duminică, 23 februarie 2014

LICA CHITCAN-Karma.....




Karma….. toti cam stim ce e, dar fiecare intelege in felul lui. E acea energie care e eliberata in univers si care se intoarce asupra noastra ca un bumerang, ca sa o parafrazez pe Lia. Este probabil blestemul, raul din religie, care se intoarce asupra noastra…..nu intotdeauna platim cu aceeasi moneda, si de aceea uneori, trecem cu vederea realitatea si certitudinea ei ( a karmei). A face rau intentionat, a rani, a minte, a insela pe cineva, e total diferit cu, a lupta pentru adevar, a expune minciuna, raul si inselatoria, chiar daca,rau facatorul in acel moment sufera din cauza acestui act. Trebuia sa se fi gindit inainte la aceste consecinte……

Karma lucreaza uneori direct, dar de cele mai multe ori, lucreaza subtil si mai greu de perceput, dar nu o ignora……

Stiu ca Lica Chitcan uraste citeva lucruri in viata ( asta pentru ca de multe ori, mi-a spus chiar el, in lungile noastre discutii, sau Mioara le-a aflat in timpul casniciei ei de 30 de ani cu el, si chiar Lia, fosta amanta, l-a analizat destul de bine) Lica uraste sa faca ce i se spune, sa fie constrans, sau sa i se impuna un anumit program. Tocmai de aceea, a avut multe amante, nu a putut sa se tina de un servici, sa aiba un program. Imi amintesc cat de urat vorbea de unul din prietenii lui, Florin Porumb, care i-ar fi cerut sa picteze niste tablouri pentru o suma mare de bani pe care Lica i-o datora. “ Ce ma crede el pe mine, sclavul lui?” Oricum, eu nu pot picta cu sula in coaste. I-am dat vreo 20 de tablouri asa, facute la minut, n-au valoare, am dat cu pensula, daca asta a vrut, asta a primit”  Erau niste peisaje….
 

Mi-am amintit de toate acestea pentru ca zilele acestea, concubina Cioca “ creatoarea”, a postat niste tablouri cu flori din albumul Martisoare….. Lica s-a simtit obligat sa mentioneze ca nu au valoare artistica. Oare or fi pictate de Cristina Cioca, cu semnatura lui??? Ca sincer cam asa pare….sau ,imi imaginez, Cristina cautand pe net ( facebook e site-ul ei preferat de cultura) tot felul de poze, tragandu-le la imprimanta si cerandu-i lui Lica sa le picteze……

 
si uite Karma!!!!!! In abureala lui,incerca sa-mi spuna ca, nu a devenit un artist consacrat pentru ca nu vrea sa picteze pentru bani si ca de aceea, a preferat sa isi deschida atelierul de inramari….si ce face acum???? Picturi pentru bani, pe banda rulanta…uite iar karma! Dar, Lica e uns cu toate alifiile, picteaza florile preferate ale creatoarei Cristina Cioca, macii…..iata sula-n coaste si uite karma din nou. A mintit, a inselat, a escrotat pentru a-mi fura banii, acum munceste cum nu a muncit in viata lui pentru bani, bani pe care ii are datorii pe la executori siliti. A furat de la mine 5000 de euro, si dupa calculul meu cam tot atit are datorii….iata karma din nou. Si, va plati si ce-mi datoreaza mie, odata si odata……eu am rabdare!!!!

A facut tot ce i-a stat in putinta sa nu ajung la Mioara, sotia lui de atunci, folosindu-se de amanta, sa se dea drept Mioara, in convorbirile cu mine, karma m-a facut sa ajung la Mioara , sa afle adevarul si sa afle si o lume intreaga despre toate imbarligaturile lui. Si sunt convinsa ca mai sunt multe energii karmice care vin de acolo , de sus , sa balanseze raul pe care l-a facut la multi, atat mie, Mioarei, Liei dar mai ales lui Mircea.

joi, 20 februarie 2014

Asa da, CRISTINA CHITCAN CIOCA....:)

Nu pot sa nu-mi postez impresiile de astazi , mai ales ca m-am distrat copios. Trebuie sa-i multumesc Cristinei Cioca pentru asta. Oare cat de .......naiva ( using the word loosely ) trebuie sa fii, sau poate disperata sa faci ce a facut ea azi....

Astazi, a postat poze cu tablouri cu flori ale lui Lica Chitcan. Se posteaza ca fiind "creator" ( ma rog, nu stiu ce creaza ea , poate ibosele....) dar pina aici nimic anormal.
Doar ca, concubina noastra share-uieste pozele cu.... fosta amanta a lui Lica Chitcan, Lia Gornoviceanu, aceeasi cu care a fost dublata si pe care a "invins-o" dupa ce i-a cotizat lui Lica Chitcan  mai multi bani decit Lia.
Sa fie oare, ca a inceput sa vada, ca ce scriu in acest blog, e adevarat, ori probabil chiar Lica i-a spus ca Lia e o femeie de afaceri si l-a ajutat mai mult ca ea??? Uite asa o tine Lica pe Cristina: "intinsa ca un arc, sa joace cum vrea muschii lui" O fi Lia cu vreo 14 ani mai in  virsta ca ea, dar, femeia,  e o femeie de afaceri care stie sa faca bani....Lia i-a vindut multe tablouri lui Lica.....
O fi ea, Cristina, o tanara mamaie "creator" si il impinge pe Lica sa picteze, dar ce poti face cind nu  poti vinde  ce creezi??? Raspuns: apelezi la amante, care se pricep....Ca doar nu prea poti sa maninci panzele pictate......

Cea mai colosala idee a Cristinei,in a face  reclama talentului  lui Lica Chitcan, a fost sa expuna un tablou de ai lui la.........frizerie!!!!


Deci, cit de naiva poti fi, sa ceri ajutorul amantei???? Nu am cuvinte sa-mi  exprim opinia, asa ca ii dedic faimoasei "creatoare", o melodie:

https://www.youtube.com/watch?v=pgFmvEQgVqk

Pentru invartelile lor ilegale si inmorale, autoritatile in cauza nu vor fi la fel de "generoase" ca mine!!!

miercuri, 19 februarie 2014

Lica Chitcan-istoria se repeta


Numai cine locuieste in afara granitelor tarii, stie cat de important este sa petreci timp cu alti romani. Oricat de integrat in acea societate ai fi, tot, uneori, iti lipsesc conversatiile, bancurile si compania unui alt roman. In ultima vreme, tot mai multi prieteni romani, nici nu vor sa deschida conversatia despre politica Romaniei si despre mentalitatile oamenilor din Romania. Daca romanul care locuieste in tara, a renuntat total sa mai faca ceva, sa schimbe aceasta societate, cei din afara sunt frustati ca cei din tara au renuntat a o face….Eu sunt mai naiva si inca sper ca, prin educatie, propaganda si discutii publice mai ar fi sanse….de fapt, sunt de o incapatinare crunta si rar nu obtin ce imi propun…nu imi propun sa schimb Romania, dar imi propun sa schimb viziunea unui group de oameni, fie el cat de mic. E adevarat, cu o floare nu se face primavera…dar cind vezi o floare aici , una colo, alta mai incolo, stii ca vine  primavera. Toti romanii vorbesc de politita si de legalitatea si moralitatea celor din politica, dar nimeni nu abordeaza subiectul la toti ceilalti romani. Pentru a avea politicieni cinstiti si de onoare, trebuie sa ai cetateni cinstiti si de onoare….si aici e marea problema. Ca furi de la un individ, sau ca furi statul, este acelasi lucru….penal este acelasi lucru si moral este acelasi lucru….ca furi 10 lei sau 1 milion,pedeapsa este diferita in functie de daunele facute, moral, insa, este acelasi lucru….daca cineva fura 10 milioane si doneaza 2 milioane, acel individ nu trebuie vazut ca un om mai bun si cu moralitate, ca vezi Doamne, mai da si de pomana,ci trebuie vazut tot ca un hot ordinar. Pentru cei care locuim in vest, toate acestea sunt lucruri clare si bine definite…..romanii, in schimb, apreciaza omul smecher ( si aici vorbesc de romanul fara moralitate, care invidiaza escrocul: ca pacat ca nu a facut chiar el acelasi lucru!)

Lica Chitcan e un escroc si un hot, chiar daca imbraca haine de om smerit si credincios. Nu a furat doar de la mine, ci si de la altii si a pagubit statul de mii de euro. Ca foloseste escrocheria sentimentala, milogeala, ca foloseste prietenia pentru a imprumuta bani si apoi a nu mai da inapoi, toate acestea, tot furt se cheama. Oamenii trebuie sa inteleaga ca notiunea de hot se schimba, si sarlatanii sunt cei care se adapteaza cel mai repede. Cand l-am acuzat pe Lica ca mi-a furat banii…..replica lui a fost:" ce eu ti-am bagat mana in buzunar??? " Dar va intreb, cind acei romani smecheri golesc cardurile furand identitatea unora pe net, au bagat mana in buzunarul cuiva??? Sau cei care suna la telefon ca fiul/ fica a avut accident si trebuie sa ii trimiti bani sa nu fie inchis de politie, au bagat mana in buzunarul cuiva??? Lica opteaza sa ceara imprumut de la prieteni si apoi “uita” sa le ma idea banii inapoi. Am vorbit cu unul din acesti prieteni si l-am intrebat de ce nu-l da in judecata….mi-a raspuns: “ I-am imprumutat o suma mica, 15 milioane, eu trebuie sa platesc la judecatorie, avocatul, sa imi fac timp de sedinte si apoi nu am nici o intelegere, document  semnat de vre-un notar, I-am dat pe onoare" De cite ori i se aminteste lui Lica  de imprumut, replica e aceeasi: "nu am, dar cind voi avea, la tine vin imediat si iti platesc, sau o sa vad ce pot face, poate ma imprumuta un prieten si sa ti-i dau” Cei pagubiti au doar sansa sa accepte sa au fost trasi in piept… Cind Mioara a fost ultima data in tara, a dorit tare mult sa mearga la niste vechi prieteni la Filipesti. Lica a refuzat si i-a zis ca nu merge la ei, ca le-a cerut niste bani si ei au refuzat sa-i dea ( poate a fost adevarul sau poate nu voia sa-l vada cu Mioara, ca Dumnezeu stie ce minciuni le-a spus despre ea si realtia cu ea) Dar, adevarul iese intotdeauna la iveala, mai devreme sau mai tarziu. Lica minte cu tupeu pe oricine. Iata doar minciunile despre masina pe care o are, luata pe banii furati de pe cardul meu. Cind am aflat de ea si l-am confruntat sa-mi spuna adevarul, mi-a zis ca maica-sa a vindut niste terenuri in Piatra Neamt si a vrut ca masina sa fie pe numele fiului lui si de aceea are ca numar BC-28ART ( 28 fiind ziua de nastere a lui Mircea), Liei,amanta cu care eram dublata in aceeasi perioada, i-a spus ca masina e inregistrata pe numele mamei lui de 75 de ani, pentru ca nu are incredere in nimeni si nu putea sa o pun ape numele lui ca are atatea datorii si i-ar fi luat-o. Mioarei i-a spus ca nu a inregistrat-o pe numele lui Mircea, ca are datorii pentru un imprumut neplatit ( imprumut facut de Lica si din care Mircea nu a vazut un leu).

Recent am descoperit ca concubina Cristina Cioca si-a facut propria firma, inteprindere personalizata.

Iata linkul:
http://www.vrajitorul.eu/firma/31910456/cioca-cristina-persoan%C4%82-fizic%C4%82-autorizat%C4%82
Nimic anormal cu asta, nu-i asa??? Lasati-ma sa va prezint niste date cronologice si apoi tragem concluzia….

Pe data de 13 iunie 2013, Lica este citat la judecatorie in process cu proprietarul spatiului in care isi avea atelierul de inramari, pentru neplata chiriei. Iata lik-ul:
si priviti data cand a fost admisa cererea......
 
 
Portal  > Judecătoria ONEŞTI  > Informaţii dosar
Informaţii dosar
Informaţii generale
Părţi
Şedinţe
Căi atac
Citare prin publicitate

Informaţii generale

Nr. unic (nr. format vechi) : 6981/270/2012
Data inregistrarii 13.12.2012
Data ultimei modificari: 25.06.2013
Sectie: .
Materie: Litigii cu profesioniştii
Obiect: somaţie de plată
Stadiu procesual: Fond

Părţi

Nume Calitate parte
S.C. STĂNEAŢĂ S.R.L. "SOCIETATE ÎN FALIMENT" REPREZENTATĂ PRIN CII NEMŢANU ALEXANDRU , LICHIDATOR JUDICIAR Creditor
INTREPRINDEREA INDIVIDUALĂ CHIŢCAN LICA Debitor

Şedinţe

13.06.2013
Ora estimata: 08:30
Complet: C.S.
Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite acţiunea. Somează debitoarea să plătească creditoarei suma de 4.641.10 lei reprezentând debit restant şi suma de 1.442,94 lei penalităţi.
Document: Hotarâre  1626/2013  13.06.2013
Iata linkul cu mai multe procese ale lui Lica Chitcan de la judecatoria Onesti:

http://portal.just.ro/270/SitePages/Rezultate_dosare.aspx?k=lica%20chitcan&a=%20scope:vDosar%20MJmpIdInstitutie=270




Pe 17 iunie, eu fac public pe facebook, ca deschid acest blog si intentionez sa public un roman. Urmeaza o furtuna de insulte si minciuni denigratoare pe facebook la adresa mea si Cristina Cioca isi schimba numele contului ei de facebook in Cristina Chitcan Cioca.

Pe 26 iunie, apare inregistrata inteprinderea personalizata Cristina Cioca, cu resedinta in Buciumi. Va intreb, de ce nu e firma pe Cristina Chitcan Cioca??? Ok, poate vrea sa-si pastreze numele anterior ( Cioca, Ciocanu, Chitcan, ce conteaza ceva cu litera "C"), nici o problema, multe femei fac asta, desi casatorite….atunci de ce si l-a schimbat pe facebook si alte astfel de conturi unde nu exista legalitatea sau necesara dovata numelui din buletin ??( dar cand iti inregistrezi o firma, sigur, nu poti pune un nume fictiv la legitimare) E Cristina Cioca o dublicitara ca si Lica Chitcan???? You bet she is!!!

Acum sa nu credeti ca aceasta inteprindere individuala e o firma in care Cristina Cioca isi pune banii cistigati din cintari, sau ca ii face concurenta lui Lica Chitcan la inramari, sau ca poate prin ea vinde biletele  de vacanta cumparate mai ieftin de la Posta Romana…..nu stati linistiti!!! Sunt absolut sigura, ca aceasta firma e doar de forma si Lica Chitcan i-a “vindut” firmei Cristinei utilajele folosite pentru inramari. Ca doar nu ar lasa el, ca cei care i-au pus executare silita pe firma lui sa ii ia utilajele.!!! Deci ,ce pot sa-i ia la executarea silita?? Atelierul, nu are nimic…poate doar niste lemne de rame ( dar si acelea pot fi tot pe firma Cristinei) Coincidenta ca aceasta firma  a fost inregistrata la nici doua  saptamini de la actiunea de judecata a lui Staneata??? Nu cred in coincidente….Dar oare executorul si judecatoria stiu de “invartelile” lui Chitcan?? Dar si mai importat, actualul proprietar al spatiului unde e acum , stie ca daca nu plateste chiria, chiar nu are ce sa-i  ia??? Simtul meu civic imi spune ca, ar fi cazul, ca cei din cercul lui de afaceri si autoritatile in cauza, sa stie si sa fie informati. De ce sunt, mai mult ca sigura, ca asta a facut si ca se foloseste de Cristina in felul acesta??? Nu, nu sunt nebuna, cum ma diagnosticheaza ei…..dar initial, utilajele au fost cumparate de Mioara,fosta sotie, pe firma ei “Comrex”. Cind ea a plecat in Italia, sa incerce sa aduca niste bani si sa iasa din datoriile facute de Lica, el i-a cerut o imputernicire de la notar, ca sa se ocupe de firma. Lica a trecut utilajele pe o firma a lui, “Liart”, i-a bagat firma ei in insolventa si crezind ca poate sa o fraiereasca a ars toate documentele….oricum copii exista la garda financiara.

Escroc sau smecher, istoria se repeat, si de data asta o noua femeie va ajunge la sapa de lemn.

vineri, 14 februarie 2014

LICA CHITCAN- un chitcan.....


Ma intrebam zile acestea ce trebuie sa faca un om pentru a fi considerat de societate un parazit, o scama , un gunoi??? Aici vorbesc de societatea Romaneasca, caci comportamentul lui Lica Chitcan, in orice alta societate civilizata este definit ca un comportament josnic, murdar si lipsit de consideratie pentru cei din jurul lui…..aici nu vorbesc  ce mi-a facut mie…..Eu am incercat toate metodele stiute de mine si practicate intr-o tara civilizata, dar au esuat. In orice tara civilizata, cind ai primit bani cu imprumut ( si persoana poate dovedi asta) banii se inapoiaza….asa ca, initial am vrut sa negociem rasplata intr-un mod convenabil la amindoi…a refuzat cu vehementa….ba mai mult, s-a dat drept victima si a incercat sa ma sperie cu plingeri penale. Am incercat calea legala, nestiind ca in Romania, intr-un oras mic, avocatul si procurorii pot fi “cumparati”…..ca urmare, si aceasta metoda a esuat. Multi mi-au spus ca ar trebui sa “incaseze” un toc bun de bataie si abia atunci ar invata lectia. Niciodata nu am luat in calcul violenta si abuzul fizic, desi el m-a abuzat fizic si m-a amenintat cu moartea….am propus negocierea cu un mediator, atit cu el cit si cu Cristina Cioca…….a esuat si asta. Va intreb: cind doi oameni maturi  intra intr-o relatie sincera, bazata pe sentimente, tu ca viitoare sotie a acestui barbat, nu vrei ca sa ii cunosti problemele, datoriile si impreuna sa rezolvati ce trebuie rezolvat???? De ce au refuzat?? Normal, 5 000 de euro sunt bani, o suma considerabila…..si probabil Lica Chitcan credea ca, cu intimidare , amenintare, eu voi renunta si in felul asta amindoi vor beneficia de acesti bani ( ca de, a fost imprumutul lui, dar daca era sa-i dea inapoi , ii dadea din banii la amindoi, nu-i asa???) Asa actioneaza o femeie adevarata,care e intr-o relatie bazata pe iubire si respect reciproc??? De aici se poate vedea nu doar escrocheria lui dar si caracterul Cristinei Cioca…in plus, nu am vazut nicaieri ca ar fi venit vre-unu cu vreo dovada, ceva sa dovedeasca ca mint, dar ei, se pare ca sunt calificati sa ma diagnosticheze ca sunt nebuna, paranoica etc…..dar nu asta m-a indignat zilele acestea.Voi analiza putin:

Lica Chitcan in toata viata lui nu a purtat verigheta, cit a fost casatorit ( cind ne-am regasit, bineinteles ca l-am google si am gasit poze si un video pe youtube si m-am uitat atent si am observant ca nu poarta verigheta), asa ca l-am crezut cind mi-a spus ca nu mai e cu Mioara, nu mi s-a parut ca minte) normal ca sunt si barbati care, desi intr-o casnicie fericita,nu poarta verigheta. No big deal…. Doar ca…..
                                  nu e verigheta....

In Martie, 2013 la vreo saptamina inainte de ultima sedinta pentru pronuntarea divortului, Mioara l-a sunat, i-a vorbit civilizat ( ba chiar el i-a spus ca era in pat, se odihnea cu Cristina pentru ca au cintat cu o seara inainte la un restaurant, de 8 martie) iar mioara i-a cerut sa amane sedinta de divort, ca ea sa aiba oportunitatea sa vina in tara, sa stea de vorba cu el si sa discute de partaj….Cind a auzit Lica Chitcan ca Mioara a prins curaj si ii incurca planurile, a amenintat-o ca ii va crapa capul si ii va minca ficatii. Cum a terminat convorbirea cu el, m-a sunat pe mine si era evident inspaimintata, ii era frica ca Lica Chitcan va veni la ea in Italia si o va omori. La nici jumatate de ora dupa discutia lor, Lica Chitcan posteaza pe facebook o poza de la cintarea de la restaurant, cu o seara in urma, vizibil afisind o verigheta…..asta ca fiul lui ( pe care il are in lista lui de prieteni pe facebook) sa vada si sa ii spuna mamei lui!!!! Dar stati linistiti, chiar daca acum se afiseaza drept insurat, verigheta a disparut de pe deget din nou…..coincidenta??? eu nu cred in coincidente, dar cred ca Lica Chitcan e diabolic….
                                          uite verigheta....

                                          nu e verigheta ....
 
Si referitor la zilele acestea, Lica Chitcan posteaza un colt din atelierul lui…..nimic ofensiv nu-i asa???Asa s-ar zice, dar in prim plan se vede monitorul unui computer, cu chipul ficei Cristinei….si asta pentru ca Lica  stie ca asa il face sa sufere pe fiul lui. Fiul lui a fost traumatizat de infidelitatile lui, de pornirile lui de isterie. Fiul lui a ramas traumatizat, cind Lica a sarit la gitul mamei lui, iar dupa acest incident Mioara l-a gasit tremurind sub masa….. Lica a vrut sa-i dea o lectie lui Mircea, pentru ca il ignora….care e lectia??? Tu nu mai vorbesti cu mine, nu-mi mai trimiti bani, eu dupa cum vezi pe monitor, te-am inlocuit!!!!
 
Coincidenta??? Nicidecum, cruzime din partea unui tata….mai ales ca tocmai el a trait o drama asemanatoare, tatal lui fiind un afemeiat in oras, cunoscut de toti pentru numarul de femei pe care le-a avut…. Nu numai cum s-a comportat cu mine denota ce fel de om este, dar cind un barbat face asta cu propriul lui fiu, e un gunoi!!!! Nu ma intereseaza catusi de putin viata lui intima si cu cine e el, ma intereseaza sa expun povestea mea si caracterul lui urat. Ca e casatorit acum, ca are sau nu talent la pictat e nesimnificativ pentru mine…pentru ca poti fi un Grigorescu, dar  asta nu inseamna ca esti un om de onoare. Poti fi casatorit si tot curvar si escroc ramai. Dar va intreb pe voi: ati vazut voi un certificat de casatorie?? Ati vazut un comentariu cu felicitari sau casa de piatra?? Ati vazut  vre-o poza de la nunta lor sau de la casatoria civila??? Tot ce pot sa afirm, e ca in ziua cind am anuntat ca am facut acest blog, Cristina Cioca si-a schimbat numele in Cristina Chitcan Cioca. Coincidenta??? Mai sa fie, eu nu cred in coincidente. Dar cred ca Lica Chitcan incearca sa-si salveze reputatia agatandu-se de fusta acestei femei pe care o manipuleaza….

Cind am aflat de existenta Cristinei si i-am gasit facebook-ul, eu chiar am apreciat-o. Posta costant poze cu ficele ei, comentarii positive…. Parea o femeie independenta, divortata, cu doua fete superbe. Chiar am vrut sa o avertizez de apucaturile lui Lica…..ea era mandra de serviciul ei de diriginta de posta, la o sucursala vamala…..intre timp, si-a pierdut serviciul, fara compensatie, fetele s-au mutat cu tatal lor, pozele au disparut ( cand si cand mai posteaza cate ceva sa-mi inchida gura) in schimb apar doar poze cu activitatea lui Lica Chitcan. Nu am vazut poze impreuna cu fica ei mireasa, nu poze de la nunta ( nunta la care Lica, nici nu a fost) caci la nunta ficei Cristinei, Lica era in Italia…coincidenta???? Zau, chiar nu cred in coincidente….

Deci cum numim un astfel de om??? Un cunoscut de al lui si neam cu familia fratelui lui, l-a numit sarlatan, dar nu cred ca mai e nevoie sa ii gasim un nume…..Chitcan in ruseste inseamna Sobolan. Nici Caragiale nu ar fi gasit un nume mai bun…spasiva!!!!