duminică, 23 noiembrie 2014

Lica Chitcan si popaliky


Pagina de facebook  Popa Liky este  pagina  romanului(  semnificatif  am ales  numele contului, exact numele de e-mail pe care l-a folosit LICA CHITCAN cu mine…) Mi-a zis , dupa un timp, ca prietenul lui bun, Florin Porumb, i-ar fi spart parola, si fiindca nu voia ca el sa citeasca intimitatile noastre si-a facut alt cont cu numele de  ccostaceov…Popa liky e o combinatie intre numele  mamei ( de domnisoara si acum dupa divortul de batranul Chitcan  si Liky numele cum il strigau cei din Italia, ca nu puteau pronumta  LICA) . Ccostaceov, este numele tatalui , un rusnac , care si-a schimbat , mai tarziu, numele din Costaceov  in Chitcan. O fi Chitcan de la localitatea Chitcani, sau o  premonitie la caracterul de soarece a viitorului lui fiu ???? In tot cazul, numele i se potriveste de minune! Mai tarziu, am aflat ca nu Florin Porumb i-a spart parola, ci chiar amanta, i-a gasit contul Popa Liky ( pentru ca, tinand sa imi arate mie ca nu are nimic de ascuns, si-a pus o poza cu moaca lui pe contul de messenger popa liky…..si asa i l-a gasit amanta de atunci Lia Gornoviceanu….

Comentam pe pagina de facebook popa liky cu cineva din Onesti, care mi-a spus ca ar trebui sa recunosc ca sunt naiva si ca LICA CHITCAN  m-a fraierit rau….am recunoscut. Apoi am stat si m-am gandit….nu e ca nu l-am intrebat de ce toata abureala si ce urmareste….mi-a raspuns …si eu l-am crezut. Greseala mea, e ca nu am intrebat direct de bani….m-am gandit ca poate vrea o aventura ( ca nu fusese nimic intre mine si el in tinerete) Redau mai jos, doua e-mailuri de-ale lui  si veti intelege din ce scrie ce discutasem cu el… Deci , nu este ca am fost atat de naiva….doar ca, eu nu am anticipat deloc sarlatania lui pentru bani…

 
 
Au ajuns la urechile mele ,cum ca LICA CHITCAN dupa ce m-a facut nebuna  si paranoica ( si am atasat in postarile anterioare, e-mailuri, in care tocmai el,e unul “de-al casei”,  la sectia de psihiatrie, si e-mailuri in care imi scria ce medicamente ia) acum spune ca ne-am cunoscut pe net, eu cautand o relatie strict sexuala,pentru care ma ofeream sa platesc ( poate domnul nostru prostituat, a mai avut astfel de relatii) eu una nu si postez aici o poza din liceu in care sunt cu niste college de clasa, la Slanic si el se vede undeva in fundal. Am gasit poza ( nu am avut decat doua in care apare si el: aceasta si una la majoratul meu, apare tot pe fundal, caci venise cu un grup de baieti cu care canta ) Am scris undeva pe blog, ca manierele lui Lica Chitcan lasa  de dorit si ca m-am simtit ingrozitor de stanjenita si umilita , cand la Bucuresti, intr-un restaurant de lux, in timpul mesei s-a sters la gura cu maneca pulovarului…..uitandu-ma la poza asta, am realizat, ca e un  gest din tinerete ( bine ca nu si-a sters mucii in fatza mea in acelasi mod, ca in aceasta poza J J  Deci, dovada ca nu l-am acostat pe net pentru sex si ca ne stiam din adolescenta!!!
 


 Eu sunt cea in alb, el e cel care se sterge la nas!!!!

Tot zilele acestea, am vazut  ca a postat niste tablouri cu peisaje, care pleaca pentru e expozitie….oricum el plateste ca sa aiba aceste tablouri la aceasta expozitie….noroc de Cristina Cioca ca si-a reluat activitatea si poate sa-i plateasca…..un intretinut , iaca , ramane un intretinut!!!

 
 
 
Si apropos de Cristina Cioca…..cica ar fi spus ca relatia ei cu Chitcan nu e bazata pe sex….inseamna ca fosta amanta a lui Chitcan, Lia, a intuit correct.... fata a crezut ca o sa devina o doamna importanta in Onesti…poate a aburit-o si pe ea,ca pe celelalte ( cum ca ii scoate un CD) Imi aduc aminte ca LICA CHITCAN a avut pe vremea cand relatia lui cu Cioca era la inceputuri ( 2010-2011)  pentru doar vreo doua luni ,un studiou de inregistrari, pe care l-a inchis tot atat de repede pe cat l-a deschis…. ( Cristina tot asteapta sa ii faca vre-un CD!!! ) O fi  asa cum a intuit Lia Gornoviceanu…..dar ma indoiesc…adica ea, e aceeasi  femeie, care, si-a  dus fica la maica-sa in weekend, are o noapte pasionala cu amantul si luni de dimineata ,cand tipu’ pleaca la servici, ea pleaca in Italia, la celalalt barbat….treburile nu merg cum vrea ea acolo, si se intoarce si are pretentia ca tipu din Onesti sa o accepte inapoi…ce astepta oare ,sa se intample in Italia, intr-o saptamana???  Dar asta e o alta poveste…nu ma intereseaza Cristina si nici viata ei….pun intrebari si caut raspunsuri ,doar in contestul in care ii accepta murdariile lui Lica Chitcan…O femeie onorabila, ar fi incercat sa afle adevarul despre el, de la cei care nu sunt prietenii lui Chitcan…ar fi cerut dovezile mele, inainte sa le postez aici…dar cand ea gandeste ca el, chiar nu cred ca e departe de moralitatea lui. O femeie care isi pune concubinul inaintea ficelor ( ca are doua,  si care nu a postat nici macar o poza , o singura poza cu nepotelul ei) nu cred ca mai are nevoie de descriere….

Cineva mi-a spus ca nu voi mai vedea cei 5000 de euro de la Chitcan….”too bad” pentru el….eu voi continua sa postez sis a investighez pan ava aparea romanul si ii voi scoate banii…dar, romanul trebuie scris de cineva cu experienta….realizez ca nu sunt in masura sa o fac… nu sunt  naiva!!!!!!

joi, 13 noiembrie 2014

LICA CHITCAN-in campanie....


Vremuri  grele, ape tulburi si viitor incert. Ei, nu vorbesc de tara, acum in prag de alegeri, eu vorbesc de Lica Chitcan. Karma asta il cam inghioldeste de la spate….adica, banca nu-i mai da bani, ca nu mai are sotie care lucreaza in Italia, ma-sa nu are de unde, ca nu a avut niciodata, banii lui tac-su i-a papat, Cioca nu mai are ce vinde, de la craioveanca Lia, ar avea ceva sanse, dar el stie, ca e vulpe batrana si il va pune la munca J ,iar de la mine nu mai are sanse de a scoate bani decat de ….coliva!!!!

Dar el stie ca in Onesti si in tara, banii s-au cam dus, prietenii il ocolesc ca si-au dat seama cine e si ce vrea….asa ca unica lui sansa e in vest. Si fiindca vrea sa fie in ton cu vremurile din tara si cu campania prezidentiala, a inceput propria campanie de …abureala . Vad dintr-o postare, ca a inceput cu vaicareala si ca a trecut la un limbaj de smecher, cu prietena noastra Liliana Tapu ( sau cum e ea cunoscuta- Liana Chirila)  Licuta, femeia e versata in abureli si nici nu e din Caiuti si nici din Popeni si apoi prietenul ei e mai mare ca tine :) ( si la propriu si la figurat) asa ca fii cu bagare de ….seama!!!!


Cica nu a putut sta in Italia de dorul Romaniei…..pai da, ca l-a tinut Mioara aproape 2 ani fara service, deci isi gasise sa lucreze cu fiul lui, dar nu a rezistat decat 3 zile!!! Apoi cum sa ramana el in Italia?? Pe italience nu le putea aburi ca pe romance: italienii sunt de 10 ori mai frumosi ,mai prezentabili ca el. Limba italiana se face ca o cunoaste, masina bengoasa nu, cu pen-sula nu prea se poate compara cu “artistii” italieni :)

Acum, cam naspa, cu femeie tanara  acasa, cu amanta in perspectiva si fara cash….de unde bani de Viagra??? Si nu cred ca Cioca a plantat destula telina, oricat de constiincioasa si silitoare e ea…..

Cred ca te cam macina gandurile…..vin vremuri noi odata cu noul Presedinte al Romaniei, legi noi....daca mami pierde intr-un final apartamentul, am inteles ca se muta la Buciumi si  tac-tu tot acolo ajunge, acu ca-i singur si i-ai mancat banii. Cam inghesuiala acolo…..ei, dar nu imi fac probleme….mezica lui Cioca, e fata frumoasa si cred ca ati inceput activitatea de petit….ca in 3-4 ani i se va elibera locul, daca treaba merge si baiatul cu familie cu bani, sau care munceste in strainatate,  cade in vrajile voastre ( pardon, vrajile frumoasei copile)

In ultimul timp, am tot citit si incercat sa ma documentez despre arta….Am inteles ( din cat citeam, pana ma lua somnul :) ) ca arta, e o expresie a starii de spirit, a interiorului, a gandurilor artiscului la acel moment. Pentru a intelege arta, pentru a ne apropia emotional de mesajul artistului, trebuie sa rezonam cu starea lui de spirit….




Ma scuzati, sunt o femeie de afaceri , o femeie a stiintelor exacte….cum puii mei sa rezonez cu o pictura ca cea de mai sus??? Reprezinta o dezordine, ca cea in creierul lui Lica Chitcan. Si cica, a mai pictat-o si cu vopsele florescente…..adica dupa ce ne arata ce dezechilibru e in capul lui, trebuia sa o scoata si in evidenta. Ca stiti, tiganu’ pana nu pune un pic de stralucire ,  de sclipici, nu e el tigan destul!!!!

duminică, 9 noiembrie 2014

LICA CHITCAN-nu cred in coincidente....


Zilele trecute o prind pe Mioara Chitcan la telefon si ne conversam mai pe indelete. Are zile cand e foarte tacuta, dar in altele e glumeata ( un umor sarcastic, amar, nascut din suferinta)  Ea admira independenta, dezinvoltura mea, eu admir la ea tenacitatea si rabdarea…rabdare , chiar si atunci cand suferea cel mai mult….mi-ar fi placut sa fiu un pic ca ea….am pierdut in toata povestea asta, din cauza impulvititatii mele…dar, asta e!

In ultima conversatie cu Mioara, am prins-o relaxata, fericita si pusa pe vorba. M-a intrebat daca stiu cu certitudine ca Cioca a inceput seviciul.

-         Iubita, din sursele Radio Santz Buciumi, da, cum ca lucreaza in Moinesti! Ii zic eu…dar nu am dovezi certe!

-         Atunci fii pe faza, ca incepe teatru!!! Raspunde Mioara

-         Adica?? Ce, crezi ca incepe abureala la una noua??? O intreb eu

-         Nuu, acu e inca dragoste mare. Raspunde Mioara

-         Aaa, atunci, e mai linistit raposatu’ tau , ca nu-I mai trancaneste Cioca toata ziua la atelier. Simt ca e un joc de Jeparty intre mine si ea si incercam sa ma gandesc la alte motive, de ce crede ea ca va incepe teatrul.

-         Vezi tu, Doina, tu nu il cunosti pe Lica deloc. Ai stat doar 2-3 saptamani, si atunci era lapte si miere intre voi, ca incerca sa te impresioneze si Lia, nu stiu cat il stia ea, ca sa te informeze. Imi zice Mioara cu intelepciunea unei femei trecuta prin multe.

-         Lasa-ma fata si cu Lia…..tot ce mi-a zis ea, puteau fi doar minciuni, ca in capul ei, eu as fi fost dupa Lica, sa il iau inapoi, asa ca m-a alimentat cu ce a vrut ea. Singurele adevaruri, cred ca mi le-a spus  abia dupa  ce Lica i-a tras-o si a inselat-o cu Cristina Cioca.Stii cum se zice: cine sapa groapa unuia, cade chiar el in ea. Ii raspund eu enervata , amintindu-mi la cate minciuni mi-o fi zis Lia si eu, ca naiva , le-am luat de bune….cat m-a implorat sa nu merg sa o gasesc pe Mioara, ca Lica i-a spus, ca e nebuna, are probleme  psihice si Doamne fereste ce ar fi in stare sa faca!!!! Instincul meu a fost correct, Mioara e o femeie super!

-         Bine Mioara , atunci ce, il lasa Cioca??? O intreb eu, nerabdatoare sa aflu raspunsul

-         Nuu, nu-i asta….Lica stie sa-si aleaga femei docile si ascultatoare care nu-i ies din cuvant!

“Silitoare si constiincioasa” imi amintesc eu spusele lui Train Marza. Mai sa fie, Mioara chiar il cunoaste bine!

-         Zi fata, de ce crezi ca incepe teatru??? O intreb eu intr-un final , aproape admitand ca am pierdut  jocul si nu am habar de ce  teatru vorbeste ea.

-         Pai, acum ca Cristinica are bani,ai sa vezi,  se va imbolnavi mami, se va strica masina, se vor ivi anumite plati de care nu si-a adus aminte pana acum…vor fi alte chetuieli pe care femeia, din iubire si intelegere, va trebui sa i le plateasca,imi spune Mioara cu un oftat adanc , amintindu-si de cate ori, chiar ei, i-a jucat faza asta si cat l-a inteles si compatimit la acea vreme.

-         Bai , fata mea, sa stii ca ai dreptate!!! Ii raspund eu in semn de evrica. Tu stii, ca parca ti-am spus….cand ne-am re-intalnit la Onesti in Noembrie, 2010, a venit intr-o dimineata, tot o fuga la apartamentul ala pe Perchiului si mi-a cerut 5 milioane…cica , ma-sa e bolnava si trebuie sa o duca la spital. L-am crezut, i-am zis sa ia ce a gasit prin geanta mea….

-         Mai vorbim noi, timpul le va rezolva pe toate, noi sa fim sanatoase, zice Mioara Chitcan.

-          Chiar asa, ce altceva mai conteaza???



luni, 3 noiembrie 2014

LICA CHITCAN-escrocheria continua


Am inceput sa devin dependenta de starea pe care mi-o produce o vizita cu nepotica mea. Pitica, de nici 3 luni, a devenit  un drog pentru mine. Multi mi-au spus ca, un nepot/ o nepoata, ma va bucura mai mult ca propriul meu copil…am fost scheptica. Dar de la prima intalnire cu aceasta gogosica, pe cand avea doar 30 de minute pe lumea asta, am fost total prinsa. Nu am crezut ca, a ma schimonosi si a ma agita in fatza ei, doar pentru ai prinde un zambet, poate fi asa de benefic pentru mine. O fotografiez , o  filmez zilnic, de frica ca pierd ceva din evolutia ei….postez pe facebook, tot ce face aproape zilnic, buburuza mea ( e adevarat , mama, sora ,nepoti, verisori si multi prieteni sunt in Romania si este unul din cele mai usoare metode  sa le fac cunostinta cu acest miracol din viata noastra) Poate exagerez, dar multi prieteni si cunoscuti imi dau dreptate si inteleg ce simt….

Si daca eu sunt normala,  imi spuneti si mie cum poate Cristina Cioca sa nu posteze nici macar o poza…O POZA pe facebook-ul ei cu nepotelul de vreo 6 luni din Italia??? Cum poate o mama sa nu scrie ceva, sa nu comenteze ceva la adresa ficei sale devenita mamica la doar 21 de ani???? Am stat si m-am gandit, am analizat, am incercat sa ma pun in pielea ei si tot  nu pot sa ajung la reactiile ei. Pentru mine, nu e distanta, suparare, greseala , relatie, decizie, care sa ma tina departe de copilul meu sau  nepoata mea .Punct! Sunt perseverenta, incapatinata, rea, a dracului si orgolioasa, dar pentru ficele mele, mut muntii si daca ar fi sa stau in genunghi si sa sarut picioarele cuiva , doar sa le vad fericite, fara nici o indoiala as face-o…Sa fie oare, ca isi pedepseste fica pentru ca nu-l accepta pe Lica Chitcan??? ( la inceputul relatiei ei cu Chitcan, fica cea mare, Stefania, era foarte incantata de relatia lor, acum, Chitcan nici macar nu mai e in lista ei de prieteni!) Sa fie oare ,ca Stefania a vazut cum amandoi o manipuleaza pe sora ei mica, Maria  si nu este deacord???  Poate spune ca din cauza mea, nu pune poze!!!!…..Ca mama, as fi foarte incantata sa vad ,ca o mama si o fica se inteleg si ca  relatia  mamei  cu un curvar ca Chitcan nu le-a alterat legatura lor speciala mama-fica…..

Acum cateva zile, fica cea mica, Maria, a postat ceva de felul “ e dezamagitor sa vezi ca cineva pentru care ai face orice, nu face nimic pentru tine” Nu e mot-a-mot ,dar ceva asemanator…..sora cea mare,Stefania, i-a postat imediat  ceva prin care o anunta ca e cu ea , ca e de partea ei si ca se gandeste la ea….frumos, nu??? Mi s-a parut foarte sensibil, pentru ca ador sa vad doua surori, ca sunt apropiate si ca se inteleg ( aceste doua surori, inainte ca mama lor sa se incurce cu Chitcan, din  ce citeam din postari, au fost apropiate si se iubeau si la fel se simtea si din partea barbatului care era sa-i devina sot Stefaniei, fatza de Maria,viitoarea cumnata) Acum, relatia e rece si aproape ne-existenta…..ce s-a schimbat??? Usor de inteles: a intrat Chitcan pe fir….Nedorind ca relatia Mariei,fica cea mica a Cristinei Cioca cu sora ei, Stefania, sa se imbunatateasca, Lica Chitcan a comentat si el la postarea adolescentei: ceva ca:” ar fi dezamagitor, mai ales, daca e vorba de Julieta si cel in cauza e Romeo” Chitcan si parinte! Baba si mitraliera….el nu a fost parinte propriul lui fiu….dar-mi-te ficei  adolescente a concubinei???? Pentru  fiul lui, singurul lucru de care a fost in stare, a fost sa-l faca de ras in fatza prietenilor si a colegilor, cand era vazut cu amante de varsta lor.

Comentariile in cauza, cel al Stefaniei dar si a lui Chitcan nu au ramas prea mult pe peretele de facebook al Mariei, adolescenta  stergandu-le pe amandoua. Cine a castigat??? Chitcan, a castigat!!!! A stopat o ameliorare a relatiei dintre cele doua surori….Chitcan a dovedit inca o data, cat de manipulator este si cat de subtil opereaza.

 

Dar tot ce am relatat mai sus , este  doar o paranteza dezgustatoare…..de fapt, intentionez sa va dezvalui informatii despre fabuloasa UNIUNE A ARTISTILOR PLASTICI sau UAP. Tot ce sumarizez aici este ce am gasit pe net….cum voi primi mai multe informatii, va voi tine la current.  Vreau, de la inceput, sa subliniez ca, nu am nimic impotriva formarii unei uniuni, care sa promoveze arta si nici nu vreau sa atac pe Domnul Traian Marza, sau sa-i subestimez studiile sau realizarile. Nu ma pricep la arta si nici nu am intentia de a pune jos talentul si munca artistilor…Pe mine m-a interesat modul in care LICA CHITCAN a ajuns presedintele pe sucursala Onesti.

Intr-o discutie avuta anul trecut cu fosta sotie a lui Lica Chitcan, ii spuneam ca Lica a devenit Presedintele Uniunii Artistilor Plastici sucursala Onesti….. raspunsul Mioarei m-a facut sa ma gandesc un pic mai adanc la situatie. Ea mi-a zis: “ fata, e o imbarligatura de-a lui Lica, crede-ma….Lica nu a avut o expozitie in 10 ani, nu prea a pictat decat niste pereti si niste portrete la comanda dupa poze….ca ce chilipir sa-l puna Presedinte??? Doar pentru ca face rame??? “

Un punct destul de correct! Dar m-am gandit….totusi, vorbim de o organizatie reputabila: Uniunea Artistilor Plastici!!!!! Vazind pe facebook, ca presedinte al acestei Uniuni este un anume Traian Marza, i-am trimis un mesaj ( nu privat) si l-am rugat sa-mi spuna, care este criteriul de selectie a unui presedinte de sucursala  UAP. I-am lasat 4 mesaje, pana intr-un final, indignat, mi-a trimis un link unde erau informatii despre acest UAP. Domnul Marza nu are nici o idee ca sunt femeia de afaceri si ca am cunostinte ample despre modul de operare a unui ONG ( in general, organizatiile  non-profit  din lumea asta sunt operate cam la fel) Sunt membru la cateva si chiar la unele in board of directors.  Tot in timpul acestei conversatii pe facebook, mi-a spus,ca eu fac ce fac, din gelozie si ca Lica Chitcan are o sotie constiincioasa si silitoare!!!! Atunci am realizat motivul pentru care mi-a raspuns cu …intarziere!!!! A asteptat informatiile de la Lica Chitcan…deci minciunile lui….si cu chestia asta cu gelozia si cum ca eu il vreau inapoi, a hranit toti prietenii lui si mai ales pe Cristina Cioca..

Am inceput sa caut pe net mai multe informatii….ce m-a indignat si de unde am inteles asocierea lui Marza cu escrocul Lica Chitcan, nu a fost ca Marza si-a infiintat un ONG, ci ca si-a infiintat un ONG cu acelasi nume ca reptabila asociatie formata prin 1950….Legile Romaniei, i-au permis un asemenea tertip…..de ce a facut-o??? Raspunsul e simplu: sa duca in eroare oamenii, primariile, politicienii  etc. Ca si voi si eu am crezut ca este vorba de adevarata Uniune a Artistilor Plastici ai Romaniei si nu de un ONG care promoveaza arta mediocritatii….da, am zis bine a mediocritatii ( dar asta nu inseamna ca printre cei multi nu sunt si adevarati artisti!) Daca regulile de acceptare in adevarata Uniune a Artistilor Plastici sunt foarte clare, fiind nevoie sa prezinti lucrari originale, noul UAP a lui Marza, trebuie sa platesti 25 de Euro si esti membru!!!! Cum isi allege Marza presedintii de sucursala , inca nu am habar!!! Probabil ca o fi aflat cat de curvar este si ce escroc este si poate s-a gandit ca Lica Chitcan va atrage chiar si in felul acesta mai multi membri …sau …membre!!!!!

Sa nu credeti ca UAP-ul lui Marza traieste din membria artistilor plastici….nici vorba! Dar, ca ONG, numarul membrilor inclina mult balanta in favoarea obtinenii multor finantari ne-rambursabile de la diferite organizatii din Uniunea Europeana!!!! Uniunea Artistilor Plastici cu sediul in Alba Iulia ( orasul unde locuieste Marza) are si un nou sediu ( adica o cladire noua). Oare sa pariez ca acest sediu a fost facut cu bani europeni si ca in acte este stipulat ca Marza e cel care e “stapanul”??? Nu imi iau riscul asta!!!!Am vazut ca la Onesti, sucursala UAP a lui Lica Chitcan, are si un sediu obtinut de la Primarie…..Nu m-as mira sa aud ca pentru chirie Presedintele nostru de sucursala, escroc cum e,  incaseaza chirie de la Uniune si  o baga in buzunar,cu incuviinarea lui Marza, of course,  dar Primaria i-a dat-o pe gratis…..

Asa s-ar explica de ce Lica Chitcan da ‘like’ la tot ce posteaza Marza si de ce Marza ii share-ueste chiar si pozele Cristinei…..ca va intreb: ce are sula cu prefectura??? Daca Lica Chitcan e un asa pictor si artist, inteleg sa-i promovezi activitatea, dar de ce  share-ueste pozele concubinei lui???

 



 Eiiiiii, ce proata sunt!!! Poate o plateste pentru niscai servicii pe care mamaia noastra Cioca i le-a facut !!!!!! Na, ca v-am pus pe ganduri!

Va atasez niste linkuri unde puteti citi tot ce am afirmat mai sus.

Iata sigla ( logo) adevaratului UAP:


Si ce scrie in wikipidia despre adevaratul UAP:


Iata ce trebuie sa faca un pictor care vrea sa devina membru in adevaratul UAP:


Diferite referate care atesta vechimea adevaratului UAP:


Iata mai jos si ONG-ul UAP si ce trebuie sa faci ca sa devii membru:


 

Redau mai jos si niste link-uri ( dar sunt multe pe net) cu articole despre acest nou UAP si self-proclame Presedinte Traian Marza. Normal ca multi dintre pictorii tarii din diferite parti ale tarii s-au prins de manevra neonorabila a Domnului Marza:



Si mai jos atasez link-ul cu un articol cu interviul dat de Chitcan dup ace a fost proclamat Presedinte de sucursala la Onesti. Cica se asteapta sa fie invidiat…..ha,ha, el stia ca pictorii onesteni vor afla adevarul mai devreme sau mai tarziu si isi pregatea scuzele reactiilor lor…..ce marlan!