marți, 22 iulie 2014

Doi de bat si al treilea castiga !!!!!


De ceva timp incoace, urmarind postarile “faimosului “ ziarist de Onesti, Florinel Plantos am banuit ca e vorba de o femeie la mijloc…..ca Florinel Plantos e indragostit sau just "horny" , era cam greu de intuit. Tot greu de intuit era si daca femeia cu pricina era reala sau imaginara….in ambele cazuri, eu sunt cea mai fericita…Florinel, isi tine mintea ocupata cu altceva, in loc sa ii duca bataliile murdare impotriva mea, lui Lica Chitcan…Asa ca, fara sa o fi cunoscut pe aceasta femeie, fara sa-i fi stiu numele, ma rugam pentru binele si fericirea ei….Lica Chitcan va trebui sa apeleze la altii sa se lupte cu mine, sa ma denigreze, insulte….. Florinel e logodit!!!!!!

Eu nu l-am invinuit total pe acest om….Lica Chitcan e prea manipulant si Florinel  era prea inversunat pe mine ca nu l-am ajutat cum si cat a vrut el ….a raspundit zvonuri prin Onesti, cum ca, eu si el am fi avut o “relatie” de mai bine de un an….in capul lui poate!!!!! Intre noi, ca indivizi de sex opus, NU A FOST ABSOLUT NIMIC NICIODATA!!!! Doar business, i-am facut o campanie umanitara! Tocmai de aceea nu eram prea sigura daca femeia cu pricina e reala sau imaginara…..caci, Florinel e bun la inventat situatii si circumstante.

Public, Florinel mi-a facut cel mai mare rau, publicand tot felul de aberatii si minciuni….toate la indemnul si la urzeala lui Lica Chitcan….Cum pot sa urasc un om disperat, deprimat si mai ales manipulat ??? Karma ii da o a doua sansa, intr-un mod frumos….oare credeti ca a invatat ceva din asta??? Oare credeti ca e destul de barbat sa inteleaga si mai ales sa-si ceara scuze pentru  tot raul pe care mi l-a facut??? Ma indoiesc…Karma i-a aratat ,intr-un mod frumos, si lui Lica Chitcan si nici el nu a inteles….a crezut ca e tare , mare smecher si de neinvins…dar, eu m-am ridicat de acolo din mocirla in care cu ajutorul lui Florinel, m-a aruncat el. Lectiile trebuie invatate,  sau le vom primi din nou intr-un mod mai dureros…

Oricum, sa fii sanatoasa femeie…undeva departe o alta femeie iti vrea doar bine si fericire

 
 

sâmbătă, 12 iulie 2014

Fie roata si patrata......


Fie roata si patrata, tot se-ntoarce ea o data…..este zicala care mi-a venit in cap dupa ce am vazut niste comentarii pe peretele de facebook a lui Lica Chitcan. Un comentariu foarte “sugestiv” vine de la bunul lui prieten, Florin  Porumb ( cel care are vaporasul  Phoenix in Delta Dunarii). Nu, numele romanului meu nu vine de la numele vaporasului lui…..ci de la o destainuire pe care Lica Chitcan mi-a facut-o intr-un e-mail ( il voi posta in curand)….



Tanjind dupa viata de noapte, cand,dupa spectacole, se lasa cu bautura si femei, Lica Chitcan posteaza una din vechile lui melodii ( inregistrare si CD, scos cu banii munciti de fosta sotie in procent de 100%.....) Florin Porumb , la care Lica are datorii la greu, stie ca, din cantat ( cele cateva melodii folk ce le stie, de pe vremea lui Pasvante Chioru’) nu va putea scoate bani si deci nu va putea sa-i inapoieze banii imprumutati de Chitcan…..

Normal, ca si Lica Chitcan stie asta, dar inca spera ca va aparea o naiva ( de preferinta din alta tara, sa-l mai salveze din mizeria in care e ancorat) si cu cantatul spera ca are mai mare trecere …..

Poate Lili  Tapu ( sub numele de Liana Chirila) stie ceva mai mult daca analizam comentariul ei…..stie ea, ca , poate,s-ar mai gasi si alte …”furnici”!  Imi imaginez ca stie bine situatia …ca altfel, nu ar fi trimis-o prietenul ei Florin Porumb sa isi “aleaga” vreo doua tablouri de la Lica din atelier  drept contravaloare pentru banii imprumutati!!!!

Pai sa-mi ziceti voi mie ca astea doi ‘trubaduri”, nu sunt , cum se zice, pe o mana????  Florin Porumb, desi o cunostea bine pe sotia lui Chitcan, mai cunostea si cunoaste toate fostele amante si probabil, si cele actuale si viitoare… Ce om cu coloana vertebrala, stiindu-i sotia, cunoscandu-i personal si amanta, mai are taria sa faca cunostinta si cu mine???? Si mai mult , sa imi toarne cat de mult ma iubeste Lica si ce fericit apare el, acum  ca si-a regasit iubirea din adolescenta!!!! Daca as fi fost atenta, sigur as fi vazut semnul $ in ochii lui!!!!  Ba chiar Florin Porumb ne-a invitat insistent pe amandoi pe vaporasul lui ( probabil, urma sa ma supra taxeze, stiind de la Lica ca am bani!!) Dar cand prietenii, ca acestea, se intemeiaza pe interes,macar unul ia teapa…. Din pacate pentru el, Lica m-a convins sa nu mergem pe vaporasul lui si m-a rugat sa invoc o scuza plauzibila si sa-l refuz categoric….naiva, nu am realizat ca el insusi avea planuri mari la banii mei ‘economisiti”….  Ne-experimentata la astfel de cacanarii, am facut ca Lica, ba, i-am si multumit !!! J J

Cine se aseamana, se aduna…….zice zicala…..ca de nu ar fi asa, ce barbat, si-ar trimite “prietena” sa scoata de la “prietenul” lui cel mai bun doua tablouri “care le-ar fi vrut doamna” drept contravaloare….????

Asa caracter, asa prieteni……m-au vazut  amandoi ca pe cea mai usoara prada la acel timp….dar karma  le va dovedi contrariul….inca nu am terminat!!!!

Acum, plec la spectacolul formatiei Phoenix….e un semn, nu-i asa????!!! J J

 

joi, 10 iulie 2014

Educatie de parinte???


In lupta mea pentru a afla adevarul si a expune public inselatoria lui Lica Chitcan,  eu nu am apelat niciodata la prietenii mei pentru ajutor, ba chiar i-am rugat sa nu comenteze si sa nu se implice…..Am considerat ca este problema mea, ca a fost naivitatea mea si deciziile mele, eronate de la acel timp si ca singura trebuie sa lupt pentru adevar…..

Dar cum Lica Chitcan e un las si un profitor, el a apelat intotdeauna la prieteni si cunoscuti ,chiar si la maica-sa ,sa ii duca bataliile. Prima data, au fost prietenii, ca toate aburelile lui, sa para credibile….apoi, si-a folosit amanta de la acea vreme, sa ia legatura cu mine sub  identitatea fostei sotii Mioara….si-a folosit actuala concubina sa o convinga pe fosta amanta Lia Gornoviceanu, ca el a iubit-o si  sa nu mai vorbeasca cu mine….. apoi si-a folosit mama sa o intimideze pe mama mea si sa se victimizeze…..cand toate acestea nu au dat nici un rezultat, si eu am ramas pe pozitie, si-a folosit proprii prieteni, sa faca declaratii false la politie….

Recent, cand am expus ca mama lui, pe nume Catinca Popa este data in judecata de diferite institutii pentru neplata, a scris , din nou ,ficelor mele …..Lica Chitcan e prea las sa duca singur batalia…si asta pentru ca , desi ameninta, nu are nici o dovada cu care sa se apere ….pentru ca MINTE in modul cel mai ordinar posibil.

Dupa ce a incercat, a nu stiu cata oara, sa-mi implice ficele, am trimis si eu recent adresa blogului ficelor Cristinei ( bineinteles pentru prima data!)  La doar ore dupa mesajul meu, primesc comentarii pe privat , culmea, de la fica minora a Cristinei…..nu mi-a venit sa cred! Ii caut contul de facebook, si pentru prima data , vad ca apar doua conturi pe numele ei…..Ei bine, mi-am zis, probabil ca unul e fals, facut de Lica Chitcan , sau Cristina Cioca, tocmai pentru a comenta cu mine….Din conversatie se poate vedea ca aceasta minora stia mult prea multe detalii si intimitati!!!!

La un moment dat, insa, mi-am amintit ca mi s-a  relatat o intamplare in care Cristina, disperata si geloasa, ca este inselata de fostul amant, ar fi planuit cu fica ei mai mare ( pe atunci, minora) sa se dea drept o alta femeie pe un site de socializare….impreuna cu fica ei, ar fi mers  sub acoperire  sa-si intalneasca amantul  si sa dovedeasca , ca era infidel ( aceasta intamplare i-a fost povestita Liei, chiar de Lica!) Atunci, am realizat instantaneu, ca e posibil ca minorei, chiar sa i se fi spus toate infidelitatile si tampeniile inventate de Lica,…asa ca am incheiat discutia si am blocat-o de pe  contul ratacirile pasarii Phoenix.

Va las sa cititi si sa va minunati singuri ,ce stie acest copil la doar 13 ani de la mamica ei si de la concubinul ei……
 

 

 


 

duminică, 6 iulie 2014

Analize.....


Daca il cunosti superficial pe Lica Chitcan, de la distanta , pare un tip , sa zicem interesant…..dar, doar pare….Lica Chitcan e un fel de chinezism…adica pare ceva de firma, dar nu a ajuns acolo niciodata!!!

Odata am spus ca Lica Chitcan foloseste “cut and paste” cand isi abureste femeile, dar se pare ca are cateva paragrafe, fraze si raspunsuri pe care le foloseste la toata lumea , crezand ca astfel are aer de om  cult….

Acum ceva timp am vazut ca a facut un comenntariu la o fotografie…..povestea lui Icar a spus-o tuturor femeilor si a folosit-o ca sa arate ca are cunostinte elevate de istorie si literatura….. J

Redau mai jos comentariu si unul din e-mailurile lui cu acelasi subiect. De aproape, Lica Chitcan nu este, si nu a fost niciodata, ceea ce incearca cu disperare sa fie……ce il caracterizeaza??? Va spun eu: stersul la gura cu maneca camasii, intr-un restaurant de 4 stele din capital, inabilitatea de a folosi correct tacamurile si paharele de vin….

 
 

Din alte comentarii pe facebook, trag concluzia ca lumea e cam derutata ( mai ales dupa ce au citit si vazut  dovezile pe blog)….Pana si Presedintele UAP Marza, e derutat…..priviti comentariul de mai jos:
 

Pai, frumoasa doamna e doar o doamna, sau sotie??? Un domn cu integritatea dansului, probabil ca nu vrea sa faca greseala de a crede ce spun ei, mai ales cand se va dovedi ca a fost dus de nas si mintit…..confuz e si cu scopul vizitei in Italia a celor doi concubini….ce periplu umanitar??? A fost dovedit a fi o cerseala de bani….sa cred ca Domnul Marza ( caruia Lica Chitcan i se linguseste zilnic) incearca sa faca un pic de “damage control” asupra reputatiei lui Lica Chitcan….sau poate  mai repede, vrea sa salveze pe cea a Cristinei Cioca…..  J J