoarele postari voi atasa toate comentariile lui abuzive si cu ce se lauda el acum 2 ani ca va face....in plus, mai sunt cateva aspecte de care nu am vorbit pana acum.
Am spus ca se ascunde sub fusta femeilor si s-a dovedit a fi adevarat. Relatia lui ca atare, cu Cristina Cioca, nu ma intereseaza....Cooptarea unei femei, care sa gandeasca ca el, pe care el sa o manipuleze, sau o femeie care gandeste mai josnic ca el,....asta ma intereseaza! Chiar daca, recunosc, au chestia cu cantatul in comun, Lica Chitcan nu ar fi facut ce a facut, daca langa el ar fi o femeie de caracter, si o relatie bazata pe respect si adevar.
In urmatoarele postari, voi dezvalui cum falsul lor comportament public si pe reteaua de socializare este menit de a manipula perceptia onestenilor.

joi, 15 ianuarie 2015

Unde nu-i cap, vai de.....


Doamne ,cat se mai roaga Lica Chitcan, ca oamenii sa nu citeasca ce postez pe facebook si mai ales pe blog….a incercat orice metoda posibila….s-a rugat aproape in genunchi la prieteni, m-a umilit, m-a blestemat, m-a amenintat si nimic nu merge….ma intreb: cat de stramt la bila poti fi, sa nu intelegi ca singura optiune, este sa admita ca afurat banii si sa negocieze ca un adult ????….poate unii il cred, poate unii nu vor sa intre in conflict, sau nu-i  intereseaza povestea…..bineinteles, eu respect decizia fiecaruia. Lica Chitcan nu vrea sa inteleaga ca aici, e vorba de informare….eu trag un semnal de alarma asupra unui mod de a escroca …..eu vreau sa informez….si se pare ca lumea citeste, si sper ca celelalte femei invata din greselile mele. Nu vreau comentarii, nu vreau “like-uri”, vreau sa se cunoasca povestea. Stiti, e ca la McDonald’s: nu multi au bani  sa manace  acolo, altora poate nu le place, dar, datorita reclamei, toti stiu ce se serveste acolo! Cand unora li se va aprinde beculetul, cand isi vor da seama cum a decurs povestea, vor sti unde sa gaseasca marturiile si dovezile, vor sti cum sa acceseze blogul….

Aproape 15 000 de accesari pe blog si multe intrari pe pagina de facebook a romanului si  asta e doar inceputul….Pentru fiecare prieten de a lui Lica Chitcan care il crede pe el, sunt zece noi persoane care intra sa citeasca ce postez…..

Daca pentru faptul ca stiu ce urmaresc si stiu cum sa obtin ce vreau, sunt categorisita nebuna si psihopata, atunci tin sa va anunt, ca nebuni sunt si multi oameni de succes care au reusit in viata si pe care noi, toti ii consideram “de  valoare” Si nu o sa va dau decat cateva nume: R.J Rowling , Donald Trump, Jim Carey, ……

Iata si cateva dovezi…..






 
Cat despre Lica Chitcan, am vazut ca e “prieten la catarama “ cu un patron de restaurant. Am uitat numele restaurantului ( e pe o strada care duce spre renumita sala de gimnastica) sigur amanta Lia stie numele restaurantului, ca ea si Lica au mancat acolo zile intregi, cand ei doi au stat la hotel Trotus impreuna…..si concubina Cioca trebuie sa stie numele restaurantului ca au cantat  acolo….Ma bucur  sa vad ca el si domnul patron au ramas prieteni, dupa ce Lica Chitcan a avut o relatie cu tanara lui sotie ( scuze, fosta sotie, ca se pare ca a “fugit” cu unul care i-a “cantat” mai bine) Deci, sigur s-au impacat  si aventura a fost uitata. Nu cred ca, domnul patron nu stie de povestea lor….adica , stie tot satul si  nu stie barbatul?????

marți, 13 ianuarie 2015

Doua neveste, aceeasi amanta....


Manipularea  este o tehnica mult folosita in Romania. O vad in fiecare zi la televiziune, e folosita de preoti, de politicieni. Manipularea a ajuns un status-quo si multi nici nu mai vad efectul ei devastator. Manipularea prin aparenta a ajuns un mod de viata in Romania. Se glumeste pe seama ei, se vorbeste despre ea, dar e greu sa schimbi ceva intr-o societate atat de saraca si de corupta. Manipulatorii au ajuns sa manuiasca mentalitatea oamenilor simpli, sinceri ,  doar prin aparente. Astfel au aparut gandiri precum: daca are BMW e bogat, daca e preot, individul e de incredere, daca e profesor nu poate fi pedofil, daca e credincios, e cinstit, daca plange, inseamna ca ce spune e adevarat, daca e insurat, e om serios si exemplele ar putea continua..

Un manipulator precum  Lica Chitcan, a inteles si a folosit acest mod , pentru a se face credibil. Exact asta incearca sa faca pe facebook si continua manipularea unora…. a celora care ignora dovezile si marturiile existente….un singur lucru omite Lica Chitcan: romanii, nu au o atitudine transanta, directa, azi sunt cu unii, maine cu altii, in functie de ce le convine lor mai mult….nici nu trebuie sa mentionez ca indivii care ii dau tot felul de comentarii pozitive, imi scriu mie cat de las , lipsit de respect este…..unii, probabil,  il invidiaza ( cum de nu au aburit ei in halul asta vre-o femeie) altii rad de prostia lui, ca a ajuns sa fie  expus de femeia pe care a escrocat-o ….

Ca incearca, sa si-o alieze pe Lia Gornoviceanu,  este exact ce am asteptat si care, e un punct castigat pentru mine…..

Pentru ca se dovedeste ca:

1.        relatia lor a fost si a ramas asa cum am anticipat eu….atata timp cat ea nu este impotriva lui, si e impotriva mea, Lia stie ca va fi “rasplatita” pe masura… J J

2.       Cristina Cioca e ,cu mult mai usor de manipulat  si accepta situatia ca Lica sa fie intr-o relatie cu fosta amanta….

3.       Se dovedeste ca Lica Chitcan nu are scrupule, sau cel putin respect ,pentru femeia de langa el….daca e in binele lui, el nu se uita cum e afectata femeia cu care e ( mai ascultati inca o data conversatia mea cu Lia Gornoviceanu  numita Skype in care, chiar ea spune asta)

4.       Luandu-i apararea lui Lica Chitcan, deschis pe facebook, Lia si el au gasit motivarea de a vorbi si a tine legatura unul cu celalalt….chiar sub nasul Cristinei J !!!!!!

Atasez mai jos o conversatie intre mine si Lia Gornoviceanu din august ,2012. Convorbirea are loc la telefon, dupa ce aflasem ca, Cioca s-a laudat ca are metoda cu care  sa scape de mine: cunoaste indivizi care,”pentru 500 de mii ,ma aduc acasa intr-un sac, in bucati”…..tot Cristina Cioca e cea care si-a rugat prietenii sa depuna plangere falsa la politie, impotriva mea, doar doar, voi inceta sa-i mai fac amantul sa aiba tremuraturi si mancarimi…..
 

Ma bucur ca  Cioca se considera prietena Liei Gornoviceanu, doar ce-i ce se aseamana …se aduna, nu-i asa???

Lia Gornoviceanu spune intr-un comentariu ca are credibilitate mai mare ca mine….Vreau doar sa-i amintesc  ca :

1.       Ea e femeia care l-a cunoscut pe Lica Chitcan pe net , cum de fapt, si alti barbati ( dupa spusele ei)si nu eu….

2.       La 3-4 luni in relatia cu Lica Chitcan, Lica, de Revelion ,a vorbit cu Mioara, si pe ea nu a interesat-o  ca e insurat si relatia a continuat.

3.       Ea statea in spatele monitorului cand Lica Chitcan vorbea cu Mircea si uneori cu Mioara ( din spusele ei) fara sa fie deranjata de rolul de amanta.

4.       Ea a stat o luna de zile la hotel Trotus , fara sa vrea sa o intalneasca pe mama lui Lica, care le facea placinte si Lica i le ducea la hotel sa le manance cu ea ( din spusele ei)

5.       Tot ea e cea care a impersonat-o pe Mioara , doar ca sa-i faca pe plac lui Lica

6.       Desi Lica stia ca noi doua suntem in legatura, Lia a ramas pe lista lui de prieteni ….cand probabil, la insistentele Cristinei, a disparut din lista lui, eu i-am dat parola unui cont “Oprea” ca sa-i urmareasca activitatea si ea mi-a dat parola unui cont -Marius Caragea- unde o urmarea pe Cioca. Ne-am certat si eu am schimbat parola la contul Oprea, ea ramanand cu cel de Caragea. Ne-am impacat, si in mai putin de o saptamana, ea era furisata in lista lui Lica cu un alt cont fals ( si din spusele ei, era evident ca Lica stia ca acel cont e al ei) , deci regatura dintre ei nu se rupsese nicicum….

Asa ca , Lia Gornoviceanu, chiar crezi ca ai credibilitate??? Poate doar in fatza Cristinei!
E ca in bancul cu barbatul fidel: a schimbat doua neveste si a pastrat aceeasi amanta !!!!!! hi,hi, ....
 

 

sâmbătă, 3 ianuarie 2015

Lica Chitcan -poveste de Craciun


Pe cat caut sa imi lamuresc povestea, pe atat gasesc si mai multe enigme.. Ca Lica Chitcan m-a aburit si mi-a furat banii, e una…dar sa te folosesti de atatea femei si sa faci atatea imbarligaturi,doar  ca sa iesi tu bazma curata, e mult prea mult pentru mintea mea. Ca si-a inselat  sotia, din ziua de logodna si a stiut intotdeauna cum sa o convinga, ca nu a fost nimic  si doar “gurile rele” ii vor raul, am inteles …era Mioara  tanara si naiva si vorbele lui dulci o inmuiau . Ca m-a aburit pe mine , ok, fusese primul meu prieten, stiam cat m-a iubit in adolescent , amintirile tineretii m-au orbit….. dar sa isi puna amanta Lia, sa se dea drept sotia lui fatza de mine???? …. Si Lia, tot o femeie ca mine si ca sotia lui, cum a putut sa o convinga sa faca asa ceva??? Lia stia ca e casatorit, stia ca in timp cat era cu ea si casatorit fiind, a avut o relatie cu mine....cum poti sa fii de partea unui astfel de magar si sa-i faci jocul??? Ce fel de manipulator poate fi Lica Chitcan sa iti convingi amanta sa faca acest lucru??? Apoi ,sa o convinga pe Cristina Cioca sa-si vanda apartamentul si masina pentru el…..e prea mult.! Adica chiar toate, toate patru, din lumi si niveluri de trai diferite, din generatii diferite, chiar toate am fost/ suntem proaste si el e barbatul sincer si fatal??? Hai zau!!!!! Mai repede, el  e un escroc, expert, care a inteles oportunitatea care i s-a deschis, cu fiecare dintre aceste femei.Si  in cazul acesta, experientele acestea, il fac si mai periculos decat am analizat eu.

Stiu ca tot ce am afirmat , Lica Chitcan a negat ( sau mai bine zis a dezmintit ) intr-un fel sau altul, fiecare afirmatie de a mea. De aceea ma simt, total obligata, sa postez dovezi. In ultimile doua postari am afirmat ca, amanta Lia a impersonat-o pe sotia lui Lica Chitcan, ca eu, sa cred ca vorbesc cu ea si astfel adevarata Mioara, nu putea  afla de aventurile si escrocheriile lui. Sa nu uitam ca, desi furase bani de la mine, Lia ii dadea  si ea, Mioara ii trimitea, lunar, sute de euro din Italia. Ca sotie, era aburita sa creada ca, trimite bani in interesul familiei, pentru a plati datorii si a avea o viata mai buna cand se va intoarce inapoi. E normal, sa fie panicat ca, eu as fi putut ajunge la Mioara si la cate dovezi aveam, Mioara sa-i  sisteze “pensia”….Si chiar asa s-a intamplat cand a aflat de Cristina Cioca….Asa ca, eu am fost sigura, la acea vreme, ca vorbesc cu adevarata Mioara, din Noembrie 2010 si pana prin Aprilie 2011 !!!! La suspiciunile  prietenei  mele ( care era la mine si asculta toate conversatiile mele cu Mioara) am inceput sa inregistrez convorbirile. Le re-ascultam si urmatoarea data, ii puneam intrebari despre lucruri pe care eu le aflasem de pe la prietenii comuni din Onesti. Asa-zisa Mioara stia sa raspunda la toate intrebarile…..am tras concluzia ca, nu putea fi o prietena sau o amanta de-a lui, pentru ca stia prea multe despre viata lui de familie…..m-am inselat! Lia primea raspunsurile de la Lica!!!!!

Va redau mai jos o conversatie cu asa-zisa Mioara. Convorbirea a avut loc  prin Ianuarie 2011 si ii explicam Mioarei despre e-mailul de amenintare pe care il primisem de la Lica pe 29 Dec.2010 si care este afisat in postarea anterioara. Explicam acolo despre “ordinul de restrictie” Aveam sa aflu mai tarziu ca legile Romaniei, nu sunt ca cele dintr-o alta tara civilizata…si ceea  ce eu stiam ca e procedura, in astfel de cazuri ,nu se aplica in Romania, din pacate. In conversatie se poate distinge de cateva ori cum eu ma adresez celeilalte femei, Mioara si cum ea imi spune ca imi va scrie un e-mail in care va minti ca mai vorbeste cu mine si eu sa il trimit lui Lica, ca fiind de la Mioara. Dupa ce ascultati aceasta conversatie, mergeti la urmatoarea, unde vorbesc cu Lia in calitatea ei de Lia, amanta lui Lica….va veti convinge ca este aceeasi voce….
 
 

In urmatoarea postare, voi explica cum prieteni apropiati  lui Lica, l-au ajutat sa pastreze aceasta minciuna.

In perioada  sarbatorilor, Lica si Cristina Cioca au postat tot felul de poze cu “frumoasa familie” Vorbeam cu Mioara si chiar ii spuneam ca Cioca are si ea puterea ei asupra lui….. si Lica danseaza dupa cum canta ea!!! Este pentru prima data, cand l-am vazut imbracat la costum….daca Cristina Cioca l-a facut pe acest “taran necioplit “ sa imbrace un costum …e ceva. Mioara mi-a raspuns: “Fata mea, nici una nu-l cunoasteti pe Lica…..ori are prea mult de pierdut, ori are acum ceva de castigat de la ea, de joaca cum canta ea!  Asta e stilul lui de a manipula femeia !!!!” “Lica nu e prost, stie ca mai tarziu, tot la Mircea va ajunge ….ca uite, pe taica-su l-a lasat si cea de a doua Marcica ( cu mult mai tanara ca mosu) si femeia  a plecat la fata in Italia…..istoria se repeata, fata mea” a concluzionat Mioara. “ Intreaba-l pe internet, acolo unde scrii : daca Lica  e asa de mandru de familia lui noua, de ce pozele cu neamul Cristinei  nu apar  si pe peretele lui, desi a fost etichetat??? De cine ii este rusine???” m-a intrebat ea. Si chiar….ma intreb si eu asta??? Deci , ce mai urmareste acest sarlatan batran???
Si ca sa va arat despre ce vorbesc, iata doua poze ( in fiecare se poate vedea peretele de facebook atat a lui Lica Chitcan , cat si a lui Cristinei Cioca) am postat langa monitor, celularul meu,  pentru a vedea timpul  care il afisa cand am facut poza....

Adaugati la acel timp, 7 ore sa vedeti timpul real al Romaniei. Mai multe cu urmatoarea postare.