marți, 24 iunie 2014

Ce se naste din pisica, soareci :) mananca...


In postarea” LICA CHITCAN-falsitate    “ am expus faptul ca mama lui Lica Chitcan, cea pe care ei o striga “Mami”, are datorii mari, cam peste tot. Atat Lica Chitcan cat si maica-sa, considera ca totul li se cuvine, ca ei nu trebuie sa plateasca nimic, ca altii trebuie sa o faca in locul lor. Vorbind cu Mioara Chitcan recent ( care nu avea habar de datoriile acumulate de mami) imi spunea ca, onorata doamna si-a trait viata intotdeauna pretinzand ,ca totul i se cuvine….cand  Mioara, avea tot felul de afaceri ( afaceri pe care Lica i le-a falimentat de-a lungul timpului) mami, era tare suparata, ca ea nu era “tratata” financiar, ca mama de oameni de afaceri. I-a pretins Mioarei, ca ar trebui sa-i cumpere haine de blana si bijuterii de aur, atunci cand, i se faceau cadouri….Ea habar nu avea cat muncea Mioara sa sustina aceste afaceri si nici ca Lica Chitcan aproape in fiecare seara golea casa de bani ( sub diferite pretexte de datorii neplatite) si cu banii pleca la petreceri si la femei…. Defectele sistemului judiciar sunt bine cunoscute si profitate de acest escroc….

Ca, baba este tinuta in necunoastere si e doar jocul lui Lica Chitcan, sau ca,sunt amandoi pe o mana si amandoi fac acest joc murdar de escrocherie, ramane de aflat…..ce pot sa spun cu certitudine , este ca  baba nu se comporta ca o nestiutoare, sau ca o femeie batrana manipulata de fiul smecher….

Daca Catinca Popa ( caci asta e numele lui mami) e stiuta in tot blocul, chiar si acum, de doamna Chitcan, si daca are datorii si e data in judecata de asociatie si alte institutii, pentru neplata, pot sa pariez toata averea mea ,ca plata la internet este la zi!!!

Tineti-va bine……baba noastra este expert, in ale internetului…..cand Lica Chitcan a inceput aburelile cu mine,baba,  chiar si cu mine a vorbit pe messenger !!!!……cand Lica in ore tarzii statea de vorba cu mine pe skype,cand imi canta la chitara in miez de noapte, baba intra si ii aducea placintute si poale-n brau…..de multe ori Lica chiar imi spunea de fatza cu ea, cat de bucuroasa este mami ca noi doi ne-am re-intalnit, ca ea m-a iubit dintotdeauna si m-ar fi placut de nora….acum, pun si o intrebare : Daca mami stia ca Mioara, nora ascultatoare de 30 de ani si mama nepotului, le trimite sute de euro in fiecare luna, cum a putut sa accepte sa –si vada fiul in fiecare seara aburind o alta femeie, daca  ea e o femeie onorabila, sincera si cu frica de Dumnezeu???  Cand Mioara a aflat de Cristina Cioca si de toate inselatoriile si aburelile lui Lica, a sunat-o pe mami si a acuzat-o de complicitate si i-a spus ca, o data si o data, i-o va coace si ei si lui Lica , aceasta Cristina…..Baba i-a raspuns ca “ stie Lica cum sa o tina pe Cristina ,acolo unde vrea el, ca asta le va da tot si va avea grija de ea, nu ca Mioara, care nu a mai vrut sa le trimita bani si nu ar mai fi avut cu ce trai!”

Cand Lica s-a simtit incoltit de mine si era vulnerabil si speriat ca Cristina poate afla tot si in acest caz pierde sursa de venit, cui credeti ca i-a cerut ajutorul??? Lui mami!!! Da, faimoasa baba, a sunat-o pe mama mea si a rugat-o sa vina la ea acasa….nu se vazusera de ani buni ( mama si tatal meu au fost colegi de serviciu cu fostul ei sot , Constantin Chitcan) Mama, care nu stia la acea vreme de relatia mea cu Lica si nici de cei 5000 de euro furati, i-a facut o vizita…..ce a urmat, au fost doar minciuni si insinuari, care puteau sa-i dea mamei un atac de inima ( bineinteles la mami acasa!) Dupa ce i-am povestit si i-am aratat  mamei mele toate dovezile, dupa ce sora mea i-a povestit si ea , discutiile urate si comentariile lui Lica Chitcan, mama a inteles cine e escrocul, sau mai bine zis cine sunt escrocii……

Atat Lica cat si ma-sa folosesc internetul pentru a vorbi cu nepotii si alti  cunoscuti si carora sa se vaite, sa se planga si sa le ceara bani…..Lia, amanta pe care Lica o avea simultan cu mine, mi-a povestit cum odata, Lica a aparut pe skype cu 3 randuri de cojoace si i s-a plans atat de mult, ca ii este frig, ca nu are caldura, ca i-au inchis caldura pentru neplata, incat a facut-o sa-i trimita, a doua zi,  bani de caldura!!!!

Iata mai jos un cont de netlog al Mioarei Chitcan ( se poate vedea data nasterii , care e a lui, dar si faptul ca e pictor) Mioara nici nu a stiut de existenta  acestui cont. De aici am luat si eu e-mailul si i-am scris, crezand ca, ce ii scriu va ajunge la ea….totul era manipulat de el….voi afisa in curand si acea scrisoare. La primirea raspunsului la acel e-mail, am  realizat ca nu e Mioara, cea/ cel  care mi-a raspuns  si am facut tot posibilul sa o gasesc pe adevarata Mioara si sa aflu adevarul.


Tot aici veti gasi si pagina de facebook a lui mami: Catinca Popa…. Ce ziceti??? Pentru o femeie care nu a avut un servici in viata ei, si care la 76-77 de ani manevreaza atat de bine computerul, se descurca de minune.




Deci: ce naste din pisica , soareci mananca! Daca mami o duce asa de bine fara sa fi avut vreodata un servici, de ce escrocul nostru sa munceasca??? Las ca sunt multi “prosti” , batrani chinuiti care cand primesc pensia deluzorie, merg prima data si isi platesc datoriile si apoi abia mai au ce manca.

luni, 16 iunie 2014

LICA CHITCAN-cunoscuta palavrageala....


O vreme destul de mohorata azi, tocmai buna de a pune pe hartie gandurile si reactiile mele dupa postarea de ieri, pe facebook ,a lui Lica Chitcan. Cu cafeaua langa mine si pe o astfel de vreme, e mai usor sa meditez la toata aceasta situatie …..

-         Am stiut ca expunerea marlaniilor lui Lica Chitcan nu va fi usor,si mi-am asumat aceasta decizie. Aseara cineva m-a intrebat, daca as face o intoarcere de 180 de grade si as renunta la postari, daca mi-ar inapoia banii…..i-am raspuns ca da! In toata investigatia mea, si in toate descoperirile mele, realizez ca sunt si multi nebuni si oameni cu pareri si mentalitati diferite, dar nu am pierdut niciodata din vedere, ca totul a inceput de la faptul ca m-a futat, ca m-a tepuit de 5000 de euro.  Daca mi-ar fi cerut acesti bani intr-un alt mod, cu siguranta as fi fost mai ingaduitoare cu modul in care mi i-ar fi restituit ( in rate, intr-un timp mai indelugat )….Faptul ca, jumatate din suma, a fost un imprumut , si cealalta jumatate furata de pe un card de viza, intr-unul din cele mai traumantizate momente din viata unui om ( chiar cand am aflat de decesul sotului meu) si in plus, folosindu-se de tot felul de inselatorii sentimentale, este si de ce am tinut sa-l dau in vileag.

-         Am fost avertizata ca Lica Chitcan este un manipulator experimentat si tot ce am expus pe blog a fost cu dovezi….am incercat calea legala, dar nu am anticipat ca coruptia e infiltrata pana la nivelul micilor avocati din Onesti…

-         Intr-o societate in care oamenii sunt trasi in toate directiile, e greu sa accepti ca prietenul de langa tine e , de fapt, la fel de corrupt, mincinos, fatarnic si fals precum politicienii din fiecare zi…asa ca inteleg reactia unora.

-         Pe mine nu ma intereseaza Lica Chitcan ca pictor sau ca barbat. Prin tot ce am expus ( documente gasite pe net, la judecatorie, convorbiri cu oameni, declaratiile sotiei, fiului, amantelor si a oamenilor din oras) am incercat  sa creez o imagine adevarata a acestui om fals. Ca a mancat banii multor femei, ca e un curvar in serie, ca a furat statul de sute de millioane de lei, nu au nici o importanta pentru mine, asa cum nu are nici  faptul ca el are, sau nu are talent artistic, ca  se afiseaza ca barbat casatorit, ca face afaceri dubioase si asa mai departe….

-         Nu ii condamn pe cei care sar in apararea lui: multi sunt prieteni de breasla ( cu acelasi fel de mentalitate ), altii ii cunosc doar latura artistica, iar altii, pur si simplu sunt aburiti vorbele lui….asa cum am fost, de fapt, si eu si alte multe femei….

-         Tactica de a jigni, de a  acuza fara dovezi si mai ales de a arunca injurii, este tipica romanilor, nici macar nu o mai iau personal….am fost lovita cu prea multi bolovani, doar pentru ca am o abordare diferita.

-         De 4 ani, in fiecare an , cam la aceasta data, Lica Chitcan , are aceste “iesiri” mincinoase. Dar niciodata nu a mentionat banii….eu zic, sa ii inapoieze si apoi daca asa zisul santaj din partea mea ar continua, ar avea toate motivele sa ma atace. Un om cu adevarat stresat, care stie ca a primit acesti bani, ar face pe dracu-n patru, ar da banii inapoi si ar termina balciul!!!! Dar lui Lica ii convine aceasta situatie, posteaza in victima si pe Cioca o are ca aparatoare, ca sa se ascunda sub fusta ei…..

In 2011 a folosit contul Cornelia Floares sa rabufneasca si sa ma ameninte…pana si cu moartea. Atat de adevarat mi s-a parut amenintarea, ca am facut plangere la politie….din cercetarile lor, persoana nu exista in bazele de date ale Onestiului….la bugetul si mana de lucru din politia Onestiului, cazul a fost anulat. In 2012, mi-a facut un cont fals, mi-a furat toate pozele si tot ce era adaugat pe acest cont nou, erau comentarii tendentioase la tocmai aceste poze pe care le-a postat si acum….ca apoi, sa posteze pe peretele lui , ca daca cineva vrea sa stie cu adevarat cine sunt, sa ma caute in cele multe conturi pe care le am. Fica mea, cunoscand unul din  fondatorii facebook, a apelat la el si contul a fost inchis in mai putin de 24 de ore si neoficial stiu ca a fost facut de pe calculatorul lui Lica Chitcan…..2013, atacurile lui, ale Cristinei Cioca si ale lui Florinel Plantos au reinceput din nou, cand au aflat ca intentionez sa scot un roman si cand au aflat de acest blog. Si atunci, Lica Chitcan se ruga de toti, ca nimeni sa nu citeaca acest blog si sa nu-l deschida…..din nefericire pentru el, blogul a trecut de 10 000 de accesari din mai bine de 20 de tari….. deci, puteti sa-l credeti pe Lica Chitcan cand zice ca este “prima data” cand incearca sa se apere????? Minciuna si iar minciuna…..

O alta minciuna esti si faptul ca m-a dat in judecata…cica , de doua ori!!! Tot ce a facut, au fost doua plangeri la politie: prima (copie afisata aici) a fost distractia politistilor si a fost citita de toti de acolo. Pare o plangere scrisa se un copil de clasa a doua….e postata aici pe blog , si daca vreti sa va distrait si daca puteti descifra scrisul analfabetic veti gasi ca afirma ca eu i-am dat 2000 de euro ( cica in rate) ca sa-mi conduca masina cand vin in tara, ca eu nu ma pricep ( eu conduc de 34 de ani prin toata lumea!!!) Pai, poate sa dovedeasca asta?? Unde am hotarat asta?? Cum, nu e un e-mail, ceva??? Chiar nimic??? Tot acolo, scrie, ca am petrecut impreuma la mare intr-o camera, dar cu paturi separate!!!! Pana si policistii m-au intrebat: Pai cum doamna, aveti atata banet, ii dati lyi sa va conduca masina, si nu ati  putut plati pe o a doua camera???  Lica Chitcan, la vremea plangerii, voia sa scape de mine, sa nu mai inapoieze banii, dar sa si isi pastreze reputatia de barbat insurat….ca el stia ca mai era o amanta la acel timp si urma sa isi faca si altele!!!!!

Tot in postarea lui, scrie ca nu mi-ar fi dat de inteles niciodata, ca vom fi impreuna: aici e o postare anterioara cu e-mailurile lui ( poapaliky e una dintre ele, dupa numele mamei lui!!) cititi pe cea cu titlul: Iubirea din inima noastra……au fost multe emailuri ( peste 350) si multe in care discutam “viitorul nostru”
 
Tot in postarea lui pe facebook, scrie ca m-am casatorit din interes….e prima data cand aud asta! Mie mi-a spus ca, el  s-a casatorit cu Mioara, pentru ca pe vremea ceausista, nu putea primi un apartament decat daca era casatorit, si voia tare mult sa plece din casa parintilor, care se certau din cauza infidelitatilor tatalui lui , un  curvar cu reputatie in tot orasul… eu, am plecat singura in Canada si abia acolo m-am maritat ( deci care a fost interesul???) Daca as fi facut-o din interes, ma maritam cu un strain instarit, cum a facut-o amanta bunului lui prieten Tica Moraru.

Tot acolo scrie ca eu nu am participat la inmormantarea sotului, se pare ca el stie, ca a fost el acolo!!!! Iar un lucru neadevarat si mincinos care se poate dovedi usor, dar oare merita efortul???

Iar pozele afisate, cum am spus au fost furate, si mai mult, au fost facute de sora mea de revelion, 2010, deci cu mult dupa ce eu am aflat de inselatoria lui….

Da, Camelia Camelia Camy Savin, ma lupt de mult timp, doar sa-mi iau banii inapoi. Voi posta conversatiile cu tine, nu erai de aceeasi parere atunci cand conversatia ai crezut ca e private, dar se pare ca ti-ai schimbat “opinia” abia mai tarziu…..Si eu accept opinii diferite ca ale mele, atata timp cat nu sunt injositoare ( mai ales cand nu ma cunosti) sau cand ai dovezi sa acuzi. Restul e palavrageala!!!

duminică, 15 iunie 2014

LICA CHITCAN-falsitate.....


Cat Mioara Chitcan a fost in vizita la Onesti, desi bolnava, am avut timp sa ne intalnim si sa petrecem ceva ore impreuna…au fost seri,cand plecam de la apartamentul  fratelui ei ( unde a stat pe perioada vizitei) si mult dupa miezul noptii, gasind mereu sa discutam ceva, de cele mia multe ori,mirandu-me cate lucruri avem in comun….Intr-un weekend am dus-o pana in satul parintilor ei, i-am cunoscut mama, una dintre cumnate si cativa dintre  nepotii frumosi….nu am stat mult, eu avand alte aranjamente pentru acea zi. Am postat niste poze cu Mioara pe contul de facebook  “ratacirile pasarii Phoenix” . Ce a facut Lica Chitcan??? Aceasta mizerie de om, perfid , care pe facebook posteaza  citate ca” tacerea este cea mai perfecta exprimare a dispretului” isi duce munca murdara in “culise”….. I-a  scris  fiului, ca maica-sa a innebunit, s-a unit cu “nebuna” de mine, iar eu postez poze cu casele fratilor Mioarei!!!! Minciuni, imbarligaturi !…..tot ce am postat pe facebook a fost cu aprobarea Mioarei!!!! Nu aveam de unde sti care si unde sunt casele fratilor ei…..nu i-am cunoscut…inca, dar promit ca ii voi cunoaste, daca Mioara si cu mine ne dorim asta!!! Pe Lica chitcan nu l-a interesat ca in fatza fiului, i-a jignit mama, ca a subestimat-o fara motiv, ca a aratat ca nu  are respect pentru mama copilului lui!!! Lica Chitcan  este si a fost un zero!!!  Acesta este Lica Chitcan, restul este falsitate!!!!   

Daca “ tacerea este  cea mai perfecta exprimare a dispretului” de ce m-a  balacarit mai bine de un an de zile si el, si Cristina Cioca si prietenul lui Florinel Plantos????  Au mintit, au insultat, au denegrat, santajat, crezand ca, de rusine, ma voi retrage…m-au blocat de peste tot ca sa nu pot, nici macar, sa ma apar, sa am drept la replica…..habar nu avea, ca voi pastra atatea dovezi, ca voi afla adevarul de la atatea oameni, ca voi posta totul pe un blog si intr-un roman pe care ei nu-l pot controla si abia acum incearca sa foloseasca tacerea???? Ce idioti, prea prosti sa inteleaga, ca de fapt, isi fac reclama la propria prostie…..

Poate crede ca va atrage alti naivi,  alti noi naivi  care vor crede falsa lui modestie si  smerenie….Candva pe facebook, incerca sa ma descrie ca femeie usoara, fara caracter, care isi ignora  parintii, ca nu m-am sinchisit, nici macar, sa vin la inmormantarea tatalui meu….desi el stia de la mine, ca tatal meu a murit in Februarie si din cauza unor viscole, am  optat sa ii curm mamei durerea , sa nu astepte venirea mea si inmormantarea sa se faca la 3 zile de la deces….. eu am ajutat cu bani la inmormantare si la aranjarea mormantului…..si imi sustin mama financiar.

Lica Chitcan, tu cum iti ajuti mama???? Apartamentul ei, care  l-a lasat pe numele tau si al Mioarei, l-ai adus la executare silita… cand tu te plimbi cu concubina prin Italia, cersind bani de la italieni si laudandu-te pe facebook ca ai facut expozitii si ca il vei vizita pe papa, maica-ta e data in judecata pentru neplata la utilitati…..cand tu te lauzi ca stai la casa ( care, de fapt e doar casa Cristinei Cioca) maica-ta are datorii peste tot si e data in judecata….. tu stai bine linistit,nu-i asa???  Ai avut grija ca, fica minora a Cristinei sa se mute la tatal ei…..Oare, asa arata un crestin adevarat, un presedinte UAP, care sa fie demn de urmat de tinerii pictori??? Asa trebuie sa arate un tata?

Postez screen-saver de pe noul portal, judecatoria Onesti,ca sa vedeti  cu ochii vostri:
Tot ce trebuie sa faceti este sa dublu clic pe fiecare poza....


 
 
 
Declaratia lui Lica chitcan in care se vede ca pe mama o cheama Catinca.
 
 

joi, 12 iunie 2014

LICA CHITCAN-CRISTINA CIOCA-dus de vant......


Am avut ocazia sa cunosc multa lume in Onesti, care il stie pe Lica Chitcan. Opiniile tuturor se pot imparti in doua categorii distincte: ori l-au descris ca pe un sarantoc, cu capul plecat, cu “saru-manusitzele” care umbla cu cerseala, cu complimentele parca luate din caiet,… ori, ca un arogant, un parvenit cu o educatie mai mare ca a celuilalt, cu privirea superioara , ca, vezi Doamne, el e cineva, cineva mai sus ca tine…..depinde de impresia pe care Lica Chitcan i-a  lasat-o, stiam care e pozitia sociala si financiara a celui cu care vorbeam….Superioritatea lui Lica Chitcan, aroganta, atitudinea de om cu goaie grele, e doar atunci cand,  de la celalalt, ori, nu poate scoate nimic ( adica avantaj material, vre-o conectie la cinva cu bani, sau pozitie buna, care sa-l scoata din incurcaturile lui financiare) ori i s-a taiat speranta ca va fi ajutat si a fost abrupt refuzat…..

Lui Lica Chitcan nu ii plac oamenii puternici, cu o atitudine clara, pentru ca nu ii poate influenta si controla. Tocmai de aceea nu a acceptat niciodata discutiile directe face-to-face, sau, negocierea verticala, invocand ca e prea slab psihic sa o faca…..dar totul e un joc de scena, pentru ca lui Lica Chitcan ii plac “jocurile de culise” unde regulile le stie doar el….

Aparent,pe  el si pe Cristina Cioca, nu ii mai intereseaza ce fac eu, ce spun eu ( pentru ca eu sunt nebuna !!!!, zic ei!!!) In realitate, amandoi, stau calare pe tot ce fac si pe la spate incearca sa loveasca. Si el si Cioca stau si infiinteaza conturi false,  doar vor avea sansa  sa ma denegreze …..si apoi, se gandesc ei, e foarte greu sa dovedesti  ca aceste conturi sunt ale lor.  Initial a fost contul  “ Cornelia Floares” care s-a dovedit a fi fals , dupa o investigatie a politiei, facuta dupa plangerea mea penala….deoarece am fost amenintata cu moartea de acesta Cornelia Floares ( bine-inteles atat Lica Chitcan, cat si Cristina Cioca o au in lista lor de prieteni) Au fost altele , care mi-au parut suspicioase si le-am blocat ( Daniel Patrascu, Eli Elida, Carmen Balan, Crrystinn Cry si inca multe altele) Toate aceste conturi au intrat in hibernare din momentul in care le-am blocat ( bine-inteles dupa ce am salvat absolut tot)

Un  cont nou  aparut , este si cel al “Adrianei Bogdanescu” care avea afisat ca oras natal Baia-Mare, orasul prietenei mele . Aceasta Adriana Bogdanescu da un like la pagina de facebook a afacerii mele. Initial, am crezut ca prietena mea a vorbit de mine cu aceasta Adriana si de aceea mi-a cautat afacerea. Nici nu am apucat sa vorbesc cu prietena mea si aceasta Adriana Bogdanescu posteaza  pe  site-ul afacerii adresele acestui blog, crezand ca 1) ori contul nu e administrat de mine , ori 2) pe clientii mei, i-ar interesa ce fac eu in timpul meu liber ….am copiat informatiile contului si l-am blocat ( asta a fost cu mai bine de 6-8 luni in urma!!) dar cum orice adevar iese la iveala, tocmai am descoperit si am dovezi ca e contul lor. Lica Chitcan si Cristina Cioca sunt facuti amandoi din acelasi aluat: o cana de perfidism, un pahar de falsitate, o galeata de minciuni, o lingura de inconstiinta, si prostie dupa gust!

Si pentru ca niciodata nu am vorbit fara dovezi, ma rezum si acum sa fac acelasi lucru si va las , din nou, sa judecati:

1)     Iata un screen-saver a acestui cont Adriana Bogdanescu si cu like-ul la sala gimnastica

2)    Iata o poza facuta de Lica Cristinei  ( atentie multa la puloverul si blugii Cristinei)

3)    Un close-up al aceleeasi poze

4)    Poza de profil al Adrianei Bogdanescu….

Nu mai comentez, ca e de prisos…..Cristina Cioca, se considera  Doamna Chitcan, Elli Elida, Carmen Balan, Adriana Bogdanescu,  Crrystinn Cry si sigur mai voi gasi……femeie, esti bunica, dar creier cand o sa ai????? J J J

Deci la multele personalitati ale lui Lica Chitcan si la gramada de identitati ale Cristinei Cioca, e un traffic in casa lor, mai mare ca in gara de nord!!!! J J J


 

vineri, 6 iunie 2014

LICA CHITCAN- activitatea de cerseala de bani...


De cateva zile, imi tot vin in minte doua bine-cunoscute zicale romanesti. Una este “ lupul isi schimba blana dar naravul, ba” Aceasta conceptie e aprobata si de toti specialistii in psihologie din vest. Adica, oricat si-ar dori un om, si oricat ar promite un om ,ca se va schimba, ca va renunta la unele naravuri ( ma refer la cele psiho-sociale) e foarte greu sa o faca, fara consiliere psihologica si o atenta monotorizare din partea unui specialist….si cu cat e mai inaintat in varsta, cu atat ii va fi si mai greu sa o faca , dar si mai greu sa nu se intoarca la naravurile din trecut. Un betiv, un alcolist, va ramane un alcolist, chiar daca o anumita perioada de timp ar parea ca s-a vindecat. Un curvar ramane un curvar, chiar daca o anumita perioada pare barbatul, icoana de biserica….si unul care e violent, sau, care  a abuzat fizic pe cineva, cu siguranta o va mai face ….candva. Astfel de apucaturi, de atitudini il definesc, pentru ca formarea lor a fost facuta undeva in trecut, datorita unor evenimente….aceste apucaturi sunt vizibile zilnic la unii, iar la altii, apar doar atunci cand situatiile prezente sunt similare  cu cele din trecut…. Sigur vi s-a intamplat sa nu intelegeti reactia unui om, sau ati auzit ; “ nu pot sa cred ce a facut, nu a facut asta, nu l-am vazut niciodata facand asta, pare un om atat de sensibil, de bun, de intelegator”

O a doua zicala este “aparentele inseala” .Lupul nostru, din zicala de mai sus, a invatat ce trebuie sa faca sa “treaca” drept om normal, om de incredere….consider ca din doua situatii:1) a fi periculos fara sa stii ca esti asa  si 2)  a fi periculos, dar sa stii sa te deghizezi in omul de incredere,mai periculoasa este situatia a doua.

Acum cateva zile am avut pe facebook o conversatie cu un anume Alfredo Baldinetti ( ii puteti gasi poza cu Lica Chitcan la postarea “ Lica Chitcan –zambitor”)  Pentru ca eu nu vorbesc  italiana si el nu vorbeste romaneste, am conversat in engleza…am sa redau mai jos o parte din conversatia noastra ( traducerea este in rosu, iar raspunsurile mele mai in centru paginii, asa cum apar conversatiile pe facebook)

Se pare ca Lica Chitcan si Cristina Cioca, si-au mutat  “activitatea de cerseala de bani”, in Italia ( probabil ca cei din tara, au cam inteles mesajul meu….sa nu uitam ca sunt peste 10 000 de accesari ale acestui blog) Asta a fost adevaratul motiv pentru care au petrecut  2-3 saptamani in Italia in luna Aprilie. Comentariile mele sunt de prisos, va las pe voi sa intelegeti cu ce se ocupa Lica Chitcan .

Intr-o viitoare postare, voi dezvalui manevrele ascunse pe care le duce, doar de a ma denegra….Cum am spus  si cum cred cu toata fiinta mea: adevarul intotdeauna iese la iveala.  
Am incercat sa "copy and paste" dar nu apare poza de profil alui Alfredo B. asa ca am pus pozele postarii.